Sari la conținut

Cine este interesat de un gang bang?

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Pai dati-mi mie pe mesageria privata telefoanele voastre si eu va voi contacta pe fiecare despre ce am reusit sa negociem cu fetele.  La fel si fetele lasa-timi un mesaj pe mesageria privata daca sunteti interesate. Deocamdata pare ca avem doua fete doritoare.

si cum pot sa-ti trimit?

• Oras:Blaj
  • Oras:Blaj
Postat

E o idee interesanta si tentatanta. Si, da, m-ar interesa.  :D Trebuie apreciat curajul Mirunei de a lua parte la un gang-bang, dar si al celeilalte fete si merita respectul nostru.

• Like 3
Postat

si cum pot sa-ti trimit?

Pai tu nu-mi poti trimite ca n-ai mesagerie privata. 

Vizitator seanjohnn
Reputație: 0
Postat

Da, sunt in vizita pe aici :)

In vizita si pusa pe fapte din ce observ!   :clap2

• Like 1
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat

Pai hai sa organizam o iesire in masa :)) sa ne cunoastem .. Eu l-as invita cu drag pe Haroun... :)))

Tu vrei sa i-o dai la mue! Este? :)))

• Oras:Cluj
Postat

Tu vrei sa i-o dai la mue! Este? :)))

Stimabilului Haroun ?.... nu ...chiar deloc... prefer femeile :)) as dori doar sa-i vad fatza...si sa vad ce taratura de fiinta poate sa zaca in spatele numelui Haroun, care ori de cate ori avea ocazia, jignea lumea si nu se putea abtine fara sa comenteze... Hai sa fim oameni,hai sa fim intelegatori,  hai sa acceptam placerile/fetishurile altora, hai sa nu judecam, hai sa nu ne consideram mai superiori decat altii...etc..

Postat

Pai hai sa organizam o iesire in masa :)) sa ne cunoastem .. Eu l-as invita cu drag pe Haroun... :)))

Ce ziceti ? ne bagam la o bere/vodca/vin fiert (ca tot incepe sezonul) saptamana viitoare ? Ce draq ... just for fun! Gasim un local mai retras undeva si mai schimbam putin aerul de pe acest forum... Ca virtual, toti suntem prieteni si dusmani aici...hai sa vedem si live ce se intampla ! :rockettes-1 :beex2 :hmmm

• Like 1
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat

Ma eu nu ma bag ca mi rusine  :blushing2  da bafta voua astia cu coaie albastre adica la threesome uri m-as baga oricand da la sausage party no way!

• Like 2
Postat

Bun ar fi si un threesome.... Dar deocamdata vad ca nu prea sunt doritori. 

Postat

Organizati-va voi ca eu deocamdata sunt plecat. Dar astept vesti....

• Oras:CUSCA
  • Oras:CUSCA
Postat

ma bag  :laugh2  :iagree  :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif  :ellao ( imi plac oamenii faini care se distreaza ) ihihihiii :waytogo 

• Like 5
Postat

ma bag  :laugh2  :iagree  :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif  :ellao ( imi plac oamenii faini care se distreaza ) ihihihiii :waytogo 

presimt probleme de locatie, daca participa Pantera o sa fie mai multi doritori decat oameni la protestele anti PSD

Cum facem sa ajung pe lista scurta? :)

• Like 3
  • Oras:Cluuuuj
  • Oras:Cluuuuj
Postat

Se poate inchiria Sala Polivalenta.... ca deaia ii zice Polivalenta 🤣

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Se poate inchiria Sala Polivalenta.... ca deaia ii zice Polivalenta

Mai bine Cluj Arena, să nu existe comentarii că nu am prins loc pentru că sunt în blacklist

• Like 3
  • Oras:Pamant
  • Oras:Pamant
Postat

Eu zic sa fie mai ceva untold, tot parcu mare, Cluj Arena,sala polivalenta si sa nu uit de sala sportului, sa se intre in cartea recordurlor si bineinteles si cateva televiziuni, dati nastere inca la un eveniment colosol!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...