mortimer123 Reputație: 933 Postat Noiembrie 18, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Noiembrie 18, 2017 Brunetele pot fi ne-suferite... de colegele blonde sau roscate :)In rest, n-ai cum. B) 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2017 Postat Noiembrie 19, 2017 Satanistoooooooo!Stiam io ca nu ma iubestiNici nu m-ai invitat la ziua ta.Sau macar sa ma mut cu tine?Are dreptate omu.Daca esti bruneta normal.Nici la mulți ani nu mi-ai zis ! Divorțăm !
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 19, 2017 Postat Noiembrie 19, 2017 Nici la mulți ani nu mi-ai zis ! Divorțăm ! Ma iei la misto a? Ti-am scris la multi ani in privat da dsoara aparent nu citeste mesajele. Trimite-ti pretenu la mall si nu-i mai da voie sa t intre pe cont. Asa merge mai nou?Hotu striga hotii......bineeeeeee
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 19, 2017 Postat Noiembrie 19, 2017 Nu-s rozkendra, băi pizdă proastă. :lol:Ce te-agiți așa, lua-ți-aș gâtu'n pulă de aurolac turbat?Nu te mai zvarcoli atât în chinuri pe-aici, mai bine du-te și spânzură-te. Ești mult prea terminat, n-are rost să te mai complici cu viața asta, e prea dură pentru tine.ce urat vorbesti....
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2017 Postat Noiembrie 19, 2017 Ma iei la misto a? Ti-am scris la multi ani in privat da dsoara aparent nu citeste mesajele. Trimite-ti pretenu la mall si nu-i mai da voie sa t intre pe cont. Asa merge mai nou?Hotu striga hotii......bineeeeeeeNu pe privat !!! Vorbeam aici sa vadă lumea
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 19, 2017 Postat Noiembrie 19, 2017 Nu pe privat !!! Vorbeam aici sa vadă lumeaExhibitionista mica! :)))))) Iti place sa faci sex in public este? Ahahahahahahaha.....ce mai face prietenu tau?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2017 Postat Noiembrie 19, 2017 Exhibitionista mica! :)))))) Iti place sa faci sex in public este? Ahahahahahahaha.....ce mai face prietenu tau?Ce Plm de prieten ?
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 19, 2017 Postat Noiembrie 19, 2017 Ce Plm de prieten ?cu care te lingeai pe canapea de ziua ta :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2017 Postat Noiembrie 19, 2017 cu care te lingeai pe canapea de ziua ta :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))De ziua mea am fost in oraș :) 40
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 19, 2017 Postat Noiembrie 19, 2017 De ziua mea am fost in oraș :)si in oras :)
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 19, 2017 Postat Noiembrie 19, 2017 ai fost infidela.sa-ti fie rusineeeeeeeeetrebuie sa lucrezi sa te revansezi .........poti sa ncepi :)
nimfobabaciuni Reputație: -60 Postat Noiembrie 19, 2017 Postat Noiembrie 19, 2017 Nu-s rozkendra, băi pizdă proastă. :lol:Ce te-agiți așa, lua-ți-aș gâtu'n pulă de aurolac turbat?Nu te mai zvarcoli atât în chinuri pe-aici, mai bine du-te și spânzură-te. Ești mult prea terminat, n-are rost să te mai complici cu viața asta, e prea dură pentru tine. SA MA SUGI DE PULA ATUNCI....GRATIS! Cred ca mai degraba tu ar trebui sa-ti tragi un glont fa dobitoaco daca ai ajuns sa sugi pula pe bani din moment ce nu te pricepi la nimic.
miskin the one and only Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2017 Postat Noiembrie 19, 2017 ai fost infidela.sa-ti fie rusineeeeeeeeetrebuie sa lucrezi sa te revansezi .........poti sa ncepi :) Te lauzi ca ai malai, dar nici bani de puncte nu ai saracule.Suferi tare ca te-a adus Miky si sclavii luii pe minus,este ? Ai de :) mea
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 19, 2017 Postat Noiembrie 19, 2017 Te lauzi ca ai malai, dar nici bani de puncte nu ai saracule.Suferi tare ca te-a adus Miky si sclavii luii pe minus,este ? Ai de :) meaDa sufar.nu tare.Foarte tare.promit ca din primul salar ce-l iau de la benzinarie ,iti fac cadou intai tie carti cu umberto eco si imi cumpar si puncte Ai de pula mea :))))) 23 13
keyser söze Reputație: -1833 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 21, 2017 Brunetele sunt rele si nesuferite ... fiinca sunt suparate pe blonde si roscate ... de ce oare? Eu spre exemplu prefer blondele ... alea naturale, de la mama lor, chiar daca-s fara sare si piper in pula.Roscatele le asimilez cu etnia conlocuitoare... deci skipSatenele sunt duale ... ce denota perversitateBruneta ... am acasaParerea mea :hihat P.S. nu am incercat inca o gagica rasa in cap ,,, asa ca nu ma pronunt 1 1
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Noiembrie 21, 2017 Brunetele sunt rele si nesuferite ... fiinca sunt suparate pe blonde si roscate ... de ce oare? Eu spre exemplu prefer blondele ... alea naturale, de la mama lor, chiar daca-s fara sare si piper in pula.Roscatele le asimilez cu etnia conlocuitoare... deci skipSatenele sunt duale ... ce denota perversitateBruneta ... am acasaParerea mea :hihat P.S. nu am incercat inca o gagica rasa in cap ,,, asa ca nu ma pronuntFara suparare, bruneta ta este fata buna sau rea?! :laugh2 Daca ai zis ca ai bruneta tocmai pe topicul asta eu deduc ca este rea. :)
nobel Reputație: 5960 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Noiembrie 21, 2017 Brunetele sunt rele si nesuferite din cauza ca au in ele o gena care spre deosebire de blonde stimuleaza cresterea productiei testosteronului astfel sunt mai asemanatoare cu barbatii 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 21, 2017 Fara suparare, bruneta ta este fata buna sau rea?! :laugh2 Daca ai zis ca ai bruneta tocmai pe topicul asta eu deduc ca este rea. :)corect! e doar rea... macar de ar fi "rea de musca" :laugh2 4 2
Administrator pisicuts Reputație: 114452 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 21, 2017 pana la urma cine e cea mai nesuferita bruneta ?
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 21, 2017 pana la urma cine e cea mai nesuferita bruneta ? Eu =))
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 21, 2017 pana la urma cine e cea mai nesuferita bruneta ? inesuka! :P
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2017 Postat Noiembrie 21, 2017 inesuka! :P sa se vopseasca atunci! :)))
keyser söze Reputație: -1833 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 21, 2017 sa se vopseasca atunci! :)))inesuka e bruneta ... nu va luati dupa aparente. 1 1
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 21, 2017 sa se vopseasca atunci! :))) E vopsita deja! :P inesuka e bruneta ... nu va luati dupa aparente. Cateodata e blonda. :) 13
manivela15 Reputație: 2692 Postat Noiembrie 22, 2017 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Postat Noiembrie 22, 2017 pana la urma cine e cea mai nesuferita bruneta ?pisicuts !!! :laugh2 :laugh2 :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum