traian_hid Reputație: 283 Postat Noiembrie 22, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 dragule,inainte de a spune ca est rea mult botox,idee ce este ala si unde se poate injecta(in ce parti ale corpului)pun pariu ca nu,plus ca in realitate nu m ai vazut niciodata,deci hai sa ti spun:cel din buze se numeste acid hilauronic;)domnisoara scumpa... ai dreptate, ii greseala mea. Nu am fost atent la acest mic detaliu, pentru ca nu sunt curios de fel de aceste substante. Daca aceste interventii sunt facute cu bun simt, nu am nimic impotriva, DAR, in unele cazuri consider ca exagerati. Este parerea mea personala ! Si crede-ma, nu trebuie sa te vad in realitate ca sa imi dau seama ca ai exagerat cu ACIDUL HIALURONIC (ca sa fie corect)...Spor la treburi don'soara.... :)PS: nu te simti ofensata...nu vreau sa ma cert... Doar mi-am spus parerea...atata tot ! Te pup ... :date 1 Link spre comentariu
flaviusss Reputație: -5 Postat Noiembrie 22, 2017 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Am aflat prea târziu de tine Când mai treci prin Cluj anunță aici 1 Link spre comentariu
haiffa Reputație: 12 Postat Noiembrie 22, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 multumesc pt recenzie scumpule,te astept cu idei,ce ar trebuii sa schimb,orice idee este binevenita pt mine:)multumesc! Link spre comentariu
sandubogdan Reputație: 498 Postat Noiembrie 22, 2017 Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 nevermind. Link spre comentariu
haiffa Reputație: 12 Postat Noiembrie 23, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 revin vineri seara sau sambata dimineata la cj:)) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 revin vineri seara sau sambata dimineata la cj:))Mă bucur, înseamnă că ți-a plăcut pe la noi :) Link spre comentariu
haiffa Reputație: 12 Postat Noiembrie 23, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 ft mult Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 ft multM-ai lovit la inimioară :))) , săptămâna viitoare, dacă mi se alineaza planetele, vreau să îți văd tatuajele :D Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 revin vineri seara sau sambata dimineata la cj:)) http://nimfomane.com/forum/topic/102839-diana-0738162183/?do=findComment&comment=3199186 ai fost in Oradea si nu ne-ai anuntat si pe noi oradenii? :( Din moment ce ai cont ar fi util atat pentru tine cat si pentru noi sa anunti astfel de vizite. 4 Link spre comentariu
iulianal Reputație: 4 Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 revin vineri seara sau sambata dimineata la cj:))Yess :)))) Outcall faci? Link spre comentariu
haiffa Reputație: 12 Postat Noiembrie 23, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 imi pare rau pt baietii din Oradea,dar eu sunt publica pe site!!!si da fac si out call uri doar la hoteluri de minim 4 stele,maine revin cu drag la un oras drag mie CLUJ NAPOCA,voi vi intr o zona ultra centrala,locatie de lux+parcare si discretie totala,de maine va astept cu vizite si bineinteles dupa aici cu recenziile in urma intalnirilor cu mine descrise amanunt cu amanunt:)pupici!!!😚😚😚😚 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 imi pare rau pt baietii din Oradea,dar eu sunt publica pe site!!!.................. Ai vrut sa spui ca ai avut anunt pe publi24, nu? L-am vazut. Dar acolo sunt si multe anunturi cu poze furate asa ca un anunt pus si aici confirma ca anuntului de pe publi este real. Poate in viitorul apropiat te vei reintoarce. Pana atunci sejur placut la Cluj unde sunt baieti ok, din toate punctele de vedere, contrar celor spuse de alte persoane. :D 4 Link spre comentariu
haiffa Reputație: 12 Postat Noiembrie 23, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 multumesc mult,eu nu lucrez cu poze fake niciodata si nici nu mi bat joc de banii si timpul oamenilor ,seara buna si multa sanatate!! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Adriane, abia se familiarizează fata cu forumul, o învăț eu cum să deschidă un topic pe Oradea, data viitoare când vă mai vizitează :D. Să treacă weekendul doar :D Link spre comentariu
haiffa Reputație: 12 Postat Noiembrie 23, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 nu cred ca va mai exista data viioae din pacate:((( Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 nu cred ca va mai exista data viioae din pacate:(((Nu se știe niciodată, nu le ruina speranțele :). Locația tot pe Fabricii? Link spre comentariu
haiffa Reputație: 12 Postat Noiembrie 23, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 locatia nu va mai fi pe fabticii,va fi ultra centrala la 100m de piata centrala:)maine dupa amiaza pot oferii la tel adresa exacta,buneinteles dupa ce ma voi caza:) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 nu cred ca va mai exista data viioae din pacate:((( Poti sa vii linistita ca nu te mai intrebam de varsta, daca asta e motivul principal. :) 3 Link spre comentariu
haiffa Reputație: 12 Postat Noiembrie 23, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 piata unirii* scz!!! Link spre comentariu
rider Reputație: 373 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:A Clockwork Orange Oras:A Clockwork Orange Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 Haiffffffa ! :) in Timisoara nu ai drum? Link spre comentariu
iulianal Reputație: 4 Postat Noiembrie 24, 2017 Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 imi pare rau pt baietii din Oradea,dar eu sunt publica pe site!!!si da fac si out call uri doar la hoteluri de minim 4 stele,maine revin cu drag la un oras drag mie CLUJ NAPOCA,voi vi intr o zona ultra centrala,locatie de lux+parcare si discretie totala,de maine va astept cu vizite si bineinteles dupa aici cu recenziile in urma intalnirilor cu mine descrise amanunt cu amanunt:)pupici!!!Tx Link spre comentariu
andrei003 Reputație: 936 Postat Noiembrie 24, 2017 Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 Poti sa vii linistita ca nu te mai intrebam de varsta, daca asta e motivul principal. :) Am suparat fata, cu intrebarile mele. :slap2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2017 Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 Am suparat fata, cu intrebarile mele. :slap2 Nu cred ca tu esti motivul nerevenirii ei la Oradea, fiindca tu ai vizitat-o la Cluj, nu la Oradea, cum gresit am inteles eu.:D Link spre comentariu
andrei003 Reputație: 936 Postat Noiembrie 24, 2017 Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 Nu cred ca tu esti motivul nerevenirii ei la Oradea, fiindca tu ai vizitat-o la Cluj, nu la Oradea, cum gresit am inteles eu. :D La Oradea am vizitat-o, nu in Cluj... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2017 Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 La Oradea am vizitat-o, nu in Cluj... Atunci tu esti de vina. :D :D Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum