deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Serios,sa mori tu sa scapi de mine?Tu ai auzit de IP mai fato?Mai băiatule tu te cam agiti , dai de bănuit ca tu ai fost ăla ;) Apropo vezi ca un Ip se poate schimba la 12 ore și poate fi la un bloc întreg același .PS: sa mori tu nu eu , eu sunt încă tânăra ;) 35 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Daca nu ai aflat, justitia nu tine de dreptate ci de dovezi. Eu o cred pe Raisa ca asa s-a intamplat dar nu poate dovedi. Tu poate nu stii cine a pus un anunt dar proprietarul site-ului sigur poate afla IP, numar de telefon si e obligat sa le puna la dispozitia organelor de ancheta daca se da o hotarare judecatoreasca in acest sens... Parca legea prevede o durata de 6 luni ca aceste date sa fie pastrate.Poate are sau poate n-are probe , noi nu avem de unde sa știm . La publi 24 când pui un anunț faci un cont apoi publici anunțul , poți face asta de oricare Ip ca oricum se schimba . In hotărârea judecătoresca este cuvântul ei , contra cuvântului, lui . Prostituția nu este legală dar nici penală , pe când furtul se pedepsește cu mulți ani de închisoare . 34 Link spre comentariu
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 ...La publi 24 când pui un anunț faci un cont apoi publici anunțul , poți face asta de oricare Ip ca oricum se schimba .In hotărârea judecătoresca este cuvântul ei , contra cuvântului, lui .Prostituția nu este legală dar nici penală , pe când furtul se pedepsește cu mulți ani de închisoare . Mai ai de invatat despre legislatie...Nu conteaza ce fel de anunt faci (poate sa fie si de vanzare, inchiriere, etc), daca te folosesti de metoda asta ca sa te razbuni pe cineva intri la hartuire sau mai grav. Ca sa intelegi: daca il calci pe unul cu masina ca te-a enervat, nu vei fi sanctionat conform Codului Rutier (chiar daca e un autovehicul implicat) ci conform Codului Penal pentru tentativa de omor... Masina devine mijlocul prin care iti duci la indeplinire intentiile. Posibil (ba chiar probabil) ca pentru un anunt in numele altuia sa nu se complice dar daca ar fi ceva considerat grav, sunt mijloace si metode de identificare... Link spre comentariu
raisaaa Reputație: 33 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Iași Oras:Iași Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 S-a incins atmosfera :). Asta este, bine ca nu mi a dat in cap, ori altceva. Cred ca trebuia sa mi se intample ceva gen, pentru a fi mai precauta si nu atat de increzatoare in orice persoana straina ,ce mi calca pragul. 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Mai ai de invatat despre legislatie...Nu conteaza ce fel de anunt faci (poate sa fie si de vanzare, inchiriere, etc), daca te folosesti de metoda asta ca sa te razbuni pe cineva intri la hartuire sau mai grav. Ca sa intelegi: daca il calci pe unul cu masina ca te-a enervat, nu vei fi sanctionat conform Codului Rutier (chiar daca e un autovehicul implicat) ci conform Codului Penal pentru tentativa de omor... Masina devine mijlocul prin care iti duci la indeplinire intentiile. Posibil (ba chiar probabil) ca pentru un anunt in numele altuia sa nu se complice dar daca ar fi ceva considerat grav, sunt mijloace si metode de identificare...Eu am înțeles ce spui tu , și ai dreptate , dar tu nu ai înțeles ce am spus eu =)) Iarăși ne contrazicem =)) 34 Link spre comentariu
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Eu am înțeles ce spui tu , și ai dreptate , dar tu nu ai înțeles ce am spus eu =))Iarăși ne contrazicem =)) De regula nu inteleg ce gandesc femeile, nu am probleme sa inteleg ceea ce spun... :p 1 4 Link spre comentariu
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 S-a incins atmosfera :). Asta este, bine ca nu mi a dat in cap, ori altceva. Cred ca trebuia sa mi se intample ceva gen, pentru a fi mai precauta si nu atat de increzatoare in orice persoana straina ,ce mi calca pragul. Daca te bizui doar pe Doamne Fereste, nu e bine... Daca te viziteaza vreunul care vrea sa-si imbogateasca "pepiniera" ce-i aduce profit ce te faci?! Fiind din Iasi poate ai auzit de Cordneni si metodele lor de "convingere"... Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 De regula nu inteleg ce gandesc femeile, nu am probleme sa inteleg ceea ce spun... :p=)) =)) 34 1 Link spre comentariu
raisaaa Reputație: 33 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Iași Oras:Iași Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Daca te bizui doar pe Doamne Fereste, nu e bine... Daca te viziteaza vreunul care vrea sa-si imbogateasca "pepiniera" ce-i aduce profit ce te faci?! Fiind din Iasi poate ai auzit de Cordneni si metodele lor de "convingere"... Nici nu am auzit si nici nu vreau :) 1 Link spre comentariu
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Mai băiatule tu te cam agiti , dai de bănuit ca tu ai fost ăla ;) Apropo vezi ca un Ip se poate schimba la 12 ore și poate fi la un bloc întreg același .PS: sa mori tu nu eu , eu sunt încă tânăra ;)TU VEZI CA SE MOARE SI TANARA SI DOI ESTI MAI PROASTA DECAT PREVEDE LEGEA,PIZDA A PATIT-O IN IASI SI EU SUNT IN FOCSANI,DECI AM FOST EU,NU?Vai de capul tau auzi la ea se schimba IP,tj in afara sa te futi si sa sugi mai stii ceva?😉 6 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 TU VEZI CA SE MOARE SI TANARA SI DOI ESTI MAI PROASTA DECAT PREVEDE LEGEA,PIZDA A PATIT-O IN IASI SI EU SUNT IN FOCSANI,DECI AM FOST EU,NU?Vai de capul tau auzi la ea se schimba IP,tj in afara sa te futi si sa sugi mai stii ceva?Cred ca tu ești mort și îmbălsămat , și îți pierzi timpul pe aici ;) Inafara sa te dai " șmecher " in fata calculatorului mai știi și altceva ? Eu nu cred ;) Dacă nu ai fost tu de ce te agiti atât pe aici? Și eu sunt din București și postez din Honolulu , ma crezi ? 34 1 Link spre comentariu
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Cred ca tu ești mort și îmbălsămat , și îți pierzi timpul pe aici ;) Inafara sa te dai " șmecher " in fata calculatorului mai știi și altceva ? Eu nu cred ;) Dacă nu ai fost tu de ce te agiti atât pe aici? Și eu sunt din București și postez din Honolulu , ma crezi ?Calculatorul e demodat,eu sunt smecher in fata tabletei,daca nu crezi ca sunt in Focsani vino sa te fut in cur sa te convingi.Sa te iei de manuta cu ceilalti si nu aveti decat sa ma unpleti de minusuri,mi se rupe in doua,nu prea am de castigat nimic pe forumul lui domnulPisicut care va lasa sa faceti voi legea ,voi adica pestii si curvele si tu esti una dintre ele. Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Calculatorul e demodat,eu sunt smecher in fata tabletei,daca nu crezi ca sunt in Focsani vino sa te fut in cur sa te convingi.Sa te iei de manuta cu ceilalti si nu aveti decat sa ma unpleti de minusuri,mi se rupe in doua,nu prea am de castigat nimic pe forumul lui domnulPisicut care va lasa sa faceti voi legea ,voi adica pestii si curvele si tu esti una dintre ele.Șmecher șmecher dar cam agramat =))Du-te tare .🤦ðŸ»â€â™€ï¸ðŸ¤¦ðŸ»â€â™€ï¸ðŸ¤¦ðŸ»â€â™€ï¸ðŸ˜‘ 34 1 Link spre comentariu
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Sa imi sugi cucuDeparte de mine nu esti nici tu fa Deliapisii corect era Deliapisi,mars la rahat tomberon de sperma Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Sa imi sugi cucuDeparte de mine nu esti nici tu fa Deliapisii corect era Deliapisi,mars la rahat tomberon de spermaEu sunt o diva și sunt Deliapisii ;) 35 1 Link spre comentariu
potolea Reputație: 2550 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Da! Si fututa si cu banii luati. Halal. Prima data cand observ ca un client trage teapa. Mare valva, fetelor feriti-va de cutare. Draga initiatoare a acestui topic si stimate sustinatoare, daca ati fi de acord ca domnii sa va plateasca la sfarsitul prestatiei, probabil ca doar ati intinde mana dupa bani si i-ati ura bun ramas, fara astfel de incidente. Dar cum multe domnisoare stiu ca sunt puse doar pe facut bani la minut, vor banii inainte si treaba ioc. Normal ca dupa o prestatie jalnica oricare baiat vrea banii inapoi, iar daca poate............Eu cand am fost multumit de domnisoara am lasat si bacsis, si zau ca mi-ar fi trecut prin cap sa fur, chiar daca as fi avut ocazia.Domnisoarelor, tonul face muzica. Daca iti bati joc de baiat, chiar si cel mai gentelman ar riposta. Normal ca tipul este un om nesemnificativ, dar vad ca tu dai prea mare importanta unui astfel de incident. Zilnic iti trec pragul nesemnificativi pentru ca ceea ce ai facut pentru ei a fost tot nesemnificativ.Daca 100 lei munciti cu truda sunt asa semnificativi, fa in asa fel ca de la tine sa nu mai plece nesemnificativi. 2 Link spre comentariu
potolea Reputație: 2550 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Da! Si fututa si cu banii luati. Halal. Prima data cand observ ca un client trage teapa. Mare valva, fetelor feriti-va de cutare. Draga initiatoare a acestui topic si stimate sustinatoare, daca ati fi de acord ca domnii sa va plateasca la sfarsitul prestatiei, probabil ca doar ati intinde mana dupa bani si i-ati ura bun ramas, fara astfel de incidente. Dar cum multe domnisoare stiu ca sunt puse doar pe facut bani la minut, vor banii inainte si treaba ioc. Normal ca dupa o prestatie jalnica oricare baiat vrea banii inapoi, iar daca poate............Eu cand am fost multumit de domnisoara am lasat si bacsis, si zau ca mi-ar fi trecut prin cap sa fur, chiar daca as fi avut ocazia.Domnisoarelor, tonul face muzica. Daca iti bati joc de baiat, chiar si cel mai gentelman ar riposta. Normal ca tipul este un om nesemnificativ, dar vad ca tu dai prea mare importanta unui astfel de incident. Zilnic iti trec pragul nesemnificativi pentru ca ceea ce ai facut pentru ei a fost tot nesemnificativ.Daca 100 lei munciti cu truda sunt asa semnificativi, fa in asa fel ca de la tine sa nu mai plece nesemnificativi. Da! Si fututa si cu banii luati. Halal. Prima data cand observ ca un client trage teapa. Mare valva, fetelor feriti-va de cutare. Draga initiatoare a acestui topic si stimate sustinatoare, daca ati fi de acord ca domnii sa va plateasca la sfarsitul prestatiei, probabil ca doar ati intinde mana dupa bani si i-ati ura bun ramas, fara astfel de incidente. Dar cum multe domnisoare stiu ca sunt puse doar pe facut bani la minut, vor banii inainte si treaba ioc. Normal ca dupa o prestatie jalnica oricare baiat vrea banii inapoi, iar daca poate............Eu cand am fost multumit de domnisoara am lasat si bacsis, si zau ca NU mi-ar fi trecut prin cap sa fur, chiar daca as fi avut ocazia.Domnisoarelor, tonul face muzica. Daca iti bati joc de baiat, chiar si cel mai gentelman ar riposta. Normal ca tipul este un om nesemnificativ, dar vad ca tu dai prea mare importanta unui astfel de incident. Zilnic iti trec pragul nesemnificativi pentru ca ceea ce ai facut pentru ei a fost tot nesemnificativ.Daca 100 lei munciti cu truda sunt asa semnificativi, fa in asa fel ca de la tine sa nu mai plece nesemnificativi. 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Da! Si fututa si cu banii luati. Halal. Prima data cand observ ca un client trage teapa. Mare valva, fetelor feriti-va de cutare. Draga initiatoare a acestui topic si stimate sustinatoare, daca ati fi de acord ca domnii sa va plateasca la sfarsitul prestatiei, probabil ca doar ati intinde mana dupa bani si i-ati ura bun ramas, fara astfel de incidente. Dar cum multe domnisoare stiu ca sunt puse doar pe facut bani la minut, vor banii inainte si treaba ioc. Normal ca dupa o prestatie jalnica oricare baiat vrea banii inapoi, iar daca poate............Eu cand am fost multumit de domnisoara am lasat si bacsis, si zau ca mi-ar fi trecut prin cap sa fur, chiar daca as fi avut ocazia.Domnisoarelor, tonul face muzica. Daca iti bati joc de baiat, chiar si cel mai gentelman ar riposta. Normal ca tipul este un om nesemnificativ, dar vad ca tu dai prea mare importanta unui astfel de incident. Zilnic iti trec pragul nesemnificativi pentru ca ceea ce ai facut pentru ei a fost tot nesemnificativ.Daca 100 lei munciti cu truda sunt asa semnificativi, fa in asa fel ca de la tine sa nu mai plece nesemnificativi.Și oricât de bine s-ar simți tot nu mai plătesc , dacă iei bani la sfârșit . Sa fim serioși . Pentru asta este util forumul sa citești dacă domnișoara pe care o dorești este de încredere sau nu . 36 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2017 Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Cred ca trebuia sa mi se intample ceva gen, pentru a fi mai precauta si nu atat de increzatoare in orice persoana straina ,ce mi calca pragul.Din greseli inveti, stii cum e vorba " omul cat traieste, invata" . Nu are rost sa incerci sa te razbuni, in nici un fel, doar iti complici activitatea, bine ca te-ai oprit si nu i-ai trimis mesaj logodnicei, cine stii ce iti facea ala, pentru ce? 100 de RON? Asta e, ai luat o teapa, cum luam si noi destule, treci mai departe, iti iei masuri suplimentare pe viitor. Iar sa il reclami la politie, de asemenea nu vei rezolva nimic, chiar daca ai dovezi ca a fost la tine, justitia din Romania e apa de ploaie, in cazurile acestea. PS: ăla e o mizerie de om 2 Link spre comentariu
paul402 Reputație: 365 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Da! Si fututa si cu banii luati. Halal. Prima data cand observ ca un client trage teapa. Mare valva, fetelor feriti-va de cutare. Draga initiatoare a acestui topic si stimate sustinatoare, daca ati fi de acord ca domnii sa va plateasca la sfarsitul prestatiei, probabil ca doar ati intinde mana dupa bani si i-ati ura bun ramas, fara astfel de incidente. Dar cum multe domnisoare stiu ca sunt puse doar pe facut bani la minut, vor banii inainte si treaba ioc. Normal ca dupa o prestatie jalnica oricare baiat vrea banii inapoi, iar daca poate............Eu cand am fost multumit de domnisoara am lasat si bacsis, si zau ca NU mi-ar fi trecut prin cap sa fur, chiar daca as fi avut ocazia.Domnisoarelor, tonul face muzica. Daca iti bati joc de baiat, chiar si cel mai gentelman ar riposta. Normal ca tipul este un om nesemnificativ, dar vad ca tu dai prea mare importanta unui astfel de incident. Zilnic iti trec pragul nesemnificativi pentru ca ceea ce ai facut pentru ei a fost tot nesemnificativ.Daca 100 lei munciti cu truda sunt asa semnificativi, fa in asa fel ca de la tine sa nu mai plece nesemnificativi.Pe undeva ai mare dreptate! Daca s-ar plati la sfarsit multe ar disparea din peisaj ...Dar crede-ma ca nu e cazul Raisei. Am fost de cateva ori la ea si nu am ce sa-i reprosez ca prestatie (poate GFE-ul prea slab pentru gustul meu), a fost draguta si amabila de fiecare data. De altfel eu cred ca i-am facut si prima recenzie si nu am fost deloc partinitor. Cred ca pana la urma nu e vorba numai de bani ci de gestul in sine ... de increderea inselata ... Faptul ca a lasat banii la vedere l-am considerat intotdeauna ca pe un gest de incredere ... Tipul e de condamnat, crede-ma ... nu poti face asa ceva! 2 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Pe undeva ai mare dreptate! Daca s-ar plati la sfarsit multe ar disparea din peisaj ...Dar crede-ma ca nu e cazul Raisei. Am fost de cateva ori la ea si nu am ce sa-i reprosez ca prestatie (poate GFE-ul prea slab pentru gustul meu), a fost draguta si amabila de fiecare data. De altfel eu cred ca i-am facut si prima recenzie si nu am fost deloc partinitor. Cred ca pana la urma nu e vorba numai de bani ci de gestul in sine ... de increderea inselata ... Faptul ca a lasat banii la vedere l-am considerat intotdeauna ca pe un gest de incredere ... Tipul e de condamnat, crede-ma ... nu poti face asa ceva! ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘😓 33 Link spre comentariu
raisaaa Reputație: 33 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Iași Oras:Iași Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Da! Si fututa si cu banii luati. Halal. Prima data cand observ ca un client trage teapa. Mare valva, fetelor feriti-va de cutare. Draga initiatoare a acestui topic si stimate sustinatoare, daca ati fi de acord ca domnii sa va plateasca la sfarsitul prestatiei, probabil ca doar ati intinde mana dupa bani si i-ati ura bun ramas, fara astfel de incidente. Dar cum multe domnisoare stiu ca sunt puse doar pe facut bani la minut, vor banii inainte si treaba ioc. Normal ca dupa o prestatie jalnica oricare baiat vrea banii inapoi, iar daca poate............Eu cand am fost multumit de domnisoara am lasat si bacsis, si zau ca mi-ar fi trecut prin cap sa fur, chiar daca as fi avut ocazia.Domnisoarelor, tonul face muzica. Daca iti bati joc de baiat, chiar si cel mai gentelman ar riposta. Normal ca tipul este un om nesemnificativ, dar vad ca tu dai prea mare importanta unui astfel de incident. Zilnic iti trec pragul nesemnificativi pentru ca ceea ce ai facut pentru ei a fost tot nesemnificativ.Daca 100 lei munciti cu truda sunt asa semnificativi, fa in asa fel ca de la tine sa nu mai plece nesemnificativi. Nu cred ca am facut mare valva, am observat un topic asemanator si de aceea am postat si eu. Chestia cu banii luați inaintea actului, ne confera noua fetelor o siguranță. Am clienți fideli , care mi i ofera dupa, si nu ma deranjeaza , pentru ca am prins un pic incredere in ei, si datorita faptului ca m au mai vizitat știu ca sunt corecți. Au fost si clienti noi , care au platit dupa. Iar chestia cu nemulțumirea, eu mereu am fost intelegatoare, pot zice ca au fost persoane dornice de o ora,au stat un nr, apoi n au mai dorit, ori trebuiau sa ajunga undeva si am returnat din bănuți. Acum n a fost cazul. Adica sa si ia banii si sa rupa usa? Daca era asa nemultumit de prestație ma oprea din act si putea sa mi reproseze,si sa si doreasca banii inapoi.. Comunicarea e totul. Clientii mei nu sunt nesemnificativi. El a fost singurul, datorita gestului pe care l a facut. 4 Link spre comentariu
coldfusion Reputație: 4335 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Raisaa, o sa deviez de la subiect si o sa devin offtopic dar indraznesc sa te intreb daca poti sa-mi zici numarul de telefon, serviciile si cadourile aferente. Iti multumesc si te rog sa-mi scuzi offtopicul. Nu stiu daca ai ori nu am gasit eu topicul tau. Mii de scuze. 5 Link spre comentariu
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 .. . Nu stiu daca ai ori nu am gasit eu topicul tau. Mii de scuze.E extrem de complicat să intri pe un profil, să dai pe Vezi Conținut și acolo să te uiți pe ce topice a postat... Sunt pe telefon altfel puneam tutorial și nu link... Link spre comentariu
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Na că l-am găsit doar uitându-mă la titlul topicelorhttps://nimfomane.com/forum/topic/96655-0743976539-raisa/Sau căutai doar o modalitate de a te băga în seamă cu ea? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum