taxiguy Reputație: 14 Postat Noiembrie 19, 2017 Postat Noiembrie 19, 2017 Nu stiu cum o cheama, este o tipa blonduta micuță de statura, mai închisă la ten cu tatuaje, apartamentul este jalnic, fără dus, fără serverele umede, oral protejat, normal protejat, am plecat neterminat după 20 de min lucru care nu mi la comunicat de la început,150 finalizarea dar nu mai mult de 20 de min, de revenit cu siguranță nu!!! 1
steliannn Reputație: 205 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Noiembrie 21, 2017 Nu stiu cum o cheama, este o tipa blonduta micuță de statura, mai închisă la ten cu tatuaje, apartamentul este jalnic, fără dus, fără serverele umede, oral protejat, normal protejat, am plecat neterminat după 20 de min lucru care nu mi la comunicat de la început,150 finalizarea dar nu mai mult de 20 de min, de revenit cu siguranță nu!!!Mai este o cioară si putin mai jos la nr 95 la parter.Atentie mare...Si aia e vai mama ei.
mihairazvan Reputație: 41 Postat Noiembrie 21, 2017 Postat Noiembrie 21, 2017 SUBSCRIU !!! este o putoare jegoasa si ordinara si la proprui si la figurat .Rar iti este dat sa vezi un specimen mai jegos ca ea . Eu am fost la d-soara cand era pe B-dul Victoriei langa piata Dacia acum vreo 6 luni Cum am intrat m-a luat din prima sa-i dau banii , ea fiind deja dezbracata , a inceput un oral cu prezervativ foarte slab, mecanic , de fapt a fost mai mult laba si nu a durat mai mult de 15-20 secunde . Apoi am trecut la normal si nici n am inceput bine ca a si inceput cu figuri hai termina odata ce faci !! , n am toata ziua la dispozitie , stau clientii la usa dupa tine ( in conditiile in care am decartat 150 ron / finalizare ) Dupa vreo alte 2 minute de actiune ma uit mai atent la prezervativ si ce sa vezi ....era murdar de o secretie albicioasa destul de abundenta care mai si puztea.... PFOAIIIII Atunci m-am speriat rau si am fugit direct la baie .......dar acolo alta grozavie ! IN BUDA plutea un rahat mare , iar WC-ul era tot manjit cu rahat Am zis ca-mi vars matele acolo...Mi s-a facut o scarba de nedescris , asa ceva nu se poate ...Nici nu mai stiu cum m-am imbracat si am plecat de acolo.....Dupa m-am felicitat la maxim ca am ales Oral cu prezervativ....Grija mare ...In veci sa nu mergeti la acest specimen AMIN 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum