Sari la conținut

MESAJ CATRE ANDREEA REBECCA DE LA DMX

dmx dmx

Postări Recomandate

Pana acum cateva zile nu stiam  cine baneaza si minuseaza utilizatorii ,mai ales cei vechi.Pur si simplu pentru ca nu m-a interesat.

Dupa ce insa nesimtirea pestilor si a curvelor a devenit atat de mare incat au inceput sa minuseze utilizatori vechi si foarte vechi si care n-au treaba cu nimeni ,prieteni de-ai mei si mai ales pe MINE (pe mine baaa :laugh2 ) am decis sa aflu cine se ascund in spatele acestor conturi anonime care minuseaza in draci.

In primul rand sa-mi suga pula si pestii si ANDREEA REBECCA  pe care acestia o patoresc.BEEEEEEEEE.... :)))))))

Deci acesti ciobani tarani prosti in sensul rau niste jegosi si gunoaie s-au gandit ca ei sa baneze pe toata lumea si sa ramana ei intre ei.

DMX va ureaza :MULTA MUIE si voua taranilor gen wonderwoman motoko13 airforce sicario77 ,asasyn,ceva orange46 si inca multi multi cu conturi verzi SP pesti adevarati.

Pentru acesti muisti am un mesaj :Daca mai indrazniti sa dati un singur minus oricarui,repet

ORICARUI utilizator nu ma intereseaza ca mie personal imi este dusman sau prieten,

daca e vechi sau nou

daca apartine de gasca x sau gasca y

DECI inca un minus dat catre oricare din utilizatorii vechi noi ,tineri batrani dusmani prieteni,de pe site si eu AFLU

ANDREEA REBECCA pe care o pastoriti 2 luni sau cate vrea pula mea la fiecare punct mai primeste o luna de cadou prezenta mea pe topicul ei.Si a prietenilor/prietenelor mele mei.S-a terminat cu distractia voastra cu utilizatorii de pe nimfomane. DMX va baga pula in gura.

Minusati-va voi intre voi.Aia aveti voie......

• Like 29
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Bai DMX-ule ti-a aruncat Popa Pisatul o pastila si ai luat-o de buna  ...vai de capul meu   :no2

Vezi maine ce mai delireaza/inventeaza  pe aici  , ca ai posibilitatea sa deschizi un nou Topic  de scandal   :laugh2

• Like 8
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pana acum cateva zile nu stiam cine baneaza si minuseaza utilizatorii ,mai ales cei vechi.Pur si simplu pentru ca nu m-a interesat.

Dupa ce insa nesimtirea pestilor si a curvelor a devenit atat de mare incat au inceput sa minuseze utilizatori vechi si foarte vechi si care n-au treaba cu nimeni ,prieteni de-ai mei si mai ales pe MINE (pe mine baaa :laugh2 ) am decis sa aflu cine se ascund in spatele acestor conturi anonime care minuseaza in draci.

In primul rand sa-mi suga pula si pestii si ANDREEA REBECCA pe care acestia o patoresc.BEEEEEEEEE.... :)))))))

Deci acesti ciobani tarani prosti in sensul rau niste jegosi si gunoaie s-au gandit ca ei sa baneze pe toata lumea si sa ramana ei intre ei.

DMX va ureaza :MULTA MUIE si voua taranilor gen wonderwoman motoko13 airforce sicario77 ,asasyn,ceva orange46 si inca multi multi cu conturi verzi SP pesti adevarati.

Pentru acesti muisti am un mesaj :Daca mai indrazniti sa dati un singur minus oricarui,repet

ORICARUI utilizator nu ma intereseaza ca mie personal imi este dusman sau prieten,

daca e vechi sau nou

daca apartine de gasca x sau gasca y

DECI inca un minus dat catre oricare din utilizatorii vechi noi ,tineri batrani dusmani prieteni,de pe site si eu AFLU

ANDREEA REBECCA pe care o pastoriti 2 luni sau cate vrea pula mea la fiecare punct mai primeste o luna de cadou prezenta mea pe topicul ei.Si a prietenilor/prietenelor mele mei.S-a terminat cu distractia voastra cu utilizatorii de pe nimfomane. DMX va baga pula in gura.

Minusati-va voi intre voi.Aia aveti voie......

https://www.youtube.com/watch?v=1lb5bjh6pEY

Esti prafðŸ˜ðŸ˜
  • Like 12
  • Minus 15
Link spre comentariu

Bai DMX-ule ti-a aruncat Popa Pisatul o pastila si ai luat-o de buna  ...vai de capul meu   :no2

Vezi maine ce mai delireaza/inventeaza  pe aici  , ca ai posibilitatea sa deschizi un nou Topic  de scandal   :laugh2

Lasa tu fumigenele.

Eu am promis un lucru.Nu de la Pipilica stiu relaxeaza-ti muschii

• Like 25
  • Minus 9
Link spre comentariu

Lasa tu fumigenele.

Eu am promis un lucru.Nu de la Pipilica stiu relaxeaza-ti muschii

Fumigene sunt in capetele voastre uneori  si acestea dau nastere din cand in cand la noi si noi curiozitati si provocari  , in loc sa va ocupati timpul si cu altceva :)

PS: Nu degeaba PISATUL ti-a si votat deja aceasta diversiune ieftina  de aici . Asta isi cauta de dimineata si pana noaptea tarziu , noi si noi dispute  cu toata lumea :slap2

• Like 6
  • Minus 13
Link spre comentariu

Bravo Pisatule , ai schimbat deja Clona  ?  Pacat , dar  te da de gol  exprimarea din postari  :)

Ia spune .....maine ce  KKT de  disputa  mai inventezi ?

• Like 5
  • Minus 13
Link spre comentariu

Sa nu mai vorbim de cele aproximativ 800 mii de puncte impartinte de tine care înseamnă cam 1000 de ore de munca.

Tu stii cel mai bine cum functioneaza treaba aceasta ....acum te-ai dus la Marta pe profil :no2

Prost mai esti , ba PISOARCA ....si altii se iau dupa tine in loc sa te  azvarle in camasa de forta   :laugh2

• Like 7
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Oras:Secret

Tu stii cel mai bine cum functioneaza treaba aceasta ....acum te-ai dus la Marta pe profil :no2

Prost mai esti , ba PISOARCA ....si altii se iau dupa tine in loc sa te  azvarle in camasa de forta   :laugh2

La cele 13 mii de postari,800 de mii de puncte împărțite,putem sa adaugăm si miile de mesaje private,ca sa ne facem o idee de cum iti petreci timpul pretios,foarte pretios.

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

La cele 13 mii de postari,800 de mii de puncte împărțite,putem sa adaugăm si miile de mesaje private,ca sa ne facem o idee de cum iti petreci timpul pretios,foarte pretios.

Ce sa faci , ba  PISATULE , nu toti au norocul acesta  ....sa se certe cu un PISAT si sa castige si niste bani in acelasi timp  :laugh2

Da uite aici  o  abordare mai serioasa 

INTREBARE

https://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2015/08/cum_recunosti_un_bolnav_psihic-1024x768.jpg

Te uiti la lichelele acestea  pe profile , ca sunt unul si acelasi , marca PISAT la tava  :laugh2

rep_up.pnghttp://www.nimfomane.com/poze/spp.pngavpop

rep_up.pnghttp://www.nimfomane.com/poze/spp.pngdeltones

rep_up.pngmamacurvelor

rep_up.pnghttp://www.nimfomane.com/poze/starx.gifsclavulcurvelor

Diversionistule ,  iar te-am pus pe tapet  , sa stie userii  cu cine au de-a face  :)

• Like 7
  • Minus 11
Link spre comentariu

INTREBARE

https://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2015/08/cum_recunosti_un_bolnav_psihic-1024x768.jpg

Te uiti la lichelele acestea  pe profile , ca sunt unul si acelasi , marca PISAT la tava  :laugh2

rep_up.pnghttp://www.nimfomane.com/poze/spp.pngavpop

rep_up.pnghttp://www.nimfomane.com/poze/spp.pngdeltones

rep_up.pngmamacurvelor

rep_up.pnghttp://www.nimfomane.com/poze/starx.gifsclavulcurvelor

Diversionistule ,  iar te-am pus pe tapet  , sa stie userii  cu cine au de-a face  :)

Esti o prostituata masculina care te-ai vandut proxenetilor pentru puncte de reputatie.Ai banat cot la cot cu ei chiar si pe prietenii tai. 

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta

Eu am o întrebare :)

Cine este acest Facebook care se uita la acest topic ? Am vrut sa dau clik pe el și nu merge :)

Ie Zuckerberg ăla,ar fute si el ceva,d’asta e geană p’acilea😉😃

PS:Vezi sa nu-l primesti pă la tine,ca jidanu’ asta e chitros rau,negociaza la orice😉😃

• Like 13
  • Minus 12
Link spre comentariu

Esti o prostituata masculina care te-ai vandut proxenetilor pentru puncte de reputatie.Ai banat cot la cot cu ei chiar si pe prietenii tai. 

Daca  3 conturi ale tale , pe care le-am banat in trecut se pot socoti "prieteni"  o poti considera si asa  si mi le asum 

Altceva , ca lozinca  aceasta ai defilat-o si ieri toata ziua  :)

• Like 6
  • Minus 11
Link spre comentariu
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde

Fumigene e in capetele voastre uneori  si acestea dau nastere din cand in cand la noi si noi curiozitati si provocari  , in loc sa va ocupati timpul si cu altceva :)

PS: Nu degeaba PISATUL ti-a si votat deja aceasta diversiune ieftina  de aici . Asta isi cauta de dimineata si pana noaptea tarziu , noi si noi dispute  cu toata lumea :slap2

Analfabetule, fumigene sunt nu.... e! Cacat cu ochi ce esti tu sandilaule! 

• Like 7
  • Minus 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...