dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Pana acum cateva zile nu stiam cine baneaza si minuseaza utilizatorii ,mai ales cei vechi.Pur si simplu pentru ca nu m-a interesat.Dupa ce insa nesimtirea pestilor si a curvelor a devenit atat de mare incat au inceput sa minuseze utilizatori vechi si foarte vechi si care n-au treaba cu nimeni ,prieteni de-ai mei si mai ales pe MINE (pe mine baaa :laugh2 ) am decis sa aflu cine se ascund in spatele acestor conturi anonime care minuseaza in draci.In primul rand sa-mi suga pula si pestii si ANDREEA REBECCA pe care acestia o patoresc.BEEEEEEEEE.... :)))))))Deci acesti ciobani tarani prosti in sensul rau niste jegosi si gunoaie s-au gandit ca ei sa baneze pe toata lumea si sa ramana ei intre ei. DMX va ureaza :MULTA MUIE si voua taranilor gen wonderwoman motoko13 airforce sicario77 ,asasyn,ceva orange46 si inca multi multi cu conturi verzi SP pesti adevarati. Pentru acesti muisti am un mesaj :Daca mai indrazniti sa dati un singur minus oricarui,repetORICARUI utilizator nu ma intereseaza ca mie personal imi este dusman sau prieten, daca e vechi sau nou daca apartine de gasca x sau gasca y DECI inca un minus dat catre oricare din utilizatorii vechi noi ,tineri batrani dusmani prieteni,de pe site si eu AFLU ANDREEA REBECCA pe care o pastoriti 2 luni sau cate vrea pula mea la fiecare punct mai primeste o luna de cadou prezenta mea pe topicul ei.Si a prietenilor/prietenelor mele mei.S-a terminat cu distractia voastra cu utilizatorii de pe nimfomane. DMX va baga pula in gura. Minusati-va voi intre voi.Aia aveti voie...... 29 9 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Sper ca s-a vazut bine si nu va trebui sa repet tot ce am zis.................................................................................. 26 9 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Bai DMX-ule ti-a aruncat Popa Pisatul o pastila si ai luat-o de buna ...vai de capul meu :no2 Vezi maine ce mai delireaza/inventeaza pe aici , ca ai posibilitatea sa deschizi un nou Topic de scandal :laugh2 8 12 Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Pana acum cateva zile nu stiam cine baneaza si minuseaza utilizatorii ,mai ales cei vechi.Pur si simplu pentru ca nu m-a interesat.Dupa ce insa nesimtirea pestilor si a curvelor a devenit atat de mare incat au inceput sa minuseze utilizatori vechi si foarte vechi si care n-au treaba cu nimeni ,prieteni de-ai mei si mai ales pe MINE (pe mine baaa :laugh2 ) am decis sa aflu cine se ascund in spatele acestor conturi anonime care minuseaza in draci.In primul rand sa-mi suga pula si pestii si ANDREEA REBECCA pe care acestia o patoresc.BEEEEEEEEE.... :)))))))Deci acesti ciobani tarani prosti in sensul rau niste jegosi si gunoaie s-au gandit ca ei sa baneze pe toata lumea si sa ramana ei intre ei. DMX va ureaza :MULTA MUIE si voua taranilor gen wonderwoman motoko13 airforce sicario77 ,asasyn,ceva orange46 si inca multi multi cu conturi verzi SP pesti adevarati. Pentru acesti muisti am un mesaj :Daca mai indrazniti sa dati un singur minus oricarui,repetORICARUI utilizator nu ma intereseaza ca mie personal imi este dusman sau prieten, daca e vechi sau nou daca apartine de gasca x sau gasca y DECI inca un minus dat catre oricare din utilizatorii vechi noi ,tineri batrani dusmani prieteni,de pe site si eu AFLU ANDREEA REBECCA pe care o pastoriti 2 luni sau cate vrea pula mea la fiecare punct mai primeste o luna de cadou prezenta mea pe topicul ei.Si a prietenilor/prietenelor mele mei.S-a terminat cu distractia voastra cu utilizatorii de pe nimfomane. DMX va baga pula in gura. Minusati-va voi intre voi.Aia aveti voie...... https://www.youtube.com/watch?v=1lb5bjh6pEYEsti prafðŸ˜ðŸ˜ 12 15 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Esti prafLasa tu sa vedem. 25 9 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Bai DMX-ule ti-a aruncat Popa Pisatul o pastila si ai luat-o de buna ...vai de capul meu :no2 Vezi maine ce mai delireaza/inventeaza pe aici , ca ai posibilitatea sa deschizi un nou Topic de scandal :laugh2Lasa tu fumigenele.Eu am promis un lucru.Nu de la Pipilica stiu relaxeaza-ti muschii 25 9 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Lasa tu fumigenele.Eu am promis un lucru.Nu de la Pipilica stiu relaxeaza-ti muschii Fumigene sunt in capetele voastre uneori si acestea dau nastere din cand in cand la noi si noi curiozitati si provocari , in loc sa va ocupati timpul si cu altceva :) PS: Nu degeaba PISATUL ti-a si votat deja aceasta diversiune ieftina de aici . Asta isi cauta de dimineata si pana noaptea tarziu , noi si noi dispute cu toata lumea :slap2 6 13 Link spre comentariu
sclavulcurvelor Reputație: -262 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 , in loc sa va ocupati timpul si cu altceva :)Sa spui asa ceva cand ai 13 mii de postari in mai putin de 2 ani inseamna ce esti bonav psihic. 1 7 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Bravo Pisatule , ai schimbat deja Clona ? Pacat , dar te da de gol exprimarea din postari :) Ia spune .....maine ce KKT de disputa mai inventezi ? 5 13 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Ce ai pățit iubireee :))) 42 Link spre comentariu
sclavulcurvelor Reputație: -262 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Bravo Pisatule , ai schimbat deja Clona ? Pacat , dar te da de gol exprimarea din postari :) Ia spune .....maine ce KKT de disputa mai inventezi ?Sa nu mai vorbim de cele aproximativ 800 mii de puncte impartinte de tine care înseamnă cam 1000 de ore de munca. 2 5 Link spre comentariu
sclavulcurvelor Reputație: -262 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Ce ai pățit iubireee :)))E pe ciclu si e putin nervoasa. 1 5 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Sa nu mai vorbim de cele aproximativ 800 mii de puncte impartinte de tine care înseamnă cam 1000 de ore de munca. Tu stii cel mai bine cum functioneaza treaba aceasta ....acum te-ai dus la Marta pe profil :no2 Prost mai esti , ba PISOARCA ....si altii se iau dupa tine in loc sa te azvarle in camasa de forta :laugh2 7 12 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Ce ai pățit iubireee :)))M-am suparat :)))))Da nu pe tine.Pe pesti 23 9 Link spre comentariu
sclavulcurvelor Reputație: -262 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Tu stii cel mai bine cum functioneaza treaba aceasta ....acum te-ai dus la Marta pe profil :no2 Prost mai esti , ba PISOARCA ....si altii se iau dupa tine in loc sa te azvarle in camasa de forta :laugh2La cele 13 mii de postari,800 de mii de puncte împărțite,putem sa adaugăm si miile de mesaje private,ca sa ne facem o idee de cum iti petreci timpul pretios,foarte pretios. 1 4 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Eu am o întrebare :) Cine este acest Facebook care se uita la acest topic ? Am vrut sa dau clik pe el și nu merge :) 36 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 La cele 13 mii de postari,800 de mii de puncte împărțite,putem sa adaugăm si miile de mesaje private,ca sa ne facem o idee de cum iti petreci timpul pretios,foarte pretios.Ce sa faci , ba PISATULE , nu toti au norocul acesta ....sa se certe cu un PISAT si sa castige si niste bani in acelasi timp :laugh2 Da uite aici o abordare mai serioasa INTREBARE https://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2015/08/cum_recunosti_un_bolnav_psihic-1024x768.jpg Te uiti la lichelele acestea pe profile , ca sunt unul si acelasi , marca PISAT la tava :laugh2 http://www.nimfomane.com/poze/spp.pngavpophttp://www.nimfomane.com/poze/spp.pngdeltonesmamacurvelorhttp://www.nimfomane.com/poze/starx.gifsclavulcurvelor Diversionistule , iar te-am pus pe tapet , sa stie userii cu cine au de-a face :) 7 11 Link spre comentariu
sclavulcurvelor Reputație: -262 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 INTREBARE https://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2015/08/cum_recunosti_un_bolnav_psihic-1024x768.jpg Te uiti la lichelele acestea pe profile , ca sunt unul si acelasi , marca PISAT la tava :laugh2 http://www.nimfomane.com/poze/spp.pngavpophttp://www.nimfomane.com/poze/spp.pngdeltonesmamacurvelorhttp://www.nimfomane.com/poze/starx.gifsclavulcurvelor Diversionistule , iar te-am pus pe tapet , sa stie userii cu cine au de-a face :)Esti o prostituata masculina care te-ai vandut proxenetilor pentru puncte de reputatie.Ai banat cot la cot cu ei chiar si pe prietenii tai. 1 5 Link spre comentariu
deltones Reputație: 406 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Eu am o întrebare :)Cine este acest Facebook care se uita la acest topic ? Am vrut sa dau clik pe el și nu merge :) :slap2 Vezi ca mai e unul Google sa dai si pala . Sunt crawleri aia , nu useri :laugh2 12 4 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Eu am o întrebare :) Cine este acest Facebook care se uita la acest topic ? Am vrut sa dau clik pe el și nu merge :)Ie Zuckerberg ăla,ar fute si el ceva,d’asta e geană p’acilea😉😃PS:Vezi sa nu-l primesti pă la tine,ca jidanu’ asta e chitros rau,negociaza la orice😉😃 13 12 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Esti o prostituata masculina care te-ai vandut proxenetilor pentru puncte de reputatie.Ai banat cot la cot cu ei chiar si pe prietenii tai. Daca 3 conturi ale tale , pe care le-am banat in trecut se pot socoti "prieteni" o poti considera si asa si mi le asum Altceva , ca lozinca aceasta ai defilat-o si ieri toata ziua :) 6 11 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Fumigene e in capetele voastre uneori si acestea dau nastere din cand in cand la noi si noi curiozitati si provocari , in loc sa va ocupati timpul si cu altceva :) PS: Nu degeaba PISATUL ti-a si votat deja aceasta diversiune ieftina de aici . Asta isi cauta de dimineata si pana noaptea tarziu , noi si noi dispute cu toata lumea :slap2Analfabetule, fumigene sunt nu.... e! Cacat cu ochi ce esti tu sandilaule! 7 6 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 :slap2 Vezi ca mai e unul Google sa dai si pala . Sunt crawleri aia , nu useri :laugh2De google și bing știam , dar a apărut și Facebook ? =)) Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Ie Zuckerberg ăla,ar fute si el ceva,d’asta e geană p’acileaPS:Vezi sa nu-l primesti pă la tine,ca jidanu’ asta e chitros rau,negociaza la oriceMa gândeam și eu ca el o fi =)) 35 Link spre comentariu
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Ma gândeam și eu ca el o fi =))Dar despre barbatii circumcisi ce parere ai? 3 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum