deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Dar despre barbatii circumcisi ce parere ai? Mm , nicio părere :) 34 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Se pare ca s-a aruncat manusa.Au zis musai sa ne salvam onoarea.S-au gandit pestii ce s-au gandit. ce ne facem?Daca nu continuam sa caram minusuri iesim prost.Pula >Adio "mandria "noastra.Apropo ce mandrie ma gunoaielor?ce mandrie?ahahahahahahaha :))))))))))Au zis asa:musai sa il minusam ca altfel picam de prosti.Asta e manusa s-a aruncat acum urmeaza sa imi tin eu cuvantul. 22 9 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Fiecare user cine considera ca nu este corect ca se minuseaza membrii vechi este rugat sa vina pe topicul domnisoarei.Eu acolo voi fiDe azi incolo imi mut satra acolo Pace 22 9 Link spre comentariu
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Noiembrie 20, 2017 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Sa spui asa ceva cand ai 13 mii de postari in mai putin de 2 ani inseamna ce esti bonav psihic.Ba Andrei/bubutz mai taci dracu din gura ca singurul bolnav psihic esti tu! Ba sa tii minte: "pe tine nici dracu' nu te mai face bine"! 28 9 Link spre comentariu
sclavulcurvelor Reputație: -262 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Ba Andrei/bubutz mai taci dracu din gura ca singurul bolnav psihic esti tu! Ba sa tii minte: "pe tine nici dracu' nu te mai face bine"!Virusul Simplex 2 se localizeaza la creier si dai in turbare. 2 4 Link spre comentariu
sclavulcurvelor Reputație: -262 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Ba Andrei/bubutz mai taci dracu din gura ca singurul bolnav psihic esti tu! Ba sa tii minte: "pe tine nici dracu' nu te mai face bine"!Esti dusa. Nu sunt bubutz. Ai cedat nervos? 4 Link spre comentariu
giacomo casanova Reputație: 115 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Pana acum cateva zile nu stiam cine baneaza si minuseaza utilizatorii ,mai ales cei vechi.Pur si simplu pentru ca nu m-a interesat.Dupa ce insa nesimtirea pestilor si a curvelor a devenit atat de mare incat au inceput sa minuseze utilizatori vechi si foarte vechi si care n-au treaba cu nimeni ,prieteni de-ai mei si mai ales pe MINE (pe mine baaa :laugh2 ) am decis sa aflu cine se ascund in spatele acestor conturi anonime care minuseaza in draci.In primul rand sa-mi suga pula si pestii si ANDREEA REBECCA pe care acestia o patoresc.BEEEEEEEEE.... :)))))))Deci acesti ciobani tarani prosti in sensul rau niste jegosi si gunoaie s-au gandit ca ei sa baneze pe toata lumea si sa ramana ei intre ei. DMX va ureaza :MULTA MUIE si voua taranilor gen wonderwoman motoko13 airforce sicario77 ,asasyn,ceva orange46 si inca multi multi cu conturi verzi SP pesti adevarati. Pentru acesti muisti am un mesaj :Daca mai indrazniti sa dati un singur minus oricarui,repetORICARUI utilizator nu ma intereseaza ca mie personal imi este dusman sau prieten, daca e vechi sau nou daca apartine de gasca x sau gasca y DECI inca un minus dat catre oricare din utilizatorii vechi noi ,tineri batrani dusmani prieteni,de pe site si eu AFLU ANDREEA REBECCA pe care o pastoriti 2 luni sau cate vrea pula mea la fiecare punct mai primeste o luna de cadou prezenta mea pe topicul ei.Si a prietenilor/prietenelor mele mei.S-a terminat cu distractia voastra cu utilizatorii de pe nimfomane. DMX va baga pula in gura. Minusati-va voi intre voi.Aia aveti voie...... https://www.youtube.com/watch?v=1lb5bjh6pEYRespect Link spre comentariu
miskin is back Reputație: 2 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Se pare ca s-a aruncat manusa.Au zis musai sa ne salvam onoarea.S-au gandit pestii ce s-au gandit. ce ne facem?Daca nu continuam sa caram minusuri iesim prost.Pula >Adio "mandria "noastra.Apropo ce mandrie ma gunoaielor?ce mandrie?ahahahahahahaha :))))))))))Au zis asa:musai sa il minusam ca altfel picam de prosti.Asta e manusa s-a aruncat acum urmeaza sa imi tin eu cuvantul. Pustiu iar nu ti-ai luat medicamentele ?Daca nici bani de puncte n-ai, ce sa mai zic de medicamente.Dute di fa o laba pe toate topicele pestisorilor.Poti incepe cu Raffa. Ai de :) mea Link spre comentariu
taurulcomunal2015 Reputație: 90 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Primele conturi verzi ii apartin lui @futacios man ,@joker @ticutza @Futacios-man care a avut o relatie cu alina de la top,care este retrasa acum .....dar ii produce bani in contuinuare @andra de la top ,@laura si @anastasia. @joker ,are apartamente in regim hotelier in care locuiesc multe fete de la top.@ticuta este pestelaul @andreei rebeca de la top :laugh2 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Pustiu iar nu ti-ai luat medicamentele ?Daca nici bani de puncte n-ai, ce sa mai zic de medicamente.Dute di fa o laba pe toate topicele pestisorilor.Poti incepe cu Raffa. Ai de :) meaProstule nu Raffa da negative cu miile.Stii nu toata lumea are chef sa si schimbe contul zilnic ca tine... Semeni la stil cu Umberto Eco.Pacat ca la creier nu :cry2 24 9 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Au inceput pestii sa se dea in gat ? ....de foame :slap2 Ala nu zase nimic de Picoias ... cred ca e pa mana cu el , ca nu i se mai fac oferte benefice ca altadata . :) 4 11 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Au inceput pestii sa se dea in gat ? ....de foame :slap2 Ala nu zase nimic de Picoias ... cred ca e pa mana cu el , ca nu i se mai fac oferte benefice ca altadata . :)Auzi ma ca tot te agiti tie ti se pare normal ca aia minuseaza userii vechi si le iau punctele?spune 22 9 Link spre comentariu
deltones Reputație: 406 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Auzi ma ca tot te agiti tie ti se pare normal ca aia minuseaza userii vechi si le iau punctele?spunepai daca lui ii dau plusuri , ce naiba sa il intereseze de userii vechi , doar are niste principii :laugh2 :slap2 6 3 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 daca tineau de picon si el minusa cu ele la fel faceam.curios ca pe tine te deranjeaza acum cand "aia pe care nu-i cunosti nu stii cine sunt dar iti baga tie puncte pozitive"" sunt fututi 21 9 Link spre comentariu
giacomo casanova Reputație: 115 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 daca tineau de picon si el minusa cu ele la fel faceam.curios ca pe tine te deranjeaza acum cand "aia pe care nu-i cunosti nu stii cine sunt dar iti baga tie puncte pozitive"" sunt fututiChiar foarte curios.Bine ca nu i cunoaste:)))) 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Auzi ma ca tot te agiti tie ti se pare normal ca aia minuseaza userii vechi si le iau punctele?spune Lasa , ma , ca nu te-am vazut intervenind cand ma minusau tovarasii tai pe mine . Ba de fapt ai intevenit , ptr. pacaliciul PISARCIOS si-l aclamai din spate . Deci agita-te in continuare ....dar ai aruncat in directia gresita cu dude d'astea :) 4 11 Link spre comentariu
arramis Reputație: -1718 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Ti-ai mai facut un "prieten" virtual ? 6 11 Link spre comentariu
giacomo casanova Reputație: 115 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Lasa , ma , ca nu te-am vazut intervenind cand ma minusau tovarasii tai pe mine . Ba de fapt ai intevenit , ptr. pacaliciul PISARCIOS si-l aclamai din spate . Deci agita-te in continuare ....dar ai aruncat in directia gresita cu dude d'astea :)Parcanu despre asta te a ntrebat .Ce smecher ai deviat subiectul :)))) 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Ti-ai mai facut un "prieten" virtual ? care ?...ca am fel de fel de "prieteni" , pe alese , pe culese :laugh2 4 11 Link spre comentariu
arramis Reputație: -1718 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 care ?...ca am fel de fel de "prieteni" , pe alese , pe culese :laugh2Dă-le cu plus...sa vezi ce se aduna...ca trântorii la stupul cu miere dulce. 5 11 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Parcanu despre asta te a ntrebat .Ce smecher ai deviat subiectul :)))) Daca urmareai intreaga poveste imi dadeai dreptate ...el intervine doar atunci cand este afectat si face pe plangaciosul , nu cand sunt si altii , care au un comportament mult mai OK decat al sau...mie imi zici. ...hmmm Cearta-l pe Pisic ca a inventat aceasta schema de joc pe aici :) 4 11 Link spre comentariu
giacomo casanova Reputație: 115 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Daca urmareai intreaga poveste imi dadeai dreptate ...el intervine doar atunci cand este afectat si face pe plangaciosul , nu cand sunt si altii , care au un comportament mult mai OK decat al sau...mie imi zici. ...hmmm Cearta-l pe Pisic ca a inventat aceasta schema de joc pe aici :)Stai linistit ca il cunosc .Nu se plange dupa puncte . :) El se lamenta pentru punctele altora .E nebun de legat da are suflet bun .De asta imi este prieten 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Dă-le cu plus...sa vezi ce se aduna...ca trântorii la stupul cu miere dulce. Pai l-ai vazut pana acum pe vreunul sa se planga cand ii vin futu-i pomana ? Eu macar am fost cinstit si am zis bogdaproste si sa fie primit in continuare Unde mai pun ca am un lot de "prieteni" pe care anul trecut ii salvam de minusurile altora , iar acum mi-au devenit brusc dusmani peste noapte ...nasparliti...parca plang eu dupa caracterul lor infect pe care deja si l-au demonstrat in fata mea....tocmai de aceea nici nu intervin acum ptr. ei sa le salvez fundurile :) 5 11 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Stai linistit ca il cunosc .Nu se plange dupa puncte . :) El se lamenta pentru punctele altora .E nebun de legat da are suflet bun .De asta imi este prieten E treaba voastra ce si cum , dar eu am spus adevarul (ca de obicei) nu il ascund ca altii sub pres :) 4 11 Link spre comentariu
sclavulcurvelor Reputație: -262 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 E treaba voastra ce si cum , dar eu am spus adevarul (ca de obicei) nu il ascund ca altii sub pres :)Stiuletare,cine zici ca sta toata ziua pe Site?Felicitari pentru cele 13 mii postari. 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum