Sari la conținut

MESAJ CATRE ANDREEA REBECCA DE LA DMX

dmx dmx

Postări Recomandate

• Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot

Stiuletare,cine zici ca sta toata ziua pe Site?

Felicitari pentru cele 13 mii postari.

A lipsit cateva zile... credeam ca s-a retras. Acum i-am vazut reputatia si realizez ca si-a folosit degetele mai mult ca un pianist profesionist...  :slap2

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:DA
  • Oras:DA

Pai l-ai vazut pana acum pe vreunul sa se planga cand  ii vin futu-i pomana  ?

Eu macar am fost cinstit si am  zis  bogdaproste si sa fie primit in continuare 

Unde mai pun ca am un lot de "prieteni" pe care anul trecut ii salvam de minusurile altora  , iar acum mi-au devenit brusc dusmani peste noapte  ...nasparliti...parca plang eu dupa caracterul lor infect pe care deja si l-au demonstrat in fata mea....tocmai de aceea nici nu intervin acum ptr. ei  sa le salvez fundurile  :)

Nu mai mintii atat ,tu nu ai fost ajutat? Ai fost si inca din plin .Tu ti-ai atacat prietenii nu ei pe tine mincinosule .Esti un pervers ca deobicei

• Like 13
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:La căldurică

Vad o frantura in logica ta pisica grasuta.

Legatura dintre Nicoleta si Ines.

Poti sa luminezi lumea ? 

Ai de  :) mea.

Pai ce cauta pe contul meu la ora 4 dimineata, nu m-a vizionat nimeni 2 saptamani, cand alti 4 sobolani imi dadeau fiecare 1500 de puncte minus ?

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Vad o frantura in logica ta pisica grasuta.

Legatura dintre Nicoleta si Ines.

Poti sa luminezi lumea ? 

Ai de  :) mea.

Kinuitule, esti bine? Ma-ngrijorezi. Nu mai esti deloc atent, ai inceput sa faci continuuu greseli. Lasa prafurile si fa-te om (e utopic ce spun, dar incerc si eu).

• Like 3
  • Minus 7
Link spre comentariu

Prostule nu Raffa da negative cu miile.

Stii nu toata lumea are chef sa si schimbe contul zilnic ca tine...

Semeni la stil cu Umberto Eco.

Pacat ca la creier nu :cry2

Cu acest topic ai reusit sa iti demasti dusmanii.

Uite pisoiul grasut este unul care minueseaza userii forumului.

Ai putea sa ai o discutie constructiva cu acest mamifer.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Kinuitule, esti bine? Ma-ngrijorezi. Nu mai esti deloc atent, ai inceput sa faci continuuu greseli. Lasa prafurile si fa-te om (e utopic ce spun, dar incerc si eu).

Nu e Muișkin, chill. Îl simt în urină, că nu-mi vine să mă piș pe mă-sa când citesc.

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu

Pe cine minuseaza?

M-am uitat pe profilul unuia ce m-a minusat astazi ,am mers la reputatie , am vazut ca s-a mai ocupat de o fata nicoletaaa19 care nu a mai fost activa din martie, si ghici cine i-a vizitat profilul azi la 18? Inesis ! De unde a i-a venit sa se uite tocmai azi, ea care pretinde ca e noua , doar din vara? Apropo era unul din cei care te-au minusat si pe tine

Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

Fiecare user cine considera ca nu este corect ca se minuseaza membrii vechi este rugat sa vina pe topicul domnisoarei.

Eu acolo voi fi

De azi incolo imi mut satra acolo

Pace

Eu nu consider ca este corect sa se minuseze a proasta, indiferent ce user este minusat, vechi sau nou.

Ce nu reusesc sa inteleg deocamdata este de ce trebuie sa sufere Andreea pentru minusarile altora. Exista o legatura dovedita intre ea si acestia?

Sper sa nu te superi, dar vazut din afara, din punctul de vedere al unui user care incearca sa fie obiectiv, te porti la fel de copilareste ca si Rozkenda si Amada. Indiferent de motivatia care te mana in lupta, metoda pe care ai adoptat-o este la fel de incorecta ca a celor care te minuseaza. 
Rozkenda a creat precedentul Tania, tu consolidezi acest precedent cu Andreea. Cine urmeaza oare?
Sunt curios cat te va lasa Pisicuts sa demolezi topicul Andreei...
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

M-am uitat pe profilul unuia ce m-a minusat astazi ,am mers la reputatie , am vazut ca s-a mai ocupat de o fata nicoletaaa19 care nu a mai fost activa din martie, si ghici cine i-a vizitat profilul azi la 18? Inesis ! De unde a i-a venit sa se uite tocmai azi, ea care pretinde ca e noua , doar din vara? Apropo era unul din cei care te-au minusat si pe tine

j

Link spre comentariu
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�

Nu mai dati vina pe mine chiar asa la orice :))) eu nu am minusat pe nimeni in afara de Rozkendra

Pot spune doar ca daca e nevoie sa imi ajut prietenii cu plusuri , am la cine sa apelez . Insa acele conturi , sincer, nu imi apartin mie.

Si nici nu pot spune , pt ca am depus juramant. Dar eu chiar am intrat ft rar pe cont in ultimele zile si se vede la postari.

Si da, cineva mi l-a salvat pe Adrian10 la rugamintea mea :) asta recunosc. Merita acel membru .

Este serios , cu bun simt , si ft activ in postari informative , nu la barfe. Este prietenul meu.

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

Eu nu consider ca este corect sa se minuseze a proasta, indiferent ce user este minusat, vechi sau nou.

Ce nu reusesc sa inteleg deocamdata este de ce trebuie sa sufere Andreea pentru minusarile altora. Exista o legatura dovedita intre ea si acestia?

Sper sa nu te superi, dar vazut din afara, din punctul de vedere al unui user care incearca sa fie obiectiv, te porti la fel de copilareste ca si Rozkenda si Amada. Indiferent de motivatia care te mana in lupta, metoda pe care ai adoptat-o este la fel de incorecta ca a celor care te minuseaza. 
Rozkenda a creat precedentul Tania, tu consolidezi acest precedent cu Andreea. Cine urmeaza oare?
Sunt curios cat te va lasa Pisicuts sa demolezi topicul And

intra tu, ca te stiu impartial pe profilul lui robogirl, la reputatie oferita, da click pe nicoleta si vezi cine i-a vizitat profilul azi

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...