corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Stiuletare,cine zici ca sta toata ziua pe Site?Felicitari pentru cele 13 mii postari. A lipsit cateva zile... credeam ca s-a retras. Acum i-am vazut reputatia si realizez ca si-a folosit degetele mai mult ca un pianist profesionist... :slap2 4 4 Link spre comentariu
pisoiul salbatic Reputație: -296 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:La căldurică Oras:La căldurică Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 In spatele tuturor acestor conturi se afla Inesis;Priviti va rog contul nicoletaaa19 3 2 Link spre comentariu
pisoiul salbatic Reputație: -296 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:La căldurică Oras:La căldurică Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Cine a vizitat azi la ora 18 contul unei fete ce nu a mai postat din luna martie ? 3 2 Link spre comentariu
pisoiul salbatic Reputație: -296 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:La căldurică Oras:La căldurică Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Inesis ! Priviti cine a dat minus la aceasta fata si va ve-ti convinge 3 2 Link spre comentariu
pisoiul salbatic Reputație: -296 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:La căldurică Oras:La căldurică Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Cand am dat minus la Adrian 10 intentionat sa o demasc , cine a dat 10 000 de puncte de reputatie pozitive? Aceleasi conturi muiste care iau mii de puncte la clienti vechi ! Intrati pe fiecare cont la reputatie oferita si ve-ti vedea ce jocuri fac pe aici ! 4 2 Link spre comentariu
asteapta Reputație: 89 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Pai l-ai vazut pana acum pe vreunul sa se planga cand ii vin futu-i pomana ? Eu macar am fost cinstit si am zis bogdaproste si sa fie primit in continuare Unde mai pun ca am un lot de "prieteni" pe care anul trecut ii salvam de minusurile altora , iar acum mi-au devenit brusc dusmani peste noapte ...nasparliti...parca plang eu dupa caracterul lor infect pe care deja si l-au demonstrat in fata mea....tocmai de aceea nici nu intervin acum ptr. ei sa le salvez fundurile :)Nu mai mintii atat ,tu nu ai fost ajutat? Ai fost si inca din plin .Tu ti-ai atacat prietenii nu ei pe tine mincinosule .Esti un pervers ca deobicei 13 14 Link spre comentariu
miskin is back Reputație: 2 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 In spatele tuturor acestor conturi se afla Inesis;Priviti va rog contul nicoletaaa19 Vad o frantura in logica ta pisica grasuta.Legatura dintre Nicoleta si Ines.Poti sa luminezi lumea ? Ai de :) mea. 1 1 Link spre comentariu
pisoiul salbatic Reputație: -296 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:La căldurică Oras:La căldurică Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Vad o frantura in logica ta pisica grasuta.Legatura dintre Nicoleta si Ines.Poti sa luminezi lumea ? Ai de :) mea.Pai ce cauta pe contul meu la ora 4 dimineata, nu m-a vizionat nimeni 2 saptamani, cand alti 4 sobolani imi dadeau fiecare 1500 de puncte minus ? 3 2 Link spre comentariu
pisoiul salbatic Reputație: -296 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:La căldurică Oras:La căldurică Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 A visat cumva? La fel acum aceiasi lingai minuseaza o fata absenta de 8 luni si ea e la curent ! Ce sa mai intelegi ? 3 2 Link spre comentariu
pisoiul salbatic Reputație: -296 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:La căldurică Oras:La căldurică Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 prea multe coincidente 3 2 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 20, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Vad o frantura in logica ta pisica grasuta.Legatura dintre Nicoleta si Ines.Poti sa luminezi lumea ? Ai de :) mea.Kinuitule, esti bine? Ma-ngrijorezi. Nu mai esti deloc atent, ai inceput sa faci continuuu greseli. Lasa prafurile si fa-te om (e utopic ce spun, dar incerc si eu). 3 7 Link spre comentariu
miskin is back Reputație: 2 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Prostule nu Raffa da negative cu miile.Stii nu toata lumea are chef sa si schimbe contul zilnic ca tine... Semeni la stil cu Umberto Eco.Pacat ca la creier nu :cry2 Cu acest topic ai reusit sa iti demasti dusmanii.Uite pisoiul grasut este unul care minueseaza userii forumului.Ai putea sa ai o discutie constructiva cu acest mamifer. 2 1 Link spre comentariu
pisoiul salbatic Reputație: -296 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:La căldurică Oras:La căldurică Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Si acum vine si creeaza diversiune, aruncand vina pe altcineva Link spre comentariu
sclavulcurvelor Reputație: -262 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Si acum vine si creeaza diversiune, aruncand vina pe altcinevaSpune ce cont ai avut,cine ti-a dat minusuri,apoi vedem despre ce e vorba. 1 3 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 20, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 A visat cumva? La fel acum aceiasi lingai minuseaza o fata absenta de 8 luni si ea e la curent ! Ce sa mai intelegi ?Pe cine minuseaza? 3 7 Link spre comentariu
miskin is back Reputație: 2 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Bag de seama ca tinta e Ines, nu cunosc dameza desi am auzit ca frumoasa.Ai hartuit-o si te-a banat, este ?Acum o urmaresti si te intereseaza viata ei, vai de :) mea de proxnet. #MiskinKnowsEverything 2 Link spre comentariu
asteapta Reputație: 89 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Pe cine minuseaza?Nicoletaaa 11 14 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Kinuitule, esti bine? Ma-ngrijorezi. Nu mai esti deloc atent, ai inceput sa faci continuuu greseli. Lasa prafurile si fa-te om (e utopic ce spun, dar incerc si eu).Nu e Muișkin, chill. Îl simt în urină, că nu-mi vine să mă piș pe mă-sa când citesc. 4 4 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 20, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Nu e Muișkin, chill. Îl simt în urină, că nu-mi vine să mă piș pe mă-sa când citesc.Si eu cred ca nu-i kinuitu'. E doar un rahat in drum. 3 7 Link spre comentariu
pisoiul salbatic Reputație: -296 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:La căldurică Oras:La căldurică Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Pe cine minuseaza?M-am uitat pe profilul unuia ce m-a minusat astazi ,am mers la reputatie , am vazut ca s-a mai ocupat de o fata nicoletaaa19 care nu a mai fost activa din martie, si ghici cine i-a vizitat profilul azi la 18? Inesis ! De unde a i-a venit sa se uite tocmai azi, ea care pretinde ca e noua , doar din vara? Apropo era unul din cei care te-au minusat si pe tine Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Fiecare user cine considera ca nu este corect ca se minuseaza membrii vechi este rugat sa vina pe topicul domnisoarei.Eu acolo voi fiDe azi incolo imi mut satra acolo Pace Eu nu consider ca este corect sa se minuseze a proasta, indiferent ce user este minusat, vechi sau nou. Ce nu reusesc sa inteleg deocamdata este de ce trebuie sa sufere Andreea pentru minusarile altora. Exista o legatura dovedita intre ea si acestia? Sper sa nu te superi, dar vazut din afara, din punctul de vedere al unui user care incearca sa fie obiectiv, te porti la fel de copilareste ca si Rozkenda si Amada. Indiferent de motivatia care te mana in lupta, metoda pe care ai adoptat-o este la fel de incorecta ca a celor care te minuseaza. Rozkenda a creat precedentul Tania, tu consolidezi acest precedent cu Andreea. Cine urmeaza oare?Sunt curios cat te va lasa Pisicuts sa demolezi topicul Andreei... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 M-am uitat pe profilul unuia ce m-a minusat astazi ,am mers la reputatie , am vazut ca s-a mai ocupat de o fata nicoletaaa19 care nu a mai fost activa din martie, si ghici cine i-a vizitat profilul azi la 18? Inesis ! De unde a i-a venit sa se uite tocmai azi, ea care pretinde ca e noua , doar din vara? Apropo era unul din cei care te-au minusat si pe tine j Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Eu nu amVizitat pe nimeni astazi :)))) lol 1 5 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Nu mai dati vina pe mine chiar asa la orice :))) eu nu am minusat pe nimeni in afara de RozkendraPot spune doar ca daca e nevoie sa imi ajut prietenii cu plusuri , am la cine sa apelez . Insa acele conturi , sincer, nu imi apartin mie.Si nici nu pot spune , pt ca am depus juramant. Dar eu chiar am intrat ft rar pe cont in ultimele zile si se vede la postari.Si da, cineva mi l-a salvat pe Adrian10 la rugamintea mea :) asta recunosc. Merita acel membru . Este serios , cu bun simt , si ft activ in postari informative , nu la barfe. Este prietenul meu. 2 5 Link spre comentariu
pisoiul salbatic Reputație: -296 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:La căldurică Oras:La căldurică Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Eu nu consider ca este corect sa se minuseze a proasta, indiferent ce user este minusat, vechi sau nou. Ce nu reusesc sa inteleg deocamdata este de ce trebuie sa sufere Andreea pentru minusarile altora. Exista o legatura dovedita intre ea si acestia? Sper sa nu te superi, dar vazut din afara, din punctul de vedere al unui user care incearca sa fie obiectiv, te porti la fel de copilareste ca si Rozkenda si Amada. Indiferent de motivatia care te mana in lupta, metoda pe care ai adoptat-o este la fel de incorecta ca a celor care te minuseaza. Rozkenda a creat precedentul Tania, tu consolidezi acest precedent cu Andreea. Cine urmeaza oare?Sunt curios cat te va lasa Pisicuts sa demolezi topicul Andintra tu, ca te stiu impartial pe profilul lui robogirl, la reputatie oferita, da click pe nicoleta si vezi cine i-a vizitat profilul azi 3 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum