inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 24, 2017 Vis, esti proasta rau ! Oricine poate suna pe oricine aici pe forum. Mai putin voi pe mine acum ca nu imi stiti nr de tel .. ha ha 1 7
marta m Reputație: -4591 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Noiembrie 24, 2017 1. Macar eu sunt si tanara si frumoasa si iubita si cu bani2. Mi-e somn, vbm maine .Aahh stai putin , acum am citit ceva de Denisa.3. Denisa nu inseamna Inesis . Si invers. Ce treaba are Denisa cu certurile mele sau invers? Nu ne mai confundati. Denisa chiar e cuminte pe forum . Eu am fost mai cu gura mare, dar asa e caracterul meu.Nu vreau eu sa tac. Tac doar cand ma plictisesc de o situatie, ca acum spre exemplu. Noapte buna :* 1,ma bucur pt tine, e momentul tau de glorie , scoate ce poti din el, stiu cum e :)2 urmaresc cu interes evolutia tinerei generatii ,in scripte si fapte , pe forum3 treaba aia ca m-am jucat si p`orma am uitat si am plecat,nu merge de multe ori , cu adultiihai pa , ca mai am mevoie de timp ca sa-mi treca paraponul :) 3 2
marta m Reputație: -4591 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Noiembrie 24, 2017 da,e cantec de leagan pt tataie zombicoaie , cand si-o taia venele cum tot ii soptesc lui dracusorii in caput si el zbiara la toti pe forum 2 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 24, 2017 Prea multa vrajeala . In caz ca nu stiai vorbesc cu Alessandra la tel din vara :)) lolInclusiv acum . Si cu mai multe fete vbm la tel. Trebuia sa-ti spun tie,? Proxenetule care i-ai spart parole ? ma doare in pla ....dar de ce nu raspunzi la ce te-am intrebat ? Nu te-am intrebat pe cine suni .ai ezitat la toate intrebarile pe care ti le-am pus (este a 5-a:) fazele cu spart parola si proxnetismul le arunci ca tuta , ca esti o curva total lipsita de inteligenta si mincinoasa pe deasupra .am tot spus cu ce ma ocup iar nivelul meu de castig il depaseste cu mult pe acela al unui proxenet care sta la mana unei fete sa-i produca bani , Da-mi un motiv de ce m-as cobora la acest nivel sau un ex. pe cine impresariez ? te scufunzi ca fraiera si mai mult in propria idiotenie :no2 3 10
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 24, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Noiembrie 24, 2017 da,e cantec de leagan pt tataie zombicoaie , cand si-o taia venele cum tot ii soptesc lui dracusorii in caput si el zbiara la toti pe forumDacă ai cunoaste tu ce imagini îmi trezesc cuvintele tale...ai face revoluție pe forum! 😅 6 5
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 24, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Noiembrie 24, 2017 Vis, esti proasta rau ! Oricine poate suna pe oricine aici pe forum. Mai putin voi pe mine acum ca nu imi stiti nr de tel .. ha haAstea au fost ultimile cuvinte de ocară pe care mi le-a adresat Amada... Eu nu sun oamenii aiurea si nu stiu cu cine ma confunzi. Tu m-ai sunat doar de pe un număr, o dată, iar acel număr avea whatapp-ul activ cand am vrut să îți trimit poezia...a fost o întâmplare, dar am rămas nedumerită, e adevărat. Nu mă pricep la mințile perverse...însă e bai când eu fac un bine unui om rău. Cât de mic să fie acel bine, acel gest al meu făcut întâmplător si nevinovat...răstoarnă carul mare. PS. In jignirile voastre ati uitat sa-mi ziceți că sunt curvă. 7 5
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 24, 2017 Au fost dovezi ca ai fost proxemet si ai spart parola unei fete de aici . Stati ca vine dimineata si va baga astia pl in gat imediat :)))) No problem . Ei va cunoscmai bine;) eu nu mai stau sa imi bat capul cu ipocriti ðŸ‘ðŸ½ðŸ˜‰
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 24, 2017 lasati-o pe Ines ca este o tanara cam prostuta si luata prea devreme de valul "vedetismului" :) 3 10
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 24, 2017 Pai esti proxenet . S-a dovedit ca i -ai spart parola unei fete de care erai indragostit si o saantajai . Urat . Ft urat.
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 24, 2017 Iar eu cand am spus ca andreea rebeca sigur e nevinovata este pt ca stiam cate conturi SP ai tu si ce mesaje imi dadeaiSi cate manevre ai facut pe forum . Ai facut pact cu lumea , etcIn fine , ideea este ca dupa ce te-am demascat ai spus ca am blocat zeci deMembri. Acum brusc , zici de alessandra ca tot eu am blocat-o avand in vedere ca tot forumul stia ca ai fost tu.Prea multa ipocrizie si mi se face scarba si nu vreau sa ma trezesc cu hepatita din cauza voastra 🤢
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 24, 2017 Au fost dovezi ca ai fost proxemet si ai spart parola unei fete de aici . Stati ca vine dimineata si va baga astia pl in gat imediat :))))No problem . Ei va cunoscmai bine;) eu nu mai stau sa imi bat capul cu ipocriti pai bai idioato , cand faci niste aprecieri le faci bazandu-te pe propriile informatii si doar atunci cand esti bine documentata , nu ca a spus x sau Y eu cant ti-am pus niste intrebari la care nu mi-ai oferit raspunsurile au fost bazate pe faptele tale concrete de aici cine pe cine cunoaste , idioato ? intreab-o pe mincinoasa aia de Alessandra cum "s-a spart" acea parola , ca tot vorbiti des la telefon pe cine impresariez ....idioato ? Eu cred ca tu esti atat de proasta , de ai ajuns sa-ti dai branci singura ........pe scara de incendiu . :laugh2
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 24, 2017 Ia lasa ca o sun eu pe Alessandra in dimineata asta si o intreb ce conturi au minusat-o pana la banare. 😉
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 24, 2017 Ia uite cine minuseaza . Mi -a dat 1000' minusuri in 6 minute acum o saptamana. Total vreo 4"000 si ceva Acum am primit 156 minusuri in 2 minute . Ziua tace si noaptea minuseazaEu oare pe cine sa dau vina , ? Cu cine m-am certat azi ,? Ar putea fi Miky77, sau altii ... sa vrdem .Vis nu e in niciun caz, nu e ea cu SP urile , e exclusa din start.
pisoiul salbatic Reputație: -296 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:La căldurică Oras:La căldurică Postat Noiembrie 24, 2017 Ia uite cine minuseaza . Mi -a dat 1000' minusuri in 6 minute acum o saptamana. Total vreo 4"000 si cevaAcum am primit 156 minusuri in 2 minute .
pisoiul salbatic Reputație: -296 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:La căldurică Oras:La căldurică Postat Noiembrie 24, 2017 Ce mai zici acum?
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 24, 2017 Ia uite cine minuseaza . Mi -a dat 1000' minusuri in 6 minute acum o saptamana. Total vreo 4"000 si cevaAcum am primit 156 minusuri in 2 minute . Eu nu am primit nici un avertisment . Le faci in photoshop cumva,? Ia sa intre pisicuts sa imi arate avertismentul Looool
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 24, 2017 Ce mai zici acum?Ce sa zic , ?? Intai explica . De unde ai scos tu ca amPrimit eu avertisment ? Mie nu imi apare pe cont niciun mesaj
pisoiul salbatic Reputație: -296 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:La căldurică Oras:La căldurică Postat Noiembrie 24, 2017 Pai la mine in cont apare,intri la mine in cont pe ascuns, mi-ai spart parola?
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 24, 2017 Iar eu cand am spus ca andreea rebeca sigur e nevinovata este pt ca stiam cate conturi SP ai tu si ce mesaje imi dadeaiSi cate manevre ai facut pe forum . Ai facut pact cu lumea , etcIn fine , ideea este ca dupa ce te-am demascat ai spus ca am blocat zeci deMembri. Acum brusc , zici de alessandra ca tot eu am blocat-o avand in vedere ca tot forumul stia ca ai fost tu. :)))))))Prea multa ipocrizie si mi se face scarba si nu vreau sa ma trezesc cu hepatita din cauza voastra banat-o ...esti beata sau drogata ? Pai esti proxenet . S-a dovedit ca i -ai spart parola unei fete de care erai indragostit si o saantajai . Urat . Ft urat. Cu ce am santajat-o ?Santajezi pe cineva cand ceri bani , o constrangi sa recurga la anumite fapte nu tocmai pozitive ...etc pare un santaj acela ca am ajutat-o din mila , pe o saracie , fara alta intentie , sa-si faca cont aici si sa-si stearga tot rahatul pe care l-a tot lasat in urma (cum de altfel faci si tu zilnic , editand postarile si pozele) si sa se retraga , mintindu-ma ca se reantoarce la liceu si va disparea de aici ? Eu de ce nu am sunat-o niciodata ....pe saracie , cu toate ca ii cunosc nr. de pe care inca activeaza ? Ai de plm , tu esti distrusa psihic de la varsta aceasta ...acum sunt convins , cum de altfel sunt si convins ca din razbunare ai recurs si la banarea diferitilor useri care ai simtit tu ca te deranjeaza :laugh2
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 24, 2017 Pana sa faci imagini in photoshop tu explica cum de dai atatea minusuri in doar cateva minute ? Sute si mii ? Ai vreun program ceva ? Nu esti tu oare Miky 77 ;)
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 24, 2017 Pai la mine in cont apare,intri la mine in cont pe ascuns, mi-ai spart parola?Bai stii ceva ? Eu nu stiu sa intru la tine in cont. Eu intru la mine si mie nu imi apare niciun mesaj de genul.Si ce legatura are mesaju ala care oricum nu il vad , imi da eroare, cu faptul ca ma minusezi cu cine stie ce programe dubioase ?Acum sint 100% convinsa ca esti miky 77.NuMai schimba subiectul si spune cum ma minusezi tu numai la orele astea 03-06 dimineata ??? Si ziua stai la panda nu scoti un cuvant. Apoi in cateva minute bagi cateva mii de minusuri . 1 6
pisoiul salbatic Reputație: -296 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:La căldurică Oras:La căldurică Postat Noiembrie 24, 2017 Nu era mai bine daca ma lasai cu contul mov? nu puteam da minus !
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 24, 2017 Nu era mai bine daca ma lasai cu contul mov? nu puteam da minus !Ce cont mov visezi ? Handicapatule
pisoiul salbatic Reputație: -296 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:La căldurică Oras:La căldurică Postat Noiembrie 24, 2017 Cu manuta mea, iar mesajul pe care l-am primit de la Pisicuts zice asa : Inesuka tu chiar vrei sa iti dau bataie la curu gol? 4
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 24, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Noiembrie 24, 2017 Pana sa faci imagini in photoshop tu explica cum de dai atatea minusuri in doar cateva minute ? Sute si mii ? Ai vreun program ceva ? Nu esti tu oare Miky77 ;)Fotoshop d-ăsta? 😅 6 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum