Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 joke: Sa vina DNA-ul :) lasa,doar Laura sa vina :))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 lasa,doar Laura sa vina :)))https://www.youtube.com/watch?v=Zz5YpNKnOGc 11 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Zz5YpNKnOGc Io am zis doar Laura,da' poa' sa ia cativa agenti,procurori ceva,sa nu vina paparazzi :))) Sa stea da paza,zic :))) Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 22, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 joke: Sa vina DNA-ul :)Adica... iti chemi prietenii clonati? Care e legatura ta cu verzii pomeniti in acest topic de catre Dmx? Iar o bagi p-aia ca "job-ul" nu-ti permite sa spui? 1 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Adica... iti chemi prietenii clonati?Care e legatura ta cu verzii pomeniti in acest topic de catre Dmx?Iar o bagi p-aia ca "job-ul" nu-ti permite sa spui? Nu poti trece peste faza cu jobul, este ? Nu te pot ajuta.De care verzi si clone e vorba ? 10 7 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 22, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 😂😂😂😂 mor , job-ul nu-mi permite sa spun , buna asta. O s-o retin pt viitor 2 7 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 22, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Nu poti trece peste faza cu jobul, este ? Nu te pot ajuta.De care verzi si clone e vorba ?Spune-i pe toti. Probabil eu am gasit mai putini decat ii stii tu. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 mor , job-ul nu-mi permite sa spun , buna asta. O s-o retin pt viitor Omul nu intelege asta si e foarte insistent la modul obsesiv.Sper ca nu este inscris in P$D. 10 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Spune-i pe toti. Probabil eu am gasit mai putini decat ii stii tu.Mai sus ma refeream la pisoiul salbatic, un sclav esuat. https://media.giphy.com/media/KjqnOCVXbIkiA/giphy.gif 10 7 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 22, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Nu ma bag ! Mie imi place replica asta. Mai simplu decat cum dadeam eu explicatii , oricum nimeni nu imi aprecia efortul de a tasta :))) 1 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Nu ma bag ! Mie imi place replica asta. Mai simplu decat cum dadeam eu explicatii , oricum nimeni nu imi aprecia efortul de a tasta :)))Like. 11 7 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 22, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Si eu stiu multe . Insa job-u nu-mi permite sa spun. Ce tare suna !!! Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 22, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Mai sus ,,...........Revenind la intrebarea pe care o ocolesti:Ce legatura este intre tine si conturile verzi pomenite de catre Dmx pe acest topic? 2 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Revenind la intrebarea pe care o ocolesti:Ce legatura este intre tine si conturile verzi pomenite de catre Dmx pe acest topic? Doar tu stii ce vrei sa intrebi. :))) Eu m-am plans de cine ma minuseaza si ca are legatura cu acest topic. Acel pisoias pluseaza la greu pe cine trebuie. Ai prins idea ? 11 8 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 22, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Doar tu stii ce vrei sa intrebi. :))) Eu m-am plans de cine ma minuseaza si ca are legatura cu acest topic. Acel pisoias pluseaza la greu pe cine trebuie. Ai prins idea ?Credeam ca faci pe prostul. Se pare ca ma insel. Nu te prefaci. 3 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Credeam ca faci pe prostul. Se pare ca ma insel. Nu te prefaci. Poti veni si tu cu o teorie, eu din cauza asta am postat aici.Betty e exclusa, ma minuseaza ca e nebuna si nu are treaba cu posesoarea acestui topic. 10 8 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 22, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Si eu stiu multe . Insa job-u nu-mi permite sa spun. Ce tare suna !!!Besi in plm cu banarile si minciunile tale promisesem ca nu mai intervin pe aici , dar m-am razgandit , vazand ce se intampla si cati talambi iti apreciaza minciunile....dar de maine seara jar mananci , in seara asta nu am timp de tine :) ps: apreciez in schimb ca au fost cativa care au observat adevarul ....printre care si Tendoi (inca de la inceput) , pe care l-ai si banat ca a ras de tine , pe buna dreptate . Nu esti decat o martafoaica penibila , care isi face de cap pe aici 3 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Besi in plm cu banarile si minciunile tale promisesem ca nu mai intervin pe aici , dar m-am razgandit , vazand ce se intampla si cati talambi iti apreciaza minciunile....dar de maine seara jar mananci , in seara asta nu am timp de tine :) ps: apreciez in schimb ca au fost cativa care au observat adevarul ....printre care si Tendoi (inca de la inceput) , pe care l-ai si banat ca a ras de tine , pe buna dreptate . Nu esti decat o martafoaica penibila , care isi face de cap pe aici Ce faci ma Mihaita ? Ai fost plecat in camping la munte ? defapt am uitat...tu traiesti in munti. 11 7 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 22, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Doar tu stii ce vrei sa intrebi. :))) Eu m-am plans de cine ma minuseaza si ca are legatura cu acest topic. Acel pisoias pluseaza la greu pe cine trebuie. Ai prins idea ?zdreanta , mars la cotet si nu mai face pe lingaul pe aici :) 3 10 Link spre comentariu
peerco Reputație: 280 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Ce faci ma Mihaita ? Ai fost plecat in camping la munte ? defapt am uitat...tu traiesti in munti. :laugh2 S-a reintors stiuletarul care zicea ca se lasa de forum 7 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 zdreanta , mars la cotet si nu mai face pe lingaul pe aici :) Mihaita ai grija de tactu dementule.Lasa forumul.Ti-am mai zis iati muiere si fa niste kinderi.Trece viata pe langa tine. 10 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 :laugh2 S-a reintors stiuletarul care zicea ca se lasa de forum S-a retras din parti. Nici macar o zi nu a rezistat fara umilinta. 10 7 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 22, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Besi in plm cu banarile si minciunile tale promisesem ca nu mai intervin pe aici , dar m-am razgandit , vazand ce se intampla si cati talambi iti apreciaza minciunile....dar de maine seara jar mananci , in seara asta nu am timp de tine :) ps: apreciez in schimb ca au fost cativa care au observat adevarul ....printre care si Tendoi (inca de la inceput) , pe care l-ai si banat ca a ras de tine , pe buna dreptate . Nu esti decat o martafoaica penibila , care isi face de cap pe aiciHai ba ca ai rezistat 24 de ore :laugh2 33 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Hai ba ca ai rezistat 24 de ore :laugh2 E dependent de umilinta :))) 10 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 . Ia zi boss pregatesti long night de minusari ? RedBull, energizante ? se gasesc pe la tine prin munti asa ceva ?AI dormit bine azi ? 10 7 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum