Sari la conținut

Pentru cele si cei care nu aveti loc de mine...

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA

ma doare in pla ....dar de ce nu raspunzi la ce te-am intrebat ? Nu te-am intrebat pe cine suni .

ai ezitat la toate intrebarile pe care ti le-am pus  (este a 5-a:)

fazele cu spart parola si proxnetismul  le arunci ca tuta , ca esti o curva total lipsita de inteligenta si mincinoasa pe deasupra .

am tot spus cu ce ma ocup iar nivelul meu de castig il depaseste cu mult pe acela al unui proxenet care sta la mana unei fete sa-i produca bani , Da-mi un motiv de ce m-as cobora la acest nivel  sau un ex. pe cine impresariez ?

te scufunzi ca fraiera si mai mult in propria idiotenie :no2

Stiuletare,tu esti ala care te-ai jurat pe Ma-ta ca nu stai niciodată noaptea pe site?Ora 4.31 este o eroare de sistem.

Care este nivelul tau de trai,stim cu totii din propiile tale poze postate cu mânuța ta.

post-4015-0-28602800-1511520089_thumb.jpg

post-4015-0-56966000-1511520096_thumb.jpg

post-4015-0-24540500-1511520103_thumb.jpeg

post-4015-0-99503300-1511520111_thumb.jpg

post-4015-0-80298500-1511520120_thumb.jpg

post-4015-0-09221700-1511520135_thumb.jpg

post-4015-0-26364800-1511520192_thumb.jpg

• Like 30
  • Minus 9
Link spre comentariu

la cat esti de inteligenta toti userii sunt clonele mele :)

Vai de pula meaaaaaa...!

Taranul asta basit si afumat a stat toată noaptea pe site,a facut zeci de postari,timp in care si-a dat si 5000 de puncte. :slap2  :laugh2 

Schizofrenia este boala grea!

• Like 30
  • Minus 9
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

ioi , ce ma manca degetele sa scriu si io...

Poti scrie.. oricum toti stim cine e cel care agita spiritele pe aici.. E un idiot care viseaza si el frumos, dar pe care toti userii l-au mirosit ce hram poarta..

• Like 10
  • Minus 14
Link spre comentariu

la natafleta asta ai gasit ajutor si sprijin moral ?

te imprumut eu cu o galeata de minute sau cu 5 euro si ai minute free

ba , daca mai vorbesti cu tuta aia de Alessandra sa o intrebi daca a mai produs ceva si daca a reusit sa-mi stranga banii ca sa mi trimita , ca asa se lauda ....spune-i ca am saracit brusc si nu mai am bani de conturi Sp si sa imi faca ea unul :)

Alessandra chiar s-a tinut de cuvant,pentru ca e o fata care are caracter.Tu i-ai facut cadou un SP,iar ea a facut un SP din banii tai si la trimis Consiliului Suprem al Pulimii.

Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa te simti cand o sa fi umilt cu un SP-ul facut cu banii tai. :laugh2 

Asta o sa fie cea mai mare umilință indurata de tine.O sa fi umilit pe banii tai in adevăratul sens al cuvântului :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

• Like 30
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Alessandra chiar s-a tinut de cuvant,pentru ca e o fata care are caracter.Tu i-ai facut cadou un SP,iar ea a facut un SP din banii tai si la trimis Consiliului Suprem al Pulimii.

Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa te simti cand o sa fi umilt cu un SP-ul facut cu banii tai. :laugh2

Asta o sa fie cea mai mare umilință indurata de tine.O sa fi umilit pe banii tai in adevăratul sens al cuvântului :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

O sa *fii*.......
  • Like 5
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:oriunde

Asta o sa fie cea mai mare umilință indurata de tine.O sa fi umilit pe banii tai in adevăratul sens al cuvântului :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

asta este maxima umilinta pentru stiuletar!  :laugh2

• Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu

Poti scrie.. oricum toti stim cine e cel care agita spiritele pe aici.. E un idiot care viseaza si el frumos, dar pe care toti userii l-au mirosit ce hram poarta..

Mai rau este ca visele au devenit... reale in mintea lui bolnava! 

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Buna ziua !

Ceva explicatii in afara de NU STIU au mai aparut?

Pentru cei ramasi in urma cu evenimentele ieri mi s-a spus ca se va LASA minusarea mea in continuare de catre Andreea Rebecca.

La cateva secunde au aparut la mine din nou sute de minusuri .

Sigur se poate spune ca si asta e doar o coincidenta.

Nu vorbesc acum cu acele persoane.

Iar la ceilalti,spun ca ma intorc acolo unde am promis ...........pana nu vor aparea explicatiile si/sau conturile nu vor fi aduse acolo unde au fost.

DMX

• Like 15
  • Minus 7
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Buna ziua !

Ceva explicatii in afara de NU STIU au mai aparut?

Pentru cei ramasi in urma cu evenimentele ieri mi s-a spus ca se va LASA minusarea mea in continuare de catre ANdreea Rebecca.

SI la cateva secunde au aparut la mine din nou sute de minusuri .

Sigur se poate spune ca si asta e doar o coincidenta.

Nu vorbesc acum cu acele persoane.

Iar la ceilalti,spun ca ma intorc acolo unde am promis ...........pana nu vor aparea explicatiile si/sau conturile nu vor fi aduse acolo unde au fost.

DMX

https://i.imgur.com/bRgYg5W.gif

:)

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''

Pentru cei ramasi in urma cu evenimentele ieri mi s-a spus ca se va LASA minusarea mea in continuare de catre Andreea Rebecca.

hai sa te lamuresc eu cum e cu LASATUL asta...cand a spus ''ii LAS sa te minuseze in continuare'' s-a referit si s-a exprimat ca ea ar stii cine sunt dar daca nu te opresti nu iti v-a spune tie  cine sunt ei si ii va lasa in continuare sa-si faca nebunia(jocul)....  daca citeai cu putina atentie iti dadeai seama ...o rugaminte am sa nu mai jignesti....in rest DANS....:)

• Like 3
  • Minus 18
Link spre comentariu

hai sa te lamuresc eu cum e cu LASATUL asta...cand a spus ''ii LAS sa te minuseze in continuare'' s-a referit si s-a exprimat ca ea ar stii cine sunt dar daca nu te opresti nu iti v-a spune tie  cine sunt ei si ii va lasa in continuare sa-si faca nebunia(jocul)....  daca citeai cu putina atentie iti dadeai seama ...o rugaminte am sa nu mai jignesti....in rest DANS.... :)

Nici eu nu sunt jignit si atunci nu jignesc.

Da asa ai inteles tu.

Si eu asa am inteles dar dupa aia la 10 secunde mie mi-au inceput sa mi intre minusurile nu tie.

Asta da coincidenta nu?

Coincidenta.

Crede asa......

• Like 15
  • Minus 7
Link spre comentariu

Nici eu nu sunt jignit si atunci nu jignesc.

Da asa ai inteles tu.

Si eu asa am inteles dar dupa aia la 10 secunde mie mi-au inceput sa mi intre minusurile nu tie.

Asta da coincidenta nu?

Coincidenta.

Crede asa......

jocul era facut deja...s-a derulat in continuare...nu cred ca a influentat ceea ce a spus in momentul ala...daca vrei sa-ti spun, eu cred ca aia care minuseaza nici nu citesc online, sunt setati ce au de facut...

• Like 3
  • Minus 18
Link spre comentariu

jocul era facut deja...s-a derulat in continuare...nu cred ca a influentat ceea ce a spus in momentul ala...daca vrei sa-ti spun, eu cred ca aia care minuseaza nici nu citesc online, sunt setati ce au de facut...

corect.coincidenta cum spui tu.

aha da. da

coincidenta

• Like 14
  • Minus 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...