Sari la conținut

ANDREEA NEW 0731441272

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

RECENZII???? :))))) Aici doar ai mâncat căcături.

NU DAI BANII???? NU DA.FA LABA( ai grija la mileu)

Te rog comentează în alta parte și scutește-mă de PSD-ismele tale. Deea merge tara bine PSD-ismele, COMUNISTULE

Eu ma duc la fete care nu dau tepe ca tine.

Ma duc la fete care nu sunt fast-fuck ca tine.

Ma duc la fete care nu stau cu ochiii pe ceas la minute ca tine, asa cum ai recunoscut.

Ma duc la fete care au recenzii de la lume cu recenzii si la alte fete, nu doar la tine, si ce au experienta pe aici. Prefer fetele cu recenzii adevarate.

Ma duc la fetele care primesc si recenzii negative fara sa sara unii useri de fund in sus.

Ma duc la fetele care nu injura si se masturba cu note sub 5 la GFE, oral, normal si locatie.

Ma duc la fetele care imi raspund ele la intrebari, nu unde ma indruma la locuintele lor pestii lor.

Prefer fetele ce nu sunt plimbate prin orase diferite ca sa isi piarda urma dupa recenziile negative si in cautare de noi fraieri.

Tu in cate orase activezi pana la urma? ai stat mai mult de o luna intr-un oras? eu vad ca nu.

si ma duc si la fetele care stiu macar sa scrie. ai 4 clase si vrei milioane pe ora ca sa grabesti lumea cu ceasul. pffff

• Minus 5
  • Oras:Galați
  • Oras:Galați
Postat

Eu ma duc la fete care nu dau tepe ca tine.

Ma duc la fete care nu sunt fast-fuck ca tine.

Ma duc la fete care nu stau cu ochiii pe ceas la minute ca tine, asa cum ai recunoscut.

Ma duc la fete care au recenzii de la lume cu recenzii si la alte fete, nu doar la tine, si ce au experienta pe aici. Prefer fetele cu recenzii adevarate.

Ma duc la fetele care primesc si recenzii negative fara sa sara unii useri de fund in sus.

Ma duc la fetele care nu injura si se masturba cu note sub 5 la GFE, oral, normal si locatie.

Ma duc la fetele care imi raspund ele la intrebari, nu unde ma indruma la locuintele lor pestii lor.

Prefer fetele ce nu sunt plimbate prin orase diferite ca sa isi piarda urma dupa recenziile negative si in cautare de noi fraieri.

Tu in cate orase activezi pana la urma? ai stat mai mult de o luna intr-un oras? eu vad ca nu.

1. Când/câte tepe am dat eu? Cuvântul TEAPA asociat cu mine nu l-am auzit decât la tine

2.nu ma uit la ceas din principiu, dar în momentul când cineva ma atenționează ca cică timpul lui se calculează doar pe cât timp tine plăcere în pizda sunt nevoită sa ma uit și fac eu alte calcule

3.am lucrat decât în Galați aproape 2 ani și o luna în Buzău ( unde veneau bucureșteni) și acum în București

Eu mi-am pus la semnătură link - urile cu toate recenziile mele

Dacă as fi vrut sa ascund ceva... Puteam și eu să pun poze false ca altele, dar nu am făcut-o ptc nu am vrut și nici nu vreau sa par altfel de cum sunt...

Ca să te lămuresc în legătură cu domnul Lopix... A avut ocazia de a schimba cu mine 2 vorbe și atât ptc nu l-am primit(lam dat afară) el ma cunoaște doar din spusele altora și atâta timp cât aici comentează fiecare ce vrea nu ma deranjat dacă îmi comentează favorabil(m-ar fi deranjat dacă comenta în legătură cu serviciile mele ptc nu știe care e treaba) o seara plăcută va doresc

• Like 2
Postat

ok.

avem o confirmare ca stai doar 1 luna pe fiecare oras. un timp scurt, iti permiti sa ne tratezi superficial si fara dorinta de a crea abonamente. Multumim.

Mereu  pe fuga. Mereu in alt oras. Mereu in miscare. 

Mereu cu suporteri si persoane ce "involuntar", "accidental" prezinta recenzii pozitive.

Eu vad ca tu ai recunoscut ca te uiti la ceas si calculezi minutele de dus. Nu stiu ce mai trebuie dovedit. 

• Minus 6
Postat

eu nu mi-as lua teapa aici la fata asta. voi faceti cum vreti, dar eu zic ca nu o sa fie ceva reusit. :) 

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Am fost la Andreea si este o tipa de nota 10,de fapt recenziile vorbesc despre faptul cum se comporta cu clientii.Am sa o vizitez  din nou chiar astazi daca gasesc sa-mi fac programare.

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:da
Postat

eu nu mi-as lua teapa aici la fata asta. voi faceti cum vreti, dar eu zic ca nu o sa fie ceva reusit. :)

Crezi ca nu am inteles mesajul tau? Ai spus de vreo cinci ori acelasi lucru,nu-ti place de ea dar nu ai fost sa vezi cum arata si cum se comporta,repetand la infinit ca nu-ti place, dai impresia ca esti peste si te deranjeaza Andreea care are locatia in zona cu fata ta

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Crezi ca nu am inteles mesajul tau? Ai spus de vreo cinci ori acelasi lucru,nu-ti place de ea dar nu ai fost sa vezi cum arata si cum se comporta,repetand la infinit ca nu-ti place, dai impresia ca esti peste si te deranjeaza Andreea care are locatia in zona cu fata ta

sunt intr-adevar mare om daca am toate fetele la care am dat recenzii...am cam 10 diferite in ultimele luni.  majoritatea au note de top, se bat oamenii acolo pe forumurile lor.

ar fi dragut daca ai avea si tu mai multe recenzii, poate chiar te-am crede. cred ca e mai dubios faptul ca tu ai recenzii scurte aici, din lipsa de continut si de prezenta. 

poate data viitoare te straduiesti mai mult cand faci o recenzie din imaginatie. vezi si tu ...ultima ta recenzie are 5 randuri si este in octombrie 2017...inainte de asta ai mai avut una de cateva randuri prin 2017....deci ori esti o saracie ce nu are bani si asteapta ajutorul social, ori fata asta nu prea ti a produs destul incat sa ajungi la ea. 

si e foarte interesant ca ii iei apararea, zicand ca ai fost la ea, dar nu ai recenzie la ea....tare! :D ai uitat sa dai copy/paste una? 

cat costa sa te fut pe tine in gura? ai acelasi tarif ca ea? 

• Like 1
  • Minus 6
Postat

sunt intr-adevar mare om daca am toate fetele la care am dat recenzii...am cam 10 diferite in ultimele luni.  majoritatea au note de top, se bat oamenii acolo pe forumurile lor.

ar fi dragut daca ai avea si tu mai multe recenzii, poate chiar te-am crede. cred ca e mai dubios faptul ca tu ai recenzii scurte aici, din lipsa de continut si de prezenta. 

poate data viitoare te straduiesti mai mult cand faci o recenzie din imaginatie. vezi si tu ...ultima ta recenzie are 5 randuri si este in octombrie 2017...inainte de asta ai mai avut una de cateva randuri prin 2017....deci ori esti o saracie ce nu are bani si asteapta ajutorul social, ori fata asta nu prea ti a produs destul incat sa ajungi la ea. 

si e foarte interesant ca ii iei apararea, zicand ca ai fost la ea, dar nu ai recenzie la ea....tare! :D ai uitat sa dai copy/paste una? 

cat costa sa te fut pe tine in gura? ai acelasi tarif ca ea? 

Era vorba te tine, nu de cine face sau nu recenzii,m-am convins nu esti peste, tu esti PROST.Prostul cand ramane fara argumente injura 

• Like 2
Postat

nu ai negat ca nu ai tarif de futut in gura.

cat e pana la urma?

prost, neprost, am cu ce sa te fut in gura, asa ca...hai sa te ajut pana vine ajutorul social

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:-
Postat

nu ai negat ca nu ai tarif de futut in gura.

cat e pana la urma?

prost, neprost, am cu ce sa te fut in gura, asa ca...hai sa te ajut pana vine ajutorul social

fi-mi-ar scarba sa-ti dau slobozu in gat #prostovane  :laugh2

'te dracu' in porumb ca puti a prost

• Like 1
Postat

si uite asa alte clone. 

a se vedea: m am luat in gura cu andreea, lopix, picon si adevar ...ca urmare a recenziilor negative despre andreea si a atitudinii ei generale de a se asocia cu tot felul de persoane ce sa o promoveze si sa o laude si avem deja clone care ma injura. pe cale de consecinta logica unul dintre cei de mai sus au decis sa faca niste clone si sa se exprime asa. se incurajeaza singuri saracii. ajutorul social nu le permite decat atat.

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 4
Postat

ai uitat limbric cu ochi cat de abject ai fost ? si ca ai inceput sa te afli in vorba de-a-n pulea 

#agariciule 

jet la porumb, porcule

• Like 1
  • Minus 1
Postat

ai uitat limbric cu ochi cat de abject ai fost ? si ca ai inceput sa te afli in vorba de-a-n pulea 

#agariciule 

jet la porumb, porcule

acum vorbesc cu andreea, lopix, adevar sau picon?

macar cearta-te cu mine de pe userul tau normal, nu in spatele personalitatii tale triple de curcan spalat pe gat

copil compot ce esti :))

• Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...