Sari la conținut

ANDREEA NEW 0731441272

Postări Recomandate

Vizitator alex_xx
Reputație: 0

nu m-iam pus(si nici nu o sa imi pun) mie imi plac

Te pup o zi placuta

Pacat, esti foarte draguta, cu o investitie de vreo 5-10000 in niste silicoane bune ai fi fost perfecta!

Link spre comentariu
  • Oras:Galați

Pacat, esti foarte draguta, cu o investitie de vreo 5-10000 in niste silicoane bune ai fi fost perfecta!

eu ma simt foarte bine in pielea mea. Eu nu fac nici oral si nici normal cu sanii, dar puteti face o cheta astia care ma vreti cu silicoane si o scoatem la capat
  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator stefanel1923
Reputație: 0

Salutare!

Ieri pe seară fiind în zona am zis sa văd cum ii stă domnișoarei și bruneta. Am sunat, am programat, am ajuns. Nu arata rău deloc brunetă, obișnuit cu piercing-urile de când era blondă, am rămas uimit să remarc ca nu mai există nici unul. Am mai discutat una alta cu doamna, mers și eu și domana la dus. Acțiunea a început cu sărutări pe corp, un ON foarte bine executat, după care am fost invitat sa muncesc puțin, am încercat o poziție noua, incitantă, da contre și geme exact cât trebuie.

Zona și Locație : 9, m-am învârtit puțin după loc de parcare. Garsoniera ok, curata.

Domnișoara : 8,5 pentru vârstă ei are ceva vergeturi...

ON: 10, știe cum să se comporte cu instrumentul.

NP: 9, se implică, geme plăcut, se încordează frumos(scad un punct deoarece se dă înapoi de la pozițiile care implică muncă din partea ei.

Per ansamblu a fost o experiență plăcută, o recomand.

Mulțumesc Andreea și sper să ne revedem curând.

Link spre comentariu

Salutare!

Ieri pe seară fiind în zona am zis sa văd cum ii stă domnișoarei și bruneta. Am sunat, am programat, am ajuns. Nu arata rău deloc brunetă, obișnuit cu piercing-urile de când era blondă, am rămas uimit să remarc ca nu mai există nici unul. Am mai discutat una alta cu doamna, mers și eu și domana la dus. Acțiunea a început cu sărutări pe corp, un ON foarte bine executat, după care am fost invitat sa muncesc puțin, am încercat o poziție noua, incitantă, da contre și geme exact cât trebuie.

Zona și Locație : 9, m-am învârtit puțin după loc de parcare. Garsoniera ok, curata.

Domnișoara : 8,5 pentru vârstă ei are ceva vergeturi...

ON: 10, știe cum să se comporte cu instrumentul.

NP: 9, se implică, geme plăcut, se încordează frumos(scad un punct deoarece se dă înapoi de la pozițiile care implică muncă din partea ei.

Per ansamblu a fost o experiență plăcută, o recomand.

Mulțumesc Andreea și sper să ne revedem curând.

Multumesc si eu. Te pup. O zi placuta
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...