andreiaxxx Reputație: 1225 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Galați Oras:Galați Autor Partajează Postat Iulie 5, 2020 Disponibilă până mai târziu Link spre comentariu
andreiaxxx Reputație: 1225 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Galați Oras:Galați Autor Partajează Postat Iulie 6, 2020 Bună dimineața! Disponibilă pentru programări ❤️ Link spre comentariu
bryan Reputație: 73 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 6, 2020 Buna Andreea !Daca totul decurge ok, și nu intervine ceva urgent in programul meu, astăzi după serviciu îți fac o vizita.Îmi plac pozele tale, pari fix genul meu.Ne auzim , te pup. Link spre comentariu
andreiaxxx Reputație: 1225 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Galați Oras:Galați Autor Partajează Postat Iulie 6, 2020 Buna Andreea !Daca totul decurge ok, și nu intervine ceva urgent in programul meu, astăzi după serviciu îți fac o vizita.Îmi plac pozele tale, pari fix genul meu.Ne auzim , te pup.Ma contactezi la 0731441272 si stabilim Link spre comentariu
andreiaxxx Reputație: 1225 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Galați Oras:Galați Autor Partajează Postat Iulie 6, 2020 Disponibilă ❤️ Link spre comentariu
andreiaxxx Reputație: 1225 Postat Iulie 7, 2020 Oras:Galați Oras:Galați Autor Partajează Postat Iulie 7, 2020 Disponibilă pentru programări ❤️ Link spre comentariu
andreiaxxx Reputație: 1225 Postat Iulie 7, 2020 Oras:Galați Oras:Galați Autor Partajează Postat Iulie 7, 2020 Disponibilă ❤️ Link spre comentariu
andreiaxxx Reputație: 1225 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Galați Oras:Galați Autor Partajează Postat Iulie 8, 2020 Bună dimi!Disponibilă pentru programări ❤️ Link spre comentariu
andreiaxxx Reputație: 1225 Postat Iulie 9, 2020 Oras:Galați Oras:Galați Autor Partajează Postat Iulie 9, 2020 Buna dimineața! Disponibilă pentru programări ❤️ Link spre comentariu
andreiaxxx Reputație: 1225 Postat Iulie 10, 2020 Oras:Galați Oras:Galați Autor Partajează Postat Iulie 10, 2020 Buna dimineața! Disponibilă pentru programări ❤️ Link spre comentariu
andreiaxxx Reputație: 1225 Postat Iulie 12, 2020 Oras:Galați Oras:Galați Autor Partajează Postat Iulie 12, 2020 Bună dimineața dragilor, disponibilă pentru programări 1 Link spre comentariu
andreiaxxx Reputație: 1225 Postat Iulie 13, 2020 Oras:Galați Oras:Galați Autor Partajează Postat Iulie 13, 2020 Disponibilă ❤️ Link spre comentariu
Vizitator georgecocis Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Am fost de mai multe ori la andreea, de fiecare data a onorat programarea, si culmea este ca intotdeauna mie mi-a raspuns din prima, poate am noroc, ideea e ca imi plac vizitele la ea. Prima data am prins-o cand era pe la rond, apoi cand a stat un timp scurt in fata la dristor kebab si acuma pe victoriei este cea mai misto locatie a ei.Din prima vizita am facut click-u ala celebru si ne-am inteles foarte bine, ma rog la inceput eram mai timid dar apoi pe parcursul intalnirii, am renuntat la inhibitii, atat in comunicarea uzuala, dar dupa 2-3 vizite si in materie sexuala, incat pare natural actul sexual, Ba chiar draga de ea a ajuns sa ma astepte cu cafea :D si la fiecare vizita avand cate o noua scanteie spontana cu ea, ca si cum e prima data cand ne vedem dar ne cunoastem deja. Poate ca este modul ei natural de a fi, fara prefacaturi, fara fite, ceea ce vezi in fata e ceea ce primesti, persoana respectiva este reala, cel putin asa pare ea, naturala. Si cand e vorba de sex, se pricepe, are imaginatie, ia initiativa la pozitii, incearca lucruri noi, este jucausa, mai ales la oral, stie cum sa te ia sa te excite se muleaza pe tipul tau de personalitate si te face sa te simti bine cu ea, dar trebuie sa preluati initiativa amandoi ca sa fie placut pentru amandoi,.Cat despre note, o sa zic ca pentru mine:Locatia curenta 9, este intima, retrasa linistita, curata, culmea este scuzati cacofonia intentionata, ca cladirile facute in perioada interbelica au avut parte de mai mult respect cand au fost renovate, decat de blocurile comuniste, asa par, poate ca din cauza perioadei lor, ele cer respect si primesc, asa ca si femeia ce te asteapta din ea Apropo de femeia din ea, pentru mine e de nota 10 in toate aspectele, oral, preludiu, normal, GFE...Si chiar daca are anumite critici legate de imaginea ei de sine, eu incerc sa o motive intotdeauna sa o fac sa se simta bine in pielea ei, unora nu le pasa de lipsuri si dimpotriva, compenseaza asta cu muuuulte atuuri, iar asta anuleaza lipsurile care pentur mine oricum nu mai conteaza.Si tatuajul ala de pe spate este epic, nu stiu cum ai rezistat la prelucrare, nu am vorbit despre asta pana acum pentru ca probabil ca stiu ca a durut ca naiba si nu avea sens sa mai intreb evidentul.O fata inalta, supla, lipicioasa, pupacioasa, frumoasa la fata, cu ochii caprui, buze numa bune de jucat cu ele, cu fundul beton si cu personalitatea care face umbra "personalitatii" mici, compenseaza pentru ca stie meserie, nu doar din punct de vedere sexual, dar si in materie de girlfriend experience, daca faceti click, pe mine ma "vrajeste" la fiecare vizita, si asta e scopul, sa iti dai drumul simturilor si a imaginatiei in timpul ala, macar atunci si daca imi permite sa ii fur vorba ei, din prima vizita, ma face sa ma simt "ca in liceu pe canapea"De revenit? Intotdeauna cand imi permite timpul ca sa stau cat mai mult. 1 Link spre comentariu
andreiaxxx Reputație: 1225 Postat Iulie 14, 2020 Oras:Galați Oras:Galați Autor Partajează Postat Iulie 14, 2020 Am fost de mai multe ori la andreea, de fiecare data a onorat programarea, si culmea este ca intotdeauna mie mi-a raspuns din prima, poate am noroc, ideea e ca imi plac vizitele la ea. Prima data am prins-o cand era pe la rond, apoi cand a stat un timp scurt in fata la dristor kebab si acuma pe victoriei este cea mai misto locatie a ei.Din prima vizita am facut click-u ala celebru si ne-am inteles foarte bine, ma rog la inceput eram mai timid dar apoi pe parcursul intalnirii, am renuntat la inhibitii, atat in comunicarea uzuala, dar dupa 2-3 vizite si in materie sexuala, incat pare natural actul sexual, Ba chiar draga de ea a ajuns sa ma astepte cu cafea :D si la fiecare vizita avand cate o noua scanteie spontana cu ea, ca si cum e prima data cand ne vedem dar ne cunoastem deja. Poate ca este modul ei natural de a fi, fara prefacaturi, fara fite, ceea ce vezi in fata e ceea ce primesti, persoana respectiva este reala, cel putin asa pare ea, naturala. Si cand e vorba de sex, se pricepe, are imaginatie, ia initiativa la pozitii, incearca lucruri noi, este jucausa, mai ales la oral, stie cum sa te ia sa te excite se muleaza pe tipul tau de personalitate si te face sa te simti bine cu ea, dar trebuie sa preluati initiativa amandoi ca sa fie placut pentru amandoi,. Cat despre note, o sa zic ca pentru mine:Locatia curenta 9, este intima, retrasa linistita, curata, culmea este scuzati cacofonia intentionata, ca cladirile facute in perioada interbelica au avut parte de mai mult respect cand au fost renovate, decat de blocurile comuniste, asa par, poate ca din cauza perioadei lor, ele cer respect si primesc, asa ca si femeia ce te asteapta din ea Apropo de femeia din ea, pentru mine e de nota 10 in toate aspectele, oral, preludiu, normal, GFE...Si chiar daca are anumite critici legate de imaginea ei de sine, eu incerc sa o motive intotdeauna sa o fac sa se simta bine in pielea ei, unora nu le pasa de lipsuri si dimpotriva, compenseaza asta cu muuuulte atuuri, iar asta anuleaza lipsurile care pentur mine oricum nu mai conteaza.Si tatuajul ala de pe spate este epic, nu stiu cum ai rezistat la prelucrare, nu am vorbit despre asta pana acum pentru ca probabil ca stiu ca a durut ca naiba si nu avea sens sa mai intreb evidentul.O fata inalta, supla, lipicioasa, pupacioasa, frumoasa la fata, cu ochii caprui, buze numa bune de jucat cu ele, cu fundul beton si cu personalitatea care face umbra "personalitatii" mici, compenseaza pentru ca stie meserie, nu doar din punct de vedere sexual, dar si in materie de girlfriend experience, daca faceti click, pe mine ma "vrajeste" la fiecare vizita, si asta e scopul, sa iti dai drumul simturilor si a imaginatiei in timpul ala, macar atunci si daca imi permite sa ii fur vorba ei, din prima vizita, ma face sa ma simt "ca in liceu pe canapea"De revenit? Intotdeauna cand imi permite timpul ca sa stau cat mai mult.Mulțumesc frumos pentru vizite si pentru timpul acordat recenziei :* Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat Iulie 14, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 14, 2020 Așa de duminica :*Delicioasa 1 Link spre comentariu
andreiaxxx Reputație: 1225 Postat Iulie 14, 2020 Oras:Galați Oras:Galați Autor Partajează Postat Iulie 14, 2020 Disponibilă ❤️ Link spre comentariu
andreiaxxx Reputație: 1225 Postat Iulie 15, 2020 Oras:Galați Oras:Galați Autor Partajează Postat Iulie 15, 2020 Bună dimi, disponibilă pentru programari ❤️ Link spre comentariu
andreiaxxx Reputație: 1225 Postat Iulie 15, 2020 Oras:Galați Oras:Galați Autor Partajează Postat Iulie 15, 2020 Disponibilă ❤️ Link spre comentariu
andreiaxxx Reputație: 1225 Postat Iulie 16, 2020 Oras:Galați Oras:Galați Autor Partajează Postat Iulie 16, 2020 Disponibilă pentru programări ❤️ Link spre comentariu
andreiaxxx Reputație: 1225 Postat Iulie 16, 2020 Oras:Galați Oras:Galați Autor Partajează Postat Iulie 16, 2020 Disponibilă ❤️ Link spre comentariu
andreiaxxx Reputație: 1225 Postat Iulie 17, 2020 Oras:Galați Oras:Galați Autor Partajează Postat Iulie 17, 2020 Disponibilă ❤️ Link spre comentariu
andreiaxxx Reputație: 1225 Postat Iulie 17, 2020 Oras:Galați Oras:Galați Autor Partajează Postat Iulie 17, 2020 Disponibilă ❤️ Link spre comentariu
andreiaxxx Reputație: 1225 Postat Iulie 18, 2020 Oras:Galați Oras:Galați Autor Partajează Postat Iulie 18, 2020 Disponibilă ❤️ Link spre comentariu
viorelalin Reputație: 30 Postat Iulie 18, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 18, 2020 O față superbă. Voi scrie o recenzie după ce o voi revizita. Ultima vizită la ea a fost prin Berceni pe lângă Orășelul copiilor. Fata slim fit și nu pe fast-food...Fastfuck 😄 1 Link spre comentariu
andreiaxxx Reputație: 1225 Postat Iulie 18, 2020 Oras:Galați Oras:Galați Autor Partajează Postat Iulie 18, 2020 O față superbă. Voi scrie o recenzie după ce o voi revizita. Ultima vizită la ea a fost prin Berceni pe lângă Orășelul copiilor. Fata slim fit și nu pe fast-food...Fastfuck Eu te aștept, dar in Berceni ai fost la mine? P.S. nu am stat in zona aceea niciodată 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum