Sari la conținut

ANDREEA NEW 0731441272

Postări Recomandate

Salutare! Ieri am vizitat-o pe Andreea și am rămas foarte impresionat de ce am găsit. Foarte politicoasa, cu zâmbetul la ea, fără figuri de divă (deși arată). E traznet femeia, are un cur mai mult de nota 10, tatuajele sunt traznet, este înaltă, cred că peste 1,70 m și vreo 55kg. Știe să întrețină o conversație și nu ma-m simțit grăbit deloc.                    Și notele: aspect - 10   GFE-10   prestația - 10 (face oral ce rar am întâlnit) Normal - 10+ (dădea impresia că e nefutută sau i-o place) Nota de plată - 250lei o oră. Cu siguranță am să revin! 

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Galați
  • Oras:Galați
14 hours ago, Audi666 said:

Salutare! Ieri am vizitat-o pe Andreea și am rămas foarte impresionat de ce am găsit. Foarte politicoasa, cu zâmbetul la ea, fără figuri de divă (deși arată). E traznet femeia, are un cur mai mult de nota 10, tatuajele sunt traznet, este înaltă, cred că peste 1,70 m și vreo 55kg. Știe să întrețină o conversație și nu ma-m simțit grăbit deloc.                    Și notele: aspect - 10   GFE-10   prestația - 10 (face oral ce rar am întâlnit) Normal - 10+ (dădea impresia că e nefutută sau i-o place) Nota de plată - 250lei o oră. Cu siguranță am să revin! 

Mulțumesc frumos pentru timpul acordat vizitei cât și recenziei! Te mai aștept:*

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...