Sari la conținut

ANDREEA NEW 0731441272

Postări Recomandate

• Oras:DA
  • Oras:DA
Postat

:hihat Multumesc, Liviule. Dar Rebel are muulllttt mai multa experienta in fotografia erotica decat mine ! ;)

Asa este ,dar eu spun ca nu este cazul sa fi modest , pentru ca esti bun si tu 

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Asa este ,dar eu spun ca nu este cazul sa fi modest , pentru ca esti bun si tu 

Iti multumesc !

• Like 1
Vizitator stefanel1923
Postat

Salutare, am vizitat azi această căprioară, programarea facuta inițial pe site prin msg, reprogramarea facuta telefonic(reprogramarea a fost din vina traficului din acest minunat oraș).

Domnisoara:Înaltă, blondă, piele fină, corp atletic, vorbareata si haioasa.

Actiunea:Am ales varianta de o ora, după dusul de rigoare, a mers si caprioara la dus,a început cu un oral neprotejat, bine executat, are o tehnică bună , limbi pe cap, o suge bine, mutat în 69, epilata ok, fără mirosuri suspecte. A montat balonasul si am trecut la normal(pozitia misionar), se incordeaza foarte frumos, gogoasa stramta, senzație frumoasă. FK întreținut pe toată durata actului. Fiind obosit de la servici nu am mai incercat si al doilea număr, am preferat sa mai discutam una alta la o țigare.

GFE: nota 10, chiar m-am simțit bine, am impresia ca am futut o fostă colegă de Facultate, este o tipă cu care ai ce discuta.

Oral: Executat f bine. Nota 10.

Normal: Dacă se incordeaza un pic nu o bagi:))) Senzația frumoasă din pozitia misionar, nu sunt fan al acestei poziții, dar refuzând frumos LOT am zis hai ca o fac si pe asta. Nota 9(raman fidel poziției LOT).

Locație: Curată, aerisita, nu miroase a fum , cabina dus, surprins dar nu am dat peste renumitul gel de dus Dove, 2 geluri de dus, 1 sigur al domnișoarei de trandafiri, unul bărbătesc nu mai stiu exact marca dar ok.

Cotizația: 250 de ouă .

Recomand, eu unul voi reveni cu siguranță.

Multumesc Andreea.

• Oras:Galați
Postat

Salutare, am vizitat azi această căprioară, programarea facuta inițial pe site prin msg, reprogramarea facuta telefonic(reprogramarea a fost din vina traficului din acest minunat oraș).

Domnisoara:Înaltă, blondă, piele fină, corp atletic, vorbareata si haioasa.

Actiunea:Am ales varianta de o ora, după dusul de rigoare, a mers si caprioara la dus,a început cu un oral neprotejat, bine executat, are o tehnică bună , limbi pe cap, o suge bine, mutat în 69, epilata ok, fără mirosuri suspecte. A montat balonasul si am trecut la normal(pozitia misionar), se incordeaza foarte frumos, gogoasa stramta, senzație frumoasă. FK întreținut pe toată durata actului. Fiind obosit de la servici nu am mai incercat si al doilea număr, am preferat sa mai discutam una alta la o țigare.

GFE: nota 10, chiar m-am simțit bine, am impresia ca am futut o fostă colegă de Facultate, este o tipă cu care ai ce discuta.

Oral: Executat f bine. Nota 10.

Normal: Dacă se incordeaza un pic nu o bagi:))) Senzația frumoasă din pozitia misionar, nu sunt fan al acestei poziții, dar refuzând frumos LOT am zis hai ca o fac si pe asta. Nota 9(raman fidel poziției LOT).

Locație: Curată, aerisita, nu miroase a fum , cabina dus, surprins dar nu am dat peste renumitul gel de dus Dove, 2 geluri de dus, 1 sigur al domnișoarei de trandafiri, unul bărbătesc nu mai stiu exact marca dar ok.

Cotizația: 250 de ouă .

Recomand, eu unul voi reveni cu siguranță.

Multumesc Andreea.

Mulțumesc frumos și te mai aștept cu drag! Te pupacesc
Vizitator ion11
Postat

Salut,

Saptamana trecuta am fost la Andreea. 

Adresa este pe Octavian Goga - este si un Shop&Go in zona.

Locatia: 9 - apartament ok, curatel. Nu are colega

Fata: 8.5 - arata bine, dar se poate si mai bine

Oral: 8.5 - a fost ok, nimic exceptional (am ales neprotejat). Nu m-a impresionat piercingul

Normal: 8.5 - placut (asa am si finalizat)

GFE: 9 - se face usor placuta, saruta bine, poti sa faci conversatie.

Nu face anal, precizeaza foarte clar acest aspect de la bun inceput.

Tarif: 250 lei/ora

Merita vizitata.

Postat

Salut,

Saptamana trecuta am fost la Andreea. 

Adresa este pe Octavian Goga - este si un Shop&Go in zona.

Locatia: 9 - apartament ok, curatel. Nu are colega

Fata: 8.5 - arata bine, dar se poate si mai bine

Oral: 8.5 - a fost ok, nimic exceptional (am ales neprotejat). Nu m-a impresionat piercingul

Normal: 8.5 - placut (asa am si finalizat)

GFE: 9 - se face usor placuta, saruta bine, poti sa faci conversatie.

Nu face anal, precizeaza foarte clar acest aspect de la bun inceput.

Tarif: 250 lei/ora

Merita vizitata.

Mulțumesc frumos!!!

Te pupacesc

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...