randy1987uk Reputație: 3 Postat Decembrie 24, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 24, 2017 Poi si care e problema ta?
randy1987uk Reputație: 3 Postat Decembrie 25, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 25, 2017 În primul rând am cerut la mișto numerele de telefon pentru ca stiam ca acel coleg minte din momentul în care a zis ca fetele sunt din dej dar stau in camin la gherla si ca sunt la un liceu industrial. Eu sunt din gherla si nu exista asa ceva. De aceea am cerut acele numere. 2
adlunarex Reputație: -413 Postat Decembrie 25, 2017 Oras:Padure Oras:Padure Postat Decembrie 25, 2017 În primul rând am cerut la mișto numerele de telefon pentru ca stiam ca acel coleg minte din momentul în care a zis ca fetele sunt din dej dar stau in camin la gherla si ca sunt la un liceu industrial. Eu sunt din gherla si nu exista asa ceva. De aceea am cerut acele numere.Scuza-l e o dulceata de nepot.
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2017 Postat Decembrie 25, 2017 Scuza-l e o dulceata de neptot. Scuze, am corectat eu ...!
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Decembrie 25, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 25, 2017 Zise mocu laba bleaga cu creierul sau ramas fara neuroni.Bai randy destept care o intorci acuma.... ca stiai tu, ca esti tu, ca ai tu cunostiinte.... ce pula calului crezi ca m-am dus sa verific daca este sau nu camin? Daca este bine, daca nu este tot bine, ma intereseaza toate povestile. Desi nu prea cred povestile de curve, in cazul asta totusi tind sa inclin spre varianta lor decat inspre a ta. Pur si simplu pe motivul ca esti un tembel.
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2017 Postat Decembrie 25, 2017 Zise mocu laba bleaga cu creierul sau ramas fara neuroni. Bai randy destept care o intorci acuma.... ca stiai tu, ca esti tu, ca ai tu cunostiinte.... ce pula calului crezi ca m-am dus sa verific daca este sau nu camin? Daca este bine, daca nu este tot bine, ma intereseaza toate povestile. Desi nu prea cred povestile de curve, in cazul asta totusi tind sa inclin spre varianta lor decat inspre a ta. Pur si simplu pe motivul ca esti un tembel. Bai pulica sugi pula, spus asa direct si fara fitosaguri!Ahhh, ... doar protejat pai pulica sifilitica!
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Decembrie 25, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 25, 2017 Trista figura ai ajuns mai mocule.Asta pe langa ca ai ajuns la nivel de retardism ca jidanca si grasuna de la Oradea cu minusurile. Copil tampit, nivel de gradinita.Cred ca tu la scoala ai fost iditoul tipic care-si lua bataie minim de 3 ori zilnic.
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Decembrie 25, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 25, 2017 Anymatorule, unde vezi tu problema daca ele se ofera? Nu e ca si cum ar face-o pt. prima data pe bani, domnisoarele **spam editat**e. Si la fel nu e ca si cum ar fi fetite de 10 ani.
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2017 Postat Decembrie 25, 2017 Trista figura ai ajuns mai mocule. Asta pe langa ca ai ajuns la nivel de retardism ca jidanca si grasuna de la Oradea cu minusurile. Copil tampit, nivel de gradinita.Cred ca tu la scoala ai fost iditoul tipic care-si lua bataie minim de 3 ori zilnic. Ba boule sugi pula si taci dracului ca ai gura plina de sperma, ma cacat odios si infect!!!
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Decembrie 25, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 25, 2017 Ah, ti-ai insusit si vocabularul jidancei.Cum ziceam.... trista figura.
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2017 Postat Decembrie 25, 2017 Anymatorule, unde vezi tu problema daca ele se ofera? Nu e ca si cum ar face-o pt. prima data pe bani, domnisoarele **spam editat**e. Si la fel nu e ca si cum ar fi fetite de 10 ani. O dovada in plus ca esti cretin pe langa faptul ca esti si dobitoc.Ma boule instigarea conform CP si CPP, iti spune ceva ma bousorul baltii?
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2017 Postat Decembrie 25, 2017 Ah, ti-ai insusit si vocabularul jidancei.Cum ziceam.... trista figura. Bai pulica, trista figura e moaca ta de cretin cand o privesti in oglinda ... asta in ideea ca reusesti a distinge ceva acolo, ca beat fiind tot timpul, si cu mintile duse, cam greu a decela intre ceea ce vezi in fata ochilor.Desigur, cand tu te uiti in oglinda tie iti vine instinctiv impulsul de a scuipa. Fa-o, ca nu-i o rusine, de fapt scuipandu-te iti pui "in valoare" caracterul tau de cacat infect.
adlunarex Reputație: -413 Postat Decembrie 25, 2017 Oras:Padure Oras:Padure Postat Decembrie 25, 2017 Ne certam pentru doua femei tinere care nu exista!https://media.giphy.com/media/9izBkcgrL8wOk/giphy.gif
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Decembrie 28, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 28, 2017 Trist cand ai ajuns sa ai viziuni pe care nu le mai deosebesti de realitate. Cu gura erai intotdeauna mare Mocule, dar de un timp incoace nici urma de ceva coerent nu se mai gaseste intre tampenile pe care le debitezi. adlunarex, tipele exista, insa ar fi perle pt. porci la oligofrenii de aici. Astia stiu doar sa mearga la curve consumate pe bani multi. Asta e, cine n-are termen de comparatie se multumeste cu ce primeste. 1
randy1987uk Reputație: 3 Postat Decembrie 28, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 28, 2017 Zise mocu laba bleaga cu creierul sau ramas fara neuroni. Bai randy destept care o intorci acuma.... ca stiai tu, ca esti tu, ca ai tu cunostiinte.... ce pula calului crezi ca m-am dus sa verific daca este sau nu camin? Daca este bine, daca nu este tot bine, ma intereseaza toate povestile. Desi nu prea cred povestile de curve, in cazul asta totusi tind sa inclin spre varianta lor decat inspre a ta. Pur si simplu pe motivul ca esti un tembel.Cred ca in realitate esti doar un om care suferă de atata laba...plin de coșuri pe fata care nu a văzut în viața lui pizda in realitate si pe forum te dai mare futacios. Laba ramane laba
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 30, 2017 Este irelevant ce crezi. In general crezutul valoreaza cat un cacat, daca vrei valoare trebuie sa stii, nu sa crezi.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum