Sari la conținut

A murit Stela Popescu...

Postări Recomandate

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Dumezeu sa o ierte.

R.I.P. :(

Vizitator deliaro
Postat

...mai rar așa femeie frumoasă și așa talent.....cum mai rar sunt in Romania... adevăratele talente .....

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Mare pacat. Dumnezeu sa o ierte.

E o pierdere foarte mare.

Totusi parca nu este cel mai potrivit loc pt omagii.

• Like 3
  • Minus 6
  • Oras:Blaj
  • Oras:Blaj
Postat

Mare pacat. :( Inca un om de valoare al Romaniei se duce la ceruri!

Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!

• Like 5
Vizitator beraru
Postat

Pentru ce?

Pentru ce-au facut Adam si Eva. Ne meritam soarta!

• Like 1
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Pentru ce-au facut Adam si Eva. Ne meritam soarta!

Doar în adam, poate. Toanta aia cu ce-a foat de vină? C-a dășchis cracii? Sau gura, plm. Fute-m-aș în Cunoașterea pulii.

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator beraru
Postat

Doar în adam, poate. Toanta aia cu ce-a foat de vină? C-a dășchis cracii? Sau gura, plm. Fute-m-aș în Cunoașterea pulii.

N-ai citit cartea. Ea a fost miezu' acolo, nu Adam. Asta cica era pe la masaj cand nenorocita musca cu nesat din coiul Domnului (marul e metafora, recunoaste orice teist).

Vizitator
Postat

N-ai citit cartea. Ea a fost miezu' acolo, nu Adam. Asta cica era pe la masaj cand nenorocita musca cu nesat din coiul Domnului (marul e metafora, recunoaste orice teist).

Am fraierit-o,nu? :)))

On- Iliescu mai îngroapă pe cineva. :)

Avea 81 de ani,era bolnavă.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Totusi parca nu este cel mai potrivit loc pt omagii.

Să știi că e un loc foarte bun și aici pentru a transmite condoleanțe unei persoane, îți spun și de ce, poate pe unii mi voi pune în cap. Trebuie să conștientizăm că doar o viață avem, mai devreme sau mai târziu toți ne ducem și e foarte important să ne trăim clipa, să nu ne stresam, enervam, să ne pierdem timpul degeaba, mai ales aici pe forum, în mediul acesta virtual. Aici ma refer la aceste certuri, plusuri /minusuri, stres, nervi, practic ne consumăm timpul degeaba. Într-o dimineață m-am trezit și eu cu câteva sute de minusuri, primul gând nu a fost " bă ce nemernic, ce i-am făcut" ci " pentru ce a pierdut el câteva ore bune, când în timpul respectiv putea face multe alte lucruri, să o fută pe una, să iasă la o bere, să se distreze, să citească o carte, etc înțelegi? Știu, sunt multe orgolii, practic de aici încep certurile, dar nu avem destule în viața reală?

Și să închei : Dumnezeu să o odihnească pe Stela Popescu! Trăiți-vă viața!

• Like 2
  • Oras:belgravistan
Postat

Pula mea... prea multe drumuri la Catena..

Arşinel ar trebui să stea pă gânduri acu.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

au belit pula aia de la catena...

Mai au clienți, Nico, imitatorul ăla trist, Adrian plm...

• Like 1
  • Oras:the buleni
Postat

Mai au clienți, Nico, imitatorul ăla trist, Adrian plm...

nu stiu cine-s mapetii aia de care pomenesti. au belit-o in sensu' ca nu mai are cine sa le faca reclama.

una din marile probleme ale poporului roman: inventam vedete si oameni de valoare pe banda rulanta pentru ca nu avem nici un reper, nici o personalitate marcanta.

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Postat

nu stiu cine-s mapetii aia de care pomenesti. au belit-o in sensu' ca nu mai are cine sa le faca reclama.

una din marile probleme ale poporului roman: inventam vedete si oameni de valoare pe banda rulanta pentru ca nu avem nici un reper, nici o personalitate marcanta.

si si-au batut joc de Eugen Ionescu....

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Căcații ăia pe care i-am pomenit le face reclamă.

Întreabă la coadă la impozite, babele din jur, de care nu scapi niciunde, cine a fost Petre Țuțea și cine e Arşinel.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Căcații ăia pe care i-am pomenit le face reclamă.

Întreabă la coadă la impozite, babele din jur, de care nu scapi niciunde, cine a fost Petre Țuțea și cine e Arşinel.

dupa propriile declaratii, unul dintre cei mai mari prosti. a facut 13 ani de parnaie pentru un popor de cretini. iidau dreptate.

• Like 4
  • Minus 2

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Sănătate multă sa-i dea Dumnezeu .

cui? :o

STELA POPESCU A MURIT...

DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA! :(

• Like 7
  • Minus 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...