Sari la conținut

Bai sau mai EU VA MINUSEZ

nobel

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

el batran dar cu umor, eu basitura in viziunea ta, tu, cu pensie de handicap si abuzat de bunicul in copilarie , dupa cum singur ai scris pe forum

Martaoloaga,ai deschis topic unde îndemnai pe toată lumea sa nu mai cumpere SP.Tu tocmai ti-ai prelungit abonamentul :slap2  :laugh2

Ce baba perversa esti.

• Like 31
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

ba au ajuns 2 pitipoance de 19 , respectiv 20 de ani , un drogat indragostit si un oligogren de infractor (pisoarca) sa va joace pe degete pe aici in ultima perioada si culmea la voi pe batatura , adica la Bucuresti :slap2 ai de pula mea (vorba lu' ala) :laugh2

Din toată compoziția asta, singurul adevăr este că ești o bășitură.

cand oi fi la  70 de ani ca tine

Martaoloaga,ai deschis topic unde îndemnai pe toată lumea sa nu mai cumpere SP.Tu tocmai ti-ai prelungit abonamentul :slap2  :laugh2

Ce baba perversa esti.

martaloaga baba perversa iti spune sa-ti iei pampersii cado de la picoaiee zombicoaie , ca te pisi pe tine de atatea scamatorii pentru :sheep credule si proaste

mereu te prind cu scamatorii basite de psihopat cu nostalgii de tortionar

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

cand oi fi la  70 de ani ca tine

martaloaga baba perversa iti spune sa-ti iei pampersii cado de la picoaiee zombicoaie , ca te pisi pe tine de atatea scamatorii pentru :sheep credule si proaste

mereu te prind cu scamatorii basite de psihopat cu nostalgii de tortionar

Bășitură, detectez și sesizez niște urme de căcat pe la gura lu’ matale. Șterș-te, că nu-i frumos.

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Parere: ai uitat o virgula in titlu.

Adica nu ca ai uitat-o acolo, ai uitat-o in alta parte, cand ea isi avea locul in titlu.

Intrebare 1: de ce?

P.S. (la intrebare): de ce ai uitat virgula?

Intrebare 2: unde-i virgula?

Caut-o!

Intrebare 3: cand pui virgula?

Intrebare 4: ai ceva cu virgulele?

Intrebare 5: de ce mai trebuie sa pun inca o intrebare?

Ba nu e asa! Trebuia sa mai pună un "sau" si in acest caz avea libertatea unei virgule. Că minusatul e clar ca il putem face toți...însă gestul este superficial când închidem sfera posibilităților si o păstrăm intr-un punct fix. Nu îmi mai destructura ideile...că îți pot face si eu aceasta si nu cred că o sa-ti convina senzația . Lasă-ma asa nevinovată cum sunt, sa creadă cel cu mintea cea de pe urma că sunt nebună si ceva nemaiîntâlnit. Nu vreau sa-mi conditionez alegerile in retorică si senzatiile pe care le trăiesc cand comunic cu oamenii. Treceți si voi mai usor peste faptul că nu înțelegeți ceva din vorbele mele si că e inaccesibil!
  • Like 7
  • Minus 5
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Coane , o venit Rozkendra in vizita la mata si iti scrie de pe cont ? ..................................... ca esti de nerecunoscut :no2

Nu-i prima oară când face aceasta si parcă o face de fiecare dată dintr-un sentiment de răzbunare...iar apoi stie să o dreagă întotdeauna simplu si la țintă, dispărând iar pentru o vreme. E o vedetă care nu se multumeste cu putin, isi bagă putin labutele să verifice apa...si apoi stie el că e Domnul cu mila. Al naibi corector scrie in loc de "Domnul"...cuvântul "Sânul" doar pentru că mancasem o literă, o să stau cu ochii pe el in continuare si imi voi lua acum micul dejun întârziat.

• Like 7
  • Minus 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...