wrx69 Reputație: 6 Postat Iulie 12, 2013 Oras:Sb Oras:Sb Partajează Postat Iulie 12, 2013 imi pare rau pozele poate sunt ale mele (loate dupa internet) dar eu nu am prestat niciodata servicii in sibiua fost pe site-ul de la de toate pentru toti anunt in care era vreo 2 poze de mai sus si erau postate pentru zona sibiu...... Link spre comentariu
steelian Reputație: 82 Postat August 2, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 2, 2013 Salutare dragi confutaciosi.Avand ceva timp liber aseara am decis sa caut ceva in zona, si dupa cateva cautari migaloase am gasit anuntul acesta. Am sunat la numarul de mai sus, am stabilit o intalnire cu domnisoara in 30 minute si am plecat catre locatie. Indrumat prin telefon am ajuns si la locul de nebunii, acesta fiind in zona gurii de metro Dristor 2. Pot spune ca dupa ce am intrat in garsoniera si am facut cunostinta, pozele de mai sus sunt reale, tipa are cam 1.65, sani medii cu sfarcurile erectile, o piele fina, creola si un fund de nota 10.Dupa ce am fost invitat la dus ( o baie curata, dotata cu geluri de dus pentru toate gusturile si prosoape curate), m-am facut comod, am stat vreo 2-3 minute de vorba, dupa care am inceput distractia . Un oral bun, cu deep si priviri provocatoare care te facea sa tremuri, am continuat asa vreo 15 min dupa care m-am infruptat si eu din piersicuta ei fina si proaspat epilata. Punem prezervativul si trecem in pozitia iedului unde am avut placerea sa ma joc cu fundul ei bombat si foarte placut ochiului si nu numai, Dupa happy end ma imbrac, mai stau vreo 5 min de vorba si cu regret ca trebuie sa plec inchei vizita. Si acum notele: Oral: 9.5 ( deep si cu atentie la zonele adiacente, mai las un pic loc de imbunatatit ) Locatie: 9 ( garsoniera mica, curata, unde te imbia un miros placut si dotata cu ac, un plus pe caldurile astea ) Normal: 9 ( se implica si este destul de stramta, un plus fiind privelistea provocate de fundul ei ) Gfe: 8.5 ( atitudine pro client, dar nu cred ca face FK, aici mai este loc de mai bine ) Aspect: 9.5 ( nu argumentez, gusturile nu se discuta) Anal: nu am intrebat, dar nu cred ca face Halatul: 50 ron / finalizarea Cu siguranta imi voi face abonament. 4 Link spre comentariu
ddaannvv Reputație: 15 Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 Salutare confutaciosi. Aseara pe la ora 16.00 incalzit de la caldura mare si mai ales de fustite scurte, am hotarat sa o incer pe Stela.Sunat la numarul de mai sus, programat in 10 min cat mi-a trebuit sa ajung la ea si am plecat.Indrumat prin telefon am ajuns, a doua scara de bloc...restul il aflati de la domnisoara.Dupa ce am ajuns la garsonierea, am ramas surprins de stela...este exact ca in poze, volubila, pielea fina frumos parfumata.Actiunea a inceput cu un oral, eu in picioare ea in genunchi...super senzatia, apoi am trecut in pat, executat cateva pozitii, sincer mi-a placut , datorita fundului frumos....la sfarsit am cerut ca finalizarea sa fie orala...si a inceput nebunia, supt frumos, luat madularul pana in gat, DT...mie sincer oralul mi-a placut f mult...este cu finalizare, exact ceea ce imi place...cred ca o sa fac un abonament la ea pt oral, dar daca pastreaza preturile, platit 50 + 20 finalizarea orala...sa fie o marire de pret sau norocul meu? Si acum notele: Oral: 9.5 ... deep si cu atentie la zonele adiacente. Locatie: 9... garsoniera mica, curata, miros placut si dotata cu ac... Normal: 9 ...se implica si este normala la pasarica, fund belea... Gfe: 8.5 ... atitudine pro client, fara FK, eviata sa o saruti, eu nu am insistat... Aspect: 9.0 ...gusturile nu se discuta, mie imi plac femeile un pic mai plinute cu forme... Anal: nu stiu, nu am intrebat.... Halatul: 50 ron / finalizarea + 20 extra pt CIM(ai marit preturile Stela?)Daca ramane la 50 finalizarea cu CIM, cu siguranta imi voi face abonament, deoarece este aproape de casa, calitatea serviciilor si fizicul este exact ceea ce caut... 6 Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat August 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2013 Nu a fost doar norocul tau...a schimbat politica. Am fost si eu la ea acum vreo 3 zile si mi-a aplicat acelasi tarif (+20 pt CIM), dar si asa ramane acceptabil, zic eu. Link spre comentariu
ddaannvv Reputație: 15 Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 Am inteles...ramane acceptabil si la 70. prestatiile sunt bune...dar pentru revenire, ar trebui sa fidelizeze clientii ramanand la pretul vechi... Link spre comentariu
stela Reputație: 8 Postat August 18, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 18, 2013 rog si eu un moderator cum pot sa ilocuiesc primele poze multumesc. Link spre comentariu
maxtry Reputație: 186 Postat August 20, 2013 Oras:in ... cu liftu` Oras:in ... cu liftu` Partajează Postat August 20, 2013 Salut!Am fost la ratzusca saptamana trecuta pt o "destindere". Locatia este cea din pozele de mai sus, foarte curata.Tipa e simpatica foc, deschisa/joviala. Este impanata, creola, ai pe ce pune mana, sani aia numai buni de "alintat". Cum veneam de acasa, am sarit peste dusul care mi-a fost oferit si am fost supus inspectiei de dimensiune, ca nu cumva sa o am prea mare. Satisfacuta ratzusca a trecut la un oral neprotejat cu ceva incercari de DT. Dupa 2-3 min de oral si mozol al sanilor am pus protectia si am trecut la un normal cu lady on top. Instalatia prea plina mi-a venit de hac si am umplut cauciucul destul de repede. Cum ziceam, ratzusca este corecta, joviala si respectoasa. Daca nu ma impinge curiozitatea spre alte "meleaguri" (munti Venus:D ) cel mai probabil voi reveni.Locatie: 8, Dristor, vagonul cu garsoniere, locatia arata f bineAspect: 8Oral: 8Normal: 8GFE: 8Tarif: 50 ron /fin 4 Link spre comentariu
marco2k Reputație: 42 Postat Septembrie 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2013 OK so ... stie cineva daca domnisoara mai activeaza? Sunat sambata, sunat duminica, azi ... nici un raspuns. Link spre comentariu
olddick Reputație: 2 Postat Septembrie 3, 2013 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Septembrie 3, 2013 OK so ... stie cineva daca domnisoara mai activeaza? Sunat sambata, sunat duminica, azi ... nici un raspuns.Domnișoara activa joi dupa amiaza la ora 17.30 cand am ajuns si eu la ea, dar e foarte adevarat ca am sunat de vreo 4-5 ori pana ma reusit să vorbesc cu ea. Asta arata ca e destul de prinsa in perioada asta, cred că trebuie sa mai insisti poate reusesti sa obtii o intrevedere. Ok si acum recenzia: Locație: bine cunoscutul bloc de la Dristor sunt ceva probleme cu portari domnisoara m-a instruit sa le spun că m-a duc la baiatul cu telefoanele daca sunt chestionat nota 7,5. Aspect: 9 dar aici sunt subiectiv eu fiind mai alb sunt innebunit dupa domnitele in contrast cu mine, As punct in plus aici mirosul de ciocolata cu aroma de vanilie si textura pielii care iti da senzatia ca te joci cu o ciocolata vie daca inchizi ochii. Oral: 9, am primit o felatie care ma lasat fara nimic in oua si totul a durat cateva minute, lucrata ca la carte cu DT fara atingere de dinti si fara graba, dupa decartare domnita m-a lasat sa pompez tot ce am putut si am avut in instalația mea de om batrin si de abia dupa aia s-a dus sa se igienizeze. Normal. Nu am incercat dar am pipait putin instalatia necesara si pare foarte interesanta, probabil ca o sa revin sa incerc si asta. Gfe: domnita e destul de implicata in ce face dar mia transmis destul de clar ca nu se saruta niciodata mouth to mouth cu clientii, totusi ca si atitudine iți da impresia ca e destul de calda prin alte mijloace atingeri sarut pe piept pe umar pe gat. Concluzia: Pentru mine a fost super de si am terminat la foc automat, cred ca o sa mai revin sa stau cu domnita la o conversatie mai lunga. PS; Halatu, 70 lei tarif de acum bine cunoscut. Va doresc sa aveti o zi buna si spor la futut! 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114285 Postat Septembrie 11, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Septembrie 11, 2013 buna pisicuts rugamintea mea este sa ma treci la arhiva pentru ca am probleme personale (divort)miar prinde bine sa nu aiva nici o dovada ca eu am activat in accest domeniu ori cum eu nu mai lucrez deocamdata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum