Sari la conținut

ANDREEA NEW 0746976296

Postări Recomandate

• Oras:Galați
Postat

Bună seara, domnilor!

Ma numesc Andreea, am 24 de ani și sunt noua în oraș. Sunt foarte sociabila, cu simțul umorului și foarte frumoasa! Va astept în locația mea sa te destinzi în relaxare, erotism, pasiune și romantism!

Servicii: on/op cu COB, 69, FK

np în toate pozitiile

Tarife:150lei fin

250 lei ora

100euro ora la deplasare(DOAR hotel)

Telefon: 0746976296

post-215340-0-35914400-1511540571_thumb.jpeg

post-215340-0-24865800-1511540585_thumb.jpeg

post-215340-0-47829600-1511540604_thumb.jpeg

• Like 5
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

direct 150 cu 250. 

asta a devenit tarif de inceput. fara recenzii. fara experienta. direct 150 cu 250. 

• Like 1
Postat

direct 150 cu 250. 

asta a devenit tarif de inceput. fara recenzii. fara experienta. direct 150 cu 250.

dragul meu, dacă te uiți pe topicul mele (galati/buzau) aveam aceleași tarife... Nu vad de ce as fi venit la București cu tarife mai mici. Nici nu am mărit prețul nici nu l-am scăzut. Nu cred ca doar cei din acele orașe își permit sa dea 150/250. Nu îți convine...nu ma cunoști...pastreaza-ti părerile și tu și alții care stați pe forum doar de umpluturi. Multumesc
  • Like 4
  • Minus 1
  • Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

dragul meu, dacă te uiți pe topicul mele (galati/buzau) aveam aceleași tarife... Nu vad de ce as fi venit la București cu tarife mai mici. Nici nu am mărit prețul nici nu l-am scăzut. Nu cred ca doar cei din acele orașe își permit sa dea 150/250. Nu îți convine...nu ma cunoști...pastreaza-ti părerile și tu și alții care stați pe forum doar de umpluturi. Multumesc

Bine ai venit draga mea,ai uitat un lucru,suntem pe un forum unde ne dăm cu părea fie ca iti convine fie ca nu.Din partea mea poti cere si 300/fin,si pe urma sa vezi dilema dreq,tu fără clienti sau noi fără pizda.

O astfel de atitudine nu poate decât să iti dăuneze carierei asa ca....o zi bună iti doresc.

• Like 6
Postat

Bine ai venit draga mea,ai uitat un lucru,suntem pe un forum unde ne dăm cu părea fie ca iti convine fie ca nu.Din partea mea poti cere si 300/fin,si pe urma sa vezi dilema dreq,tu fără clienti sau noi fără pizda.

O astfel de atitudine nu poate decât să iti dăuneze carierei asa ca....o zi bună iti doresc.

Sunt perfect de acord cu tine, dar consider ca trebuia sa ii răspund colegului, oricum cine trebuia sa înțeleagă a înțeles. Mulțumesc și o zi plăcută și tie
  • Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

direct 150 cu 250. 

A lucrat mult in Galati si sa stii ca a fost apreciata aici, pe malul Dunarii. Si a mai lucrat si in afara, din ce am inteles. ;) 

Nu o zic cu rautate, dar inainte de a da cu piatra, mai cauta sa vezi daca a avut si alte topice, e pacat sa pui verdictul fara experienta fara ca macar sa o fi intrebat daca a mai lucrat si in alta parte.

Regret ca a plecat din Galati, dar poate totusi, mai revine ;)....

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Dragi confutadori caut si eu o dameza cu labii mari.

Tot ce am gasit pina acum ar fi Mihaela sector 5 dar nu e pe placul meu.

Vizitator terentele
Reputație: 0
Postat

in ce zona prestezi?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...