Sari la conținut

ANDREEA NEW 0746976296

Postări Recomandate

• Oras:Cuburești
  • Oras:Cuburești
Postat

atitudine de traseista, o sun pentru o programare si imi spune ca nu stie ce o sa faca la ora respectiva, sa o sun atunci cand vreau sa vin si daca poate ma primeste

Daca a zis că nu face programări, e din start centuriata?

Ești sigur că tu știai exact ce vrei?

• Like 1
Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Traseista-i ma-ta!!! Învață să vorbești frumos și când suni la o femeie fă-ți o listă cu ce ai de întrebat, nu îmi fabula mie în telefon(aberații și căcături)

Nu prea e ok replica asta a ta. In plus, trebuie sa ai rabdare cu clientii, unii sunt emotivi, unii nu prea stiu ce vor.

• Like 1
  • Oras:Galați
Postat

Nu prea e ok replica asta a ta. In plus, trebuie sa ai rabdare cu clientii, unii sunt emotivi, unii nu prea stiu ce vor.

Nu poți sa placi pe toată lumea și nici nu are cum sa te placa toată lumea. Nu poți sa insinuezi ca nui politicos ca nu accept injuriile unora... Exact ce primesc ofer
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu poți sa placi pe toată lumea și nici nu are cum sa te placa toată lumea. Nu poți sa insinuezi ca nui politicos ca nu accept injuriile unora... Exact ce primesc ofer

atata timp cat eu te-am sunat sa fac o programare si tu imi zici ca nu stii ce faci la ora respectiva, si imi spui sa revin cu telefon atunci, iar daca ai timp ma primesti...cum poti sa spui ca nu stiu ce vreau :)))))....ma gandeam sa vin sa imi faci niste cozonaci :)))

• Like 1
Postat

atata timp cat eu te-am sunat sa fac o programare si tu imi zici ca nu stii ce faci la ora respectiva, si imi spui sa revin cu telefon atunci, iar daca ai timp ma primesti...cum poti sa spui ca nu stiu ce vreau :)))))....ma gandeam sa vin sa imi faci niste cozonaci :)))

pai hai sa îți explic. La ora 21 aveam deja o programare, tu vroiai la 21:30. Eu nu aveam de unde sa știu cât sta tipul de la ora 21. Înțelegi acum de ce ți-am spus sa revii cu un telefon? Nu am de unde sa știu cât și cum vrea fiecare și nu cred ca pentru asta trebuie sa pui tu etichete
Postat

A lucrat mult in Galati si sa stii ca a fost apreciata aici, pe malul Dunarii. Si a mai lucrat si in afara, din ce am inteles. ;)

Nu o zic cu rautate, dar inainte de a da cu piatra, mai cauta sa vezi daca a avut si alte topice, e pacat sa pui verdictul fara experienta fara ca macar sa o fi intrebat daca a mai lucrat si in alta parte.

Regret ca a plecat din Galati, dar poate totusi, mai revine ;)....

tu parca erai cel cu PSD. Cel ce posta chestii pentru PSD. 

ok. nu o sa dau bani la nici macar o singura fata unde ai pus tu recenzie sau ai dat puncte :) parerea ta este zero pentru mine.

mai e si mihaighiocel (membru din 2015 cu trei postari la fazan) pe aici care da cu puncte in minus celor ce au alta parere. dragut. probabil si el psd ist :)) 

si deja vad o atitudine de fast fuck. fara programari? cineva cu tarif deja folosit in alta parte, vine in bucuresti si te pune sa tot dai telefoane toata ziua, fara programari....hm.....

ca lumea :D

Vizitator
Postat

tu parca erai cel cu PSD. Cel ce posta chestii pentru PSD.  - Am un prieten foarte, foarte bun, fost coleg de facultate care momentan este sef al unui partid mai mic, cu sanse sa intre in Parlament la viitoarele parlamentare. L-am intrebat daca crede ca va face fata sau daca vreunul din partidele din opozitie va face fata. Raspunsul lui sincer m-a uimit. Mi-a spus citez: "in afara de PSD, nu stie nimeni cum sa conduca guvernul si tara. Poate Boc ar fi singurul care ar sti, dar pe ala nu-l pune nimeni. Si nici nu mai vrea postul de PM." NU AM ZIS ca TOT ceea ce face PSD e bine sau rau, dar ar trebui sa te gandesti daca "ailanti" ar face mai bine. Inca o intrebare: ai vazut in mod CLAR codurile modificate ??? Stii CU EXACTITATE daca e asa sau nu e asa ???

ok. nu o sa dau bani la nici macar o singura fata unde ai pus tu recenzie sau ai dat puncte :) parerea ta este zero pentru mine. Parerea ta. Parerea mea despre tine nu. Dar oricum, nu conteaza, nu ? :) La Andreea NU am reusit sa ajung, pentru ca nu ne-am sincronizat, asa ca nu am avut ce recenzie sa-i las, pentru a avea ce puncta dumneata.

mai e si mihaighiocel (membru din 2015 cu trei postari la fazan) pe aici care da cu puncte in minus celor ce au alta parere. dragut. probabil si el psd ist :)) - nu vad ce relevanta are. Daca cineva da puncte celor ce au alta parere decat tine trebuie sa fie PSD-ist ? Doubt it.

si deja vad o atitudine de fast fuck. fara programari? cineva cu tarif deja folosit in alta parte, vine in bucuresti si te pune sa tot dai telefoane toata ziua, fara programari....hm..... - cred ca s-a inteles gresit, Andreea nu e genul de fast fuck....

A. scuze de off-topic, draguta...

• Like 1
Postat

da. stie psd sa conduca tara :

- euro creste, ajunge la 5 lei.

-benzina s-a scumpat (deci totul se scumpeste)

- alimentele s-au scumpit 

- in mod oficial energia electrica si gazele sunt cele mai scumpe din Europa 

- absorbtia de fonduri ue este pe la 2%.

- salariile au scazut

- taxele au crescut 

- dobitocule, care esti dobitoc, modificarile din cod si din legi nu sunt facute pentru dezbatere. ala nu este un draft. este supus votului si trece prin camere cu rapiditate. asa cum sunt scrise ele. fix asa. incerci sa manipulezi aici, ok, dar foamea oamenilor nu o sa mearga pacalita mult timp. 

poti sa ne faci o favoare? tu si cu prietenul tau imaginar (tipic unui comunist sa zica baliverne fara baza, fundamentate doar in fantezii) sa va impuscati? dar nu oriunde, mergi frumusel la o ghena. te bagi in ea..si te impusti acolo. acolo iti este locul, in gunoi, in fecalele pe care chiar voi le aruncati si unde sa se pise oamenii strazii (fara alte oportunitati) si sa te futa cainii. 

pe scurt, sa iti iau fata in pula si etc. cunosti tu mai bine :)

si in ce priveste userul din 2015...inainte sa dea puncte pe parerile altora, sa faca macar o recenzie pe bani pe undeva. asa din astia cu pareri sunt destui. de cele mai multe ori ii numim experti psd :) 

• Like 3
  • Minus 4
Vizitator
Postat

tu parca erai cel cu PSD. Cel ce posta chestii pentru PSD. 

ok. nu o sa dau bani la nici macar o singura fata unde ai pus tu recenzie sau ai dat puncte :) parerea ta este zero pentru mine.

mai e si mihaighiocel (membru din 2015 cu trei postari la fazan) pe aici care da cu puncte in minus celor ce au alta parere. dragut. probabil si el psd ist :)) 

si deja vad o atitudine de fast fuck. fara programari? cineva cu tarif deja folosit in alta parte, vine in bucuresti si te pune sa tot dai telefoane toata ziua, fara programari....hm.....

mutati-va pe topic, la anunturi nu prea citeste lumea, opinii,pareri,recomandari.......recenzii

• Like 1
Postat

la tipa asta nu ma deranjez sa imi iau teapa.

mi-am luat teapa mereu cu servicii naspa si tipe ce se uita pe ceas, de data asta nu o sa fac aceasi greseala, sa merg desi stiu la ce sa ma astept 

• Like 1
  • Minus 3

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...