Sari la conținut

De ce a fost banat Ultravox ?!

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am văzut ca și fostul meu cont Orochi a fost banat...desi n-am mai intrat pe el de...nici nu mai știam parola.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:DA
Postat

Acest @ultravox a fost banat pentru că a facut un comentariu chiar cand nu trebuia...plus ca trebuie sa isi faca un cont nou si sa arate de partea cui e. Sper ca il va duce mintea in continuare si va face ce trebuie...

De ce trebuie sa fii de partea cuiva? Din vina '' cuiva'' s-a ajuns la scandaluri si banari.

• Like 10
  • Minus 12
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Am văzut ca și fostul meu cont Orochi a fost banat...desi n-am mai intrat pe el de...nici nu mai știam parola.

Te-a scapat de-o grija. Sa faci si tu cinste cui te-a banat!  :laugh2

• Like 2
  • Minus 24
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cum sa fie? Aceiasi boschetari, fricosi sa fie banati, obsedati de puncte, stau la coada la curve, excat cum stateau la ulei pe vremea lui Ceasca...

Stai bland, esti un pacalici obraznic, nu te agita prea tare, ca deja ti-am luat frica.

Si tu crezi ca esti deasupra tuturor, dar de fapt esti la cel mai insalubru nivel.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Ba , esti nebun ?

Esti dus coaie de la atata asteptare ....sa dai si tu o buca cu perversiuni  ...ti s-o urcat testosteronul la cap , pardon foliculina  :)

Macar a trecut o saptamana de la programare ?  :hmmm

Perversiuni fac doar cu tine, gunoiule. :)

Ce te mananca pe tine in cur de cine fut eu? Vezi-ti de saracia ta. 

Astea sunt argumentele tale? Vai, Pulesteu asteapta x zile pentru o progrmare. Vai, plateste suma X. Du-te ma, taran stricat, in pula mea. Nu te uita la mine in portofel. Mai bine uita-te in al tau si realizeaza ca e jerpelit. Ai chilotii rupti in cur, sosetele cu degetele decapotate - fix ca portofelul.

Baga si un stiulete in cur daca tot te apuci de ceva si taci in pula mea, sclavule.

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Te-a scapat de-o grija. Sa faci si tu cinste cui te-a banat!  :laugh2

:))))

Nu ma deranjează deloc,măcar n-am rămas...sa zic,fraierul forumului, fără vreun cont banat :)))

Numai ca nu are niciun sens,era inactiv de aproximativ doi ani.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

:))))

Nu ma deranjează deloc,măcar n-am rămas...sa zic,fraierul forumului, fără vreun cont banat :)))

Numai ca nu are niciun sens,era inactiv de aproximativ doi ani.

Nu esti singurul. Foarte multi useri inactivi, sau foarte putin activi, au fost banati. 

Intr-adevar, n-ar avea sens aceasta actiune. Dar...n-ai cum sa stii ce-i in mintea unora. :)

• Like 1
  • Minus 24
  • Oras:fara
Postat

@sexything ( RETRASA DE 2 ANI) in data de 24 nov ora 20:23 avea 7177 PUNCTE

25 nov ora 10:37 6693 puncte

25 nov ora 12:03 6194 puncte

AZI 4497 puncte URMEAZA SI EA.. :no2

HANDICAPATILOR SA VA FUT IN GURA!

LA TOTI BANATI AM POZE CU ULTIMILE ”clipe pe forum” PLUS  ULTIMI LOR VIZITATORI.

• Like 6
  • Minus 10
Vizitator
Postat

Nu esti singurul. Foarte multi useri inactivi, sau foarte putin activi, au fost banati.

Intr-adevar, n-ar avea sens aceasta actiune. Dar...n-ai cum sa stii ce-i in mintea unora. :)

Trebuie clarificat -dacă e Pisicuts (DACĂ E,ATENȚIE!)nu e nicio problemă, r forumul lui,parcela lui,poate sa facă ce vrea,când vrea,fără sa dea vreo explicație. Asta o înțeleg foarte bine.

Dacă în spatele acestor banari se află altcineva... Sa fie sănătoși.Nu prea primim bolnavi la Beci :)))

LE-o fi statul paralel? :)))

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Parerea mea este, de asemenea, ca banarea unui user fie el vechi sau nou mi se pare cea mai mare prostie. Cu ce il ajuta pe X daca il baneaza pe Y?! cu nimic, o face doar din rautate, de-a se rabuna, sa arate la lume ca el cel mai tare. Bai fratilor, potoliti-va de-a a mai bana aiurea, nu va ajuta cu nimic si nici bani mai multi nu castigati.

Din pacate, sunt foarte multi banati la ora actuala fie prin regula noua a SP-ului fie prin regula veche. Asa ca nu mai banati aiurea, lasati-l pe Pisicuts sa faca asta, el sa decida cine sa fie sau nu banat. Si asa mi se pare corect ca adminul sa baneze, nu userii intre ei. Ce forum mai este asta cu banarea intre useri?! De cand s-a introdus noua metoda "SP" aici, este dupa parerea mea este un haos total. 

Inca odata va spun, lasa-ti dusmania la o parte, ca nu castigati nimic.

Si ca sa inchei: "Ce tie nu-ti place altuia nu-i face!".

Te citez pe tine pentru ca ai spus cam ce era de spus ! Mai fac o mica completare , aceasta "reputatie " te ajuta in " credibilitatea " userului si mai ales a postarii acestuia , era un barometru pentru forum ! Acum ca ala a injurat si s-a certat , nu trebuie banat , cu totii o facem ! 

A fost o comunitate ok , acum este o cocina in care nu iti mai poti expune punctul de vedere , de frica ca la noapte esti banat , de cine ? de niste frustrati care nu au viata personala !!

Mult succes Motane , cu traficul , de minusari !

PS : multumesc pentru "pomana" , nu am dat nici un minus de cand sunt verde , stiu ca asta era asteptarea acestei mutari ! Culoarea nu iti schimba caracterul , doar il scoate la iveala .

• Like 10
  • Oras:Undeva
Postat

altu..., a 2 a oara

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/24172288_1707762279263427_1193316226_n.jpg?oh=7c41df5d8735deb93fcd2fc71fbcf614&oe=5A202789

ii online amu, cred ca studiaza ce si cum...

cum asa?!   Omu' parca avea cont SP si ala stiu ca nu poate fi banat. :shocked

• Like 4
  • Minus 8
Postat

cum asa?!   Omu' parca avea cont SP si ala stiu ca nu poate fi banat. :shocked

o fi avut SP pe o luna...

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/24252059_1707835675922754_137211873_n.jpg?oh=dead625d9228e06de14d917fe1dc99ac&oe=5A211140

da.v.as MUIE!

• Like 4
  • Minus 10
Postat

Sa ii tragem la muie lu` pisicu si la toata gasca lui de panarame.Sa le futem mamele in cur,sloboz in gat.Pisicutule din banii de la useri SP pe care ii lasi sa baneze pe toata lumea sa iti cumperi lumanari si arpacas pt coliva ma-ti.Sa cac pe mormantu` ma-ti de jegos ce esti.Hai dami ban si pe useru asta,sa nu aveti parte de degetele alea cu care apasati pe mouse cand dati ban,sa va moara pula la intrare.Singura erectie care o aveti sa fie cand o vezi pe ma-ta moarta in cosciug si cu sange la nas.Sa va iau nevestele pe cosor jeguri ordinare de oameni.Buba neagra sa se aleaga de coaiele voastre,sa va iasa viermi pe pula ordinarilor!!!!!!!!!!

Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/24252059_1707835675922754_137211873_n.jpg?oh=dead625d9228e06de14d917fe1dc99ac&oe=5A211140

da.v.as MUIE!

si au pandit cand expira si l-au banat. Urat de tot.

• Like 4
  • Minus 8
Postat

da.v.as MUIE!

Sti ca am spus ca nu caut CEARTA si ca nu spun nimic de poponar si ca el nu se poate abtine ?

http://nimfomane.com/forum/topic/103088-de-la-cine-ați-primit-minus-azi/?p=3214052

Ai dovada ca nu eu incep scandalurile . ca cearta este viata poponarului

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

altu..., a 2 a oara

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/24172288_1707762279263427_1193316226_n.jpg?oh=7c41df5d8735deb93fcd2fc71fbcf614&oe=5A202789

Nu iti era clar  ?  Omul a intuit cateva adevaruri pe care le-a transpus si aici  .

Nu toti  au nume de  ... si apeleaza la  scamatorii  de  lingerism si  tin mortis   sa ascunda adevarul ptr. a nu fi banati :)

• Like 2
  • Minus 11
Postat

altu..., a 2 a oara

Asta era urmarit indeaproape!  :laugh2

Stai sa vezi cand ne expira verzeala astora premiati de pisoi. Sa vezi atunci genocid.   :mafia:  :laugh2

• Like 5
  • Minus 24
Postat

Te citez pe tine pentru ca ai spus cam ce era de spus ! Mai fac o mica completare , aceasta "reputatie " te ajuta in " credibilitatea " userului si mai ales a postarii acestuia , era un barometru pentru forum ! Acum ca ala a injurat si s-a certat , nu trebuie banat , cu totii o facem ! 

A fost o comunitate ok , acum este o cocina in care nu iti mai poti expune punctul de vedere , de frica ca la noapte esti banat , de cine ? de niste frustrati care nu au viata personala !!

Mult succes Motane , cu traficul , de minusari !

PS : multumesc pentru "pomana" , nu am dat nici un minus de cand sunt verde , stiu ca asta era asteptarea acestei mutari ! Culoarea nu iti schimba caracterul , doar il scoate la iveala .

Nu cred ca asta era asteptarea. 

Tinta era sa ne obisnuim cu verzeala si sa cotizam si noi!  :laugh2

• Like 3
  • Minus 24
Vizitator
Postat

Apropo de asteptarea asta, e un proverb, de fapt doua proverbe.

1. "Socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ."

2. "Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard !"

De data asta a cam gresit strategia de marketing Pisoi. :) =))

Doar daca nu cumva urmeaza si alte surprize pe care nu le putem (inca) anticipa, in fond e forum-ul lui, el stie ce doreste sa faca cu domeniul(domeniile) cumparate, nu avem de unde sti ce doreste sa faca in continuare. :)

• Like 3
Vizitator
Postat

Asta era urmarit indeaproape!  :laugh2

Stai sa vezi cand ne expira verzeala astora premiati de pisoi. Sa vezi atunci genocid.   :mafia:  :laugh2

Sa vină apocalipsa :))) 

Dimpotrivă, cred ca ne-a făcut verzi,sa ne țină "alive ",și în consecință, țintele s-au schimbat.

Zic și io :)

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Apropo de asteptarea asta, e un proverb, de fapt doua proverbe.

1. "Socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ."

2. "Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard !"

De data asta a cam gresit strategia de marketing Pisoi. :) =))

Doar daca nu cumva urmeaza si alte surprize pe care nu le putem (inca) anticipa, in fond e forum-ul lui, el stie ce doreste sa faca cu domeniul(domeniile) cumparate, nu avem de unde sti ce doreste sa faca in continuare. :)

Nu stiu ce strategie a avut motanu', dar cu siguranta ar trebui sa-i cheme la el pe Ciocan si Vyypuss sa-i pupe mana cu care a tastat noile reguli. 

Nici in visele lor cele mai bune nu castigau ei atatia membri si trafic ca acum, dupa banarile in masa de aici.

• Like 4
  • Minus 24

Postat

Nu stiu ce strategie a avut motanu', dar cu siguranta ar trebui sa-i cheme la el pe Ciocan si Vyypuss sa-i pupe mana cu care a tastat noile reguli. 

Nici in visele lor cele mai bune nu castigau ei atatia membri si trafic ca acum, dupa banarile in masa de aici.

Face fata serverul cu asa inghesuiala   ?   :)

• Like 1
  • Minus 10

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...