Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Concluzia: nimeni nu stie de ce a fost banat ultravox Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Un om inteligent actioneaza astfel incat sa va induca in eroare. Nu niste copile inofensive care se jucau de-a minusatul. Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Ba, labagiii ăştia, care bannați a prost, aveți si orgasm când o faceți??? 3 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Concluzia: nimeni nu stie de ce a fost banat ultravoxGanditi-va cu cine a interactionat . Cu mine in niciun caz ;))) 124 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Ganditi-va cu cine a interactionat . Cu mine in niciun caz ;))) Tu ești un fel de icoană făcătoare de minuni...dacă n-ai fi, nu s-ar mai povesti :) 5 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Tu ești un fel de icoană făcătoare de minuni...dacă n-ai fi, nu s-ar mai povesti :) :))))) eu chiar nu am vbt cu acel om , cum nici nu stiam de existenta altora care au fost banati.Insa am anuntat ca eu nu ma mai ating de contul inesines , sa vad ce se va intampla. Sa vad care imi face manevre online. Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Un om inteligent actioneaza astfel incat sa va induca in eroare. Nu niste copile inofensive care se jucau de-a minusatul. puterea corupe ;) 2 Link spre comentariu
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Ba, labagiii ăştia, care bannați a prost, aveți si orgasm când o faceți??? Trolle, vad ca tu esti inverzit, mai sii cumva daca marean a scapat? Inca un aspect... Se actioneaza cu incrancenare si asupra unor conturi ce nu pot fi banate acum, cum ar fi Picon sau Raffaelo. La Raffaello ma apucasem eu sa ii dau reputatie sa-l aduc pe plus... In cateva minute au aparut conturi ce au reinceput minusarea, dandu-i peste doua mii de minusuri in mult mai putin timp cat mi-a luat mie sa-i dau vreo cinci sute de plusuri. 4 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 In momentul in care mai apar de azi inainte la ultimii vizitatori, este clar ca cineva ma pune sa apar acolo, si o sa cer verificarea ip ului , si evident banarea acelui cont . Acesta e noul meu cont incpand de ieri.Altfel nu imi explic de ce apaream eu la profilul unor persoanede care nu aveam habar. Sau nu interactionam. Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Au ajuns curvili să baneze "recenzatorii"...ai dă pulili noastre, urmează taxa pă interactionarea on-line si pă faptul că respirăm același aer si suntem fata...mânca-mi-ar copiii vanatorul de prosti si mişkin să se uite :) 5 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Tu sa vorbesti cand o sa ai dovezi concrete . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Ultimul click , ieri la 23:15 si asa va ramane , eu nu ma mai ating de contul ala . Sa vedem.☺️ Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Pai cand spuneam eu ca 2 maimutele in combinatie cu alte laturi au ajuns sa duca de nas useri vechi de aici si sa-si bata joc de ei poate nu credeati :) PS: mai devreme spuneai altceva "Nu mai pot accesa contul meu vechi inesinesca" , acum ca nu te mai atingi ...ai de plm ...rau le mai incurci in vorbe :no2 1 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Lumea se folosea de joaca noastra ca sa va arda pe voi. Punct. Alte explicatii eu nu mai ofer de azi inainte. Pana la urma nu ma intereseaza cine se joaca cu mintea voastra. Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Trolle, vad ca tu esti inverzit, mai sii cumva daca marean a scapat? Inca un aspect... Se actioneaza cu incrancenare si asupra unor conturi ce nu pot fi banate acum, cum ar fi Picon sau Raffaelo. La Raffaello ma apucasem eu sa ii dau reputatie sa-l aduc pe plus... In cateva minute au aparut conturi ce au reinceput minusarea, dandu-i peste doua mii de minusuri in mult mai putin timp cat mi-a luat mie sa-i dau vreo cinci sute de plusuri. Eu sunt inverzit cu japca, n-am idee de ce si cum :( Bag pula-n minusurile lor...după expirarea conturilor inverzite cu japca, ce vor face, se vor minusa intre ei??? 1 4 Link spre comentariu
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Eu sunt inverzit cu japca, n-am idee de ce si cum :( ... A facut-o pisicuts cand a vazut ca incepe sa-i dispara dintre useri... Dac vezi "dolarei" pe membri vechi (cum sunt Rafa, Obse, Picon, altu2, etc) sa stii ca tot el a facut-o. S-a intamplat dupa banarea lui Scrat, Oly, taki, harry poker, etc... 4 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Lumea se folosea de joaca noastra ca sa va arda pe voi. Punct. Da-i in gat ...nu ca nu am sti .(unii, pardon) :) 2 11 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Pai cand spuneam eu ca 2 maimutele in combinatie cu alte laturi au ajuns sa duca de nas useri vechi de aici si sa-si bata joc de ei poate nu credeati :) Din câte am citit p-aicişa, pe sărite, recunosc..tu, esti unul dintre campionii minusatori...ai orgasm continuu când apesi pă rosu??? 2 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Pisicuts stie cine va baneaza , dar nu vrea sa va spuna. ðŸ‘🽠Link spre comentariu
deltones Reputație: 406 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 pune dovezile, nu presupuneri...Vezi ca-mi vorbesti cam pe nas si nu e bine. Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Eu sunt inverzit cu japca, n-am idee de ce si cum :( Bag pula-n minusurile lor...după expirarea conturilor inverzite cu japca, ce vor face, se vor minusa intre ei???Pai asta-i si ideea,sclavul asta care minuseaza vrea doar sa faca rau si baneaza pe oricine ii iese in cale fara nici un motivOmul e frustrat rau,probabil pula nu i se mai scoala si mai mult ca sigur cineva de pe forum i-a futut nevasta sau mamaSa-i luam familia in pula!!!!!!!! Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 A facut-o pisicuts cand a vazut ca incepe sa-i dispara dintre useri... Dac vezi "dolarei" pe membri vechi (cum sunt Rafa, Obse, Picon, altu2, etc) sa stii ca tot el a facut-o. S-a intamplat dupa banarea lui Scrat, Oly, taki, harry poker, etc... Si pe harrypoker l-au bannat? :( Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Pai asta-i si ideea,sclavul asta care minuseaza vrea doar sa faca rau si baneaza pe oricine ii iese in cale fara nici un motivOmul e frustrat rau,probabil pula nu i se mai scoala si mai mult ca sigur cineva de pe forum i-a futut nevasta sau mamaSa-i luam familia in pula!!!!!!!! Amin, laic şi şer =)) 1 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 A facut-o pisicuts cand a vazut ca incepe sa-i dispara dintre useri... Dac vezi "dolarei" pe membri vechi (cum sunt Rafa, Obse, Picon, altu2, etc) sa stii ca tot el a facut-o. S-a intamplat dupa banarea lui Scrat, Oly, taki, harry poker, etc... Adica ptr. un user mai nou pana apuca sa citeasca discutiile de aici despre banari , inverziri sau alte alea ....zice "ba trebuie sa ma fac verde mai intai ca sa pot intra in dialog cu cineva" E si asta o tehnica de manipulare cu japca :) Link spre comentariu
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Si pe harrypoker l-au bannat? :( E mai usor sa faci lista celor ce nu sunt banati... Gandeste-te la taki, grecul avea obiceiul sa posteze doar recenzii sau sa clarifice aspecte pe topicurile de recenzii.Nu tin minte sa-l fi vazut pe la DG. Si se stie ca scria recenzii corecte. 1 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum