Sari la conținut

De ce a fost banat Ultravox ?!

Postări Recomandate

• Oras:fara
  • Oras:fara

Eu am fost banat de catre miky si acolitii sai intr-o noapte, a trebuit apoi sa-mi fac cont platit CA SA EVIT SITUATII ASEMANATOARE ,minusuri nu am dat decat celor care mi-au dat fara sa le fac sau  sa le spun nimic, Am ajutat cu plusuri multa lume si nu am cerut sa le primesc inapoi, pentru ca de acum incolo voi avea numai cont platit ca sa nu mai fiu banat

stiu :kiss3

io zic sa se deschida un topic si sa scrie toti aia care is minusati , sa ii ajutam ...

• Like 3
  • Minus 7
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ma mir cum de n-au aparut inca conturi SP de genul: Aristotel, Socrate, Heraclit, Euripide, Democrit, Heracle, Agamemnon, Epictet, Cicero, Philoctet, Andromachus, Pompeius Maximus, etc. =)) =))

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Eu am fost banat de catre miky si acolitii sai intr-o noapte, a trebuit apoi sa-mi fac cont platit CA SA EVIT SITUATII ASEMANATOARE ,minusuri nu am dat decat celor care mi-au dat fara sa le fac sau  sa le spun nimic, Am ajutat cu plusuri multa lume si nu am cerut sa le primesc inapoi, pentru ca de acum incolo voi avea numai cont platit ca sa nu mai fiu banat

stiu :kiss3

io zic sa se deschida un topic si sa scrie toti aia care is minusati , sa ii ajutam ...

Nu prea aveti cum sa ii ajutati cand sar pe ei cate 20 de SP-uri.

• Like 4
Link spre comentariu

Ma mir cum de n-au aparut inca conturi SP de genul: Aristotel, Socrate, Heraclit, Euripide, Democrit, Heracle, Agamemnon, Epictet, Cicero, Philoctet, Andromachus, Pompeius Maximus, etc. =)) =))

Vor aparea cand imi voi face eu cate 20 de SP-uri lunar ...

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:DA

Pentru nickname_uri ca astea iti trebuieste putina cultura generala 

• Like 9
  • Minus 13
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ma intreb ce se intampla in creierul celor care aduc pe cineva la -400 ? Se cred un fel de Regele Soare, niste mici Adolf Hitler cand tinea un discurs pe Stadionul din Munich ? Se cred ei un fel de Caligula, care arata cu degetul mare in jos cand condamna un gladiator la moarte ?? Au asa o satisfactie de o secunda ??? Greu de inteles...

• Like 3
Link spre comentariu

SCRIPTUra  MAMII LOR DE DOBITOCI :laugh2

arda.i catranu   :jackass  :laugh2

Eu nu-l inteleg pe POPONAR daca nu-i convine ceva la mine de ce nu ma ocoleste?De ce nu se face cum fac eu ,ma fac ca nu-l vad?Chiar nu s-a saturat de mascari si injuraturi? Eu tind sa cred ca pe langa ca-i POPONAR ESTE SI MASOCHIST ca o cauta zi de zi

• Like 7
  • Minus 13
Link spre comentariu

Ma intreb ce se intampla in creierul celor care aduc pe cineva la -400 ? Se cred un fel de Regele Soare, niste mici Adolf Hitler cand tinea un discurs pe Stadionul din Munich ? Se cred ei un fel de Caligula, care arata cu degetul mare in jos cand condamna un gladiator la moarte ?? Au asa o satisfactie de o secunda ??? Greu de inteles...

eu cred ca au dubla personalitate ,cred ca sunt schizofrenici

• Like 7
  • Minus 13
Link spre comentariu

Cel mai autorizat sa-ti raspunda este Last Unicorn aka Ramsay aka Cel Mai Muist. Cand mai apare pe aici. El are o placere morbida sa umple de minusuri pe unul sau pe altul. Inca de pe vremea cand nu existau decat conturile verzi cu stea. A fost primul care a inceput chestia asta.

• Like 4
Link spre comentariu

Cel mai autorizat sa-ti raspunda este Last Unicorn aka Ramsay aka Cel Mai Muist. Cand mai apare pe aici. El are o placere morbida sa umple de minusuri pe unul sau pe altul. Inca de pe vremea cand nu existau decat conturile verzi cu stea. A fost primul care a inceput chestia asta.

Luni de zile am fost cautat pe toate topicele pe care postam , inca din perioada cand eram Liviu58 ,atunci nu stiam, acum stiu ca era POPONARUL 

• Like 7
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Îmi pare rău pentru cei care mai cred in Moș Craciun, însă consider ca sunt vreo trei categorii de minusatori pe aici.

1. Cei ce pastoresc fetele

2. "Independenții" - cu prea mult timp la dispoziție și un exces de ego la purtător - angrenați in tot felul de dueluri virtuale, precum niște cocoși zburliti.

3. Agenții platformei - aleg utilizatori care frecventează forumul, fără a fi fanatici, și pe care ii minunează pentru a-i determina sa-si facă upgrade la cont plătit, aducând astfel venituri in cont. Cu unii tine, cu alții, nu.

• Like 4

Citat Times New Român
"În viața nu trebuie să alergi după femei și tramvaie, oricum vin altele într-un minut”.

Link spre comentariu

Sti care este culmea? De pe nickurile astea ma minusa masiv iar de pe miky77 facea schimburi de plusuri cu mine.Ca am spus si cu cateva posturi mai sus ; Dubla, personalitate

• Like 7
  • Minus 13
Link spre comentariu

Sti care este culmea? De pe nickurile astea ma minusa masiv iar de pe miky77 facea schimburi de plusuri cu mine.Ca am spus si cu cateva posturi mai sus ; Dubla, personalitate

Nu cred ca sunt aceeasi persoana. Nu prea se agreeau, din cate imi amintesc.

• Like 3
Link spre comentariu

Îmi pare rău pentru cei care mai cred in Moș Craciun, însă consider ca sunt vreo trei categorii de minusatori pe aici.

1. Cei ce pastoresc fetele

2. "Independenții" - cu prea mult timp la dispoziție și un exces de ego la purtător - angrenați in tot felul de dueluri virtuale, precum niște cocoși zburliti.

3. Agenții platformei - aleg utilizatori care frecventează forumul, fără a fi fanatici, și pe care ii minunează pentru a-i determina sași fac upgrade la cont plătit, aducând astfel venituri in cont. Cu unii tine, cu alții, nu.

Cred ca i-a vizat pe cei pe care i-ai inclus in a doua categorie.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Cred ca i-a vizat pe cei pe care i-ai inclus in a doua categorie.

Corect. Am extins puțin, ca sa nu scot din context. Bunicul_tau pare sa fie ținta celei de a treia categorii (poate închipuite, poate nu)

Toată lupta asta îmi aduce aminte de trocul pe care îl făceau conquiztador-ii când au găsit lumea noua...

Spaniolii dădeau populației băștinașe mărgeluțe din sticla colorate in schimbul aurului...

Așa și admin-ul cu punctele de reputație. O veritabila moneda de schimb pentru cei ce se coboară sa accepte așa ceva.

• Like 2

Citat Times New Român
"În viața nu trebuie să alergi după femei și tramvaie, oricum vin altele într-un minut”.

Link spre comentariu

faceti pace si ingropati securea razboiului.

SPER SA VADA SI EL!

NU AI FOST ATENTA LA CE AM SCRIS MAI SUS.De doua saptamani am evitat sa scriu ceva unde era el sau ceva despre el,l-am ignorat total.I-am cerut de vre-o zece ori sa ne ignoram. Degeaba,nu am cu cine sa ma inteleg,cum nu are cu cine sa se certe ,ma cauta .De aia zic ca este schizofrenic.

• Like 7
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

pe asta nu-l intelege familia lui ma mir ca-l mai primesc in casa.Oare mei e

xista un prost mai mare ca asta?

Basitule imputit , mincinos si jegos iar te legi de familie  ? :no2

Sa nu crezi ca te-am iertat de prima data cand m-ai injurat de familie  , asta ca sa vezi  de ce nu ma leaga niciodata amicitii cu parliti ca tine   

faceti pace si ingropati securea razboiului.

SPER SA VADA SI EL!

Vede acum ...asta ca sa intelegi . Eu nu fac aliante si nu tolerez comportamentul unor lighioane ca  moscalanul asta terminat  si vai de steaua lui  de 60 de ani , care minte  ca imputitul pe unde apuca , basca ca  a farfit ca o babornita proasta mai multi useri . (stiu eu ce spun ,....de aceea imi vine sa vomit doar cand il vad )  :)

• Like 2
  • Minus 8
Link spre comentariu

Basitule imputit , mincinos si jegos iar te legi de familie  ? :no2

Sa nu crezi ca te-am iertat de prima data cand m-ai injurat de familie  , asta ca sa vezi  de ce nu ma leaga niciodata amicitii cu parliti ca tine   

POPONARULE ARATA-MI UNDE M-AM LUAT DE FAMILIE

• Like 7
  • Minus 13
Link spre comentariu

Corect. Am extins puțin, ca sa nu scot din context. Bunicul_tau pare sa fie ținta celei de a treia categorii (poate închipuite, poate nu)

Toată lupta asta îmi aduce aminte de trocul pe care îl făceau conquiztador-ii când au găsit lumea noua...

Spaniolii dădeau populației băștinașe mărgeluțe din sticla colorate in schimbul aurului...

Așa și admin-ul cu punctele de reputație. O veritabila moneda de schimb pentru cei ce se coboară sa accepte așa ceva.

Margelele de sticla = Punctele de reputatie;

Aurul = Banii pe SP-uri.

Gamerii de ce pierd zile si nopti in sir in fata consolelor sa ajunga la al nspelea level si sa acumuleze nspe sute de mii de puncte?

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...