Sari la conținut

De ce a fost banat Ultravox ?!

Postări Recomandate

• Oras:DA

Basitule imputit , mincinos si jegos iar te legi de familie  ? :no2

Sa nu crezi ca te-am iertat de prima data cand m-ai injurat de familie  , asta ca sa vezi  de ce nu ma leaga niciodata amicitii cu parliti ca tine   

POPONARULE singurul pe care l-am injurat de familie este discretul deci tu esti clona lui ? In sfarsit te-ai dat in vileag ca esti Discretu

• Like 7
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Membru Premium

te uiti la prea multe filme :)

Știi cum se nasc "realitățile"... se repeta o poveste la nesfârșit pana devine adevăr. Cine-s eu sa văd dacă așa a fost. N-am fost de fata când au debarcat ăia.

Citat Times New Român
"În viața nu trebuie să alergi după femei și tramvaie, oricum vin altele într-un minut”.

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Margelele de sticla = Punctele de reputatie;

Aurul = Banii pe SP-uri.

Gamerii de ce pierd zile si nopti in sir in fata consolelor sa ajunga la al nspelea level si sa acumuleze nspe sute de mii de puncte?

Level-up, ce plm!

Sau rang. Totuna. Aw fuck... in categoria asta ma mai regăsesc și eu.

Lupul moralist

• Like 1

Citat Times New Român
"În viața nu trebuie să alergi după femei și tramvaie, oricum vin altele într-un minut”.

Link spre comentariu
  • Oras:fara

Basitule imputit , mincinos si jegos iar te legi de familie  ? :no2

Sa nu crezi ca te-am iertat de prima data cand m-ai injurat de familie  , asta ca sa vezi  de ce nu ma leaga niciodata amicitii cu parliti ca tine   

Vede acum ...asta ca sa intelegi . Eu nu fac aliante si nu tolerez comportamentul unor lighioane ca  moscalanul asta terminat  si vai de steaua lui  de 60 de ani , care minte  ca imputitul pe unde apuca , basca ca  a farfit ca o babornita proasta mai multi useri . (stiu eu ce spun ,....de aceea imi vine sa vomit doar cand il vad )  :)

POPONARULE singurul pe care l-am injurat de familie este discretul deci tu esti clona lui ? In sfarsit te-ai dat in vileag ca esti Discretu

PLM nu ma mai ”joc” cu voi ca injurati mai mult ca mine . :laugh2

SVF pe amandoi :feet. 

• Like 5
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Membru Premium

expresia davai ceas iti spune ceva? :)

Firește (si din fericire), doar din auzite. Am avut și eu bunici și străbunici, tolba plină de povesti pentru nepoții care aveau pe atunci timp sa asculte istorioare la ceas de seara, când nu băteau mingea pe maidan. Ca deh, calculator/ net nu, tv nu, ce sa faci?

• Like 2

Citat Times New Român

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Eu am fost banat de catre miky si acolitii sai intr-o noapte, a trebuit apoi sa-mi fac cont platit CA SA EVIT SITUATII ASEMANATOARE ,minusuri nu am dat decat celor care mi-au dat fara sa le fac sau  sa le spun nimic, Am ajutat cu plusuri multa lume si nu am cerut sa le primesc inapoi, pentru ca de acum incolo voi avea numai cont platit ca sa nu mai fiu banat

Mai da-te in plm de jegos mincinos...ia pune poza  cu ultimile notificari sa vada toti cum minti si barfesti ca o pizda proasta pe la colturi . Pana acum aratai alte conturi SP iar acum spui ca te-am banat eu  jegosule. Te-a banat....ca meritai demult asta  :)

Cand dadeai noapte de noapte minusuri de pe  contul Bubu nu te mai vaitai asa (ca maimuta aia careia ii facusei cont si ulterior il transformasei si in Sp sa te punctezi cu el ca si cu @Adevar si sa te razboiesti pe aici cu mine , cand eu nu aveam  vreo treaba cu shaorma ca nu schimbasem niciodata vreun dialog cu ea , cum faci in momentul de fata , nu mai activa de cateva luni pe aici  , se retrasese ca tot tu i-ai facut rau intervenind , promovand si mintind pe Topicul ei  cu Recenzii mincinoase  de pe 2 conturi ) :no2

• Like 2
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Nu te mai întinde asa mult...ca ciunga, ca aluatu, ca elasticu :)))

Tocmai aceasta-i ideea... Afla acum!

Link spre comentariu

Mai da-te in plm de jegos mincinos...ia pune poza  cu ultimile notificari sa vada toti cum minti si barfesti ca o pizda proasta pe la colturi . Pana acum aratai alte conturi SP iar acum spui ca te-am banat eu  jegosule. Te-a banat....ca meritai demult asta  :)

Cand dadeai noapte de noapte minusuri de pe  contul Bubu nu te mai vaitai asa (ca maimuta aia careia ii facusei cont si ulterior il transformasei si in Sp sa te punctezi cu el ca si cu @Adevar , cum faci in momentul de fata , nu mai activa de cateva luni pe aici  , se retrasese ca tot tu i-ai facut rau intervenind , promovand si mintind pe Topicul ei  cu Recenzii mincinoase  de pe 2 conturi ) :no2

POPONARULE CLONELE CU FUSTITA ALE CUI ERAU? Stie tot forumul ca sunt ale tale 

• Like 7
  • Minus 13
Link spre comentariu

Cand dadeai noapte de noapte minusuri de pe  contul Bubu nu te mai vaitai asa (ca maimuta aia careia ii facusei cont si ulterior il transformasei si in Sp sa te punctezi cu el ca si cu @Adevar , cum faci in momentul de fata , nu mai activa de cateva luni pe aici  , se retrasese ca tot tu i-ai facut rau intervenind , promovand si mintind pe Topicul ei  cu Recenzii mincinoase  de pe 2 conturi ) :no2

Nu dadeam eu Andreea dadea si poate confirma pisicut ca-i ceruse sa fie banata.Alexandro nu incerca sa crezi ca fac ce faci tu muisto

• Like 7
  • Minus 13
Link spre comentariu

Firește (si din fericire), doar din auzite. Am avut și eu bunici și străbunici, tolba plină de povesti pentru nepoții care aveau pe atunci timp sa asculte istorioare la ceas de seara, când nu băteau mingea pe maidan. Ca deh, calculator/ net nu, tv nu, ce sa faci?

ce fain era atunci...

ioi ,mie si la verisori mei ne povestea buna” de strigoi  :laugh2  :jackass ( era in sat la buna una care se zicea era strigoi si o purta năluca)

• Like 4
  • Minus 8
Link spre comentariu

POPONARULE NU-MI MAI DA CU MINUS ca eu nu-ti dau tie ,deci nu ma enerva ca te umplu imediat cu 1500 de minusuri.

• Like 7
  • Minus 13
Link spre comentariu

POPONARULE ARATA-MI UNDE M-AM LUAT DE FAMILIE

Vrei sa-ti caut postarea de anul trecut jegosule ?

La cat suferi de mult dupa niste puncte ai ajuns sa si injuri  si sa te punctezi singur ca ai facut mare isprava futu-te in gura de boschetar  cu nasul mare .   :no2

Singurul om pe care l-am injurat de FAMILIE de cand activez pe nimfomane este   DISCRETU care este aceiasi persoana cu miky77 dupa spusele lui

Vai de capul tau de ramolit  batran ...toti sunt clonele mele ?   Daca vede si acela ce ai scris,  te ia si acela in ciocul opincii

Pai eu m-am certat aiurea cu Discretul (anul trecut) sa ii pun partea unui jegos ca tine cand m-a avertizat ca esti un rahat mincinos si umblii doar sa barfesti pe toata lumea ...dupa care am stiut sa ma retrag si sa-mi cer scuze ca a avut dreptate .

Pana   acum o saptamana eram clona lui @antipaticul iar acum ai sarit la @Discretul 

Dispari jegosule de aici si nu te mai lega de alti useri  nemeritat ca esti o panarama si o pocitanie de om , asta esti si asa vei ramane . Nu degeaba faci anturaj cu zmintitul ala de Pisarcios pe aici , ca umblati (toata ziua) amandoi cu fel de fel de diversiuni si minciuni ieftine ca niste schizofrenici  :no2

• Like 2
  • Minus 8
Link spre comentariu

POPONARULE NU-MI MAI DA CU MINUS ca eu nu-ti dau tie ,deci nu ma enerva ca te umplu imediat cu 1500 de minusuri.

Mi se rupe pla de punctele tale ...pizda   batrana  . Vezi cum te vaiti ca un imputit . Tu crezi ca mananc si ma fut pe puncte  ?

• Like 1
  • Minus 8
Link spre comentariu

Vrei sa-ti caut postarea de anul trecut jegosule ?

La cat suferi de mult dupa niste puncte ai ajuns sa si injuri  si sa te punctezi singur ca ai facut mare isprava futu-te in gura de boschetar  cu nasul mare .   :no2

Vai de capul tau de ramolit  batran ...toti sunt clonele mele ?   Daca vede si acela ce ai scris,  te ia si acela in ciocul opincii

Pai eu m-am certat aiurea cu Discretul (anul trecut) sa ii pun partea unui jegos ca tine cand m-a avertizat ca esti un rahat mincinos si umblii doar sa barfesti pe toata lumea ...dupa care am stiut sa ma retrag si sa-mi cer scuze ca a avut dreptate .

Pana   acum o saptamana eram clona lui @antipaticul iar acum ai sarit la @Discretul 

Dispari jegosule de aici si nu te mai lega de alti useri  nemeritat ca esti o panarama si o pocitanie de om , asta esti si asa vei ramane . Nu degeaba faci anturaj cu zmintitul ala de Pisarcios pe aici , ca umblati (toata ziua) amandoi cu fel de fel de diversiuni si minciuni ieftine ca niste schizofrenici  :no2

Si acume esti clona lor poponarule.Ti-am spus sa te opresti cu minusurile ca ma enervezi.Pe urma o sa minti ca eu am inceput.Anul trecut iti dadeam puncte poponarule si asta o pot vedea toti daca se uita la reputatia ta pe ultimele pagini.Intaresc ce am spus mai sus ca esti schizofrenicn frate ia-ti medicamentele ca nu toti te persecuta,persecutia este numai in mintea ta poponarule

• Like 7
  • Minus 13
Link spre comentariu

Mi se rupe pla de punctele tale ...pizda   batrana  . Vezi cum te vaiti ca un imputit . Tu crezi ca mananc si ma fut pe puncte  ?

Tarane muist nu ma vait.Dar la cat esti de prost nu se mai mira nimeni.Eu te amenint nu ma vait ,ia-ti te rog medicalentele si nu mai fuma panusi de porumb

• Like 7
  • Minus 13
Link spre comentariu

Nu cred ca sunt aceeasi persoana. Nu prea se agreeau, din cate imi amintesc.

Lasa-l ca asta e dus cu capul de la punctele de reputatie pe care le tot cerseste pe aici de cand il cunosc (mare pacat...ptr. el)  ... pe langa faptul ca a auzit si el de Scrpt-uri   de banare  ultara rapida   :)

Sti care este culmea? De pe nickurile astea ma minusa masiv iar de pe miky77 facea schimburi de plusuri cu mine.Ca am spus si cu cateva posturi mai sus ; Dubla, personalitate

Dubla personalitate este aceea a ta cand faci dialog cu Adevar si Termin (contul banat) in trecut ...imbecilule

• Like 1
  • Minus 8
Link spre comentariu

Lasa-l ca asta e dus cu capul de la punctele de reputatie pe care le tot cerseste pe aici de cand il cunosc (mare pacat...ptr. el)  ... pe langa faptul ca a auzit si el de Scrpt-uri   de banare  ultara rapida   :)

Dubla personalitate este aceea a ta cand faci dialog cu Adevar si Termin (contul banat) in trecut ...imbecilule

poponarule nu am cerut nimanui puncte de reputatie si martori im sunt cei minusati de un poponar ca tine ca le-am dat mii de plusuri si nu am cerut nici macar un punct inapoi.Ma gandeam sa te umplu de minusuri dar mi-am dat seama ca ma cobor pe aceiasi treapta cu tine.Refuz sa stau cu un muist si un poponar pe aceiasi treapta,asa ca nu am sa-ti dau minusuri cum faci tu cocenare

• Like 7
  • Minus 13
Link spre comentariu

Si acume esti clona lor poponarule.Ti-am spus sa te opresti cu minusurile ca ma enervezi.Pe urma o sa minti ca eu am inceput.Anul trecut iti dadeam puncte poponarule si asta o pot vedea toti daca se uita la reputatia ta pe ultimele pagini.Intaresc ce am spus mai sus ca esti schizofrenicn frate ia-ti medicamentele ca nu toti te persecuta,persecutia este numai in mintea ta poponarule

Imi dadeai jegule , recunosc , dar si eu iti returnam dublu pana la momentul cand  m-ai injurat de familie (mama)  si ai mintit ca un porc , asta ca sa vezi de ce nu te iert (inca de anul trecut)

inca astept sa-mi arati ca m-a luat de familia ta

Du-te pe contul Liviu58 si verifica daca nu ma crezi (nu stau eu acum sa caut la un imputit printre postari)  . Inca stau bine cu tinerea de minte , nu fac ca tine ..."am uitat ca sunt batran"  (ca asa scriai pe contul acela in permanenta) jegosule

• Like 4
  • Minus 7
Link spre comentariu

Ascunde-te in bucatarie da-te in plm de semiproxenet profitor , lingau , barfitor si cersetor  ...sper sa nu te mai vad curand pe aici , ca tot tu ai inceput si astazi cu jignirile la adresa mea , nu eu   , paiata de moscalan .

Te-am jignit eu cu ceva astazi ? Arata postarea  prin care am facut-o  , libidinosule .

Si apropo  jegosule te-am minusat aici in tot scandalul pe care tot tu l-ai declansat aiurea cu mine si m-ai jignit ....nu-ti iau postarile la rand  pisa-m-as  pe punctele tale  de bucatar oligofren  

Asta ca sa stii si pe viitor de ce ma chis pe nasul acela al tau mare si am sa ma iau de tine cand minti si induci in eroare ...sa nu crezi ca am uitat

• Like 3
  • Minus 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...