Sari la conținut

De ce a fost banat Ultravox ?!

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vrea sa-i faca sa plateasca conturi SP

O sa plateasca Mumu si Zgiblea in ritmul asta, ca se muta din ce in ce mai multi pe dincolo si prin alte parti...

• Like 1
Vizitator cozonacq
Postat

Bine ai revenit ! Pe tine oare de ce te-or fi banat, ca nu prea parei ca stateai in calea cuiva...

Sunt foarte, foarte curios si eu!

Am o banuiala, dar deocamdata o tin pt mine

• Like 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

O sa plateasca Mumu si Zgiblea in ritmul asta, ca se muta din ce in ce mai multi pe dincolo si prin alte parti...

Mai exista "dincolo"? Eu de cand le-a furat darkness baza de date nu mi-am mai facut cont acolo. Oricum era o atmosfera naspa.

• Minus 1
Postat

Mai exista "dincolo"? Eu de cand le-a furat darkness baza de date nu mi-am mai facut cont acolo. Oricum era o atmosfera naspa.

Daca ti-e dor de Roz Kendra, Henzo, Alessandra si InesInes ii gasesti acolo.

• Like 2
  • Minus 9
Vizitator
Postat

Exista, exista si merge ok ! ;) Si da, gasesti multa lume de pe aici ! :)

• Like 3
Postat

cei banati se vor intoarce dupa ce vor plati cont SP, 

Ai citit asta undeva ?

Am postat intrebarea asta, de cateva ori, dar Motanul este prea ocupat ca sa raspunda.

Cica scrie carti.

• Like 2
  • Minus 9
Postat

Daca ti-e dor de Roz Kendra, Henzo, Alessandra si InesInes ii gasesti acolo.

Roz Kendra era cea mai enervanta femeie de aici :lol:

Postat

Ai citit asta undeva ?

Am postat intrebarea asta, de cateva ori, dar Motanul este prea ocupat ca sa raspunda.

Cica scrie carti.

Eu cred ca pe asta mizeaza Motanul. Daca macar un sfert din banati se intorc ca SP castiga o gramada de bani.
  • Like 1
Postat

Motanul scrie carti?? Daca ziceai ca citeste carti poate credeam :lol: :lol: :lol:

Postat

Eu cred ca pe asta mizeaza Motanul. Daca macar un sfert din banati se intorc ca SP castiga o gramada de bani.

Un nou cont rezolva problema celor banati.

Asta este filozofia lui.

• Like 1
  • Minus 9
Postat

Iar daca prea putini platesc SP probabil va urma o debanare masiva ca la recursul compensatoriu :)

Postat

Motanul scrie carti?? Daca ziceai ca citeste carti poate credeam :lol: :lol: :lol:

Este un topic pe aceasta tema pe care l-a deschis recent pe aici, daca esti curios.

Sa vezi cum suna incercarea lui literara erotica.

• Like 1
  • Minus 9
  • Oras:Blaj
  • Oras:Blaj
Postat

Din pacate, forumul a ajuns un camp de lupta virtual, unde marea majoritate a membrilor (cu mici exceptii) urmaresc diverse interese, formandu-se si dusmanii, in care marea satisfactie a unora este banarea membrilor vechi, care au contribuit cu opinii concrete, cu recenzii etc. Eu nu pot intelege acest lucru. De ce investesti bani, timp pentru banarea unui membru? Unde-i satisfactia? Castigi ceva? Nu cred! 

Mi se pare o prostie, o imbecilitatea sa banezi pe cineva pe care ti s-a pus pata, dar fiecare e liber sa faca ce vrea cu banii si timpul lor. Mi se pare corect sa banezi membrii care jignesc tot timpul si vorbesc in batjocura sau sa acorzi puncte cu "-" din cand in cand unor postari care nu-ti plac; fiindca punctele de reputatie inseamna (sau asa ar trebui) ca iti place, esti de acord cu o postare a unui membru (un fel de like). Dar, din pacate, multi abuzeaza de aceste puncte. E pacat ca membrii corecti, cu vechime sunt banati aiurea.

Toate cele bune!

• Like 9
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Sunt foarte, foarte curios si eu!

Am o banuiala, dar deocamdata o tin pt mine

Astia tea banat.

Intra pe contul lui Miky77 la reputatie si ai sa-i gasesti acolo dand plusuri pe toate postarile,Asa ai sa afli raspunsul la intrebarea ta

post-4015-0-06712800-1511814014_thumb.png

• Like 30
  • Minus 8
Postat

Din pacate, forumul a ajuns un camp de lupta virtual, unde marea majoritate a membrilor (cu mici exceptii) urmaresc diverse interese, formandu-se si dusmanii, in care marea satisfactie a unora este banarea membrilor vechi, care au contribuit cu opinii concrete, cu recenzii etc. Eu nu pot intelege acest lucru. De ce investesti bani, timp pentru banarea unui membru? Unde-i satisfactia? Castigi ceva? Nu cred! 

Mi se pare o prostie, o imbecilitatea sa banezi pe cineva pe care ti s-a pus pata, dar fiecare e liber sa faca ce vrea cu banii si timpul lor. Mi se pare corect sa banezi membrii care jignesc tot timpul si vorbesc in batjocura sau sa acorzi puncte cu "-" din cand in cand unor postari care nu-ti plac; fiindca punctele de reputatie inseamna (sau asa ar trebui) ca iti place, esti de acord cu o postare a unui membru (un fel de like). Dar, din pacate, multi abuzeaza de aceste puncte. E pacat ca membrii corecti, cu vechime sunt banati aiurea.

Toate cele bune!

Eu cred ca pestii au cel mai mare interes sa baneza recenzorii. Publicitatea negativa aduce pierderi foarte mari.
  • Like 3
  • Minus 1
Vizitator cozonacq
Postat

Vrea sa-i faca sa plateasca conturi SP

Eu de banii aia mi-am luat un pachet de tigari, si am mancat bine...cand m-am saturat mi-am facut un cont nou si gata.

Am iesit binisor zic eu!

• Like 7
Vizitator cozonacq
Postat

Astia tea banat.

Intra pe contul lui Miky77 la reputatie si ai sa-i gasesti acolo dand plusuri pe toate postarile,Asa ai sa afli raspunsul la intrebarea ta

Am vazut... Nu cred sa fi avut intersectari... Cu atat mai putin 'vrun dialog
  • Like 3
Vizitator
Postat

Pe simpatie.ro costa 6€/2 saptamani si au zeci de mii de useri.

Nu suporta termen de comparatie... La fel si Twoo.com, membru VIP pentru 5 Euro/luna (parca)

Postat

Sau Badoo... dar Twoo si Badoo sunt aplicatii internationale, simpatie "e de-ai nostri"

Vizitator cozonacq
Postat

Sunt simpatic de fel, de 6€ am nelimitat o luna!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...