justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 http://nimfomane.com/forum/user/307-piticu/@#$%^&@# INJURATURA DE POST +bonus ca de obicei SA VA FUT IN GURA ! 5 10 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 E o decizie definitiva a CSP. Condamnat sa-ti cumperi SP in fiecare luna,atat timp cat vrei sa stai aici.nu ti rusine asa un pic?NU MAI LUATI SP.uri, in cel mai rau caz doar cont verde simplu. 4 10 Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 E o decizie definitiva a CSP. Condamnat sa-ti cumperi SP in fiecare luna,atat timp cat vrei sa stai aici.Suge pula CSP. 4 13 Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 nu ti rusine asa un pic?NU MAI LUATI SP.uri, in cel mai rau caz doar cont verde simplu.Ti am mai spus..omul e dus😠4 13 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 PISATUL tot o mai tine cu zapaceala pe aici ? Nu se mai duce si el sa manance (niste orez cu paine) si sa bea (o saniuta) ? :) S-a lipit somerul/infractor de forumul acesta mai rau ca o guma :no2 1 7 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Peste un milion? :))))))))))Definitia schizofreniei. Puleasca mai astepti 2-3 saptamani la coada sa dai o buca ? Acum realizez de ce ti-ai facut cont SP (caci puteai sa-ti faci si Premium simplu) . Iti era frica sa nu fi banat si avand programarea cu numarul doi deja facuta , nu mai puteai sa verifici din 2 in 2 zile daca ti-a luat-o cineva inainte . Nu degeaba te-ai asociat cu infractorul , ca esti mai prost de 10 ori ca el . Ce s-ar face platforma asta fara asemenea Pulestei ? :) 1 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Sunteti nesimtiti,Acum 2 ore era liniste la notificarile mele. 6 3 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Puleasca mai astepti 2-3 saptamani la coada sa dai o buca ? Acum realizez de ce ti-ai facut cont SP (caci puteai sa-ti faci si Premium simplu) . Iti era frica sa nu fi banat si avand programarea cu numarul doi deja facuta , nu mai puteai sa verifici din 2 in 2 zile daca ti-a luat-o cineva inainte . Nu degeaba te-ai asociat cu infractorul , ca esti mai prost de 10 ori ca el . Ce s-ar face platforma asta fara asemenea Pulestei ? :)Mi-am facut cont SP ca sa nu-ti dau nici o bucurie. Chiar imi place ca astfel te pot distruge psihic. Programari pot face telefonic si de pe alte conturi. Nu programarile sunt probleme. De ce sa-ti dau tie vreo satisfactie? 1 1 Link spre comentariu
khun miskin krung thep Reputație: 3 Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Imi amintesc cum Pusteleu a exploatat si distrus psihic niste poze cu un obez, incat a recunoscut el insusi ca e gras. :) mea de mindfuck, ca nu va mai intelege nimeni de mileniali anali modificati genetic. Sa platesti de teama banarii...Valoare. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 PRICELESS !!!! (si 666 la postarea lui de cretin ce e) Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Imi amintesc cum Pusteleu a exploatat si distrus psihic niste poze cu un obez, incat a recunoscut el insusi ca e gras. :) mea de mindfuck, ca nu va mai intelege nimeni de mileniali anali modificati genetic. Sa platesti de teama banarii...Valoare.Care poze? N-am postat niciodata astfel de poze. Nu sunt gras. Ti-au murit neuronii de la atatea ban-uri. Ma rog, de fapt bagi si tu batul prin gard ca sa mai vorbesti cu baietii. Plictiseala mare, saracie mare. 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Care poze? N-am postat niciodata astfel de poze. Nu sunt gras. Ti-au murit neuronii de la atatea ban-uri. Ma rog, de fapt bagi si tu batul prin gard ca sa mai vorbesti cu baietii. Plictiseala mare, saracie mare. Asa face mereu.Ori se ia de noi, ori de DMX ori de Vanesa lui Raffa. 6 3 Link spre comentariu
khun miskin krung thep Reputație: 3 Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Care poze? N-am postat niciodata astfel de poze. Nu sunt gras. Ti-au murit neuronii de la atatea ban-uri. Ma rog, de fapt bagi si tu batul prin gard ca sa mai vorbesti cu baietii. Plictiseala mare, saracie mare. Poza postata de un zara devil, de fapt o galusca(sarmala pentru tine), pe care ai inghitit-o cu o bucurie nedisimulata. Cat despre banare-nebanare, eu macar nu platesc, spre deosebire de tine, te-ai speriat ca ti se face vant. Asta este diferenta.Esti un pacalici obraznic, care crede ca are dreptul sa fie condescendent. Valoarea ta iti permite sa astepti 3 saptamani la o curva de duzina. Link spre comentariu
khun miskin krung thep Reputație: 3 Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Asa face mereu.Ori se ia de noi, ori de DMX ori de Vanesa lui Raffa. Ma leg de prosti, fazanule. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Ma leg de prosti, fazanule. Iti apreciez modestia. 6 3 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Poza postata de un zara devil, de fapt o galusca(sarmala pentru tine), pe care ai inghitit-o cu o bucurie nedisimulata. Cat despre banare-nebanare, eu macar nu platesc, spre deosebire de tine, te-ai speriat ca ti se face vant. Asta este diferenta.Esti un pacalici obraznic, care crede ca are dreptul sa fie condescendent. Valoarea ta iti permite sa astepti 3 saptamani la o curva de duzina. Stiu sigur ca esti un lacheu si un fraier, nu-i nevoie de nici o poza. Curva de duzina esti chiar tu. Dar excelezi prin nesimtire si prin manifestarile de psihopat. 2 1 Link spre comentariu
khun miskin krung thep Reputație: 3 Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Stiu sigur ca esti un lacheu si un fraier, nu-i nevoie de nici o poza. Curva de duzina esti chiar tu. Dar excelezi prin nesimtire si prin manifestarile de psihopat. Daca sa platesti, pentru a nu fi banat si sa astepti cu saptamanile pentru o curva de duzina, nu indica faptul ca esti un fraier si un lacheu, atunci inchidem pravalia. Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Dar cum e cand revii dupa zeci de banari? Ti-am zis, curva de duzina esti tu. Nu ma face sa o bag si pe ma-ta in ecuatia asta ca prea o incerci cu mine, manca-mi-ai pula de sarac. :)Da-te ca-mi bag pula-n gura de fraier. :) 1 1 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 http://nimfomane.com/forum/user/100559-brikston01/ca de obicei SA VA FUT IN GURA! 4 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Cine e ? are dunga trasa Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 In pana corbului...Miky asta provoaca agitatie, noi stam sa ne certam pe topice si gasca lui Miky baneaza nestingherit.Daca am fi cu ochii in 6 am putea plusa. Link spre comentariu
khun miskin krung thep Reputație: 3 Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Dar cum e cand revii dupa zeci de banari? Ti-am zis, curva de duzina esti tu. Nu ma face sa o bag si pe ma-ta in ecuatia asta ca prea o incerci cu mine, manca-mi-ai pula de sarac. :)Da-te ca-mi bag pula-n gura de fraier. :) Cum sa fie? Aceiasi boschetari, fricosi sa fie banati, obsedati de puncte, stau la coada la curve, excat cum stateau la ulei pe vremea lui Ceasca... Stai bland, esti un pacalici obraznic, nu te agita prea tare, ca deja ti-am luat frica. Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Cum sa fie? Aceiasi boschetari, fricosi sa fie banati, obsedati de puncte, stau la coada la curve, excat cum stateau la ulei pe vremea lui Ceasca... Stai bland, esti un pacalici obraznic, nu te agita prea tare, ca deja ti-am luat frica.Garson,o apa plata la masa 6. 27 7 Link spre comentariu
juan mata Reputație: 3129 Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Sa nu uitam de Ultravox, totusi... 1 9 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Da' cine dracu e Nicu Gheara, o fi mai important decat prietenul meu virtual cozonac7?Are şi Nicu Gheara combinatiile lui...doar ca prin Ibiza. Oricum data viitoare cand o sa mai muşte cineva din mine o sa-si sparga maselele.Multumesc de suport gvbolovan! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum