siana Reputație: -1368 Postat Iulie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 Shoe fetish, foot worship, puppy play, foot fetish, sandals fetish, etc... 0737662980 450 ron / ora https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/33785/clip_images/shoe_worship_rain2.gif Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 Vreau sa ne jucam pe roluri, astazi, sclavule : tu sa fii barmanul umilit de mine si de prietena mea, sa ne servesti cu bauturi iar noi sa ti le turnam in cap, facand pe nemultumitele si razand de tine, sa ne urcam sus pe bar si sa ne pisam de sus pe tine, sa te punem sa ne lingi in cur si in pizda si sa faci stripteasse pentru noi, in timp ce te huiduim, umilim verbal si aruncam cu diverse obiecte in tine, sa te punem sa ne sugi tocurile si lingi talpile, sa te scuipam, palmuim, calcam in picioare si lovim peste penis. 0737662980 https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/33785/clip_images/foot_worship_ballbusting_bartend.gif Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 In dimineata asta am facut inviorarea si incalzirea cu soldat Limba Lunga iar dupa amiaza, te astept pe tine, agent secret Pulache, sa duci la capat misiunea imposibila, de a ma satisface ! 0737662980 POZE NOI. Link spre comentariu
desirex23 Reputație: 9 Postat Iulie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 Eu, asistentul meu si prietena si verisoara mea, vrem sa ne batem joc de tine, sclavule, si ne place sa iti dam porunci pe care tu, sa le executi. https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/33785/clip_images/shoe_trifecta.gifPuteti sa imi faceti toti clisma? Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 Vreau sa iti fac masca faciala cu zeama pizdii mele, sclav limbist. Multumeste-mi ca iti revigorez si intretin tenul cu o masca naturala asa luxoasa, plina de celule stem si vitamine ! 0737662980 POZE NOI. Link spre comentariu
desirex23 Reputație: 9 Postat Iulie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 Puteti sa imi faceti toti clisma?Am avut o data o experienta de genu la dvs, am fost trimis de ,iepuras, Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 Puteti sa imi faceti toti clisma? Doar eu, sclav cacacios. Ce-ai facut, sclav cacacios ?Sa vezi, ce te sparg in dos !La stomac, azi, te-ai stricatsi veceul mi l-ai spart. I-ai stropit capacul simi l-ai umplut de hartii.Ia sa vad, acum, cum stiisa mi-l speli, cu limba ta, de nu, ti-o trag la rindeasi te spanzur cu sculace-ti atarna la podea,bleaga si ca vai de ea ! Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 Am avut o data o experienta de genu la dvs, am fost trimis de ,iepuras, Da, te stiu, cacareaza breaza, ce esti. M-ai pus sa bag apa fierbinte in tine pana te-am umflat ca pe un balon. Te-am ars in cur, pe romaneste. Link spre comentariu
desirex23 Reputație: 9 Postat Iulie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 Da, te stiu, cacareaza breaza, ce esti. M-ai pus sa bag apa fierbinte in tine pana te-am umflat ca pe un balon. Te-am ars in cur, pe romaneste.Acuma as vrea sa vin sa vad cati litri ar intra. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 Acuma as vrea sa vin sa vad cati litri ar intra. Ok. Ce mai astepti ? Un sut in fund, ca sa iti iei avant ? Link spre comentariu
lick_ass Reputație: 19 Postat Iulie 17, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 Ok, dar ceva mai out of box ma gandeam sa facem. De exemplu, ne vedem intr-un parc, tu te imbraci cu o rochita de vara scurta, stai pe o banca in fata mea, iti desfaci picioarele usor, repede iti dai chiloteii jos ii pui pe mana ta stanga pe post de bratara. Mergem unul langa altul prin parc, vorbim, ne plimbam, dupa stai pe o alta banca, lasi sa se vada pasarica, ma lasi sa te vad, ma masturbez uitandu-ma la tine. Cat ar costa asta ca prima intalnire. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 Sunt o bombonica extrafina si dulce de dai in diabet, dupa mine. Vino, sa ma gusti ! 0737662980 POZE NOI 1 Link spre comentariu
vsds222 Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2019 Partajează Postat Iulie 17, 2019 Sunt o bombonica extrafina si dulce de dai in diabet, dupa mine. Vino, sa ma gusti ! 0737662980 POZE NOI Vreau sa ne jucam pe roluri, astazi, sclavule : tu sa fii barmanul umilit de mine si de prietena mea, sa ne servesti cu bauturi iar noi sa ti le turnam in cap, facand pe nemultumitele si razand de tine, sa ne urcam sus pe bar si sa ne pisam de sus pe tine, sa te punem sa ne lingi in cur si in pizda si sa faci stripteasse pentru noi, in timp ce te huiduim, umilim verbal si aruncam cu diverse obiecte in tine, sa te punem sa ne sugi tocurile si lingi talpile, sa te scuipam, palmuim, calcam in picioare si lovim peste penis. 0737662980 https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/33785/clip_images/foot_worship_ballbusting_bartend.gif chiar se poate aceasta fantezie sau e vrajeala? Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 chiar se poate aceasta fantezie sau e vrajeala? Doar daca ti-o permiti din punct de vedere financiar. Esti bazat ? Link spre comentariu
vsds222 Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2019 Partajează Postat Iulie 17, 2019 Doar daca ti-o permiti din punct de vedere financiar. Esti bazat ?dami detalii despre sedinta stapana Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 Intra, sclavule, spasit, in bucatarie si asteapta-ma in genunchi acolo, pana termin de vorbit la telefon, sa vin, sa te pun, sa imi speli cratita pe care am ars-o aseara ! Daca o faci din nou sa straluceasca, te voi recompensa si hidrata cu un suc natural de pizdicuta. Vrei sa spui ceva ? Inghite-ti limba in fata mea, pana nu iti dau un sut in coaie ! Te las sa vorbesti, mai tarziu, cu talpile si cu dosul meu ! 0737662980 POZE NOI. 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 dami detalii despre sedinta stapana Mai bine vorbim la telefon. Un show costa de la 1000 ron / ora. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 Acuma as vrea sa vin sa vad cati litri ar intra. 600 ron / ora clisma sau /si fistingul. Link spre comentariu
vsds222 Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2019 Partajează Postat Iulie 17, 2019 Mai bine vorbim la telefon. Un show costa de la 1000 ron / ora.cred ca mai bine ai da aici detaliile ca mai multe cred ca ar fi curioasa de show-ul asta Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 Trebuie sa adormi numai cu mine in gand, sclavule, seara de seara ! Postez acum o poza cu mine rascracarata, ca sa o pupi ca pe o icoana inainte de a te baga la somn. Sa ma pupi in pizda, sclavoi credincios ! POZE NOI 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 cred ca mai bine ai da aici detaliile ca mai multe cred ca ar fi curioasa de show-ul asta NU au decat sa fie curioase. Ce, eu le invat moca, pe altele, ce sa faca cu voi ? Nu am timp sa scriu povesti, doar sa stai tu, s-o belesti. Link spre comentariu
vsds222 Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2019 Partajează Postat Iulie 17, 2019 NU au decat sa fie curioase. Ce, eu le invat moca, pe altele, ce sa faca cu voi ? Nu am timp sa scriu povesti, doar sa stai tu, s-o belestifaci sifaci si deplasari sau lucrezi doar in bucuresti? Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 18, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 18, 2019 faci si deplasari sau lucrezi doar in bucuresti? Deplasari fac doar cand insotesc clientii in vacante, in oras sau la diverse evenimente. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 18, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 18, 2019 Aseara ai visat frumos :ca erai sus, pe gard, cocossi gainile te-ascultau,cand cantai tu, ele dansau. Daca te prind, o sa-ti tai creastasi-n ciorba ti-o arunc, cu pastade bulion si cu legumesi -o sa te fac sa mananci rame ! POZE NOI 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 18, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 18, 2019 Cu mine iti poti indeplini cele mai extravagante fantezii. 0737662980 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate