Sari la conținut

Ce fetish ai ?

Postări Recomandate

Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti
Postat

Ass fetish, jocuri erotice, jucarii, jocuri de rol, hand job, foot job, spanking, 69, lingerie fetish  ... 0737662980

• post-84499-0-60604500-1558451214.jpg
  • Like 2
Postat

Buna ! Eu sunt Ichpuchtli, zeita azteca a dorintei sexuale si a placerii. Caut sclavi care sa ma venereze si de trupul carora sa ma folosesc, pentru propria satisfactie sexuala.

0737662980

post-84499-0-01132700-1558452440_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Te excita jocul santajului ?  Vrei sa ne jucam de-a sclavul santajat ?  Vrei sa imi fii sclav financiar, sa i iti lichidezi toate economiile in beneficiul meu ?  Vrei sa te umilesc verbal si fizic iar in acest timp sa iti fac poze pe care sa le postez pe internet sau cu care sa te amenint ca le voi face publice iar tu sa imi platesti santajul ? Suna-ma ! Sunt deschisa si la alte idei si fantezii.

0737662980

post-84499-0-64276700-1558511160_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Buna ! Eu sunt Ichpuchtli, zeita azteca a dorintei sexuale si a placerii. Toti pacatosii sa vina la mine !

Imagini atasate
  • post-84499-0-58654100-1558512289.jpg
  • Like 2
Postat

Bondage, Discipline, Sadism and Masochism– Robie, Disciplină, Sadism şi Masochism

0737662980

450-600 ron / ora

• Like 2
Postat

Eu sunt Ichpuchtli, zeita azteca a dorintei sexuale si a placerii. Pedepsesc dar si recompensez pe cei care imi slujesc si ma venereaza. Primesc ofrande si tribut din partea celor care cred in puterea mea de seductie  si care ma adora. Imi place sa iti sacrifici timpul, energia si banii, in folosul meu, sclavule.

0737662980

post-84499-0-13209300-1558513275_thumb.jpg

• Like 2
Postat

https://www.banatulmeu.ro/timisoara-el-dorado-erotic-sclavi-sexuali-in-capitala-banatului/

Sclavi sexuali

În epoca în care sclavagism a devenit doar un cuvânt din cărțile de istorie, în vremea libertăţii absolute a individului, a Internetului şi a Facebook-ului, ar mai putea exista sclavi în Timişoara? Răspunsul uluitor este că da şi, mai ales, sunt foarte mulţi sclavi sexuali de bună voie şi nesiliţi de nimeni. Culmea aceștia simt și o plăcere deosebită în a fi umiliți.

Paginile de matrimoniale sunt pline de sclavi care se vând doar din plăcere sau din contră pe bani grei. Conform realităţilor şi statisticilor, de obicei, masculii preferă să fie transformaţi în sclavi sexuali de către femei. „În pofida faptului că preferinţele sclavilor sexuali sunt descrise în cea de-a 5-a ediţie a Manualui Statistic şi de Diagnostic pentru Bolile Psihice ca fiind potenţial problematice, persoanele care preferă să se joace cu biciuri şi cătuşe în dormitor sunt de fapt mai sănătoase din punct de vedere psihologic decât persoanele care preferă sexul normal, conform unui studiu preluat de LiveScience – explică într-un mod şocant doctorulzilei.ro.

Să dăm şi câteva exemple de masculi din Timişoara, în căutare disperată de stăpâne, cât mai dure şi cât mai sadice: „Tânăr 24 ani, brunet, 1,71 m, 65 kg, caut stăpână pentru iniţiere, fără obligaţii financiare. Sunt educat, înţelegător discret şi curat, de asemenea ascultător, putem comunica orice detalii. Sunt dispus la cunnilingus, facesitting, foot fetish, trampling, hair pulling, slapping, şi că bonus, orice fel de masaj doreşte stăpână. Vârstă stăpânei nu contează, cea mai importantă este igienă”, decide acest sclav sexual bănăţean.

Alt mascul se declarată căsătorit, dar totuşi caută o relaţie sclav-stăpână, cu o doamnă. „Sunt un bărbat căsătorit, am 34 de ani, ador să-mi pun la dispoziţia unei femei limbuta, buzele, guriţă, sunt începător, dar cu siguranţă nu voi dezamăgi, prefer o stăpână cu care pot lega o relaţie de prietenie discretă ,,sclav-stăpîna,,. Vreau să-i curăţ p….a din cînd în cînd de sp…..ă, de pipi, de absolut tot ce doreşte stăpâna mea. Pot fi umil şi ascultător, pot merge să ling alte femei pentru stăpâna mea”. Să mai dăm un exemplu de bărbat care doreşte să fie transformat într-o curvă masculină, de către stăpâna lui: „Sclav, îmi caut stăpână dura care doreşte şi o curvă masculină prostituat să mă dea la produs”.

Altul, care vrea atât stăpâne, dar şi stăpâni-bărbaţi: „Bărbat 30 de ani ofer satisfacţie şi plăceri de neuitat doamnelor şi domnisoarelor şi stăpânilor care sânt dispuşi să le fac plăcerea stăpânelor să multe jocuri erotice şi sexuale: uro şi etcetera. Mai multe amănunte puteţi să aflaţi la nr: ….”. Încă un exemplu: „Bărbat bine dotat satisfac orice fantezie care doreşte doamnelor şi domnişoarelor şi mai ofer plăceri stapânelor. Eu ca sclav. Accept şi cupluri de femei. Discreţie seriozitate şi igienă maximă”. Iată şi o chemare comică a unui sclav sexual: „Plătesc fete slăbuţe în blugi să mă lovească la testicule!”

Fiindcă există ofertă, obligatoriu este şi cerere. Prin urmare, iată ce caută stăpânele sexuale: „Sado maso! Stăpână Hara rea, dominatoare, îi place să se joace cu mintea şi corpul tău. Caut sclav supus. Ofer URO, SCATO, SM (sado.maso) online sau real. Mă puteţi găsi la adresa……”. altă stăpână oferă plăceri sado-maso numai la telefon: STĂPÂNĂ dominatoare, sadică, perversă, caut sclav supus pentru umilire şi exploatare. O să-ţi plângi de milă şi-mi vei cere îndurare. Tel:……. (1,1€/min). O să execuţi tot ce-ţi poruncesc! Se oferă: ass play, dildo, strap-on, CBT, bondage, podophilia ( foot fetish), feminizare, penetrare, hair pulling (tragere de păr), umilire fizică (body humiliation), umilire verbală (verbal humiliation), spitting, femdom Spanking şi uro etc.) Conform studiului citat mai sus, dintre practicanţii BDSM, 33% dintre bărbaţi s-au declarat drept supuşi, 48% dominatori şi 18% s-au declarat dispuşi să inverseze aceste roluri. Aproximativ 75% dintre femeie s-au declarat supuse, 8% dominatoare şi 16% dispuse să varieze aceste roluri.

Acest nou studiu indică faptul că practicanţii de BDSM (bondage, discipline, sadism and masochism) au obţinut punctaje mai bune la o varietate de teste psihologice şi de personalitate prin comparaţie cu persoanele care practică doar sexul normal.

Practicile BDSM sunt trecute în cea de-a 5-a ediţie DSM la capitolul rezervat parafiliei (perversiune caracterizată prin căutarea plăcerii sexuale printr-un obiect sau printr-o situaţie bizară, neobişnuită) – o etichetare ce a provocat controverse între adepţii acestor practici şi psihiatri, care la rândul lor au păreri împărţite dacă predilecţiile sau fetişurile sexuale trebuie sau nu să fie incluse în catalogul tulburărilor şi afecţiunilor psihice. Manualul american luat în discuţie nu include practicile BDSM printre aşa-zisele tulburări pshice cu excepţia cazurilor în care provoacă răul celor care le practică sau altor persoane. Noul studiu publicat în ultimul număr al revistei Journal of Sexual Medicine ajunge la concluzia diametral opusă conform căreia practicanţii de BDSM ar sta mai bine din punct de vedere psihologic decât ceilalţi oameni. Astfel, adepţii sexului în variante BDSM ‘fie nu sunt diferiţi de ceilalţi fără astfel de afinităţi, fie dacă sunt diferiţi, diferenţele constatate sunt în favoarea practicanţilor sado-maso’, conform psihologului Andreas Wismeijer, de la Universitatea olandeză Nyenrodeat, coordonator al studiului desfăşurat la Universitatea Tilburg –explică doctorulzilei.ro.

• Like 1
Postat

http://despre-biblie.ro/2009/05/30/traficul-de-carne-vie-in-biblie/

Traficul de carne vie in Biblie

Cine crede ca biblia este despre toleranta, iubire, respect reciproc, libertate, drepturi egale, cunoaste aceasta carte probabil doar din acele desene animate (simpatice de altfel, pana la un punct) de care cu toti ne aducem aminte de prin anii ’90.

Pe tot parcursul Bibliei, dar mai ales in Vechiul Testament, sclavii sunt priviti ca un lucru la fel de normal precum vitele, boii, camilele sau oile. Orice evreu care se respecta, trebuia sa aiba si sclavi in ograda lui sa poata fi considerat instarit.

Si, deoarece precis, se vor gasi si persoane, care, repede, vor sari sa afirme, ca ‘slugile’ sau ‘robii’ din

Biblie nu inseamna neaparat sclavi, ca pot insemna si oameni care lucreaza pentru alti oameni, cred ca citind Capitolul 21 din Iesirea, nu ramane nici urma de indoiala asupra acestui subiect. Capitolul este intitulat foarte sugestiv: Randuieli pentru casnici si pentru ucideri.

Intreg capitolul poate fi considerat un adevarat manual de utilizare al sclavilor, un ‘help’ pentru evreul dezorientat, care si-a cumparat un sclav si nu stie cum se utilizeaza acesta.

Iata cateva citate din acest capitol:

2. De vei cumpara rob evreu, el sa-ti lucreze sase ani, iar in anul al saptelea sa iasa slobod, in dar.

3. Daca acela a venit in casa ta singur, singur sa iasa; iar de a venit cu femeie, sa iasa cu el si femeia lui.

4. Daca insa ii va fi dat stapanul femeie si aceasta va fi nascut fii sau fiice, atunci femeia si copiii ei vor fi ai stapanului lui, iar el va iesi singur. (copiii vazuti ca proprietate materiala !!)

5. Iar daca robul va zice: Imi iubesc stapanul, femeia si copiii si nu voi sa ma liberez,

6. Atunci sa-l aduca stapanul lui la judecatori si, dupa ce l-a apropiat de usa sau la usori, sa-i gaureasca stapanul urechea cu o sula, si-l va robi in veci.

7. Daca cineva isi va vinde fiica roaba, ea nu va iesi cum ies roabele. (foarte interesant)

8. Daca ea nu va placea stapanului sau, care si-a ales-o, sa-i ingaduie a se rascumpara, dar el nu va avea voie s-o vanda la familie straina, dupa ce i-a fost necredincios.

20. Iar de va lovi cineva pe robul sau sau pe slujnica sa cu toiagul, si ei vor muri sub mana lui, acela trebuie sa fie razbunati;

21. Iar de vor mai trai o zi sau doua, ei nu trebuie razbunati, ca sunt platiti cu argintul stapanului lor.

32. Iar de va impunge boul rob sau roaba, sa se plateasca stapanului acestora treizeci de sicli de argint, iar boul sa fie ucis cu pietre.

Din acest verset, tragem 2 concluzii: pretul unui om este de 30 de sicli de argint, dar si cruzimea cu care sunt tratate animalele (din porunca divina) – este de inteles ca un animal periculos, care a impuns, muscat, lovit, etc un om, sa fie ‘eliminat’, dar de ce trebuie supus la o astfel de cruzime? ce sens are ca acesta sa fie ucis cu pietre? cui ii serveste ca exemplu? celorlalti boi?

Din Leveticul Cap. 27 aflam si valori exacte, cum sunt evaluati oamenii:

1. A grait Domnul cu Moise si a zis:

2. Vorbeste fiilor lui Israel si le spune: De va fagadui cineva sa-si afieroseasca sufletul sau Domnului, pretuirea ta sa fie asa:

3. Pretul pentru un barbat, de la douazeci pana la saizeci de ani, sa fie cincizeci de sicli de argint, dupa siclul sfant.

4. Iar daca este femeie, pretul sa fie treizeci de sicli.

5. De la cinci pana la douazeci de ani, pretul sa fie pentru barbat douazeci de sicli, iar pentru femeie zece sicli.

6. Iar de la o luna pana la cinci ani, pretul sa fie pentru barbat cinci sicli de argint, si pentru femeie trei sicli de argint.

7. De la saizeci de ani in sus pretul sa fie pentru barbat cinsprezece sicli de argint, si pentru femeie zece sicli.

Si pentru ca nu doar sclavii erau cumparati si vanduti precum vitele in targ, iata ca acest obicei biblic se practica si cu copiii, ei puteau fi vanduti si cumparati:

Facerea 17:12 Legamantul lui Dzeu cu Avram: In neamul vostru, tot pruncul de parte barbateasca, nascut la voi in casa sau cumparat cu bani de la alt neam, care nu-i din semintia voastra, sa se taie imprejur in ziua a opta.
14 Iar cel de parte barbateasca netaiat imprejur, care nu se va taia imprejur, in ziua a opta, sufletul acela se va starpi din poporul sau, caci a calcat legamantul meu.

Al doilea verset l-am citat chiar daca nu serveste subiectului de fata, el este foarte graitor, demonstreaza cata valoare pune D-zeu pe nou-nascuti: el trebuie starpit din popor, daca nu a fost taiat imprejur in ziua a opta.

Si daca cineva ar crede ca aceste monstruozitati s-au intamplat doar in V.T., iar cel Nou este doar lapte si miere, se insala din nou.

Iisus este de acord cu sclavia:

Efeseni 6:5-6 Slugilor, ascultati de stapanii vostri cei dupa trup, cu frica si cu cutremur, intru curatia inmii voastre, ca si de Hristos.

1 Timotei 6:1-2 – Cei ce se gasesc sub jugul robiei sa socoteasca pe stapanii lor vrednici de toata cinstea, ca sa nu fie hulite numele si invatatura lui D-zeu.

1 Petru 2:18 Slugilor, supuneti-va stapanilor vostri, cu toata frica, nu numai celor buni si blanzi, ci si celor uraciosi.

Luca 12:47 (din spusele lui Iisus) Iar sluga aceea care a stiut voia stapanului si nu s-a pregatit, nici n-a facut dupa voia lui, va fi batuta mult.
48 Si cea care n-a stiut, dar a facut lucruri vrednice de bataie, va fi batuta putin

• Like 1
Postat

Te excita sa stii de frica stapanei ? Iti place sa iti insuflu teama si doar la auzul tocurilor mele sa simti fiori pe sira spinarii ? Vrei sa fiu cat mai dura si mai autoritara cu tine ? Suna-ma !

0737662980

post-84499-0-06887100-1558522231_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Am cate o lenjerie,

filmulet sau jucarie,

replici sau pozitie

pentru orice fantezie ...

0737662980

450-600 ron / ora

Imagini atasate
  • post-84499-0-68188400-1558522822.jpg
  • Like 2
Postat

Ti-au scazut glicemia, optimisul, buna dispozitia si randamentul ? Ia o pauza dulce, de joaca ! Talpile mele fine si dulci, te asteapta sa le ungi cu miere, dulceata, frisca, toping de ciocolata, maioneza, ketchup, etc si sa lingi de pe ele, placerea !

post-84499-0-59248000-1558529037_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Ia sa vedem, sclavule, ai cultura generala ? Stii care dintre degetele picioarelor mele arata faptul ca m-am nascut sa fiu dominatoare, ca am fire autoritara si sunt predestinata a-ti fi stapana ?  Cand ne vom intalni vei vedea ca si trasaturile mele faciale arata acelasi lucru. Dar pentru asta trebuie sa stii putin face reading...

Eu am sa te citesc din talpi pana in varful capului, cu usurinta, si am sa fac din tine jucaria mea. Am sa te fac sa mergi pe sarma, sa imi executi ordinele ca un papusoi teleghidat !

Am sa te scobesc cu degetele in nas iar apoi am sa iti bag picioarele in gura, daca esti un habarnist  ! Spala-mi-le bine, cu limba !

• Like 1
Postat

Age play ... 0737662980

Dormi si visezi frumos ? Eu sunt mamica ta vitrega, tanara si sexoasa, care intra pe furis in dormitorul tau si se apropie incet, incet, de visele tale, de patul tau, de bagheta ta dirijorala ... si incepe sa ti-o atinga usor cu varful degetelor, cu obrajii, cu parul, cu buzele si limbuta, cu sanii si sfarcurile ...

Pentru continuarea visului frumos, trezeste-te la realitate si suna-ma !

• Like 1
Postat

Nu iti mai tot modela singurel batonul de plastilina, cand o pot face eu, cu mai multa arta si pricepere !  Sunt profesoara de arte plastice si, garantat, te vei simti mai bine, modelat de mainile mele.

0737662980

Imagini atasate
  • post-84499-0-13591700-1558543139.jpg
  • Like 2
Postat

Mi-a crescut un coi azi noapte

si la toti, acum, va spun

inca trei, umflate, iute,

sa-mi mai creasca, imi propun,

sa le dau, sa fie supte

de sugacii misogini

si o pula drept in frunte

in gura lor sa mi-o tin.

• Like 1
Postat

Cafeluta matinala

Cu un pachet de cafea

azi, te-astept, la ora mea !

De nu stii sa fii atent,

am sa te las corigent  !

Hai, nu-mi mai veni la scoala,

ca un bou, cu mana goala,

ca am sa te bat la palme

si-ti pun patru la purtare !

Cafeluta matinala,

vreau s-o beau in pielea goala,

la catedra, cand te-ascult

cand nu stii, sa te ajut

si sa-mi arda buzele.

Sa nu-ncepi cu scuzele,

ca-ti fac gauri in urechi,

cu tocurile, cinci perechi !

0737662980

:date    :2qm40hg    :stiletto

Postat

Fuga mars, sa imi cumperi inghetata cu ciocolata, cu capsuni si cu frisca, sclavoi libidinos, pula fripta, cu coaie incinse, ca azi am intalnire cu doi dintre amantii mei si vreau sa le fac body masaj si sa topesc inghetata cu trupul meu, pe trupul lor, ca sa ii racoresc ! Poate se indura unul sa te lase sa ii lingi inghetata de pe pula si dupa ce iti ingheata gatul, sa ti-l dezghete cu un jet de sperma fierbinte...

Postat

Ass fetish ... 0737662980

Stiu, ca ti-ai dori sa fii snurul de la chilotii mei tanga, ca sa imi stai numai intre buci si sa te strang intre ele...Stiu ca ti-ai dori sa fii scaunul pe care imi asez eu fundul bombat... Stiu, ca ti-ai dori sa fii hartia igenica cu care ma sterg la cur... Stiu, ca ti-ai dori sa fii tatuajul de pe bucile mele, ca sa mi le poti admira tot timpul...Stiu, ca ti-ai dori sa fii maseurul personal al curului meu frumos ..., Stiu, ca ti-ai dori sa fii prosopul cu care imi sterg fesele cand ies din dus ...

• post-84499-0-73465900-1558603012.jpg
    • post-84499-0-97602300-1558603150.jpg
  • Like 2
Postat

Nylon fetish ... 0737662980

Vrei sa iti spun un secret ... sau doua ? Am un dulap plin de lenjerii sexy si ciorapiori fini, de toate culorile ... Imi place sa te leg de maini, la gura, la ochi, de picioare cu ciorapiorii mei ...

https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/132509/clip_images/Legs.gifhttps://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/53305/clip_images/nylons-cherrypreston1-1-02%20Kopie.gifhttps://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/53305/clip_images/nylons-vanny-02.gifhttps://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/71196/clip_images/8af5e9cbe183faebc205ac67887c945f.gif

• Like 1
Postat

Profesoara de dezmat,

te meditez si te-nvat

cum sa imi faci in pat fata,

chiar de nu faci performanta.

Imagini atasate
  • post-84499-0-28939800-1558612724.jpg
  • Like 2
Postat

Cand mergeam pe strada, mi-au picat chilotii de pe mine iar Labus, care mergea in spatele meu, salivand la curul meu, mi i-a luat si a fugit cu ei in dinti. Am alertat un politist comunitar care l-a fugarit pe Labus pana ce l-a gasit intr-un tufis facandu-si laba in timp ce imi mirosea chilotii. Labus nevrand sa inapoieze chilotii, politistul care se ocupa cu ordinea publica s-a luat cu el la tranta si chilotii mi-au zburat fiind luati pe parbriz, de o masina in trecere.  Asa ca fac apel la gasitorul chilotilor mei, rugandu-l sa mi-i inapoieze ! Promit recompensa in natura !

0737662980  :kiss3  100 euro / ora

• Like 2

Postat

Foot fetish, foot job, feet worship  ... 0737662980

poze noi

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...