Sari la conținut

Ce fetish ai ?

Postări Recomandate

• Oras:Unde's pizde cu mâncărimi

MAMAIE! Muntele de gunoi de la groapa de la Glina NU E LA MUNTE!!!

Delirezi! Eu nu am vorbit cu tine de 3 ani... Oricum HABAR NU AI care dintre clienti sunt! Ti-ar cadea proteza daca ai afla...

bigdickthug, on 29 Oct 2018 - 11:15 AM, said:snapback.png

Te-ai ofticat ca in weekend ti-am spus la telefon ca am plecat cu unul la munte ...

Link spre comentariu

MAMAIE! Muntele de gunoi de la groapa de la Glina NU E LA MUNTE!!!

Delirezi! Eu nu am vorbit cu tine de 3 ani... Oricum HABAR NU AI care dintre clienti sunt! Ti-ar cadea proteza daca ai afla...

bigdickthug, on 29 Oct 2018 - 11:15 AM, said:snapback.png

Te-ai ofticat ca in weekend ti-am spus la telefon ca am plecat cu unul la munte ...

Link spre comentariu

Dedicatie speciala de la Siana pentru fiica ei, pui de curva, viitoare storafa sugatoare de gaoaze pe 30 de RON:

Sunt Siana traseista! Sunt batrana si dementa, dar inca sunt buna de mascareala, sa imi dati gaoaza la supt si sa va pisati pe mine in baie sai sa ma futeti in cur si cu pula din cur sa imi dati futai in gat pana vomit.

SUNATI-MA CA MOR DE FOAME! Accept orice! EFECTIV ORICE!

POT FI WC-UL VOSTRU! AJUTOR! Macar o fasole verde prajita cu pepene murat sa imi permit sa cumpar! Nu am un chior de bani. Am datorii la intretinere! VENITI LA MINE CU ORICE SUMA AVETI IN BUZUNAR!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Dedicatie speciala de la Siana pentru fiica ei, pui de curva, viitoare storafa sugatoare de gaoaze pe 30 de RON:

NU ti-au spart degeaba curul, aia, in puscarie, **spam editat**ule.   Intai sa cresti si tu un copil, mai rateule uman si apoi sa te iei de copiii altora ! Sa nu te prind ca ma mai suni sa conversezi cu mine la telefon, chiar daca vrei sa imi faci incarcare de 500 de euro ! Mori singur si nevorbit, ca un caine, ca asa meriti, mos Coliva, ce esti !

Toate femeile ajung mai devreme sau mai tarziu la pula, dar alea care sunt batute in cap cu pula si folosite de barbati, dupa bunul lor plac, sunt proaste. Dar nu stiu de ce te aventurezi tu, care nu ai pula, in discutii care implica pula.

Link spre comentariu

NU ti-au spart degeaba curul, aia, in puscarie, **spam editat**ule.   Intai sa cresti si tu un copil, mai rateule uman si apoi sa te iei de copiii altora ! Sa nu te prind ca ma mai suni sa conversezi cu mine la telefon, chiar daca vrei sa imi faci incarcare de 500 de euro ! Mori singur si nevorbit, ca un caine, ca asa meriti, mos Coliva, ce esti !

Toate femeile ajung mai devreme sau mai tarziu la pula, dar alea care sunt batute in cap cu pula si folosite de barbati, dupa bunul lor plac, sunt proaste. Dar nu stiu de ce te aventurezi tu, care nu ai pula, in discutii care implica pula.

Link spre comentariu

Buna ziua, suna bine pipi dar mi ar placea sa merg la tine pentru a gusta pipi din partea ta dar la un preț accesibil

Am lansat azi noua oferta - 300 ron / 30 minute, dar daca ai o igiena precara, tot nu te pot primi.

Link spre comentariu

Ne putem juca pe roluri, tu in rol de client iar eu de barmanita care iti serveste ceaiul sau supa calda de pisat la masa. Iti poti aduce vesela ta de acasa sau de unica folosinta : cana, farfurie, lingura  ...

0737662980

Link spre comentariu

bigdickthug, on 29 Oct 2018 - 11:36 AM, said:snapback.png

:pope

Sunt Florina, transexualul traseist ! Sunt batran si dement, dar inca sunt bunade mascareala, sa imi dati gaoaza la supt si sa va pisati pe mine in baie sai sa ma futeti in cur si cu pula din cur sa imi dati futai in gat pana vomit.

SUNATI-MA CA MOR DE FOAME! Accept orice! EFECTIV ORICE!

POT FI WC-UL VOSTRU! AJUTOR! Macar o fasole verde prajita cu pepene murat sa imi permit sa cumpar! Nu am un chior de bani. Am datorii la intretinere! VENITI LA MINE CU ORICE SUMA AVETI IN BUZUNAR!

Ai uitat sa iti lasi numarul de telefon. Sa ti-l postez eu ?

Link spre comentariu

6:02

bigdickthug, on 29 Oct 2018 - 12:03 PM, said:snapback.png

Autodedicatie speciala pentru mine :

Eu sunt boul cel mai bou

ce si-a spart ochiul maro

12 ani, la puscarie

si arat ca o mumie.

Eu sunt cel mai mare bou,

sunt febletea vacilor,

le sunt sef si-n grajdul lor,

eu mi-am facut un birou

de cand la ferma de vaci

m-am angajat ca tragaci

de limbi, in pizdele lor.

Cu una vreau sa ma-nsor.

Sunt grajdarul sef, pot spune

si zoofil de renume.

Am un tatuaj de vis

ce tine loc de penis

si sunt plin de sifilis

dar traiesc in paradis,

mulgand zi de zi vacute

ce pentru mine-s zeite,

cele mai blanda fiinte,

fara mofturi, fara fite.

Am botul format pe  supt

si chiar daca sunt un rupt

de foame, ma scot istet,

caci sunt umflat de nutret.

Nu mai par un nemancat.

Sunt un bou neintarcat

ugere am mutilat

de-atata supt si-atarnat

de ele greutati si

piercing cu bijuterii.

Umbli ca laptar prin sat

cu plosca,  plin de cacat,

si cu-anusul atarnat

daca-n cur te-a scarpinat

unul ce si-a pus pe pula.

par de cal. Bine ca-n gura

pula nu ti-a incaput

ca si limba ti-ar fi rupt,

scoteai sunete ca naiul

si mancai apoi, cu paiul.

Link spre comentariu

Biciul meu e de servici

si-asteapta sa faca plici

pe carca-ti de Pacalici.

Straponu-mi se plictiseste

si  popoul tau doreste,

gura ta o umileste.

Eu am chef sa-ti dau pedepse,

sa-ti dau palme peste fese

fiindca mintea prostii-ti bese.

Link spre comentariu

Dedicatie speciala de la Siana pentru mine :

Asta meriti, animalule ,  sa te pedepsesc si domesticesc in lesa :

https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/108228/clip_images/TrainedOnALeashGIF.gif

Daca ma gandesc mai bine, nu meriti nici  sa te las sa imi lingi scuipatul de pe strada, nu meriti sa fii bagat in seama nici cu o basina.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...