Sari la conținut

Ce fetish ai ?

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Reginei tale ii place sa o speli cu grija pe corp, la pasarika, intre fese iar apoi sa o stergi cu delicatete si fara graba, cu prosopul, sclavule. Dupa aceea as vrea sa imi faci un masaj corporal relaxant, combinat cu un cunilingus orgasmant.

0737662980

post-84499-0-49877300-1541580740_thumb.jpg

post-84499-0-26916500-1541580807_thumb.jpg

post-84499-0-91862700-1541580883_thumb.jpg

Link spre comentariu

Eu cred ca daca cineva nu si-ar fi imaginat lumea asta, ea nu ar fi existat. Da frau liber imaginatiei ! Fii creatorul propriei existente ! Ai curajul de a-ti trai viata pe care ti-o doresti, de a fi cine doresti !

Link spre comentariu

Daca ne inhibam imaginatia nu suntem decat niste animale prinse in capcana propriului trup sau inchise in cusca propriului trup. Imaginatia ne face semizei si ne poate ajuta sa evadam din cand in cand si sa depasim bocajele. Eu te ajut sa scoti de la naftalina dorintele ascunse ale inimii, sa ti le exprimi asa cum simti sa o faci si sa dai aripi imaginatiei.

Link spre comentariu

Oferta  combo : masaj, companie intima totala, dominare. Poti alege si combina dupa dorinta fanteziile si serviciile oferite de mine. Gratis, din partea casei, energie pozitiva cat poti duce, la orice meniu ales de tine.

0737662980

450-600 ron /ora

Link spre comentariu

Sunteti curiosi ce experienta erotica placuta am mai avut astazi ? Sex si masaj in acelasi timp ... Asezata peste partener, bine infipta in tarus si cu spatele la el, iar partenerul avand un vibrator infipt in fund, eu ii masam lui talpile iar el mi le masa pe ale mele ... Foarte placut.

Link spre comentariu

Vino, sa ma stergi cu limba la pasarika, dupa ce fac o pipi si apoi sa ma speli la pasarika si pe spate, sclavule, sa imi stergi trupul cu grija cu prosopul si sa imi faci apoi un masaj relaxant !

Link spre comentariu

Dominatoare eleganta, rafinata, imi place sa primesc flori, ciocolata si cadouri de la sclavii mei si sa fiu rasfatata de ei, sa ii pedepsesc si recompensez, dupa caz. Imi place dominarea ca stil de viata si imi doresc sclavi permanenti care sa isi puna existenta in slujba mea, la picioarele mele, carora sa le placa sa imi apartina si sa ma slujeasca cu credinta, sa imi dea raportul cu privire la ceea ce ii intreb legat de programul lor zilnic, sa imi ceara permisinea de a face unele lucruri sau de a schimba unele lucruri in viata lor.

0737662980

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...