siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Iti place sa ma vezi dansand, dupa dus, infrasurata in prosoape sau sa ne jucam de-a toreadorul, fluturandu-ti un prosop rosu in fata, iar tu sa fii taurasul intaratat ? https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/31729/clip_images/batthubbfetiss.gif Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Reginei tale ii place sa o speli cu grija pe corp, la pasarika, intre fese iar apoi sa o stergi cu delicatete si fara graba, cu prosopul, sclavule. Dupa aceea as vrea sa imi faci un masaj corporal relaxant, combinat cu un cunilingus orgasmant. 0737662980 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Eu cred ca daca cineva nu si-ar fi imaginat lumea asta, ea nu ar fi existat. Da frau liber imaginatiei ! Fii creatorul propriei existente ! Ai curajul de a-ti trai viata pe care ti-o doresti, de a fi cine doresti ! Imaginatia noastra este singura limita a ceea ce putem spera sa realizam in viitor. Charles Franklin Kettering Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Daca ne inhibam imaginatia nu suntem decat niste animale prinse in capcana propriului trup sau inchise in cusca propriului trup. Imaginatia ne face semizei si ne poate ajuta sa evadam din cand in cand si sa depasim bocajele. Eu te ajut sa scoti de la naftalina dorintele ascunse ale inimii, sa ti le exprimi asa cum simti sa o faci si sa dai aripi imaginatiei. A-ti imagina inseamna totul, a sti nu inseamna nimic. Anatole France Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Autodepaseste-te, purcelule ! Nu ramane la stadiul de porc pentru care troaca este totul ! Pune-ti la treaba imaginatia si te vei transforma in porcul zburator !Imaginatia e mai importanta decat cunoasterea. Albert Einstein Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Imagineaza-ti o alta realitate pe care ti-o doresti si ai curajul de a pasi in ea ! Te invit, alaturi de mine, in lumea fanteziilor, sa recream realitatea ! Tot ceea ce iti poti imagina este real. Pablo Picasso Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Acceseaza-ti mai des puterea de imaginatie si vei avea viata pe care ti-o doresti cu adevarat ! Imaginatia este cel mai mare zmeu pe care-l poate inalta cineva. Lauren Bacall Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Link spre comentariu
asli Reputație: 16 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Buna.Mi-e mi-ar face placere sa iti fac cunnilingus pana la orgasm si sa mq pui sa fac oral unui barbat pana termina. 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Buna.Mi-e mi-ar face placere sa iti fac cunnilingus pana la orgasm si sa mq pui sa fac oral unui barbat pana termina. Putem aranja asta. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Oferta combo : masaj, companie intima totala, dominare. Poti alege si combina dupa dorinta fanteziile si serviciile oferite de mine. Gratis, din partea casei, energie pozitiva cat poti duce, la orice meniu ales de tine. 0737662980 450-600 ron /ora Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Sunteti curiosi ce experienta erotica placuta am mai avut astazi ? Sex si masaj in acelasi timp ... Asezata peste partener, bine infipta in tarus si cu spatele la el, iar partenerul avand un vibrator infipt in fund, eu ii masam lui talpile iar el mi le masa pe ale mele ... Foarte placut. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Imi place sa ma tragi de sani, cand eu te trag de scula. Imi place sa imi framanti fesele, cand mi-o indesi in popou. Asta este inca una dintre exerientele reincercate cu brio azi. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Daca scula-ti nu se-ndoaiefac din ea cuier de baie. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Bubble Bath Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Milf Latex Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Vino, sa ma stergi cu limba la pasarika, dupa ce fac o pipi si apoi sa ma speli la pasarika si pe spate, sclavule, sa imi stergi trupul cu grija cu prosopul si sa imi faci apoi un masaj relaxant ! Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Vino, sa aduci tributul reginei fanteziilor, sclavule, daca vrei sa fii dominat ca in filme ! Licking makes mistress urinateStrict Mistress And Her Pig-SlavesFoot licker in troubleTo Serve Women 1Femdom insanity in cafe Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 O sa imi mulg asitentul de laptic in ceasca ta de cafea, sclavule. Multumeste-mi frumos ! https://xhamster.com/videos/bridgett-needs-milk-for-her-coffee-445177 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 :69 Vino, sa ma lingi in cur,sa iti strang scula c-un snur,sa-ti dau palme peste scula,sa-ti bag un strapon in gura ! Link spre comentariu
mustiuc Reputație: 75 Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 :69 Vino, sa ma lingi in cur,sa iti strang scula c-un snur,sa-ti dau palme peste scula,sa-ti bag un strapon in gura !Va place sa fiti linsa n cur de sckavi ? 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 8, 2018 Va place sa fiti linsa n cur de sckavi ? Da. In timp ce imi maseaza si framanta fesele. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 8, 2018 Legs & heels fetish ... 0737662980 https://xhamster.com/videos/legs-and-heels-9584429 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 8, 2018 Dominatoare eleganta, rafinata, imi place sa primesc flori, ciocolata si cadouri de la sclavii mei si sa fiu rasfatata de ei, sa ii pedepsesc si recompensez, dupa caz. Imi place dominarea ca stil de viata si imi doresc sclavi permanenti care sa isi puna existenta in slujba mea, la picioarele mele, carora sa le placa sa imi apartina si sa ma slujeasca cu credinta, sa imi dea raportul cu privire la ceea ce ii intreb legat de programul lor zilnic, sa imi ceara permisinea de a face unele lucruri sau de a schimba unele lucruri in viata lor. 0737662980 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 8, 2018 Unei regine cu pielea fina ca a mea ii place sa se imbrace cu ciorapi fini, in satin si matase ... https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/67321/clip_images/776-Purple-Satin-Blouse-Gloves-and-Slip.gif Link spre comentariu
Postări Recomandate