Sari la conținut

Ce fetish ai ?

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Astept pe sarbatoritii zilei de azi, sa se sarbatoreasca in compania mea, fara inhibitii !

0737662980

:hi3 :2808.gif :2808.gif :2808.gif :ellao

Link spre comentariu
  • Oras:constanta

tupeul tau de galonata intriga ai vreo recenzie pozitiva pe undeva?crezi ca as fi eu singuru care vede ca disperarea din tine inclusiv de sf andrei jigneste inclusiv pe cei sarbatoriti indiferent de fetishurile care le au??eu taceam in locul tau.daca te cezi cu galoane unii iti spun adevarul si asta te intriga la randu ti?taci in plm mai bine.....auzi unii nu au ocupatie:)))ai tu o nobila ocupatie:))

• Like 1
Link spre comentariu

Nu cred că e posibila punerea în practică a conceptului de ,,sclav personal '' in Romania. In primul rand pentru că un asemenea sclav trebuie să aibă disponibilități financiare peste medie și timp berechet. Și atunci când aceste două atribute se împletesc in mod fericit, de ce ar alege un doritor o stăpână autohtonă? De ce sa arunce cineva cu banii pe o stapana cu prestații și mijloace mediocre când la un zbor distanta ofertele abunda . In UK sunt peste 500 de Mistress, in Germania peste 400, arondate unor stabilimente de renume sau independente. Pe o piață concurențială oferta și prestația lor este extrem de diversa. Prin urmare, daca ai timp și bani nu vei alege o Mistress din Romania

Link spre comentariu

Tara, tara, vreau sclavasi,

care la lins sunt fruntasi,

sa munceasca pentru mine,

si s-asculte de ordine !

Daca esti sclav patriot,

stai, sa te bat peste bot

si sa te calc in picioare,

nu fugi peste hotare !

POZE NOI.

Link spre comentariu
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
     Sa-mi baga pula in coliva lu ma-sa lu picon si coaiele in racitura lui, dupa aia sa-mi dau drumu in pilafu lu pipilica, stergea-mi-as apoi pula da orez pe muia lu ghitza cu duba si coaiele pa batista de la piept a lu troleu, da daca am norocu sa prind in viatza o dementa d-asta ca tine/voi, snitzel o fac, baga-mi-as pula in plamanii ei, cu chilozii nespalatzi pa oki si calus din tapoane folosite, legata o saptamana de calorifer in baie, cu lumina stinsa, un pahar de apa coclita de la robinet si doi biscuitzi pa zi, ca sa vada si sa inteleaga care este diferentza intre o pula varata pe gat cu rupt de amigdale si visele/halucinatziile de a-si pune pizda pe muile papagalilor si a fute-n cur panarame ce ar fi trebuit a fi castrate/eutanasiate.

E random si aleatoriu, siana, banuiesc ca ai putut observa ca nici in pula nu ma doare de tine, vina ta fiind doar ca erai prima de pe threadul asta nenorocit, in general, dar pentru ca mai ai si postat nenorocirile alea de mai sus, iti zic sincer, ca n-am niciun regret sa ti-o dau la muie moca, luandu-ti apararea acum ceva vreme in fatza nenorocitului ala de pripas bosketar, parnaias si psihopat de pipilica.

Baaaa, bosss, maca-te-ar cainii cu sarmalele alea cu tot primite pomana pe la pomeni si cantina saracilor, mai du-te in totzi mortzii lu picon, pipilica, alexqwerty si ion branzaru cu topicele/threadurile tale de cacat, si asa suntem in proportie de 75/% distrusi ca natie, mental si spiritual, tu fiind un exemplu clasic de bulanjiu bi->spre-homosexual destul de evident... ascunde in pula mea malahiile astea de topice, fa ceva gen coltzul curvelor/centuristelor mute si analfabete-unde tot obletzii posteaza si citesc de pe conturile proastelor sau fa-le accesul cu plata, imi bag pula in ea de biserica si preafericitu muist, baaa, dar scarboseniile astea, nu tin nici de morala, nici de religie, nici de fantezii, ci sunt sigur deviatii psihice destul de grave ce tin de balamuc, asa ca oamenii astia trebuie ajutazi, faritzi de societate si nu batjocoritzi ori sa profitzi tu de pe urma lor, de fomist care esti, dar-ar trichineloza/pesta porcina in sarmalele tale.

Same si cu catatu ala de topic de transexuali, pa pula mea, ascunde-i in mortzii lor de anomalii genetice, nici macar sexuale, strambii aia stirbi si cocoshatzi fiind deviatzi doar la cap, nu si cromozomial, ca daca ii dau cu ruj si le pun fuste, chiar si oly, picon, pipilica, trole, deceiver, ticutza, ghitza cu duba, quasim, kaizer parizer si doctor parnaie arata mai sexy decat cadavrele aste cu trompe de elefantzi care se cred trans in tara lu peste...vreti transexuali care arata mai bine si decat femeile, duceti-va in tailanda, filipine, singapore, malaesia, indonesia si brazilia, va zic io, ca am trimis cativa cu colegi de care voiam sa fac misto, nici nu mai stau sa povestesc cu ce fetze/muiane s-au intors de la hotel, cand au descoperit femei in pat cu pula mai mare decat a lor si cat chef de vorba au mai avut in urmatoarea luna.

Link spre comentariu

Am un sclav caruia ii place sa il umilesc verbal, sa il cert si pun la colt, sa joace rolul incornoratului, sa il trimit sa imi faca cumparaturi si sa il pun sa imi faca poze. Imi mai trebuie unul care sa se pozeze impreuna cu mine.

0737662980

POZE NOI.

Link spre comentariu

La-nceput de saptamana

te-ai trezit cu scula-n mana

si cu pofta de-a manca,

la dejun, piersica mea.

Limba ti-ai inviora

miscand-o-n piersica mea

exercitii cu labuta

ai face, sa-ti intinzi puta.

0737662980

POZE NOI:

post-84499-0-89904600-1543822264_thumb.jpg

Link spre comentariu

La-nceput de saptamana,

ca sa nu iti iesi din mana,

cand te trezesti, dimineata,

cocolosit ca o zdreanta,

dupa ce te speli pe fata,

esti mereu in mare graba,

ca sa te apuci de treaba,

rand pe rand cu cate-o mana

si-apoi, peste saptamana,

cu amandoua, vanjos

fiindca esti foarte coios.

Iei treaba in serios

si esti foarte constiincios.

Dai de zor la manivela

visand ca te urci pe-o schela

la mine ca sa ajungi

ca sa ma lingi intre buci

cand  pe pervaz eu pun seaua,

ca sa-mi savurez cafeaua

De-asta te numesti Labus.

Vino-n zgarda, catelus !

0737662980

POZE NOI

Link spre comentariu

Te-ai trezit cu mine-n gand,

cu perna-n brate, oftand,

dupa pizda mea flamand.

Ai fi vrut si ti-ar placea

sa te fi trezit asa,

pe fata, cu pizda mea.

Te-ai trezit cu forte noi

sa-mi duci cosul de gunoi,

sa te toc ca pe-usturoi

la cap ca esti martafoi,

ca nu faci nimic ca lumea

mai ales martea si lunea

mai rau strici si ma incurci,

sa-ti strang limba intre buci,

sa-mi faci cafea si gogosi,

sa-mi maturi, sa-mi speli si cosi

si la fund sa ma mirosi.

0737662980

Link spre comentariu

Te-ai trezit cu mine-n gand,

cu perna-n brate, oftand,

dupa pizda mea flamand.

Ai fi vrut si ti-ar placea

sa te fi trezit asa,

pe fata, cu pizda mea.

Te-ai trezit cu forte noi

sa-mi duci cosul de gunoi,

sa te toc ca pe-usturoi

la cap ca esti martafoi,

ca nu faci nimic ca lumea

mai ales martea si lunea

mai rau strici si ma incurci,

sa-ti strang limba intre buci,

sa-mi faci cafea si gogosi,

sa-mi maturi, sa-mi speli si cosi

si la fund sa ma mirosi.

0737662980

POZE NOI

post-84499-0-08286200-1543839553_thumb.jpg

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...