Sari la conținut

Ce fetish ai ?

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Mos Craciun cu traista grea,

care pufai din lulea,

vezi, de mine, nu uita,

c-altfel vei da de belea !

Vezi, sa nu te dai lovit,

c-altfel, pula ai belit !

Vino, cat mai pregatit,

si la mine, negresit,

c-un marfar plin de cadouri

c-ai in cont multe zerouri !

Cu-avion particular,

aruncand cate-un dolar,

din zbor, din metru in metru,

iar cu mine tot pachetul

de miare sa il spargi !

Vino, cu mai multi desagi,

plini, toti, ochi, doar de valuta,

sa petrecem noaptea sfanta !

Link spre comentariu

Iti place sa fii dominat in public ? Te pot domina atat verba,l cat si fizic,  si in interior, dar si afara, fie acasa la mine, fie intr-un bar, restaurant, pe strada, intr-un magazin, in mall, in parc, la gradina zoologica, etc.

0737662980

Link spre comentariu
Vizitator falcosul
Reputație: 0

Vrei sa mergi cu mine si cu inca un partener, la film, sa te umilesc public si sa te pun sa ii sugi pula in sala de spectacol ?

Nu de alta, dar mi-a intrat niste parizer in proteza, si nu stiu exact cand expira, asa ca nu prea ma mai bag. Pot sa va fac vant cu urechile mele imense la pula, sau puteti face finalizare nazala, in trompa mea inuman de mare.

Nu-i baga in seama, Bunico! Arata-le ce inseamna Stafilococul Auriu. Hai si da de lucru la Spitalul de Copii pentru cei de acasa, de dragul tineretii! 

Link spre comentariu
Vizitator falcosul

Vrei sa mergi cu mine si cu inca un partener, la film, sa te umilesc public si sa te pun sa ii sugi pula in sala de spectacol ?

Nu de alta, dar mi-a intrat niste parizer in proteza, si nu stiu exact cand expira, asa ca nu prea ma mai bag. Pot sa va fac vant cu urechile mele imense la pula, sau puteti face finalizare nazala, in trompa mea inuman de mare.

Nu-i baga in seama, Bunico! Arata-le ce inseamna Stafilococul Auriu. Hai si da de lucru la Spitalul de Copii pentru cei de acasa, de dragul tineretii! 

Link spre comentariu
Vizitator falcosul

Link spre comentariu
Vizitator falcosul

Link spre comentariu

Ah, lupulache, te-am prins cum ma spionai cu binoclul, cand imi faceam baie si cand Labus imi dadea limbi ! Tot anul ai stat la panda, sa imi numeri chilotii si sa imi adulmeci feromonii, de la distanta. Daca te prind, iti atarn greutati de limba si de scula !

poze noi

Link spre comentariu

Nu-ti pot tine pasul bine.

Ma faci s-alerg dupa tine

cu pula sculata-n mana

de mai bine de o luna

si tot nu te-ajung din urma.

De-asta te tot calc pe coada

zicand : - Da Doamne sa cada

pe burta, eu peste ea !

Limba-ntre buci, ti-as baga.

Nu te mai zbate in disperare, ca pestele pe uscat, pe aici !

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...