Sari la conținut

Ce fetish ai ?

Postări Recomandate

• Oras:Unde's pizde cu mâncărimi
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi

Ești bolnavă în ultima faza. Te exciti la boală psihica și postezi toate elucubrațiile de pe net.

Oare pe ce pagini de dereglați mintal umblii de găsești asa ceva???

Eu unul nu as ști unde sa găsesc asemena cretinisme.!!!

https://www.mediafax.ro/stirile-zilei/un-barbat-care-si-a-mirtosit-timp-de-multa-vreme-sosetele-murdare-a-ajuns-la-spital-17786678

https://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/14906/17786678/1/boots-3450702-1920.jpg?width=560

Un bărbat care şi-a mirosit timp de multă vreme şosetele murdare a ajuns la spital

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, care şi-a mirosit aproape zilnic şosetele murdare, a ajuns la spital cu o infecţie severă la plămâni, transmite Daily Mirror.

Medicii sunt siguri că boala a fost provocată de obiceiul mai puţin obişnuit al pacientului. Bărbatul, din oraşul chinez Zhangzhou, a declarat că de fiecare dată când ajungea seara acasă îşi mirosea şosetele şi că a devenit dependent de miros. Doctorii spun că astfel s-a transmis la plămâni o bacterie care s-a dezvoltat la picioare bărbatului.

Din fericire pentru pacient, infecţia poate fi tratată. Bărbatul va trebui, însă, să renunţe la obiceiul nesănătos de a-şi mirosi şosetele.

Link spre comentariu
Vizitator romuzica
Reputație: 0

Ești bolnavă în ultima faza. Te exciti la boală psihica și postezi toate elucubrațiile de pe net.

Astea deja nu mai sunt fetish-uri sexuale, e vorba de afectiuni psiho-patologice. Bleah... :ewpu :kotzen

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Sunt cel mai frumos cadou pe care ti-l poti face de sarbatori. Sunt ingerul bucuriei, nins de cer, ca sa te incante si sa te faca sa te simti bine, cu atingerile-i delicate. Sunt Craiasa iernii, care sufla peste dorintele tale agatate in brad si ti le transforma in realitate.

:kiss3   :angel:  :angel:  :angel:  :X 

0737662980

poze noi

Link spre comentariu

Ce sa intelegi tu, un retardat mintal, din ceea ce postez eu aici ?

Daca  topicul nu ti-ar placea, nu ai sta zi si noapte calare pe el.

Link spre comentariu

Sunt experta in a-ti oferi placere. Suna-ma, daca ai nevoie de o expertiza tehnica amanuntita si de o imbunatatire a starii tale generale !

0737662980

:kiss3

450-600 ron / ora

Link spre comentariu

Spiridusilor, grabiti-va, sa veniti la mine, ca sa va pun la treaba ! Avem multe pregatiri de facut pentru Craciun : unul sa se duca sa imi cumpere beteala si globuri pentru brad, altul sa imi dea cu matura, unul sa imi spele lenjeria intima, altul sa imi faca masaj, unul sa imi faca sarmalele, altul sa-mi framante cozonacii, unul sa suga pula in locul meu, altul sa mearga cu mine la mall ca sa imi cumpere rochie de seara, etc

Link spre comentariu

Va rog, sa nu mai insistati sa ma cunoasteti, cei carora nu v-a permis niciodata si nu va permite nici acum bugetul, sa aveti o dama de categoria mea ! Aveti deja gusturi formate pe ceea ce este ieftin si va va pica greu la stomac, de sarbatori, ceva mai scump. Nu imi place sa stau sa ma pietaresc in momentul in care ajungeti la mine, pentru 10 ron in plus sau in  minus. Consider ca unii nu merita sa le acord nici prima sansa, cu atat mai mult nici pe a doua. Si chiar daca ati taiat porcul, va rog, sa nu veniti duhnind a usturoi si sa imi cereti sa ma port ca o amanta pasionala, care saruta demential !

Link spre comentariu

Sunt experta in a-ti oferi placere. Suna-ma, daca ai nevoie de o expertiza tehnica amanuntita si de o imbunatatire a starii tale generale !

0737662980

:kiss3

450-600 ron / ora

Link spre comentariu

Cui trebuie sa ii dau eu bani pentru bilet de autobuz, ca sa poata ajunge la mine, ar fi bine sa stea acasa ! Pentru unii eu sunt o palarie prea mare.

Cine nu a vazut femei dezbracate decat la televizor si in reviste si este dependent de asa ceva, are deja formata o imagine gresita asupra intregii realitati. Fiind neantrenati cu relatii adevarate, cu femei reale, ar fi bine ca si acestia sa se abtina a ma cauta.

Link spre comentariu

Ia, spune, spiridusule, vrei sa petreci un Craciun de poveste, la picioarele unei Craciunite dominatoare, sexy, elegante, rafinate, joviale, adorabile ? Rezerva-ti aceasta placere din timp !

0737662980

• post-84499-0-96570600-1545040820.jpg
Link spre comentariu

Sunt cel mai frumos cadou pe care ti-l poti face de sarbatori. Sunt ingerul bucuriei, nins de cer, ca sa te incante si sa te faca sa te simti bine, cu atingerile-i delicate. Sunt Craiasa iernii, care sufla peste dorintele tale agatate in brad si ti le transforma in realitate.

:kiss3   :angel:  :angel:  :angel:  :X 

0737662980

Link spre comentariu

Sclavilor, ce-mi stati sub buci,

ca sa asteptati porunci,

fortele sa va uniti,

casa sa mi-o primeniti,

bradul sa-mi impodobiti

si sa-mi umpleti pusculita,

sa-mi mirositi garofita,

sa veniti cu prajituri,

sa-mi faceti cumparaturi,

dupa voi sa am folos,

lingatori perversi de dos !

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...