safacemdragoste Reputație: 19 Postat Februarie 28, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Februarie 28, 2018 Putin asa. Am postat ceva mai sus draga stapana Termini greu ? Dupa ce finalizezi, sa iti lingi sperma si sa imi spui ce gust a avut ! Link spre comentariu
mustiuc Reputație: 75 Postat Februarie 28, 2018 Partajează Postat Februarie 28, 2018 Mustiuc, daca nu ma lingi bine si nu imi asculti ordinele, am sa te parasc iubitei careia i-ai jurat credinta pe viata, ca o inseli, ca esti un mirositor de gaoaze si un lingau de pizde, un masturbator pe langa curul meu, un tradator laudaros ! Posteaza, mai repede, un filmulet, cu tine !Nu am facut filmulete stapana.O sa te ling. Nu ai cum sa ma parasti .. Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Februarie 28, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Februarie 28, 2018 Nu am facut filmulete stapana.O sa te ling. Nu ai cum sa ma parasti .. Cum indraznesti sa ma minti, vierme vorbitor ? Am sa te storcesc sub tocurile mele. O sa ai fata scalciata, limba lungita si gauri de tocuri in piele, dupa o intalnire cu mine. Am sa fac din tine mopul meu. Am sa te bat pe carca cu matura, pana o sa ii sara toti perii si am sa te pun sa maturi tu cu limba, dupa aceea. Du-te si filmeaza-te cum iti mananci sperma si posteaza aici filmuletul ! Link spre comentariu
mustiuc Reputație: 75 Postat Februarie 28, 2018 Partajează Postat Februarie 28, 2018 Cum indraznesti sa ma minti, vierme vorbitor ? Am sa te storcesc sub tocurile mele. O sa ai fata scalciata, limba lungita si gauri de tocuri in piele, dupa o intalnire cu mine. Am sa fac din tine mopul meu. Am sa te bat pe carca cu matura, pana o sa ii sara toti perii si am sa te pun sa maturi tu cu limba, dupa aceea. Du-te si filmeaza-te cum iti mananci sperma si posteaza aici filmuletul !Nu fac eu de astea public. Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Februarie 28, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Februarie 28, 2018 Vino, sa imi faci baita, ca unei regine ! https://www.youtube.com/watch?v=3EXAx9NyqJY Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Februarie 28, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Februarie 28, 2018 Nu fac eu de astea public. Bati in retragere ... lasule ! Te dai cu capul la fund ... natarau limbist. Dar accidente stii sa faci ... dupa care sa fugi de la locul faptei ... paiata speriata ! Meriti sa dormi numai la usa sau pe balcon si, cand mi se mai face mila de tine, sub pat, treanta de om ce esti. Esti un caine, o potaie care doar latra . 1 1 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Februarie 28, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Februarie 28, 2018 Vino, sa imi adori desuurile ude ! https://www.youtube.com/watch?v=RTnUEgeo3IE 1 1 Link spre comentariu
mustiuc Reputație: 75 Postat Februarie 28, 2018 Partajează Postat Februarie 28, 2018 Bati in retragere ... lasule ! Te dai cu capul la fund ... natarau limbist. Dar accidente stii sa faci ... dupa care sa fugi de la locul faptei ... paiata speriata ! Meriti sa dormi numai la usa sau pe balcon si, cand mi se mai face mila de tine, sub pat, treanta de om ce esti. Esti un caine, o potaie care doar latra .Nu stapana.. merit sa fiu inchiriat alteo colege de a dumneavoastra Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Februarie 28, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Februarie 28, 2018 Nu stapana.. merit sa fiu inchiriat alteo colege de a dumneavoastra Sclavule, de ma mai mintite pun sa te speli pe dinticu apa din cada-n carem-am spalat eu pe picioare,si la fund si la subrat !De guler am sa te-nhat,iti voi pune tocu-n pieptsi-am sa-ti zic : - Te crezi destept ?Suge-mi tocul panarama,ca-mi fac cu tine pomana !Zi-mi bogdaproste degraba,ca mirosi numai a laba,dar, fiindca-s marinimoasa,te primesc la mine-n casa,sa mirosi numai a minesi-am sa trag basini divine, sa le inhalezi in tine !Casca gura, ca de setevisezi numai majorete !Hai, fa gura palniede nu-ti leg cu-o funielimba aia puturoasa,care da cam tot din casa,de cureaua mea de pielesa vezi ce-nseamna durere,daca te trag dupa mine,precum in lesa, pe-un caine !Te servesc cu-o limonadade pizdica, dulce calda !Multumeste-apoi soptit,ca setea ti-am potolit !Ce-am sa rad, mai Palniuta,ca esti cam firav la putasi ca esti un gura cascaSi-am sa-ti zic : - Esti tarfa proasta !. Dupa ce-o sa ma descaltfac cuier din al tau nassi din penisul tau stramb,care sta ca un talamb,mi-agat pantofii de ele,apoi iti torn in cap bere,si-am sa-ti scriu cu ruj pe frunte :cuier betiv ; sunt fierbinte.Daca ai nas gadilos,eu ti-l bag la mine-n dos,tipand : - Fa-te de folos !Porcule, hai baga ratul,de nu, ti-l strang cu patentul !Am sa-ti fac limba pendulasi am sa te leg de sculastrans, cu ciorapiorii mei,dupa ce ma pis in ei.Am sa-ti bag picioru-n gurasi-am sa strig : - Esti o latura !Si am sa scot o cravasasa te mangai pe cocoasa. 2 1 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Februarie 28, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Februarie 28, 2018 Bea-mi zeama ! 2 1 Link spre comentariu
curvet Reputație: 32 Postat Februarie 28, 2018 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Februarie 28, 2018 Daca aveai atatia sclavi cum te lauzi, nu mai pierdeai toata ziua pe forum. Link spre comentariu
mustiuc Reputație: 75 Postat Februarie 28, 2018 Partajează Postat Februarie 28, 2018 Sclavule, de ma mai mintite pun sa te speli pe dinticu apa din cada-n carem-am spalat eu pe picioare,si la fund si la subrat !De guler am sa te-nhat,iti voi pune tocu-n pieptsi-am sa-ti zic : - Te crezi destept ?Suge-mi tocul panarama,ca-mi fac cu tine pomana !Zi-mi bogdaproste degraba,ca mirosi numai a laba,dar, fiindca-s marinimoasa,te primesc la mine-n casa,sa mirosi numai a minesi-am sa trag basini divine, sa le inhalezi in tine !Casca gura, ca de setevisezi numai majorete !Hai, fa gura palniede nu-ti leg cu-o funielimba aia puturoasa,care da cam tot din casa,de cureaua mea de pielesa vezi ce-nseamna durere,daca te trag dupa mine,precum in lesa, pe-un caine !Te servesc cu-o limonadade pizdica, dulce calda !Multumeste-apoi soptit,ca setea ti-am potolit !Ce-am sa rad, mai Palniuta,ca esti cam firav la putasi ca esti un gura cascaSi-am sa-ti zic : - Esti tarfa proasta !. Dupa ce-o sa ma descaltfac cuier din al tau nassi din penisul tau stramb,care sta ca un talamb,mi-agat pantofii de ele,apoi iti torn in cap bere,si-am sa-ti scriu cu ruj pe frunte :cuier betiv ; sunt fierbinte.Daca ai nas gadilos,eu ti-l bag la mine-n dos,tipand : - Fa-te de folos !Porcule, hai baga ratul,de nu, ti-l strang cu patentul !Am sa-ti fac limba pendulasi am sa te leg de sculastrans, cu ciorapiorii mei,dupa ce ma pis in ei.Am sa-ti bag picioru-n gurasi-am sa strig : - Esti o latura !Si am sa scot o cravasasa te mangai pe cocoasa.Splendida poeziaaa 1 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 1, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 1, 2018 Daca aveai atatia sclavi cum te lauzi, nu mai pierdeai toata ziua pe forum. Si unde m-am laudat eu ca am multi sclavi ? Nu sunt adepta a mult si prost, sunt foarte selectiva. Am doi sclavi personali, unul face si pe soferul, in rest sclavi care ma frecventeaza cand pot si cand simt nevoia. Te trezesti vorbind ? Nu ai treaba ? Cauta-ti stapana care sa iti dea de lucru si care sa iti bage calus in gura cand incepi sa vorbsti mult si prost, daca te plictisesti si incepe gura sa vorbeasca fara tine ! 1 1 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 1, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 1, 2018 Vino, sclavule, cu martisor, ciocolata si flori, sa ma servesti ca pe o printesa si sa imi faci frumos inceputul de primavara ! 1 1 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 1, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 1, 2018 Splendida poeziaaa Incearca sa imi compui si tu una, asa, ca un omagiu adus unei regine ! 1 1 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 1, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 1, 2018 As vrea sa iti bag in fund porumbul asta, sclavule ... Am facut fotografiile chiar acum, cu telefonul, musai pentru tine ... 1 1 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 1, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 1, 2018 Sunt curioasa cum ti-ar sta cu acest dildou in fund ... Dildoul arata ca o bijuterie si are ambalaj ca atare ...Pozele le-am facut ispre pentru tine, chiar acum, sclavule. Multumeste-mi ca imi fac timp pentru tine, sclavule ! 2 1 Link spre comentariu
parolistul Reputație: 178 Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 Sunt curioasa cum ti-ar sta cu acest dildou in fund ... Dildoul arata ca o bijuterie si are ambalaj ca atare ...Pozele le-am facut ispre pentru tine, chiar acum, sclavule. Multumeste-mi ca imi fac timp pentru tine, sclavule ! Frumos dildo. Cred ca ar trebui sa-l ascunzi intr-un fund sa nu-l fure cineva. Link spre comentariu
parolistul Reputație: 178 Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 Siana,cu ocazia zilei de 1 martie eu iti doresc tot ce e mai bun pe lume si sa ai parte de tot ce iti doresti. Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 1, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 1, 2018 Frumos dildo. Cred ca ar trebui sa-l ascunzi intr-un fund sa nu-l fure cineva. Iar porumbul este cu vibratii ... 1 1 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 1, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 1, 2018 Siana,cu ocazia zilei de 1 martie eu iti doresc tot ce e mai bun pe lume si sa ai parte de tot ce iti doresti. Multumesc, frumos ! Va doresc si eu, tuturor barbatilor si damelor de pe forum o primavara minunata, superba, frumoasa ! 2 1 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 1, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 1, 2018 In ce pozitii iti place sa te pun cand te penetrez ? https://78.media.tumblr.com/1ccd699e76184542654a1c7a4fc5f68b/tumblr_mu3l22TCBO1s4dm6ao1_400.gif 1 1 Link spre comentariu
semper2u Reputație: 199 Postat Martie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2018 Tare poezioara. Felicitari pentru imaginatie si efort. 1 Link spre comentariu
funsquirt Reputație: 57 Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 Foarte fain este acel dildo,pas asa la locul lui si in timpul asta sa faci un sex oral asa foarte adanc,ce spui Siana?Cum suna?😘😘😘 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 1, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 1, 2018 Tare poezioara. Felicitari pentru imaginatie si efort. Multumesc frumos ! 2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate