siana Reputație: -1368 Postat Martie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2019 Multumesc, pentru invitatiile in oras, insa va rog, sa faceti invitatiile din timp, cu mai multe ore inainte sau cu o zi inainte, ca sa le pot onora ! Pentru iesirile din localitate, la munte, de exemplu, in weekend, trebuie sa vorbim din timpul saptamanii. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2019 Fantezia ta este sa te domin in sala de cinematograf ? Suna-ma ! 0737662980 https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/41770/clip_images/gv30_3NJ_902_MW.gif Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2019 Asistenta Siana iti controleaza ejacularea ... https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/41770/clip_images/gv30_3NJ_901_MW.gif Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2019 Sunt mereu invingatoare la puncte ... Sunt Siana campioana... https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/41770/clip_images/gv30_3NJ_Wrestling_Humiliation_Cassidy_Klein_v_Rion_JS.gif Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2019 Hand job ... 0737662980 https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/41770/clip_images/gv30-3NJ_896-ms.gif Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2019 Ce nebunie Si tu, de abia acum, ai iesit de la naftalina, sa vezi lumina zilei ? Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2019 Bondage ... 0737662980 https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/41770/clip_images/gv30_3NJ_876_111017_Alexa_Nova_Brat_CBT_JS.gif Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2019 Sunt atat de excitata ! Ce ti-as mai calari fata ! https://www.clips4sale.com/Assets/Static/img/loader.gifhttps://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/41770/clip_images/GV20-3NJ-856.gif Link spre comentariu
slave4rent Reputație: 3 Postat Martie 11, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Martie 11, 2019 Ma suni si vedem. Daca vrei, poti detalia si aici, la ce te-ai gandit ...este vorba de un club SM ,dar mi s-au pus unele conditii , de la a rezista torturii cu ceara si biciului , pana la disponibilitatea de a sta in bondage si facut posta pardon ''postita'' ,si a fi filmat Link spre comentariu
slave4rent Reputație: 3 Postat Martie 11, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Martie 11, 2019 este vorba de un club SM ,dar mi s-au pus unele conditii , de la a rezista torturii cu ceara si biciului , pana la disponibilitatea de a sta in bondage si facut posta pardon ''postita'' ,si a fi filmat am detaliat pe scurt ca sa nu intervina ''glumetii'' care vor doar material de laba (oricum vor sari) dar nu am vrut sa le ofer placerea Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2019 am detaliat pe scurt ca sa nu intervina ''glumetii'' care vor doar material de laba (oricum vor sari) dar nu am vrut sa le ofer placerea Nu ai cum sa detaliezi pe scurt ... Ai rezumat ... Ai explicat succint ... Putem vorbi la telefon ... cei care ne vor asculta telefonul isi vor face laba in tacere ... sunt baieti de treaba ... Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2019 Cizmarul Pantofii-mi si-au pierdut fleculsi-am fost la cizmar cu ei.Atent cercetandu-mi toculsi-avand mutra de Grivei care de abia asteaptasa fie bagat in lant,mi i-a reparat indatasi n-a vrut sa-mi ia un sfant. Cum ar putea sa ia, oare,el, sclav innascut si-umilbani de la dominatoareacare-l plac, asa, docil, cand el, plin de adorare,isi traieste-al vietii vis ?Meseria-i pasiune,este sublimu-i fetish. M-a-ntrebat la inceput,asa, cu timiditate,de ce-mi place sa ma urcpe tocuri asa inalte. - Ca sa am cu ce sa-nteplimba cui ma-ntreaba, draga,i-am raspuns. N-am timp s-astept,fiindca sunt in mare graba ... Pe loc, atunci, mi-a cazut,ca o sfoara, la picioare :- Stapana, te-astept de mult ...Inteapa-ma, te rog, tare ! - Pai, repara-i, mai intai si-ti dau gaura in limba !- Zeita, sa ma supuicaznelor ! Ca pe-o omida sa ma calci ! Strivit sub tocurisa simt ca mi-am ispasitpedeapsa ca am fetish-uriascunse si sunt tampit ! Da cu pantofii in mine, sa imi sune apa-n cap !Fa-ma presul tau sub tine !- Sclavule, vrei sa te bat ? - Ooo, da ! Asta-ti cer, bataiesi-umilinta, sa ma puidin pantofi, apa de ploaiesa beau si sa-mi faci cucui cu tocu-n cap, fiindca merit !In debaraua-ti cu pantofi,imi doresc, iti spun cinstit,sa ma-nchizi cat ai tu, chef ! Si de-accepti, mi-as mai dorisa-ti fiu cizmar personal,sa ma lasi a-ti cremuisa iti spal si sa-ti repar, sa-ti miros incaltaminteasa ti-o ordonez pe rafturi ...- Si daca iti fuge minteasi cotrobaie-n dulapuri ale altor domnisoare,la fundul gol si la palme,sa te bat, cu-o-ncaltatoare ?Daca ai vise infame ? Va urma ... Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2019 Cizmarul - continuare - - Eu, credinta, azi, va jur !De alte talpi am sa lingcu limba eu am sa maturbulevardul. - Iti intind limba, ca pe prastie,daca maine, eu te prindca sugi alte degete,daca te vad mirosind alti talpici, uzati, murdarisau transpirati, in afarade ai mei sau ca reparialte sandale prin gara ! - Nu ! Stapana absolutapeste mine, tu vei fi !Eu iti jur, intins pe burta :peste mine vei domni toata viata ! - A cui viata ?- A mea ! Tie ti-o dedic !Cu intreaga mea fiintain a-ti sluji, ma implic. Vreau sa te-ncalt si descaltsi plasturi, pe bataturisau, in pantofi, cate-un brantsa-ti pun, zilnic, sa-ti schimb flecuri si cu tot cu trusa meade creme, bureti si perii,sa stiu c-apartin cuivadin zori pana-n faptul serii. Pe tine te-astept de-o viata,pentru tine m-am nascut,sa fiu cel care te-ncaltasi de tine sa ascult, amprenta talpilor tales-o lasi in inima mea.Simt ca-n alte vieti, trecute, chiar ti-ai lasat-o, deja. Va urma ... Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2019 Cizmarul - continuare - - Si te pomenesti, amiceca, citindu-ti inima,ar putea sa ne expliceindata, politia dupa amprenta plantaragasita-n inima tacine-am fost in alta viata ...cat ai stat sub talpa mea ... Urma-mi din inima taar putea sa ne indicedac-am fost barbat, cumvasi dimensiuni fizice ce le-am avut altcandva.Este chiar surprinzatorsa emit-asa cevaun ciubotar... Sclavisor, vieti trecute, din inimi,ar fi chiar interesant,sa ajungem sa citim ...Informatic absorbant ne-ar putea fi inimatuturor, nu numai tie ...- Stiti ce-mi spune mie a mea ?Durerea nu se prescrie ... Mi-a fost calcata-n picioarezdrobita si parasitain alte vieti si ma doaresi acum. Mi-asa carpita ! - S-o scanam cu un computer,ca m-ai facut curioasa !De citesc in ea adulter,voi fi foarte furioasa ! - Pan-atunci, in vazul lumiiti-as da luciu la pantofi;vreau sa-ti sterg de praf conduriiprin parc si-apoi sa ti-i scoti, sa ma pui, cu ei in gura,cronometrat, sa alergsi sa dau prin parc o tura,spunandu-mi ca sunt un bleg si ca fug de parca stau,de parc-as fi in reluaresi cu stangu-n dreptu-mi dau,parc-am lanturi la picioare , sa razi de mine cu pofta,ca am inima o sclava,ca in parc, intr-o rulota,repar pantofi, ca pe tava eu ti-am dat inima mea,pantofii ti-am reparat,cu ciocanul si sulasi ca ling si-al tau scuipat, ca pe post de pantofar,pe hol, tu poti sa ma tii,sa-mi faci din gura sertar,la tine-oricine-ar veni ca de un lucru, de minesa se poata folosi,sa fiu scaun pentru tine,daca asta ti-ai dori. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 12, 2019 Cand eu si prietenele mele mergem la sala, tie iti place sa ne astepti in vestiar, sclavule, ca sa ne mirosi si lingi lenjeria, colantii, maieurile, gaoazele, talpile, subratele, trupurile transpirate. Iti place sa sugi pula antrenorului nostru dupa ce o scoate din pizdele noastre si sa privesti cum ne fute si cum ne bate la cur cu pula. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 12, 2019 Sunt doctorita care iti administreaza cel mai placut tratament naturist. Am pentru fiecare medicatia potrivita in dozele potrivite. Spre exemplu, pe cei care nu isi pot tine limba in gura ii pun sa linga, dupa caz, veceul, aragazul, pantofii, scrumiera, usile, oglinzile, frisca de pe jos sau de pe trupul meu, propria lor sperma, etc; celor cu urechile infundate le aplic terapie de soc, ca sa le scot doapele, vorbindu-le murdar, umilindu-i verbal; celor morti dupa pizda ii resuscitez punandu-le pizda pe fata, etc. https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/109010/clip_images/TOXIC%20GRAB.jpeg Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 12, 2019 Uro, feminizare, cunilingus, facessiting, sunt cele mai dorite fantezii in randul barbatilor. Ai curajul sa iti recunosti fanteziile ! Prin ele te poti elibera de un mare bagaj emotional si de multe complexe sau frustrari. Eu sunt confidenta de incredere a dorintelor inimii tale, experta in a-ti pune fanteziile in aplicare. Nu ezita sa ma suni ! 0737662980 450--600 ron / ora 600-1000 euro / noapte Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 12, 2019 Ce vibrator alegi pe post de seringa, ca sa iti vaccinez cu el dosul ? https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/109010/clip_images/biclinic.png Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 12, 2019 Bondage, spanking, trampling, feminizare, role play, penetrare cu strapon ... 0737662980 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 12, 2019 In oglinda ta-ncruntataiti faci doar nodul la cravatasau poate, doar te barbieresti.Prea mult timp nu te obosestiin fata ei, sa poposesti. Sunt singura, ca-ti va placea,mult mai mult in oglinda measa te privesti, caci vei vedeadoar ce-ti doresti sa vezi in easi ce-ti ascunde inima. Ca Harry Potter, tu, in ea,dorintele-ti vei reflectasi chiar pe loc, cat ai clipi,ele ti se vor si-mplini,cand, la ele, te vei gandi. Vei fi concomitent actor,autor dar si privitoral lumii fanteziilorpe care ti-o reflecta tie,oglinda-mi plina de magie. Te vei putea vedea ca esti :zmeila cel rau din povesti,vreun rege rasfatat ori poateun sclav ce se taraste-n coatesau tarfa ce face de toate. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 12, 2019 Dezinvolta, perversa, cu imaginatie bogata si experimentata, te pot domina incepand de la modul cel mai subtil, pana la stilul hard, barbar. Felul meu de a fi este autoritar si in fata mea nu ai alta sansa decat sa te supui. 0737662980 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 12, 2019 Chimista renumita, caut cobai pe care sa experimentez cat mai multe fantezii, in laboratorul meu secret, de vise. 0737662980 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 12, 2019 Tu esti Nicu adormitul,care, cand il scot la tabla,e sfios, cu pula bleaga ?Vino, sa imi sugi lindicul ! Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 13, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 13, 2019 Caut sclav personal make up artist, maseur, manichiurist/ pedichiurist si care sa ma coafeze. Intr-un cuvant, sa fie un centru ambulant de infrumusetare, pe doua picioare, care sa ma adore si slujeasca. Daca nu ai nici una dintre aceste abilitati, ai face bine sa imi platesti abonamentul la spa ! Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 13, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 13, 2019 Vrei sa fii scolarita, la clasa profesoarei de fetish-uri, Siana ? Te pot feminiza, costuma, machia, iti pot pune moate sau peruca, iti pot colora unghiile, te pot epila, penetra, inclusiv cu pompa anala. Link spre comentariu
Postări Recomandate