Sari la conținut

Ce fetish ai ?

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Lingerie fetish, ass fetish, foot fetish, feminizare, stimulare / penetrare cu jucarii, gfe, spanking, role play, etc ...

0737662980    :stiletto    incepand cu 450 ron / ora

https://www.youtube.com/watch?v=jrX9nL9NYBk

Postat

Poate intr-o tarfa ?

Desigur ! Este cea mai ceruta fantezie.

Postat

la mine este realitate, 

Unde te prostituezi ?

Postat

Scolarel Scularel, ai intarziat la ora de sport si mi-ai venit deja transpirat ! Si ce sufli asa, de sa iti iasa sufletul, nu alta ? Ti s-a agatat haina de tramvai si a trebuit sa alergi dupa el cateva statii, ce ai patit ?  Sau ai vrut sa faci incalzirea cu joc de glezna, pas saltat si sarituri, pana ajungi la mine ? Ori te crezi Superman si te-ai luat la intrecere cu masinile ? Tu si mister Bean ... Du-te sa faci un dus, dupa care sa te schimbi in echipamentul de sport adecvat, sa iti dau numar matricol si sa-ti intocmesc foaia matricola, ca esti un sclav nou !

va urma ..

Postat

...  continuare.

Asa te vreau, Scularel, mirosind a prospetime ! Sa faci reclama la gelul de dus si la detergent ! Ia incordeaza-ti muschii si spune cateva cuvinte, asa, ca in reclame, cu gelul asta de dus in mana ! Aoleu, ce leguminoasa si blegaciune imi esti ! Treci sa faci reclama la detergentul pentru haine ! Daca nu dai bine nici cu asta, te pun sa faci reclama la detergentul de vase ! Hai, zambeste larg, ca taticul Ilici ! Spala-mi chilotii, demonstrativ ! Miroase-i dupa aceea, cu patos ! Agata-i de urechi, ca sa se usuce !

Acum mergi pe varfuri, cu un dildo infipt in cur ! Esti tarfa innascuta ... Acum fugi, atingandu-ti fundul cu varful picioarelor ! Ha ha ha ! Iti dai singur suturi in cur ! Cambreaza-te cu mainile sus, apoi apleaca-te pana la pamant si saruta-mi pantofii ! Fa podul de sus si stai in pozitia asta pana fluier eu, in timp ce iti iau scula la palme si te scuip !

va urma ...

Postat

... continuare.

Asa, sparanghel ofilit, ce esti,  exerseaza, ca vreau sa te antrenez pentru lectii demonstrative ! Baga, Spartacus, spart in noada, ce esti, acum si niste flotari, cu mine in carca ! Eu le voi numara si te voi incuraja cu cravasa peste buci. Acum fa cateva flotari singur si neimpovarat, lingand scuipatul meu de cate ori atingi pamantul ! Iti voi impinge eu capul, usor, cu talpa pantofilor ! De ce iti sufli in san, te-ai incalzit prea tare ? O sa iti bag in cur un bec si o sa te pun sa o iei la fuga pana se aprinde si  se sparge, sa vedem daca a dat dogoarea asa de rau in curul tau !

Ia sa vedem, acum, niste sarituri pana la tavan ! Sari ca mingea, hai, si prinde din zbor, in gura, pufarinele pe care le arunc eu, in sus !

Vreau sa punem putin la treaba si muschiul principal. Am sa iti atarn de sula greutati, sa ii verific puterea si rezistenta.

Si limba tot un muschi este si trebuie antrenata si ea. Hai, baga-mi niste limbi in cur si in pizdoaca, pana ma dai gata !

va urma...

Postat

Eu sunt sefa sculii si limbii tale, care trebuie sa stea drepti in fata mea si sa fie la dispozitia mea !

post-84499-0-62622200-1555141906_thumb.jpg

post-84499-0-75605200-1555141972_thumb.jpg

post-84499-0-04077600-1555142006_thumb.jpg

Postat

Doresti sa fii sclavul permanent al unei  stapane autoritare, care sa ia decizii in locul tau, la dispozitia careia sa fii si careia sa ii faci pe plac? Poate ca eu sunt stapana potrivita.

0737662980

Postat

Eu sunt doctorita care ti-a luat mintile. Vino, la tratament !

Postat

Buna ! Eu sunt insotitoarea de zbor a viselor tale cele mai frumoase. Chiar si atunci cand nu stii sa pilotezi, eu te indrum conform Manualului de operatiuni de zbor si te ajut sa transpui ceea ce iti doresti, din planul imaginatiei, in realitate. Cu mine poti lasa in urma supararile si te poti indrepta spre cea mai fericita destinatie. Suna-ma, cand esti pregatit pentru decolare !

0737662980  :hug1  100 euro / ora

Imagini atasate
  • post-84499-0-37765400-1555403416.jpg

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...