Sari la conținut

Ce fetish ai ?

Postări Recomandate

Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti

Sunt dresoare. Goala pusca,

am sa scot leul din cusca,

am sa il hipnotizez

si-am sa-l devalorizez.

Il dresez sa mearga-n coada

si sa ma linga in noada.

Am sa-l duc cu zaharelul,

cand voi pocni degetelul,

sa sara-n pat langa mine,

sa ma linga-n pizda bine

si pana numar la patru

sa rupa cu mine patul.

https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/43106/clip_images/TinaKayNaked2.gif

• Like 1
Link spre comentariu

Nu esti asa de meserias cum te credeai iar teava ti-e infundata si nu o poti regla manual ? Cauti o solutie rapida si eficienta de desfundat tevi, care sa iti rezolve problema ? Eu iti pot veni in ajutor. Ofer servicii profesioniste de desfundare tevi.  Eu stiu sa provoc reactii explozive.

0737662980

• Like 1
Link spre comentariu

Acum am iesit din dus

si te-astept, draga Labus,

sa-mi papi scoicuta frumoasa !

Hai, vino, cu limba scoasa

sa ma lingi bine de tot

si sa te spal pe la bot

cu un pisu din pizdoi,

sa limpai stropii apoi !

Haide, fa pasul vioi !

post-84499-0-20998600-1559899440_thumb.jpg

• Like 3
Link spre comentariu

Vrei sa fii dominat de doua dominatoare deodata ?  Dominatoarele sexoase si exigente, Siana si Laura, isi unesc fortele ca sa iti strambe la spate muianul mincinos si pervers, sa te bata la cur pana ti-l fac rosu ca pepenele  si sa te faca covoras la usa de la intrare, ca sa calce si sa isi stearga pantofii pe tine, sa te inece cu pisatul si sa te sufoce cu pizda si bucile lor fatale.

0737662980

Link spre comentariu

Trei zane te asteapta pregatite sa iti implineasca dorintele ascunse. La doua dintre noi ne place sa dam palme la fund, iar uneia sa primeasca. Suna-ma, daca doresti sa stabilim un show cu doua dintre noi sau cu toate trei !

0737662980

• Like 2
Link spre comentariu

Siana & Laura, combinatia fatala, periculoasa a doua esente tari ... doua dominatoare de lux,  rafinate, educate, care ofera dominare soft si hard la standarde inalte.

0737662980 

1000 ron / ora

• Like 2
Link spre comentariu

Eu sunt doamna directoare

ce-ti  face maciuca tare.

Cand imi intri in birou,

dezbraca-te, pentru show !

Sterge-mi cu limba, biroul

si pantofii cu maioul !

Din maciuca ta fac pix

si-apoi ma apuc de scris.

Dornica de aventura,

eu iti bag lindicu-n gura.

Iti pun chilotii pe cap

si picioarele-mi desfac.

Vreau sa-ti simt pana-n stomac

limba, ca un fluturas.

Hai, molie de oras,

da cu limba mai gingas !

Bimbo shows off her phenomenal rack and feet in re ...
  • Like 1
Link spre comentariu

cum ar suna o ora de dominare cu voi 2 stapane?

In multe feluri, depinde cu ce fel de sclav avem de-a face. Eu, cel putin, imi adaptez sedinta in functie de personalitatea si nevoile fiecaruia. Oricum, lucrurile repetitive ma plictisesc, in general. Aceeasi fantezie o poti practica in multe si diverse feluri. Asta tine si de imaginatia si personalitatea fiecarei stapane in parte. Daca eu as sta numai de povestit in amanuntit ce si cum, m-as numi scriitoare, nu as mai avea timp sa pun in practica nimic. Dar eu traiesc in realitate lucrurile astea si cand am timp vin cu ele si vi le prezint succint aici, sub forma de reclame.

• Like 1
Link spre comentariu

In budoarul unei dive xxx si regine a fanteziilor si artei dominarii, ca mine, se intra numai cu buchete frumoase de flori si cu bomboane fine de ciocolata, sclavule ! Te astept, sa te pun sa imi speli parchetul cu limba si sa iti dau poruncile pe care le meriti si la care visezi noapte de noapte !

0737662980

450-600 ron / ora

post-84499-0-45211900-1560151343_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Vino, sa ne sponsorizezi vacanta de vara, mie si prietenelor mele, sclavule financiar, ca vrem sa plecam la mare ! O sa iti trimitem, in schimb, din vacanta, vederi cu texte zeflemitoare, umilitoare si poruncitoare, la adresa ta, asa cum iti place tie.

0737662980

• Like 1
Link spre comentariu

Sunt o dominatoare rapace si din punct de vedere material, si sexual si imi place sa ma folosesc  de banii tai, de limba ta si de penisul tau, sa  fac din tine sclavul dorintelor mele, sa te subjug, sa imi apartii la fel ca un accesoriu care isi asteapta randul sa mi se faca util.

0737662980

post-84499-0-22428900-1560171476_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Am un dulap plin de costumase si ciorapiori sexy si multe jucarii erotice, care te asteapta sa iti indeplineasca cele mai indraznete fantezii ! Am oglinzi mari, in fata carora putem crea adevarate scene xxx.  Pe langa toate astea, am chef de joaca si imaginatie debordanta. Te pot domina singura sau impreuna cu dominatoarea Laura ori cu o asistenta sau asistent.

0737662980

450-600 ron / ora- singura

1000 ron / ora - show

Conditii lux. Calitatea serviciilor se reflecta in pret.

• Like 1
Link spre comentariu

In vara asta doresti sa simti gustul intens al distractiei si aventurii ? Doresti un show cu doua sau trei dive ale fanteziilor erotice ? Trei zane bune si nebune, Siana, Laura si Mihaela, te asteapta sa faca magie cu bagheta ta !

0737662980

1000 ron / ora - cu doua

1500 ron / ora - cu trei

P. S.    Te rugam, sa ne anunti cu mai multe ore inainte, de preferat cu o zi inainte !

Detinem lenjerii, costumase sexy si jucarii.

Laura lucreaza momentan doar pe circuit inchis si in show-uri alaturi de mine.

• Like 1
Link spre comentariu

Sunt cea mai perversa insotitoare de zbor. Cu mine atingi cele mai mari inaltimi ale placerii.

0737662980

Uniforms, high heels, strip tease, stockings, role play, dirty talking  ... 0737662980

https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/92141/clip_images/SICILIAEA.gif

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...