siana Reputație: -1368 Postat Iulie 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 5, 2019 Profesoara de dezmat,lucruri perverse te-nvat.Citeste azi, fara graba,si tare, ce scriu pe tabla : - De astazi ma las de labasi-am sa ma apuc de treaba,am sa fiu sarguinciossi am sa te ling in dos ! Imagini atasate 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2019 Am tupeu, am nebunie,am tot ce iti place tie.Am un cur ce-automat,iti scoate ochii din cap, trup si gura de bandita,care la desfrau incita.Scoate banii, nu doar limbasi nu sta ca mamaliga, daca zici ca-ti face-n ciudapasarika mea cea uda !Vino si linge-ma bine,pan-am sa ma pis pe tine ! 0737662980 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2019 Inaintea mea trebuie sa vii cu ofrande, ca in fata unei mari zeite si preotese, sa iti ceri iertare si sa primesti pedepse pentru toate pacatele pe care le-ai gandit si facut dar si pentru cele la care te mai gandesti sa le faci de acum inante, sclavule. 0737662980 450-600 ron / ora Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2019 Mirositorule de picioare si de ciorapi, vreau sa storcesc cu talpile, pe fata ta, visine. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2019 Dominare financiara ... 0737662980 Majoritataea barbatilor se nasc ca sa traiasca si sa munceasca pentru o femeie ...cel putin. Tu traiesti si muncesti degeaba, ratatule, daca esti un Labus fara stapana. Degeaba te agati cu mana tremuranda de o tigareta sau de sticla de bautura, ca si cum pentru ea te-ai fi nascut ! Nu vei avea aceeasi satisfactie pe care ti-o ofera prezenta unei femei in viata ta. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2019 Am acel ceva in mine,care te-atrage pe tineEu am gusturi foarte finesi doar luxu-mi vine bine. Sunt alergica la kitschsi am limba ca un bici.Sunt cea mai perversa bitchsi la barbati am lipici.0 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2019 Vino, s-o lingi in cur, pe dj-ita cea sexy si rea, Siana ! 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2019 Trebuie sa dansezi, sa te misti, sa executi poruncile mele si sa traiesti numai in ritmul impus de mine, sclavule ! Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2019 Vino, sa pun saua pe tine si sa fac din tine, magarusul meu ! Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2019 Spui ca sunt regina inimii tale, sclavule ? Te astept, la mine, sa sarbatorim incoronarea mea ! Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2019 Bondage, tortura sfarcurilor, penisului, extremitatilor, tras de par, palmuire, biciuire, calcat in picioare, ceruire, epilare, trampling, scuipat, etc ... 0737662980 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2019 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2019 Si azi esti cu curu-n sus ?Cred ca vrei sa fii patruns.Vad ca singurel te-ai uns ...Sau un subaltern te-a lins in dosu-ti de mare, sef ?Eu ti-o spun, pe sleau, direct :ti-l scuip si ti-l palmuiescsi apoi te travestesc, te umflu, te fac racheta,cu pompa de bicicleta.si fiindca esti haimanate inchid in debara. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2019 M-am nascut cu biciu-n manapentru-ati fi tie, stapana.Tu te-ai nascut prematur,doar ca sa ma pupi in cur.Te-ai grabit sa vii pe lumenumai pentru mine-anume,pentru mine sa traiesti,sa m-asculti, sa ma servesti,sa imi fii slcav devotat,si cand muncesti, si in pat. 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2019 Ieri ti-ai uitat inimasi astazi toata minteala mine in pat iar mainesa-ti uiti trecutu-ti ramane. Ieri ti-ai uitat ochelarii,azi, cardul cu toti bistariichiar pe noptiera mea. Maine, lasa-mi parola ! Ieri ti-ai uitat telefonul,azi, chilotii si samponulin baia mea. Maine, vezi,ca-ti uiti zeu-n care crezi ! Ieri, tu, ti-ai uitat maioul.Astazi, ti-ai uitat tricoulin cuierul meu. Vezi, maine,ca, poate, uiti si de tine ! Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2019 Pisoarule vorbitor,pizda mea iti da ignor,lindicul meu plin de zeama,nu vrea sa te bage-n seama. Ia-ti-o-n gura, de caldura,daca tii la bautura !Dar n-ai scula, vai de ea,nici cat sa te pisi pe ea si vezica nu te tinealcoolist pisat pe tine.Ti-ai prins limba-n tiparnita,ca vad ca ai limbarnita ? Faci doar figuratie.La improvizatieeu, examenul, te pic.N-ai talent, nici haz, nimic, nici de teatru de revista.Veselia ta e trista.Nu mai ai nici o speranta :creierul tau e-n vacanta de cand ai venit pe lumesi asa iti va ramane.Degeaba te ostoiestiincercand sa si gandesti. Daca n-ai pe creier cute,degeaba le ai pe frunte.Nu te screme si-ncrunta,ca faci, pe tine, caca ! Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2019 Stai ca tapul in obor,sa te scot ispasitorsi tot sari de cur in sus,cand eu am ceva de spus. Vrei sa pari mare gagiu,dar te vad zarzavagiu.Ai venit din fund de tara,sa vinzi varza, pe la gara. Tu stai cu patura-n drumdar strigi ca vrei service room.Tu nu-ti permiti macar luxulde a lua bunicai pulsul. Vrei sa faci pe filozofuldar ti se vede cartofuliesit, mandru, din sosetesi la piept porti nasuflete. Ai idei apa de ploaiesi iti dai cu tesla-n coaie.Haide, lasa aroganta,si vino, sa-mi speli faianta ! Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 9, 2019 Tu te-ai nascut pentru mine,ca sa-mi fii sclavul minune,sa imi slujesti cat mai bine,sa traiesti doar pentru mine. 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 9, 2019 Human furniture ... 0737662980 Vrei sa fii obiectul meu de folosinta ? Suna-ma ! Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 9, 2019 Human furniture ... 0737662980 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 9, 2019 As vrea sa am un palat plin de scavi de toate felurile, care sa ma trateze, slujeasca, distreze si rasfete ca pe o regina. 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 9, 2019 Cat de sexy si rea ma vrei ? Lingerie fetish ... 0737662980 450 ron / ora 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 9, 2019 Nu da banii pe prostii,ci ia-mi mie, lenjerii !Nu fi critic vestimentar,ci un sponsor principal ! Lingerie fetish ... 0737662980 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 9, 2019 Cum mai stai cu dragostea ?Care e povestea ta ?Care e fantezia ce-o doresti si ti-ar placea ? Te-astept, la mine, baiete,sa ne-mpartasim secrete,s-avem, dupa o sueta,un schimb de experienta ! :stiletto :kiss3 0737662980 :boob :hi3 450-600 ron / ora 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 9, 2019 Vreau sa fii sacul meu de boxsi carpa mea de sters pe jos,Vreau, cand ma pis, sa-mi fii veceusi limba ta, apoi bideu. Vreau mereu sa te scot dator.Fii tapul meu ispasitor,daca ma-mpiedic de o piatrasa pun in carca-ti vina toata ! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate