rick.the.dick Reputație: 233 Postat Iulie 15, 2019 Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Partajează Postat Iulie 15, 2019 Ce postezi tu nu sunt poze,sunt desene animate.Daca te-ai ramolit nu este tragic.Sunt unii care cauta si genul "Granny"🤣🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 15, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 15, 2019 Vrei sa imi chem asistentul, sa te futa in gura, lepadatura ? Vrei sa mai chem o dominatoare, sa te bata la cur, in timp ce eu te spal pe cap, cu pisatul meu ? Ai fantezii dintre cele mai perverse ? Suna-ma ! 0737662980 POZE NOI Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 15, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 15, 2019 Ce postezi tu nu sunt poze,sunt desene animate.Daca te-ai ramolit nu este tragic.Sunt unii care cauta si genul "Granny" Intr-adevar, eu anim atmosfera, fiindca sunt plina de viata, nu ca pula ta moarta pentru patrie. Esti obisnuit sa ingrijesti batrane ramolite si sa le schimbi pampersul, nu e nici o tragedie, asa-i ? Doar stai de-o viata numai cu ma-ta si stii cum este ... Observ, ca esti unul dintre cautatorii de granny, altfel nu ai fi mereu prezent aici, facand aceste comentarii ... Inca un nebun care se cloneaza si face recenzii si comentarii pe masura mintii lui obosite ... Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 15, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 15, 2019 Sunt o stapana foarte ocupata. Am multa treaba. Am de intocmit multe liste de dorinte, pe care sa mi le indeplinesti, sclavule, si multe liste de cumparaturi, pe care sa mi le faci. Treaba mea este sa iti dau de lucru tie. Daca te trimit la dracu in praznic, sa imi cumperi de acolo chiloti cu puf, tu va trebui sa te duci. POZE NOI 0737662980 Link spre comentariu
cerevatok Reputație: 22 Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 Cum se face ca apare cate o recenzie total negativa ai aberanta, dupa ce au postez poze noi si am sute de vizualizari pe zi ? Deranjez concurenta si o pun intr-un con de umbra ? Este bine ca te-ai evaluat si pe tine si ai ajuns la concluzia ca esti prost. Cu acest lucru si eu sunt de acord. Doar nu o sa vezi vreun mare destept facand taximetrie, angajandu-se zilier sau traind pe carca unei iubite care face videochat, dar careia i-a expirat timpul si nu mai este valabila. In rest, cred ca ma confunzi cu ea, cu babaciunea trecuta de 40 de ani, care asa expirata cum era, tot ea te-a parasit pe tine si acum chitai de foame. Ce s-a intamplat ? S-a saturat sa te prinda ducandu-te la alte femei pe banii ei ? Nu esti persoana careia sa ii acrd mai mult decat un sex la telefon. Nu am locatia intr-o garsoniera. Locatia mea este cea mai smechera posibila din Bucuresti, este foarte curata, dezinfectata zilnic, spatioasa, care bate la fund un hotel de 4 stele. Nu sunt perfecta, dar nu am defecte care sa iasa in evidenta si sa deranjeze, cum este, de exemplu, prostia ta. Defectul meu cel mai mare ar putea fi ca sunt bolnava cu ordinea si curatenia, sensibila la mirosuri neplacute si alergica la prosti. Sunt o femeie foarte ingrijita, eleganta, stilata,si bine intretinuta. POzele mele nu sunt profesionale, si vorbesc de la sine. Nu am niciodata scame pe mine iar podeaua, covorul gresia sunt curate de poti linge de pe jos, fara probleme. Am casa mai curata decat o farmacie. Intotdeauna imi dau cu spirt pe talpi, inainte de a practica foot fetish. Eu tin o evidenta clara a tuturor clientilor pe care ii am,cu an, luna, saptamana, zi, ora, minut. Nici un client nou nu mi-a oferit suma de 600 ron acum doua luni. Am clientela deja formata si nu primsec multi clienti noi intr-o luna. Stiu exact cine si cand vine si pleaca de la mine. Ofer servicii exceptionale, de calitate, pe care greu le poti gasi in alta parte. De aceea mi-am fidelizat clientela. Am fost mereu atenta cu cerintele si nevoile clientilor. Sunt titrata, manierata, rafinata. NU ma numesc Alina iar daca ai vrut sa faci recenzie altel dame, nu stiu de ce ai postat recenzia pe topicul meu. Du-te la intins mana, In Franta, si vezi-ti de treaba ! Ai minciuni rasuflate si nu o sa-ti mearga cu mine, cocalar jegos ! Eu am clientela de lux. Replica de clasa de la o adevarata stapana! Multi pupici acolo jos stapana !! :* :* :* 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 15, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 15, 2019 Doresti un show erotic incendiar, cu mine si cu Laura ( City mall ) sau cu Mihaela ( Pta. Romana ) ori cu toate trei ? Suna-ma, cu o zi inainte, pentru a stabili detaliile ! Rog, seriozitate ! 0737662980 https://s1.pictoa.com/media/galleries/156/144/1561445937e9ca4dcf7/27288365937e9d380c66.jpg https://s1.pictoa.com/media/galleries/156/144/1561445937e9ca4dcf7/27288365937e9d984f8f.jpg 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 15, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 15, 2019 Ca sa ti-o trezesc la viata,in fiece dimineata,eu te voi spala pe fata,cu pisatul meu cel caldin timp ce in fund iti bagun dildo sau chiar piciorul.Suna bine, viitorul,pe care eu, ti-l prezic ?Cu al meu pervers lindic,am sa te bat peste fatasi-am sa-ti fac botul de ratacu straponul, Muisor.Asta-i al tau viitor ! 0737662980 2 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 16, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2019 Simturile tale iti sunt trezite de mine, in dimineata asta. 0737662980 Poze noi 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 16, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2019 Vrei sa imi sponsorizezi garderoba sexy sau colectia de jucarii erotice ? Iti place sa fii feminizat sau penetrat ? Vrei sa apari in poze, ca sclav supus, sub tocurile mele, de dominatoare ( nu voi posta poze cu fata ) ? Suna-ma ! 0737662980 Poze noi. 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 16, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2019 Nu este. E o tanti la vreo 43 de primăveri, urâtă și pliiiiină de celulită, deși curul și țâțele (mici) îi sunt încă tari. Se vede ca n-ai ideece e aia, o femeie !Tie, maturile-ti plac.Le pui o basma pe cap si dansezi cu ele-n mana,pana ce faci casa luna.Treci la matura, s-o dregi !Doar cu ea te intelegi ! Esti bun doar sa-mi faci menajulsi cu ea, sa-ti fac masajulde tonifiere, frate,si la fund, dar si la spate. Poti sa faci din ea poneisi s-o calarestei cat vreiori poti incerca nurse play.Poate-ti vin si-alte idei ... Poti zbura la cer, pe ea.Cred c-asta-i placerea ta ...Te va duce printre nori.Sa nu uiti, sa mai cobori ! Poti si in cur, sa ti-o bagi,si sa va fiti cei mai dragiunul altuia. Picioare,ca sa fuga, ea nu are. O poti silui cat vreisi la laba sa ti-o iei,zi de zi, in fata ei,si-apoi s-o pitesti sub scara. Partenera idealati-este matura : tacuta,de manevrele-ti ascultasi te-asteapta dupa usa, sa-i spui : - Vino, la tata, papusa !Slaba bat si slaba moarta,tu, esti dintre toate, fata,balerina-mi preferata ! N-ai urme de celulitasi chiar daca esti tocitasi putintel sictiritaesti docila si cinstita. Va urma ... Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 16, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2019 ... continuare Tu mereu mi te supuisi la nimeni nu ma spui.Ramai number one mereuin topul sexy, al meu. Imi place c-ai perii roz,ca te umplu de slobozsi-apoi te ling si te sugsi ca-mi intri bine-n fund. Nu imi ceri nici de mancare,si, fara vreo suparare,te pot schimba cu-alta noua,ieftina sau chiar cu doua.C-un cost extrem de redus,te fac tarfa mea de lux.Tu bati la fund pe oricinese da mai tare ca tine. Link spre comentariu
lick_ass Reputație: 19 Postat Iulie 16, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2019 Frumos, din partea sculii tale, ca sta sculata la noada mea ! Asa imi place, sa va tin cu ele drepti in fata mea. Vine inca una fierbinte ...Fuuck cum e asta, mi-am inghitit sperma pentru poza asta ! 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 16, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2019 Fuuck cum e asta, mi-am inghitit sperma pentru poza asta ! Trebuia sa o lingi de pe bucile mele fierbinti. Sunt foarte deschisa la fatneziile tale ... Link spre comentariu
lick_ass Reputație: 19 Postat Iulie 16, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2019 Trebuia sa o lingi de pe bucile mele fierbinti. Sunt foarte deschisa la fatneziile tale ...Cum e asta, se vede putin pizda, sunt inca la birou dar ma duc la baie sa-mi bag un buttplug si sa mi-o frec repede ! Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 16, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2019 Cum e asta, se vede putin pizda, sunt inca la birou dar ma duc la baie sa-mi bag un buttplug si sa mi-o frec repede ! Stai, sa ma fac si mai reasi sa schimb pozitia ! 1 Link spre comentariu
lick_ass Reputație: 19 Postat Iulie 16, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2019 Stai, sa ma fac si mai reasi sa schimb pozitia !Buun, inca o laba ! Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 16, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2019 Buun, inca o laba ! Poza dinainte nu a fost prea reusita. Nu stiu ce s-a intamplat cu luminozitatea. Parca asta a iesit mai clara. 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 16, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2019 Sclavule financiar, trebuie sa ai mereu cardul la dispozitia mea, sa imi platesti cumparaturile,ori de cate ori imi place cate ceva ! Cand ies in oras si mi se potriveste ceva care imi place sau am vreo pofta pe care vreau sa mi-o satisfac, te sun si te chem sa achiti nota de plata. Imi vei comanda si cumpara tot ce imi place din magazinele online ! Imi vei plati cursurile de vara pe care le urmez, abonamentul la sala si la spa ! 0737662980 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 16, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2019 Vrei sa joci rolul sotului incornorat, inselat cu nasul de nunta ? Suna-ma ! 0737662980 https://s1.pictoa.com/media/galleries/033/551/03355154abc69c60755/59783054abc69c85d47.jpg Link spre comentariu
cerevatok Reputație: 22 Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Trebuia sa o lingi de pe bucile mele fierbinti. Sunt foarte deschisa la fatneziile tale ...Mie imi place mai mult din pasarica! Link spre comentariu
cerevatok Reputație: 22 Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Stai, sa ma fac si mai reasi sa schimb pozitia !Vai ce as mai linge!! Link spre comentariu
cerevatok Reputație: 22 Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Poza dinainte nu a fost prea reusita. Nu stiu ce s-a intamplat cu luminozitatea. Parca asta a iesit mai clara.Sunteti superba stapana! Aveti niste picioare superbe si o pasarica de imi lasa gura apa ! :* :* 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 Sunt mare fashionista.De-asta am intocmit listadoar cu must have de sezon.Sa mi le cumperi, ti-ordon ! Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 Sa vii cu prajituri, la mine, sclavule, sa imi bag picioarele in ele si sa te pun sa le mananci de pe talpile mele ! Voi avea talpi dulci si delicioase. 0737662980 450 ron / ora Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 Eu, asistentul meu si prietena si verisoara mea, vrem sa ne batem joc de tine, sclavule, si ne place sa iti dam porunci pe care tu, sa le executi. https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/33785/clip_images/shoe_trifecta.gif Link spre comentariu
Postări Recomandate