Sari la conținut

Ce fetish ai ?

Postări Recomandate

Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti

Sclav Spartacus, pentru mine,

vreau sa te lupti cu oricine,

vreau sa fii erou, ca-n filme,

asa c-am sa fac cu tine

in fiece dimineata,

trimitandu-te la piata,

exersand mersul pe jos,

ca sa devii musculos,

carand sacose si plase,

incarcate cu de toate,

antrenament ca la carte,

ca,  de mine, sa ai parte !

Vreau sa fii sclav insemnat

si, pe  picior, tatuat

doar cu a mea semnatura !

In rest, disciplina dura !

Si, cat imi vei sta la usa,

vei manca, zilnic, cenusa,

sa-ti intaresc oasele,

sa n-aud ca-ti scartaie

toate balamalele !

Vei jura in fata mea

ca esti gata a indura

orice cazna, pentru mine,

ca vei renunta la tine,

ca vei indura bataie

si sa fii legat de coaie,

un spartan adevarat

cand vei fi tortionat

sau in pat, epuizat,

de cate limbi imi vei da

ori de cat strapon vei lua !

Am sa te pun, in arena

sa te lupti si cu-o balena.

Pan-atunci, eu sunt leoaica

ce de scula de infasca.

Stiu, c-ai avut doar pisici

naive, prostute, mici.

Acum treaba sta altfel :

te-nfasc si de portofel.

Link spre comentariu

Ti-ai dori sa fii dominat de doua dominatoare rele si perverse ? Imi pot chema verisoara.

0737662980

Strapon, dildo, fisting, facessiting, spanking, trampling, blidfolds, humiliation, ass / foot worship / licking, sissy training, spitting, hair pulling, nipple torture, cuckolding,  etc.

,

• Like 1
Link spre comentariu

Dama rafinata, titrata, manierata, sociabila si prezentabila, imi place sa experimentez lucruri noi si sa cunosc oameni noi, cu mintea deschisa, ca si mine. Suna-ma ! Un telefon poate fi preludiul unei frumoase aventuri ...

0737662980

450-600 ron / ora

Tarifele variaza in functie de cerere, de munca pe  care o depun si consumabilele folosite.

Imagini atasate
  • post-84499-0-71633000-1564057153.jpg
  • post-84499-0-82642100-1564057180.jpg
  • post-84499-0-01199100-1564057240.jpg
  • Like 1
Link spre comentariu

In cautarea raiului pierdut,

ca la masina de cusut

ai da la mine in nestire,

sa-ti retraiesti o amintire ...

De dragul vremurilor trecute,

te-astept cu picioarele desfacute,

sa te vad cat de mult promiti

cand tii bikinii mei in dinti.

0737662980

POZE NOI

Imagini atasate
  • post-84499-0-10969300-1564063400.jpg
  • post-84499-0-68913000-1564063422.jpg
  • Like 1
Link spre comentariu

Sissy boy, stii sa gatesti

sau doar pula s-o belesti ?

Esti epilat si pensat

si stai ca o tarfa-n pat,

dar vreau, la bucatarie,

sa vad, cat de bine, tie,

iti vin manusile, sortul

si cand te pun sa faci sosul

ce-l servesc ca garnitura

dupa ce-mi faci si friptura,

cum iti vine parfumat

doar cu usturoi pisat.

Vreau sa te pun sa toci ceapa

pana faci sub tine balta,

de cat ochii or sa-ti planga

si rimelul, tot, sa-ti curga.

Vrei sa ti-o dau tare-n cur ?

Treci, sa-mi faci cartofi natur !

Daca vrei s-o sugi usor

fa-mi si un crap la cuptor !

Link spre comentariu

Astepti pe post de pres la usa, sa ma intorc acasa, dupa ce am fost sa mi-o trag cu altul, ca sa calc pe tine si sa imi sterg pe tine pantofii, ca sa imi  speli talpile cu limba ta si drept recompensa ca m-ai asteptat cuminte si rabdator, sa iti dau sa bei un cocktail din pisul meu si sperma din prezervativ, pe care am pastrat-o pentru tine, Labus ?

0737662980

poze noi

• Like 1
Link spre comentariu

La culcare ! Dau stingerea ! Pe care il prind ca inca nu s-a bagat in pat sa se culce, il pun cu fundul in sus si ii dau bataita cu cravasa, la popoul gol. Tu, de colo, inca ti-o mai freci la rece ? Ti-ar placea sa dormi cu nasul intre bucile mele, asa-i ?

poze noi

• Like 1
Link spre comentariu

Sunt nebunia ta de-o vara,

perversa si pasionala

si buna rau de-o tavaleala

atunci cand simti ca nu mai poti

si iti dai drumul in chiloti.

Hai, nu mai sta, sa tii in tine,

ca stii, ca nu iti face bine !

Sunt deschisa cam la orice

confesiuni erotice.

Pe fund, pe piept, in palma mea,

ori, daca vrei, atlundeva,

scula-ti se poate confesa

si ce-are de spus, termina.

0737662980

100 euro / ora

POZE NOI

Imagini atasate
  • post-84499-0-91904500-1564128020.jpg
  • post-84499-0-41525300-1564128046.jpg
  • Like 1
Link spre comentariu

Imi place sa pun  stapanire pe  gandurile, visele si dorintele tale, sa iti subjug simturile si imi pastrez sarmul in orice ipostaza : dura sau delicate, romantica sau salbatica si te privesc intotdeauna de la inaltimea tocurilor mele si a statutului meu de femeie dominatoare, de regina si stapana peste tot ceea ce s-a creat pana la ea.

0737662980

450-600 ron / ora

POZE NOI

post-84499-0-37519900-1564136915_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Suge-mi tocul, maimutoiule ! Mai cu talent, ca daca nu, te bat cu pantofii in cap, pana te indes si fac din tine pitic de gradina ! Am sa iti pun talpa pe gura ca sa nu mai vorbesti neintrebat, vitel balos, si am sa iti intind balele pe  fata ! Pe urma am sa te scuip, ca sa nu te deochi, de balos ce esti.

0737662980

poze noi

post-84499-0-48780500-1564143474_thumb.jpg

post-84499-0-28783000-1564143490_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Cand eu imi dau chilotii jos,

esti cel mai mare vicios

si-ti place sa te joci de-a sclavul,

sa-mi speli chiar si cu limba pragul.

Sunt viciul suprem din care

tu faci obiect de adorare

si cand iti pun pizda pe gura

ti-alung durerea de dantura

si m-ai linge fara masura

iar cand te controlez dorsal,

te deghizezi sentimental

in cel mai mare tarf penal.

poze noi

0737662980

post-84499-0-11881600-1564158731_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

http://www.elamistress.com/

MASOCHISTUL NESUPUS SAU FETISH-ISTUL SENZUAL:

Acest gen de masochist nu este interesat de umilire, servitudine sau cedarea controlului stapanei. Este e interesat de o durere sau o senzualitate mai condimentata, avand controlul pentru placerea sa personala.Dorinta lui principala este de a trai si primi emotii traduse in plan fizic si este dezinteresat de a fi utilizat ca partener pentru "nevoi sadice".

PSEUDO SUPUSUL, SCLAVIE DIN JOACA:

Ii place sa se joace de-a sclavul. Adora sa se simta supus si sa serveasca o Stapana si anumite cazuri, ii place sa fie utilizat pentru a satisface nevoile sadice ale partenerului, dar in toate cazurile in propriile conditii. El impune derularea scenei. Adesea ei sunt adepti ai fetisismului cum ar fi admiratorii picioarelor (foot fetish).

NON SCLAV sau FALSUL SUPUS:

Este dezinteresat de " jocul de-a sclavia", dar pentru el prezinta interes ale scene de supunere: elev la scoala,infantilism, travestire fortata.

Destul de des este interesat de umilire, dar fara a servi unei Stapane nici macar in joaca. Non sclavului ii place sa decida subiectele si jocul.

ADEVARATUL SUPUS, NON SCLAV:

Cedeaza controlul partenerului sau (de o maniera temporara si in limite prestabilite). Gaseste satisfactie in toate aspectele supunerii atat ca sa serveasca precum si ca sa fie utilizat de catre o Stapana. Excitat de suspans, de vulnerabilitate si / sau de transferal responsabilitatii catre partener. Nu controleaza scena sau foarte putin, exceptie facand detaliile generale, dar cautand-si placerea directa (contrar placerii de a da placere partenerului)

ADEVARATUL SUPUS, SCLAV DIN JOACA:

Cedeaza controlul partenerului sau (de o maniera temporara si pe parcursul anumitor scene, ferm si in anumite limite negociate). Isi gaseste satisfactia in a servi si a fi folositde dominatore sau, dar numai pentru placere, adesea erotica. Iubeste putin durerea sau de loc. Daca iubeste durerea, o face de o maniera indirecta (a fi utilizat pentru satisfacerea nevoilor sadice - supusul pune putine limite in acest caz).

SCLAV PE TERMEN SCURT, FARA ANGAJAMENT DAR MAI MULT DECAT UN JOC EROTIC DE SUPUNERE:

Cedeaza controlul partenerului (normal sub anumite limite sau restrictii), pentru a servi si a fi folosit de catre Dominatoare, atat pentru scopuri erotice sau nu, dar doar supusul doreste aceasta. Poate de asemenea sa devina sclav “full time” dar pentru o perioada determinate cum ar fi pentru cateva zile, dar poate decide sa se opreasca atunci cand el vrea si cum vrea. Poate avea sau nu, o relatie pe termen lung cu un o Stapana, doar ca supusul are ultimul cuvant in ceea ce priveste momentul servitutii.

PE TERMEN SCURT, CONSENSUAL DAR SCLAV ADEVARAT:

Are o relatie cu o Stapana si se considera proprietatea acestuia tot timpul. Vrea sa asculte si sa isi satisfaca Stapanei atat in activitati cotidiene erotice cat si non erotice. Isi va consacra timpul si altor activitati cum ar fi munca dar intotdeauna Stapana va avea control total asupra timpului liber.

SCLAV “FULL TIME” CONSENSUAL:

Cu exceptia catorva reguli de baza, si limite, sclavul considera ca exista doar pentru placerea si bunastarea Stapanei. In schimb, sclavul va cere sa fie considerat ca cea mai importanta proprietate a Stapanei. Situatia sa nu este prea diferita de situatia traditionala a femeii dintr-un camin, exceptia din filozofia SM este data de faptul ca atitudinea este consensuala. Lucru si mai adevarat sau valabil daca sclavul este barbat. In cadrul filozofiei SM, sclavul va intra intr-o relatie cu un dominator dupa ce a analizat cu atentie relatia, datorita implicatiilor majore ale abandonarii personale si transferului de control si putere. Sclavul este astfel mai constient de pericolele acestui tip de relatie, si se va implica dupa o intelegere extreme de clara si precisa, ceva de genul unei intelegeri prealabile unei casatorii.

SCLAV TOTAL , CONSENSUAL SI FARA LIMITE:

O fantezie ideala, care probabil ca nu exista in realitate. (Cu exceptia anumitor religii sau secte, unde consimtamantul este indus prin spalarea creierului, deci non consimtit.) Anumiti puritani SM vor spune ca un sclav nu este un sclav daca el nu este gata sa faca orice ce i se ordona, de catre Dominatoare. Autorul acestor randuri a intalnit oameni care se considerau sclavi “no limit” dar are motive sa se indoiasca de veridicitatea acestor afirmatii.

Link spre comentariu

Sunt stapana cea perversa care te pedepseste doar fiindca o irita docilitatea ta sau o scoate din fire neindemanarea ta. Am sa iti abuzez botul ala de muist innascut si gaozul ala labartat, de tarfoi nedeclarat ! Am sa te tin inchis ghemuit, in cosul cu rufe murdare ! Am sa te bat la talpi cu urzici, cu biciul, cu cravasa, cu pliciul de muste sau cu cureaua, pana am sa te fac sa mergi in maini !

0737662980

poze noi

post-84499-0-99071800-1564404893_thumb.jpg

post-84499-0-88146500-1564404907_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Dominare financiara

Sunt indragostita de-a pururea  ... de lux, asa ca trebuie sa faci totul, ca sa imi sustii confortul sporit, daca vrei sa te numeri printre sclavii mei preferati.  Un obraz fin, ca al meu, cu cheltuiala, se tine, sclavule.

0737662980

Link spre comentariu

Spitting, umilire fizica si verbala, uro, palmuire, ceruire, epilare, tras de par, porunci si recompense, penetrare cu strapon, jocuri de rol, etc ... 0737662980

https://www.xnxx.com/video-4txtj38/ella_kross_present_lick_my_boots_slave_

https://www.xnxx.com/video-4f88890/maria_ryabushkina_-_girl_spitting

Link spre comentariu

Ce ai facut, lupulache ? Mi-ai sfasiat ciorapii ? Drept pedeapsa, te duci sa imi cumperi zece perechi de cioarapi, dintre cei mai fini ! Ti-a ramas limba intepenita in gaozul meu ? Ti-o strang prea tare intre buci ? Asa meriti !

poze noi

0737662980

450-600 ron / ora

post-84499-0-35300000-1564480497_thumb.jpg

post-84499-0-76376300-1564480513_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Mi-atarni precum un spanzurat

de lindicu-mi mare, umflat

si-mi stai cu nasul intre buci,

parca, de teama ca n-apuci

ziua de mine si ai sta

bagat mereu sub pielea mea,

ca o capusa, mai Labus,

chiar si cand dorm sau cand fac dus.

Hai, fa-te-n fata mea afis,

atunci cand vreau eu sa ma pis

si apoi sterge-ma cu limba

ce iti atarna ca talamba !

Link spre comentariu

Nu rata antrenamentele din vara asta, pe care antrenoarea de renume, Siana, le face cu limba ta, caci altfel limba isi va pierde tonicitatea si dexteritatea de a linge si iti va atarna flasca, pana la pamant !

0737662980

• Like 1
Link spre comentariu

Tu visezi la recompense

si campion intre fese

cu limba, pudelul meu,

ti-ar placea, sa fii, mereu.

Meriti sa stai intr-un tarc !

Azi am sa te scot in parc.

Fii potaie harnica !

munca patriotica

te voi pune azi sa faci,

nu doar sa-mi stai intre craci !

Te-ai invatat puturos.

Nu mai primesti nici un os !

Fii a patriei mandrie,

sclavule, legat de glie,

care duci viata de caine

tinut in lant, de stapane,

care stai sa mirosi dresuri

si te multumesti cu resturi

iar deseori nu-ti ramane

decat bataie pe paine !

• Like 1
Link spre comentariu

Ce te uiti la mine lung, cand mananc pepene, Labus ? Vrei si tu ? Deschide gura, ca am sa iti dau bucati mestecate, din gura mea, ca sunt mai bune !  Am sa scobesc o jumatate de pepene, am sa ma pis in el si am sa te pun sa bei tot pisatul meu din el si sa imi multumesti ca ti-am dat un asa suculet bio !

0737662980

POZE NOI

post-84499-0-01980200-1564509808_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...