Sari la conținut

Ce fetish ai ?

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Eu sunt stapana la care visezi dintotdeauna ... Sunt stapana care te face sa simti ca ai pentru cine sa traiesti si ca rostul tau pe lume este sa ma slujesti, sclavule. Eu iti tin loc de mama, de sora, de sotie si sunt mai presus de toate la un loc. Te domin fizic, verbal si psihic asa cum nimeni nu a mai facut -o vreodata. In fata mea  emotiile te coplesesc si pamantul iti fuge de sub picioare. In mana mea esti o simpa jucarie.

0737662980

• Like 1
Link spre comentariu

De cate ori am sunat-o pe Siana pentru footjob....niciodata nu mi-a raspuns...vorbe-n vant

Sugi pula si mananci cacat. Sau poate ca ti-am raspuns o data si am considerat ca nu mai este cazul sa iti raspund a doua oara.

Link spre comentariu

Du-te repejor si cumpara-mi bomboane de ciocolata cu visine si cu fistic, cafea, popcorn, inghetata cu mango si un vin bun, sclavule, ca in seara asta dau petrecere in pijamale cu doua prietene de ale mele ! Pune-te in miscare rapid si cand ajungi la magazin suna-ma, ca sa iti spun ce mai vor prietenele mele sa cumperi si pentru ele !

• Like 1
Link spre comentariu

Te-ai trezit, Labus ? Imi lingi talpile si astepti ordinele mele ? Du-te, sa stergi praful si sa aspiri canapelele, sa imi pregatesti cafeaua si micul dejun, pana o sa am chef sa ma ridic eu din pat si sa nu dea naiba sa gasesc vreun floc sau alt fir de par de-al tau prin casa, ca te las fara sprancene  ! Ti le jumulesc cu penseta si iti desenez cu ruj rosu sau mov, altele, hidoase, in locul lor  !

0737662980

• Like 1
Link spre comentariu

Amanta dominatoare, rafinata, titrata, sociabila, iubibila, open minded, alaturi de mine iti poti petrece timpul liber sau vacantele intr-un mod placut si iti poti transforma fanteziile in realitate.

0737662980

• Like 1
Link spre comentariu

Doctorita Siana te echilibreaza hormonal administrandu-ti tratament natural.  Instrumentar / jucarii si tinute adecvate jocurilor de rol dorite de tine, fetisurilor medicale si fanteziilor tale. Cabinet de lux. Central, discret, parcare.

0737662980  :kiss3  100 euro / ora

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...