Sari la conținut

Ce fetish ai ?

Postări Recomandate

Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti

La multi ani de ziua barbatului, tuturor pularailor si la cat mai multe fantezii implinite !

:69 :icecream :2qm40hg :movingthem1 :stiletto :sado                       

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Daca te prind, lupulache, am sa rad de scula ta prapadita, zicandu-ti ca esti un jaf de lup, am sa te epilez, am sa iti atarn de urechi chilotii mei  si am sa iti bag in fund un dildo, punandu-te sa te rotesti in patru labe, ca o potaie neputincioasa, ca sa incerci sa iti scoti cu gura dildoul din fund ! Am sa te calc cu pantofii pe labe si pe coaie, pana am sa te aud urland.

0737662980

• Minus 1
Link spre comentariu

Deschide gurita mare si scoate limba ! Doctorita Siana iti va da  pizdicilina, medicament cu administrare orala, ca sa poti dormi noaptea. Pentru ingatita recomand garagara cu pisu, direct de la sursa.

0727662980

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Ia-ti-o la laba, deasupra fetei mele, in timp ce tu ma lingi in pasarika si imi bagi un deget in fund iar eu iti sug coaiele, ca pe acadele ! Imi place sa te privesc cum ti-o belesti. Da-mi-o apoi sa ti-o frec intre talpi, in timp ce eu ma joc cu vibratorul si am un dildo infipt in fund !

0737662980

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Iti place sa fii umilit verbal si fizic, biciuit, batut cu  cravasa peste penis, sa ti se  dea porunci, sa fii calcat in picioare, tras de par, bagat si strans de cap intre picioarele mele, fortat sa ma lingi in fund si in pasarika, scuipat, palmuit,ciupit sau  muscat de sfarcuri,penetrat, feminizat, incornorat, legat,  pus sa imi lingi scuipatul sau sa ma speli cu limba dupa ce ma pis, facut presul, scaunul, servetelul sau carpa mea, catelul pe care il dresez, etc ? Suna-ma !

0737662980

450-500 ron / ora -dominare soft

500 -600 ron / ora- dominare hard

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

A inceput sezonul  polenizarilor !  Zambiluta bine inflorita, atragatoare, imbietoare si frumos parfumata, astept sa strang cu pasiune intre petalele mele delicate, bondarei aventurieri ! Ia sa vad, cati bondarei stau cu limbutele si acele scoase si pregatite sa ma ia cu asalt ?

0737662980

• Minus 2
Link spre comentariu

Astazi e inca o zi

buna de facut prostii.

Profita acum de sansa,

ca sa-ti fac ziua frumoasa !

In chilotei baga-mi mana,

nu lasa sa treaca luna !

Vino, sa -nchei saptamana

frumos, placut cu Siana,

sa scot din tine smantana,

pana nu se-ngroasa gluma

si peste-o zi, maxim doua

ai sa-ti pui gheata pe oua !

0737662980

• Minus 2
Link spre comentariu

Te intrebi ce este cu tine, de ce nu esti ca ceilalti, de ce ai anumite fantezii iesite din comun ? Fiindca esti defect, dar cine pretinde ca nu are nici un viciu sau defect,  minte, este ipocrit sau  nebun de-a binelea. Vino, sa te repar, pana nu te strici de tot ! Detin priceperea si intrumentarul necesare.

0737662980

450-600 ron / ora

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

In fata mea trebuie sa stai in genunchi, aplecat pana la pamant, ca in fata unei regine, sclavule. Ca sa vezi ca sunt marinimoasa cu sclavii supusi, am sa te las sa imi sugi degetele picioarelor. Daca vei fi obraznic, iti voi trage un sut in coaie, voi scuipa pe tine, te voi palmui  si  biciui.

0737662980

• Minus 2
Link spre comentariu

Ia sa vedem, mai, pula bleaga,tu,  cel de colo, care te holbezi la noada mea, dar ai un coi lipsa de la revolutia din 89 ... de ce ai fi tu, bun pe langa fundul meu, labagiule ? Cred ca as face din tine ciuca batailor, atunci cand sunt nervoasa. As arunca cu pantofii dupa tine, te-as scrijeli cu tocurile, te-as trage de par si te-as da cu capul de sifonier, ti-as sparge oua pe cap si ti-ar storci rosii pe fata, ti-as baga chilotii mei uzi de pisat in gura, te-as strange de coaie si ti-as imobiliza fata sub curul meu de sefa, as face scrumiera din gura ta si te-as pune sa umfli prezervative folosite ...

0737662980

https://static1.bigstockphoto.com/6/0/9/large1500/90698933.jpg

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Doresti o dragoste pragmatica sau o prietenie de tip sugar, o intalnire bazata pe compensatii materiale sau intalniri de tip sugar ? Suna-ma ! In functie de generozitatea ta, iti poti rezerva dreptul la exclusivitate asupra mea.

07376662980

https://www.gandul.r...doi-ca-18476713

Cercetătorii au identificat mai multe tipuri de relații „sugar daddy" și, se pare că, 4 din 10 femei întrețin relații intime cu „binefăcătorii" lor.

Mai mult de o treime din femeile „sugar babies” pretind că nu au făcut niciodată sex cu „sugar daddy-ul” lor.

În general, se știe despre o astfel de relație că trebuie să implice un bărbat mai în vârstă, foarte bogat, care oferă cadouri și nu numai unei femei pentru a întreține relații sexuale cu ea, însă, potrivit unui nou studiu realizat de academicienii din Colorado, se pare că acest tip de relație are mai mult nuanțe, printre care „întâlniri sugar” sau, mai platonice, „prietenii sugar”.

În cadrul studiului publicat luna trecut în „Sociological Perspectives” au participat 48 de femei care au fost sau încă sunt „sugar babies”.

Maren Shcull, profesor la University of Colorado Denver, a analizat tipul de activități pe care femeile de acest tip le fac, precum și cât de des întrețin relații sexuale cu partenerii respectivi.

Aceasta a descoperit că 40% din femei nu au întreținut niciodată relații sexuale cu bărbații respectivi iar cele care au făcut asta au avut și o relație intimă, sentimentală, cu ei.

De asemenea, aceasta a descoperit că multe dintre relațiile de acest tip nu sunt un aranjament direct.

„De fiecare dată când citesc un articol despre Sugar Daddies sau Sugar Babies, văd tot felul de formulări senzaționale: femeile sunt disperate, studente fără bani care se prostituează. Ținând cont că studiez ce înseamnă comportamentul deviant, mi-am dat sea,a că există mai multe nuanțe când vine vorba de o astfel de relație”, a explicat Maren Shcull.

Prima a denumit-o „prostituție sugar” – în care sentimentele nu sunt implicate iar totul este o simplă tranzacție: cadouri pentru sex.

„Întâlnirea bazată pe compensații” (or. compensated dating”), o metodă foarte populară în Asia, presupune doar compensații materiale sau monetare pentru a bea o cafea sau a participa la un eveniment etc.

„Întâlniri sugar”, cel mai des întâlnit tip de relație „sugar”, presupune activități zilnice normale pentru un cuplu, precum și sex. În acest caz, majoritatea femeilor primesc o sumă săptămânal sau lunar.

„Prietenia sugar” presupune o relație benefică de ambele părți.

„Prietenia sugar cu beneficii sexuale” nu urmează un anumit tipar, ci depinde mai degrabă de fiecare caz în parte.

„Dragostea pragmatică” implică, de obicei, următoarele: două persoane care speră să vor avea o relație serioasă, iar, de obicei, bprbatul are grijă de femeia respectivă întreaga viață.

Taylor, în vârstă de 22 de ani, a mărturisit pentru New York Post faptul că are o relație de tipul „întâlniri sugar” de peste 3 ani cu un bărbat în vârstă de 88 de ani.  Aceasta a explicat  că  bărbatul îi oferă o sumă lunar și că ar au o prietenie frumoasă.

„Vorbim la telefon aproape în fiecare și, dar e ceva mai mult decât o prietenie, dacă ar fi fost mai tânăr probabil că am fi avut o relație romantică”, a mărturisit aceasta.

• Minus 2
Link spre comentariu

Labusel, sclavusel, pune-ti masca de protectie antivirusi, pe bot si vino, sa imi duci gunoiul si sa iti dau lista de cumparaturi, ca sa mergi, sa mi le faci, pe banii tai, pe care ii tii inutil, la saltea ! Pana te intorci de la cumparaturi am sa pregatesc pentru tine o sticla de pisu, ca sa nu stai cu gatul uscat si o pereche de chiloti, ciorapi sau de sosete purtate de mine, pe care am sa ti le ofer drept recompensa, sa le iei acasa, sa le adori, sa le mirosi, sa le porti in buzunare ca talismane, daca vrei !

0737662980

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Ofer sclavilor fetisisti si financiari, obiecte intime de vestimentatie care sunt nu doar obiecte bune de adorat ci si talismane protectoare si care atrag belsugul si norocul . Puteti sa stati cu ele sub perna, sa va imbracati in ele, sa le atarnati deasupra patului, sa le puneti in sifonier, sa le purtati in san sau in buzunare ori sa mergeti cu ele in masina. La ce fata ai tu, asta care ai facut ochii cat cepele, citind anuntul meu, cred ca mi-ai atarna chilotii, in parbrizul masinii, in loc de iconita sau parfumel sau ti i-ai pune pe cap in timp ce esti la volan.

0737662980

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Fii, sclavule, patriot !

Vino, cu masca pe bot,

ca sa imi fii pres la usa,

nu mai sta ca o brandusa !

Du-te, fa-mi cumparaturi

de-ti place sa te guduri,

pe langa papucii mei

mai ceva decat Grivei !

Pana trece pandemia,

tin inchisa pravalia

si nu mai ies in oras.

Bani, cadouri, poti sa-mi lasi

la usa, ca un acont

pe care ti-l trec in cont.

In carnet te voi nota.

Trecem primejdia rea

si, dupa relele toate,

vei avea prioritate

la o sedinta cu mine,

de buzunarul te tine.

0737662980

• Minus 2
Link spre comentariu

Cand vii la mine, sa imi aduci cadourile , cumparaturile sau tributul, sa iti pui manusile  si  masca de protectie a muncii pe fata, sclavule, ca sa nu lasi virusi in lift sau pe obiectele aduse ! Banii sa ii speli si sigilezi ! Nu primesc valuta momentan.

• Minus 2
Link spre comentariu

Cand intru la tine pe pagina stau nu mai cu pula sculata si cu limba scoasa la cat esti de buna.

Mersi, frumos ! Asta este si ideea ... sa iti faca pula  mare si tare femeia.

• Minus 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...