Sari la conținut

Ce fetish ai ?

Postări Recomandate

• Oras:Buucresti
Postat

Azi Muisor a venit la mine sa imi plimbe cainele si, fiindca mi l-a adus inapoi cu capuse pe el, cand a plecat si a ajuns in fata blocului, sub geamul meu, i-am varsat in cap o sticla mare de pisat colectat de la mine si de la catelul meu.

Postat

Fiindca l-am prins pe puturosul de Poponila ca, dupa ce mi-a ridicat praful in casa cu matura, a pitit gunoiul sub covor, fiindu-i sila sa il duca la cos, i-am bagat tubul aspiratorului in gura si l-am tras cu el de limba pana i-am lungit-o de trei km, ca sa invete altadata sa foloseasca aspiratorul si i-am rupt matura pe cur.

Postat

Eu sunt cea mai buna si mai dulce felie de tort, de ziua ta, Gheorghita ! Vino, sa ma gusti ! Ma poti orna cu frisca, daca vrei ...

0737662980  :69  100 euro / ora

Imagini atasate
  • post-250470-0-50645700-1524494008.jpg
Postat

Am sa iti leg mainile de lustra, am sa te bat peste scula cu cravasa si am sa iti torturez sfarcurile, daca nu imi bei tot pisatul, chiar acum, Labus !

Postat

Saru-mana, Mamaie. Scuze ca intervin peste Maruta - stiu ca e important.

Vezi ca in poza aia Labus se pisa pe tine. Acum 45 de ani.

Eu credeam ca pe tine, zdreanto. Vrei sa faci prezenta la catolog zilnic, pe aici, sa imi arati ca esti fruntasul clasei, limbistule si labagiule ?

Postat

Vrei sa fii sodomizat de asistentul meu, tarfa masculina, zdreanto, sa ii sugi scula, sa te bata cu ea peste fata, sa se pise pe tine, etc ? Suna-ma ! 0737662980

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...