Sari la conținut

Ce fetish ai ?

Postări Recomandate

• Oras:Buucresti

Unghiile de la picioare le colorezi permanent așa sau ai si o pedichiura uniforma, mai conventionala?

Depinde cum am chef la momentul respectiv ... Oja semipermanenta se poate aplica de doua ori dupa care trebuie sa faci pauza, daca vrei sa mai ramai cu unghii la degete ...

Link spre comentariu

Azi noapte am avut vise extrem de erotice ...

Intr-unul sa facea ca eram cu prietenele mele la o terasa ... era vara iar noi eram imbracate in niste rochite foarte vaporoase, scurte si sexy si ne racoream cu limonada ... eram vesele, radeam ca niste zeite despletite. Din cand in cand vantul ne ridica rochitele dezvelindu-ne, pana sus, picioarele frumoase. Eu purtam o pereche de sandale cu tocuri inalte. Tu erai chelnerul care ne serveai bauturile si stateai aproape de noi, atent la dorintele noastre. Prietenele m-au atentionat ca tu ma privesti cu multa insistenta, din profil. Intorcandu-ma spre tine, ca sa iti surprind privirea ce ti se furisa sub rochia mea, din greseala, mi-am varsat paharul cu limonada pe picioare ... Tu, atunci, imediat te-ai apropiat de mine, ai ingenuncheat la picioarele mele, spunandu-mi : - Imi permiteti ? si te-ai apucat sa ma stergi cu servetele pe picioare. Eu am iinceput sa joc putin teatru, spunandu-ti : - Vai, ce bautura este asta, ca ma ustura pielea de la ea ? Bine ca nu am baut din ea, sa ma otravesc ! Tu incercai sa ma asiguri ca bautura era buna. Ca sa imi faci dovada, te-am pus sa imi lingi bautura de pe picioare. Apoi, te-am mangaiat pe cap si ti-am spus : - Acum te cred si vreau sa iti ofer o recompensa. Deschide gura, sa bei impreuna cu mine, limonada ! Mi-ai turnat in pahar alta limonada din care eu sorbeam cate o  gura, dupa care o scuipam lent, in gura ta. Tu stateai ingenuncheat in fata mea si inghiteai tot. Apoi te-am pus sa imi scoti sandalele si sa te duci sa mi le speli, fiindca erau lipicioase din cauza limonadei. Tu mi le-ai spalat si  te-ai intors cu ele la mine puse pe o tava. Ai ingenuncheat din nou in fata mea, te-am pus sa imi stergi talpile cu servetele umede, parfumate si sa ma incalti. La plecare, ti-am bagat bacsisul, impreuna cu numarul meu de telefon, notat pe un servetel, in pantaloni, mai exact, in chiloti si ti-am spus la ureche ca mi-ar pacea sa te vad cum faci strepteasse pentru mine. Ti-am spus ca mi-ar placea sa fii sclavul meu, care sa imi adore picioarele, pe care sa il iau in lesa, cu mine, la terase si sa il tin legat de scaun, ca pe un catelus, cat timp eu ma distrez la terasa cu fetele, ca mi-ar placea sa fii servul meu. Tu ai inceput sa te guduri, pe langa mine, cu bucurie si ai zis ca de-abia astepti. Inaite de a ne desparti, ti-am stampilat bine fruntea cu buzele mele rujate si ti-am poruncit sa ramai insemnat de mine toata ziua. Tu mi-ai spus ca ai sta stampilat asa tot anul.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...