Sari la conținut

Ce fetish ai ?

Postări Recomandate

• Oras:Buucresti

Foame mare mamaie !

Gutulane, am haine sa iti imbrac tot neamul. Am magazine de haine, dezbracatule, zdrentaroule si ruptule in coate. Creez modele de haine ... De asta nu ma intalnesc cu orice paduche, ci doar cu cine este capabil sa ma impresioneze cu ceva. Pe tine doar blana ta naturala de imbraca. Mars, la cotet, Zdreanta si sa nu mai latri aiurea, ca iti epilez blana cu ceara, de am sa te fac sa chelalai o saptamana ! Pentru tine am sa creez un model nou de botnita, cu calus in gura.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Gutulane, am haine sa iti imbrac tot neamul. Am magazine de haine, dezbracatule, zdrentaroule si ruptule in coate. Creez modele de haine ... De asta nu ma intalnesc cu orice paduche, ci doar cu cine este capabil sa ma impresioneze cu ceva. Pe tine doar blana ta naturala de imbraca. Mars, la cotet, Zdreanta si sa nu mai latri aiurea, ca iti epilez blana cu ceara, de am sa te fac sa chelalai o saptamana ! Pentru tine am sa creez un model nou de botnita, cu calus in gura.

Da-ti doua palme singura...🖕
Link spre comentariu

Profesoara de amor iti preda azi lectia de nylon fetish ...

Azi vreau sa fii animalul meu de companie. Vreau sa torci ca un motanel la picioarele mele frumoase, iar eu sa te mangai cu picioarele mele imbracate in dres lucios, pe fata. Apoi, tu, sa imi mangai picioarele imbracate in ciorapi fini, cu fata ta ! Aluneca pe picioarele mele, cu penisul tau, in sus si in jos ! Mangaie-mi si talpile cu penisul tau si apoi bate-ma usor cu penisul la talpi ! Scoate-mi usor, lent, ciorapii, de pe mine ! Miroase-mi ciorapii si adora-mi-i ! Ciorapii imi miros a crema de corp placut parfumata, pe  care mi-am aplicat-o dupa dus, ca sa imi catifeleze pielea. Baga-ti tot capul in ciorapii mei si ramai cu ei asa, trasi pe cap ! Ia-mi, pe rand, cate o talpa, maseaza-mi-o, saruta-mi-o si apoi freaca-ti penisul si testiculele de ea ! Linge-mi si saruta-mi picioarele de jos pana sus ! Din cand in cand eu iti bag in nas, cu doua degete, ciorapii mei, ca sa ti se imprime mai bine in nari mirosul meu. Dupa aceea vreau sa mergem la baie sa fac pipi in capul tau, pe fata si in gura  ta iar tu vei sta in acest timp, tot cu ciorapii mei trasi pe cap. Pe urma, te voi pune sa scoti ciorapii de pe cap si sa te masturbezi in ei, pana ejaculezi, in timp ce imi sugi degetele de la picioare. Ciorapii mei uzi, in care ai ejaculat, ii voi pastra pentru urmatorul client, care doreste sa ne jucam de-a incornoratul.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...