Sari la conținut

Ce fetish ai ?

Postări Recomandate

• Oras:Buucresti

Sunt instructoarea ta de fitness, porc gras, nesimtit si puturos. De azi te bag la regim de slabit si te pun sa faci multe exercitii fizice. Te bat la talpi cu cravasa, daca nu le executi pe toate. Unu, doi, unu, doi, sa vad cat esti de vioi ! Nu va mai holbati, vulpoi,  ca scot untul si din voi !

0737662980

450-500 ron / ora

Link spre comentariu

Aseara am avut lectii de dans cu instructorul de kizomba. L-am primit pe tocuri nu prea inalte, in niste bikini care nu aveau decat un snur in partea dorsala si intr- un sutien cu volanase. L-am servit cu un suc rece, ca sa poata sa ma frece. Dupa miscarile lascive in doi, bineinteles ca s-a lasat si cu o lectie de calarie. Eu i-am calarit fata, el m-a calarit pe mine ... in pozitii care mai de care mai artistice. Ne-am bucurat de momente pasionale si in living si in baie si in bucatarie. Ca si data trecuta, a reusit sa ma urce, la propriu, pe pereti. Insa, de abia ce ramasese in costumul lui Adam, cand ma suna ... Muisor rugandu-se de mine sa il domin la telefon. Spre marea bucurie si imensa  surpriza placuta a lui Muisor, i-am spus ca il pot domina la telefon impreuna cu instructorul meu de kizomba, ceea ce am si facut. L-am introdus in jocul nostru si pe Muisor. Ii spuneam la telefon cum ii frec cu mana scula domnului instructor, stand in pozitia sezut si ca as vrea ca Muisor sa fie sub curul meu, pe post de scaun ... cum as vrea sa il iau de par si sa il bag cu botul in fofoloanca mea iar instructorul ii spunea cum ar vrea sa ii bage scula pe gat ... cum as vrea sa fac din el pisoarul nostru ...

Link spre comentariu

Esti o lepadatura, un gunoi vorbitor, sclavule. Meriti sa fii umilit maxim. Am sa scriu pe pieptul tau TOMBERON si am sa te pun sa stai in spatiul aferent depozitarii gunoaielor, ca toti oamenii sa iti verse gunoiul in cap.

https://www.xvideos.com/video25802837/you_are_nothing_but_a_piece_of_trash_to_me

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...