Sari la conținut

Ce fetish ai ?

Postări Recomandate

Reputație: -1369
  • Oras:bucuresti
Postat

Sunt tare buna de lins, peste tot ...

post-84499-0-65199700-1528538789_thumb.jpg

post-84499-0-14053800-1528538808_thumb.jpg

Postat

Sunt tare buna de lins, peste tot ...

Da printesa.. v as linge dimineata pana o sa va treziti toata uda
  • Like 1
Postat

Da printesa.. v as linge dimineata pana o sa va treziti toata uda

Vino, repejor, cu limba scoasa, Labus, ca sunt tare excitata ! Sunt atat de nerabdatoare sa fiu linsa, incat o sa imi scot curul pe fereastra, sa ma lingi de cand ajungi in fata blocului. Sper sa ai limba destul de lunga.

Postat

Eu sunt nebunia ta. Alaturi de mine te poti dezbraca usor de prejudecati si poti trai fantezii necenzurate.

0737662980

450-500 ron / ora

post-84499-0-17643400-1528794992_thumb.jpg

post-84499-0-82039100-1528795013_thumb.jpg

post-84499-0-82154900-1528795052_thumb.jpg

Postat

Imi doresc un veceu cu limba, ca sa ma stearga la pasarika si la fundVrei sa fii veceul meu personal ?  Vrei sa imi bei suculetul piersicutii si sa imi mananci bomboanele de ciocolata din fund, sa ma stergi intre buci de ciocolata ? Vrei sa imi scoti ciocolata din fund cu penisul ? Suna-ma !

0737662980

Postat

Eu pot fi desertul tau delicios. Ma poti orna cu frisca, fructe, ciocolata si linge apoi, poti bea din mine suc natural de piersicuta.

Postat

Casca gura mare, sa imi storc piersicuta in ea !

Postat

Caldura ma excita foarte tare. Pune-mi, repede, inghetata pe piersicuta si linge-mi-o, ca sunt incinsa rau !

Postat

Vrei sa imi lingi scoica si sa ii bei continutul ? Suna-ma !

0737662980

Postat

Dominare publica verbala

Cu Labus la cumparaturi

Intr-o zi, am plecat insotita de Labus, sa imi fac niste cumparaturi. Labus, desi nu mai este un catelus, ci un dulau ajuns la maturitate, nu se descurca deloc la cumparaturi, este antitalent la asa ceva. Pot spune ca m-a scos din minti potaia, mi-a pus la grea incercare rabdarea. Cu lista in mana, tot nu este in stare cumpere ceva ca lumea, nu stie ce sa aleaga, este praf !

- Labus, tu nu stii decat sa iti dai scula dintr-o mana intr-alta ? Ce te uiti ca la bombe, la borcanele alea ? Stai sa ma mirosi de pomana la cur, ca nu esti bun de nimic ! Ce faci cu painea aia urata ? Nu vezi ca are si o urma de pantof pe ea si ca e storcita ? Te joc in picioare, Labus, de o sa arati mai urat decat painea aia, dupa aceea ! Ti-o bag pe gat chiar acum ! Sticla aia de apa, nu vezi ca este storcita si lovita si ea, de nu mai sta nici in picioare ? Esti totalmente handicapat ! Du-te si alege alta sticla, ca de nu, ti-o vars pe toata in cap ! Cap sec, ce esti ! Fructele astea alese de tine zici ca le-ai gasit aruncate la cosul de gunoi. Cum iti poti imagina ca pot manca asa ceva ? Ciocolata pe care ai pus-o in cos, nu imi place, bou idiot ,ce esti, nu vezi ca are prea putina cacao ? Vai, de steaua ta, Labus ! Te-ai nascut sub o stea cazatoare si vad ca steaua s-a gasit sa cada in capul meu, de m-am ales cu o jivina ca tine, care sa imi manance sufletul. Esti ditamai prostul, dar nu stii nici ce sa bagi in gura ! Daca azi nu bagi la cap ce imi place si ce nu, te-ai lins pe bot de mine !

Fiindca tot inghitea in sec in fata rafturilor, i-am cumparat si lui Labus o conserva pentru catei.

- Ce ai fata asta de milog ? Zici ca te rogi la sfinti cand te uiti la rafturi ! La ce dracu ai ramas holbat asa ? Tine-te dupa mine, potaie, cu cosul, si invata cum se fac cumparaturile ! Trebuie sa inveti ce gusturi am, ca atunci cand te vi trimite singur la cumparaturi, sa stii ce sa imi cumperi !

Pe urma am mers sa ii cumpar o zgarda. A probat mai multe, dar cu greu i-am gasit una, el avand gatul gros.

Cand am ajuns acasa cu cumparaturile, Labus m-a intrebat unde sa le puna.

- Pai unde dracu sa tii alimentele, pe vremea asta, cacat tampit, ce esti, nu in frigider ? De unde ai aterizat, lunaticule, de nu stii nici sa scoti sau sa bagi mancarea in frigider ? Vii din jungla, nu ai trait printre oameni ? Tu, de unde dracu mananci, din gunoaie ? Tu nu stii, pe lumea asta, decat sa iti faci laba ? Stai doar sa iti puna altii strachina sub bot ?

Ce sa mai spun ... tampoanele si sprayul tot in frigider le-am gasit.

- Mai, cretinule, am exclamat eu, tu nu ai creier in teasta aia, sa gandesti ? Cum sa imi pui tampoanele si sprayul in frigider?

- Pai asa mi-ati spus, stapana !

- Bine ca poti sa dai din gura, ca de gandit vad ca nu poti. Executant tamp, ce esti ! Bine, ca nu te si caci in frigider ! Esti ingrozitor ! Imi torturezi neuronii ! Frigiderul este facut ca sa tii alimentele in el, sucurile naturale sau unele medicamente, idiotule ... Sa iti iei gandul, ca te voi lasa sa imi lingi inghetata de pe pizda si sa imi mananci frisca dintre buci ! Sa te multumesti cu mancarea ta de caini, jivina ordinara ! Halal potaie ! Nu am ce sa fac la usa mea cu tine. Esti bun doar sa latri la vant.

Postat

Dominare publica verbala

Cu Labus la cumparaturi

Intr-o zi, am plecat insotita de Labus, sa imi fac niste cumparaturi. Labus, desi nu mai este un catelus, ci un dulau ajuns la maturitate, nu se descurca deloc la cumparaturi, este antitalent la asa ceva. Pot spune ca m-a scos din minti potaia, mi-a pus la grea incercare rabdarea. Cu lista in mana, tot nu este in stare cumpere ceva ca lumea, nu stie ce sa aleaga, este praf !

- Labus, tu nu stii decat sa iti dai scula dintr-o mana intr-alta ? Ce te uiti ca la bombe, la borcanele alea ? Stai sa ma mirosi de pomana la cur, ca nu esti bun de nimic ! Ce faci cu painea aia urata ? Nu vezi ca are si o urma de pantof pe ea si ca e storcita ? Te joc in picioare, Labus, de o sa arati mai urat decat painea aia, dupa aceea ! Ti-o bag pe gat chiar acum ! Sticla aia de apa, nu vezi ca este storcita si lovita si ea, de nu mai sta nici in picioare ? Esti totalmente handicapat ! Du-te si alege alta sticla, ca de nu, ti-o vars pe toata in cap ! Cap sec, ce esti ! Fructele astea alese de tine zici ca le-ai gasit aruncate la cosul de gunoi. Cum iti poti imagina ca pot manca asa ceva ? Ciocolata pe care ai pus-o in cos, nu imi place, bou idiot ,ce esti, nu vezi ca are prea putina cacao ? Vai, de steaua ta, Labus ! Te-ai nascut sub o stea cazatoare si vad ca steaua s-a gasit sa cada in capul meu, de m-am ales cu o jivina ca tine, care sa imi manance sufletul. Esti ditamai prostul, dar nu stii nici ce sa bagi in gura ! Daca azi nu bagi la cap ce imi place si ce nu, te-ai lins pe bot de mine !

Fiindca tot inghitea in sec in fata rafturilor, i-am cumparat si lui Labus o conserva pentru catei.

- Ce ai fata asta de milog ? Zici ca te rogi la sfinti cand te uiti la rafturi ! La ce dracu ai ramas holbat asa ? Tine-te dupa mine, potaie, cu cosul, si invata cum se fac cumparaturile ! Trebuie sa inveti ce gusturi am, ca atunci cand te vi trimite singur la cumparaturi, sa stii ce sa imi cumperi !

Pe urma am mers sa ii cumpar o zgarda. A probat mai multe, dar cu greu i-am gasit una, el avand gatul gros.

-  Ce mananci, jigodie, in afara de bataie, de ai grumazul atat de gros ? il intreb eu.

- De toate, stapana !

- Imi mananci mie nervii, asta mananci, retardatule ! Iti ceri tot timpul numai palme peste bot si suturi in cur.

Cand am ajuns acasa cu cumparaturile, Labus m-a intrebat unde sa le puna.

- Pai unde dracu sa tii alimentele, pe vremea asta, cacat tampit, ce esti, nu in frigider ? De unde ai aterizat, lunaticule, de nu stii nici sa scoti sau sa bagi mancarea in frigider ? Vii din jungla, nu ai trait printre oameni ? Tu, de unde dracu mananci, din gunoaie ? Tu nu stii, pe lumea asta, decat sa iti faci laba ? Stai doar sa iti puna altii strachina sub bot ?

Ce sa mai spun ... tampoanele si sprayul tot in frigider le-am gasit.

- Mai, cretinule, am exclamat eu, tu nu ai creier in teasta aia, sa gandesti ? Cum sa imi pui tampoanele si sprayul in frigider?

- Pai asa mi-ati spus, stapana !

- Bine ca poti sa dai din gura, ca de gandit vad ca nu poti. Executant tamp, ce esti ! Bine, ca nu te si caci in frigider ! Esti ingrozitor ! Imi torturezi neuronii ! Frigiderul este facut ca sa tii alimentele in el, sucurile naturale sau unele medicamente, idiotule ... Sa iti iei gandul, ca te voi lasa sa imi lingi inghetata de pe pizda si sa imi mananci frisca dintre buci ! Sa te multumesti cu mancarea ta de caini, jivina ordinara ! Halal potaie ! Nu am ce sa fac la usa mea cu tine. Esti bun doar sa latri la vant.

Postat

Ce ai facut Poponici ?

Vrei sa-mi bagi in pat furnici ?

Mi-ai varsat alunele

pe covor. Tampitule !

Mi-ai facut firimituri

cu punga de fursecuri.

Te trezesti pe stadion ?

Ca te-arunc la tomberon !

Mai ai si coji de seminte

sa imi scuipi, direct in frunte !

Scoate limba, aia muta,

sa te trag de ea, mai, tuta !

Fa acum, pe-aspiratorul !

Curata-mi, acum, covorul

cu limba ! Trage pe nas

apoi, tot ce-a mai ramas !

Ai mai facut o belea ?

Mi-ai spart acum si glastra ?

Bea toata apa din ea,

ca esti omul dandana !

Si colacul de veceu

mi l-ai spart ? Vai, fundul tau !

Stai pe loc, nu mai misca,

sa nu imi mai strici ceva !

Treci la colt, manca-mi-ai pizda,

ca iti fac acum valiza

ca sa stai intr-un picior

pan la anul viitor

pe peronul desenat

cu o creta pe asfalt,

ca, oricum te misti ca lemnul !

Stai s-astepti, sa treaca trenul

in care-ti se plimba mintea,

ca vad c-o ai ratacita !

Ca sa te pun la respect

si ca sa fii mai atent,

si in duh revigorat,

cu urzici la cur te bat

te spal bine cu scuipat,

ca pe ultimul rahat,

te pun la uscat pe sarma

si te prind cu clesti de carma

si iti scriu pe frunte : RUFA

mai scriu : ZDREANTA IN FUND RUPTA

pe spatele-ti sunculos

iar pe piept scriu : SUNT SLINOS,

FOLOSIT; UZAT; DEFECT,

SI IN PENIS, SI IN RECT.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.