Sari la conținut

Ce fetish ai ?

Postări Recomandate

Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti
Postat

Scufita Rosie si Lupulache

continuare

DEDIC CONTINUAREA POVESTII IN SPECIAL LUI IONUT, UN BAIAT MODEL, CARE, STIU,  CA O ASTEAPTA CU NERABDARE

- Dar de ce porti esarfa la gat, pe caldura asta, stapana ? mai intreba Lupulache.

- In primul rand, ca sa iti fac cu ea bondage, lupule pervers si sa te strang cu ea de coaie si de puloi. Apoi, ca sa imi cuprinzi cu ea mijlocul si sa ma tragi precum cu niste haturi, spre tine, cand ai sa mi-o dregi pe la spate ... pentru cele mai periculoase contre.

-  Vreau sa fii stapana pulii mele, Scufito, zise lupul. Fa, ce stii tu mai bine cu pula mea  ! Scuip-o, bate-o, leaga-mi-o, palmuieste-o si muieste-o, freaca-mi-o intre talpi, intre tate, intre buci !

Atunci Scufita schimba macazul. Incepu sa traga de frana de mana a lupului, sa i-o scuipe si palmuiasca, sa i-o certe fiindca este nesimtit de mare. Ii lega strans coaiele si scula cu esarfa si apoi incepu sa il gadile in varf de pula cu limba si cu degetele pe scrot. Din cand in cand isi mai batea tatele cu pula lupului sau i-o mai calca in picioare, scuipand pe ea ca sa o umecteze bine. Il tinu o vreme pe lup in suspansul asta chinuitor dar placut, dupa care isi lega de mijlocel esarfa si incepu sa tine la dansul :

- Fu-te-ma, ca un animal, ca o fiara, ce esti, Lupulache ! Daca nu ma vei satisface, iti voi inghiti pula cu tot cu coaie, fara sa o mai scuip inapoi !

- Va implor, stapana mea, sa va dati drumul in gura mea ! raspunse lupul tremurand din toate incheieturile.

-  Munceste, lupule, daca doresti o asa recompensa ! Trebuie sa dai la pompa din greu, pana iti va iesi sufletul din tine, ca eu nu ma satur cu putin, sunt greu de multumit.

Lupul muncea din greu si asuda nevoie mare, de ii iesise limba din gura pana la pamant si o lovea cu ea pe Scufita peste talpi.

- Asa, lupule, loveste-ma cu coaiele alea mari si pline, peste lindic !

- Ah, stapana, ce tare ma strange pizda ta de pula !

- Dai inainte si nu te mai plange, puturosule ! Daca nu ma satisfaci inseamna ca esti un jaf de lup.

Se udase foarte tare in pizda si era asa fierbinte incat lupul exclama :

- Valeu ! Imi ia foc pula, in pizda ta, stapana !

Postat

continuare

DEDIC CONTINUAREA POVESTII IN SPECIAL LUI IONUT, UN BAIAT MODEL, CARE, STIU,  CA O ASTEAPTA CU NERABDARE

- Dar de ce porti esarfa la gat, pe caldura asta, stapana ? mai intreba Lupulache.

- In primul rand, ca sa iti fac cu ea bondage, lupule pervers si sa te strang cu ea de coaie si de puloi. Apoi, ca sa imi cuprinzi cu ea mijlocul si sa ma tragi precum cu niste haturi, spre tine, cand ai sa mi-o dregi pe la spate ... pentru cele mai periculoase contre.

-  Vreau sa fii stapana pulii mele, Scufito, zise lupul. Fa, ce stii tu mai bine cu pula mea  ! Scuip-o, bate-o, leaga-mi-o, palmuieste-o si muieste-o, freaca-mi-o intre talpi, intre tate, intre buci !

Atunci Scufita schimba macazul. Incepu sa traga de frana de mana a lupului, sa i-o scuipe si palmuiasca, sa i-o certe fiindca este nesimtit de mare. Ii lega strans coaiele si scula cu esarfa si apoi incepu sa il gadile in varf de pula cu limba si cu degetele pe scrot. Din cand in cand isi mai batea tatele cu pula lupului sau i-o mai calca in picioare, scuipand pe ea ca sa o umecteze bine. Il tinu o vreme pe lup in suspansul asta chinuitor dar placut, dupa care isi lega de mijlocel esarfa si incepu sa tine la dansul :

- Fu-te-ma, ca un animal, ca o fiara, ce esti, Lupulache ! Daca nu ma vei satisface, iti voi inghiti pula cu tot cu coaie, fara sa o mai scuip inapoi !

- Va implor, stapana mea, sa va dati drumul in gura mea ! raspunse lupul tremurand din toate incheieturile.

-  Munceste, lupule, daca doresti o asa recompensa ! Trebuie sa dai la pompa din greu, pana iti va iesi sufletul din tine, ca eu nu ma satur cu putin, sunt greu de multumit.

Lupul muncea din greu si asuda nevoie mare, de ii iesise limba din gura pana la pamant si o lovea cu ea pe Scufita peste talpi.

- Dai inainte si nu te mai plange, puturosule ! Daca nu ma satisfaci inseamna ca esti un jaf de lup.

- Valeu ! Imi ia foc pula, in pizda ta, stapana ! Aoleu, ce scantei iti ies din pizda !

- Da-mi-o tare, lupule, si pregateste-ti gura doritoare de seva pizdii mele, ca sa imi dau drumul in ea !

Lupul casca ditamai gura iar Scufita mai sari de cateva ori in limba lui care statea drepti in fata ei si isi dete drumul. Lupul, era si el aproape gata.

- Stapana, ma lasi sa imi dau drumul pe ciorapii tai rosii ? intreba lupul cu gura plina de pizda, in timp ce zeama pizdii ii curgea pe la colturile gurii.

- Da, lupule, imbulineaza-mi ciorapii cu pete albe ! gemu ea, zvacnind de placere, cu pizda lipita de gura lupului. Imi place sa privesc cum iti tasneste sperma din pula.

Si iesi pe furtunul lupului, un potop de sperma. Lupul spuse :

- Imi dai voie, stapana, sa ling acum, sperma de pe ciorapii tai,  ?

- Da, lupule, treci si spala-mi cu limba ciorapii, de sperma, ca nu mi-am imaginat ca poti avea atat de multa !

- Acum este multumita stapana mea, de mine? intreba lupul. Ma mai lasa sa o mai ling si altadata ?

- Da, lupule, am sa iti las numarul meu de telefon si adresa, ca sa ma suni cand iti va da mana !

- Multumesc, stapana mea buna de lins ! Nu ati vrea sa ma luati, mai bine, de pe acum, la dumneavoastra acasa, sa va fiu sclav personal ?

- Si cu ce ai mai putea, tu, sa te faci util, la casa omului ?

- Pai, de exemplu, sa putea sa va fac in seara asta, o mancare de ciupercute exceptionala, din ciupercutele pe care vad, ca le-ati adunat. Va implor, dati-mi o sansa la fericire !

- Iti lasi tu, padurea si salbaticia ta, pentru mine, lupule ? Vei sti tu sa imi fii devotat ?

- Cu trup si suflet, stapana !

- Ok, va trebui sa treci printr-o perioada de proba si sa te bag in lesa.

- Cum spui tu, stapana mea, asa sa fie ! raspunse .lupul.

Postat

continuare

- Valeu ! Imi ia foc pula, in pizda ta, stapana ! Aoleu, ce scantei iti ies din pizda !

- Da-mi-o tare, lupule, si pregateste-ti gura doritoare de seva pizdii mele, ca sa imi dau drumul in ea !

Lupul casca ditamai gura iar Scufita mai sari de cateva ori in limba lui care statea drepti in fata ei si isi dete drumul. Lupul, era si el aproape gata.

- Stapana, ma lasi sa imi dau drumul pe ciorapii tai rosii ? intreba lupul cu gura plina de pizda, in timp ce zeama pizdii ii curgea pe la colturile gurii.

- Da, lupule, imbulineaza-mi ciorapii cu pete albe ! gemu ea, zvacnind de placere, cu pizda lipita de gura lupului. Imi place sa privesc cum iti tasneste sperma din pula.

Si iesi pe furtunul lupului, un potop de sperma. Lupul spuse :

- Imi dai voie, stapana, sa ling acum, sperma de pe ciorapii tai,  ?

- Da, lupule, treci si spala-mi cu limba ciorapii, de sperma, ca nu mi-am imaginat ca poti avea atat de multa !

- Acum este multumita stapana mea, de mine? intreba lupul dupa ce se linse pe bot de placere. Ma mai lasa sa o mai ling si altadata ?

- Da, lupule, am sa iti las numarul meu de telefon si adresa, ca sa ma suni cand iti va da mana !

- Multumesc, stapana mea, buna de lins ! Nu ati vrea sa ma luati, mai bine, de pe acum, la dumneavoastra acasa, sa va fiu sclav personal ?

- Si cu ce ai mai putea, tu, sa te faci util, la casa omului ?

- Pai, de exemplu, sa putea sa va fac in seara asta, o mancare de ciupercute exceptionala, din ciupercutele pe care vad, ca le-ati adunat. Va implor, dati-mi o sansa la fericire !

- Iti lasi tu, padurea si salbaticia ta, pentru mine, lupule ? Vei sti tu sa imi fii devotat ?

- Cu trup si suflet, stapana !

- Prea bine, dihanie,  dar va trebui sa treci printr-o perioada de proba si sa te bag in lesa.

- Cum spui tu, stapana mea, asa sa fie ! raspunse, lupul.

Si uite asa, Scufita Rosie il lua pe lup cu ea acasa, ca sa il dreseze. Si lupul ii facu in acea seara o mancare de ciuperci, de-a stat mata-n coada si soarecele in urechi.

Si-am incalecat pe-o sa

si v-am spus povestea asa.

Nu stiu, de-o voi continua ...

De-o sa fac alta poveste,

sigur, va voi da de veste.

Si-am incalecat pe-un lup,

pe portofele, va pup !

Vizitator eutuel123
Reputație: 0
Postat

Lins in fund de o tipa in timp ce alta imi suge pula, sa imi dau drumul sa inghita sperma.

Postat

Buna ziua, lupulache ! Mi-a intrat ata de la bikini in cur. Vrei sa mi-o scoti tu ?

0737662980

Imagini atasate
  • post-84499-0-19121700-1531386837.jpg
Postat

Dedic poezia urmatoare in special lui Ionut, un baiat deosebit si tuturor iubitorilor de arta erotica, de fetish-uri si fantezii.

Lupul cu pula sculata la telefon

Azi, un telefon aparte

mi-a dat domnul Lupulache.

- Sarut-mana ! Eu sunt lupul

ce am ditamai calupul

de sula si limba lunga,

pan la tine sa ajunga,

din Pitesti, in Bucuresti,

ca mine nu mai gasesti.

- Sa traiesti ! Si ce doresti ?

- La tine sa ma primesti,

caci sunt usor de dresat

si chiar un bun candidat

la postul chef bucatar

si as vrea sa iti prepar

o ciulama de ciuperci,

ce n-ai mancat de cand esti ...

- Dar sa nu te slobozesti

in ea, c-ai sa te caiesti !

- Nicidecum, draga stapana !

Eu, cu propria mea mana

am sa te hranesc, stapana

si te sterg cu servetelul,

pentru a-mi atinge telul

de-a fi cel mai servil lup,

sa-mi dai la schimb al tau suc

de piersica-n gura mea,

eu sa iti storc piersica.

Si-as vrea sa ma pedepsesti,

la pula-mi sa te rastesti,

s-o muiesti si s-o belesti,

sa mi-o prinzi in niste corzi,

s-o innozi si s-o deznozi.

- Doar cu-o simpla ciulama,

vrei sa fii-n gratia mea ?

- Si c-un mousse de zmeura,

sa-ti scape cu lingura

cu tot, pe gat, de bun ce-l fac,

sa ma lasi sa te dezbrac

si la  fund sa te miros,

sa iti ung apoi cu sos

de zmeura bucile,

sa-mi palmuiesti falcile,

sa iti dau prin sos lindicul,

sa ti-l sug ca sugariciul

sa ma musti apoi de scrot,

ca sa te ling peste tot ...

- Tu vrei chiar s-o facem lata ...

Fa-mi ceva cu ciocolata !

- Iti fac mousse de ciocolata,

sa ma tii cu ea sculata

cand ti-l voi baga in fund,

ca-mi place, ca e rotund

si-am fantezii fel de fel,

cum imi bag limba in el,

cum te asezi peste mine,

cum ti-l scuturi, ca in filme ...

... va urma

Postat

Va rog, sa va faceti programarile din timp, caci eu, cand intru pe forum, pentru pauza publicitara, am deja programul stabilit si imi este greu sa il modific !

Postat

Ai ouale fierte, coapte

si destul de inflamate ?

Evantaiul meu cu puf

le va scapa de zaduf,

usor, le va gadila

si ti le va relaxa ...

Postat

Iti plac dulciurile ? Doresti sa fii rasfatat cu un desert de care nu ai parte acasa ? Din meniul casei, al zilei de azi, iti pot oferi savarina insiropata cu zeama de portocale si ornata cu frisca, fundulet brazilian umplut cu frisca sau dulceata sau frisca servita direct de pe talpile sau tocurile mele ...

0737662980

Postat

Te astept la orele de creativitate si inventivitate erotica ! In cadrul orelor sustinute de mine, se naste erotismul si viata devine poezie. Detin multa lenjerie sexy si multe jucarii.

0737662980

450-500ron / ora

• 0
pre_1449090162__728x90nimfosiana.gif
Postat

Buna ! Eu sunt Siana, o femeie fina, educata, instruita, prezentabila, stilata, discreta, dezinvolta, joviala,sociabila, comunicativa, care stie sa transforme dormitorul intr-un taram magic, atemporal, al fanteziilor si intr-o oaza de relaxare. Pe scurt, sunt o femeie cu o lista plina de calitati, care te vor surprinde placut. Cand esti cu mine nu mai simti ca timpul trece.  Inca de la prima intalnire te voi face sa te simti dezinhibat si pe maini bune, ca si cum ai fi venit in vizita la o veche prietena. Voi avea grija sa fructific in mod cat mai placut, fiecare clipa dedicata tie. Programarile le stabilesc doar dupa cel putin o convorbire telefonica si cu cel putin o ora sau doua inainte de intalnire. Te astept, cu drag si bucurie !  :kiss3 :hi3 :ellao

0737662980

450-600 ron / ora

Postat

Nu esti bun de nimic, sclavule, decat sa ma pis pe tine ! Intinde-te, sa imi fii musamaua pe care sa ma pis in voie ! Casca gura si inghite-mi tot pisatul !

Vizitator falcosul
Reputație: 0
Postat

Fetishul meu e sa te pensionezi, si sa ne lasi odata cu poeziile astea de gradinita si pozele tale din 2005.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Nu esti bun de nimic, sclavule, decat sa ma pis pe tine ! Intinde-te, sa imi fii musamaua pe care sa ma pis in voie ! Casca gura si inghite-mi tot pisatul !

Public humilation...se poate? Sau tortura intr-un beci? Cand aveti timp, va rog sa-mi raspundeti. Va multumesc anticipat.

• Like 1
Postat

Fa, o pauza de relaxare ! Fa, din vara asta, vara ta ! Pune-ti exercitiile de imaginatie, in practica, alaturi de o partenera open minded, ca mine ! Detin un intreg arsenal de jucarii si lenjerii care, cu siguranta, iti vor starni interesul.

:kiss3    0737662980  :69

Postat

Public humilation...se poate? Sau tortura intr-un beci? Cand aveti timp, va rog sa-mi raspundeti. Va multumesc anticipat.

Da, te pot umili si in public, sub diverse forme. Beci, nu am, dar  de bucatarie sau baie, ce zici ? Multumesc, pentru intrebari ! :kiss3

Postat

Te astept, la orele de creativitate si inventivitate erotica ! In cadrul orelor sustinute de mine, se naste erotismul si viata devine poezie. Detin multa lenjerie sexy si mute jucarii.

0737662980

450-600ron / ora

Postat

Antrenoarea Siana, te asteapta,  sa iti antreneze limba si sa iti intinda pula !

0737662980

Postat

Doresti o aventura in care placerea sa fie de ambele parti ? Am un dildo mare care provoaca placere la ambele capete ... Doresti sa ii facem proba impreuna ?

0737662980

P. S. Multumesc frumos, Ionut, pentru dildoul daruit ! L-am testat si ne-a placut si mie si partenerilor care l-au incercat.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...